Re: Що ж робити із порошковими винами |
4 травня 2017 15:58:01 IP/Host: 93.77.30.---
|
Розгорнути попередні цитати...З яблучного соку випарюють воду і так зберігають і транспортують. Так як реалізація йде цілий рік, а не кілька тижнів під час збору урожаю. Так дешевше. А лимонна кислота і так багато де застосовується в харчовій промисловості.я в курсі, але вино тут ні при чому
Re: Що ж робити із порошковими винами |
4 травня 2017 17:06:38 IP/Host: ---.it-tv.org
|
Розгорнути попередні цитати...З яблучного соку випарюють воду і так зберігають і транспортують. Так як реалізація йде цілий рік, а не кілька тижнів під час збору урожаю. Так дешевше. А лимонна кислота і так багато де застосовується в харчовій промисловості.я в курсі, але вино тут ні при чомуЯкщо нема якісного вина з винограду, то тоді вже краще виробляти і вживати яблучні напої різної міцності і інших фруктів.
Re: Що ж робити із порошковими винами |
4 травня 2017 17:52:47 IP/Host: 93.77.30.---
|
Розгорнути попередні цитати...я в курсі, але вино тут ні при чомуЯкщо нема якісного вина з винограду, то тоді вже краще виробляти і вживати яблучні напої різної міцності і інших фруктів.практично будь-яке вино вартістю 60 грн/пляшка, є доброякіснішим за цей напій
але звісно це дорожче ніж такий же обсяг сидру
Re: Що ж робити із порошковими винами |
5 травня 2017 16:33:38 IP/Host: ---.shorts.volia.net
|
Re: Що ж робити із порошковими винами |
6 травня 2017 01:03:01 IP/Host: ---.mobile.kyivstar.net
|
Re: Що ж робити із порошковими винами |
6 травня 2017 10:49:13 IP/Host: 193.227.211.---
|
Re: Що ж робити із порошковими винами |
6 травня 2017 12:24:51 IP/Host: ---.broadband.tenet.odessa.ua
|
Розгорнути попередні цитати...Была у меня сотрудница родом с Болграда, это самый край одесской области. Так вот ее отец работал на болградском винзаводе, по ее словам завод представляет из себя сарай с канистрами концентрата и спирта, которые смешиваются в правильных пропорциях для получения 2-х десятков видов “натуральных вин”. С виноградом там никто не заморачивается. Реализуется продукция 10 литровыми картонными коробками, которые потом продают в розлив местные предприимчивые жители, по всем курортам области под видом домашних вин.там не только сарай.
http://bolgrad.pp.ua/video/3-video.html
"...
...має виноградники в Болградському районі Одеської області на схилах пагорбів навколо озера Ялпуг і вздовж оборонних споруд, часів Римської імперії, Троянова Валу. ... За більш ніж 17 років роботи на ринку ТМ "Болград" зуміло сформувати повний цикл виноробства, налагодити контроль виробництва і якості на кожному етапі переробки винограду на вино.
.."
ИМХО - качество болградских стало хуже значительно. есть знакомый оттуда.
на завод привозят виноград в грузовиках с поля, есть виноградники свои.
возможно, нормального качества виноматериал уходит на экспорт.
в бутылках по 750 грн не покупал.як можна виготовити витримане ввсоп бренді у красивому флаконі за 4 ойро?
Re: Що ж робити із порошковими винами |
6 травня 2017 12:40:56 IP/Host: ---.broadband.tenet.odessa.ua
|
Я постоянно покупаю украинские вина.
Сейчас фаворитом выступает Fratelli Pino Grigio (НПП "Нива", Одесская обл., Овидиопольский р-н., пгт.Таирово).
Цвет бледно соломенный с легкой зеленцой, тело плотное.
Аромат резковатый, насыщенный преобладают цитрусовые тона в частности грейпфрут, вторым носом идет легкая цветочность. После длительной аэрации проявляется спелое яблоко. Вкус довольно приятный, легкая яблочная кислинка, в продолжением аромата следует вкус цитрусовых, послевкусие кисловатое средней длительности. Согревает пищевод.
Re: Що ж робити із порошковими винами |
6 травня 2017 12:55:38 IP/Host: ---.251.60.182.freenet.com.ua
|
Re: Що ж робити із порошковими винами |
6 травня 2017 13:06:26 IP/Host: ---.219.217.218.freenet.com.ua
|
Re: Що ж робити із порошковими винами |
6 травня 2017 13:13:45 IP/Host: ---.la.net.ua
|
Розгорнути попередні цитати...В світі перевиробництво вуиноградного сока є?
І яка ціна виноградного сока в Європі?
Він повинен бути точно дешевше питної води і набагато, якщо вже вино, з яким треба ще мудохаться і вкладати гроші і час, щоб зробити його з того сока, є ТАКИМ дешевим!
Сік же ще й роблять з винограда з великою врожайністю, більшою, ніж з виноробних сортів. Точно дешевше грязі повинен бути той сік.
А які ж дешеві, практично дармові повинні бути соки з культур, значно дешевших у вирощуванні ніж трудомісткий виноград - томатів, апельсинів, яблук
Є десь офіційні дані про площі і врожаї винограда в світі по різним регіонам, про те скільки з того РЕАЛЬНО вирощеного винограда можна зробити вина і винних спиртів і скільки їх зроблено кожного року? І також скільки всього вина виставлено на продаж в світі?
А темка виникла, бо продажі колотухи в Україні впали ?
Виноградників у нас як кіт поплакав, ще й ті клаптики що були в Криму каци загарбали, а вінца "українського" все одно хоч жопой пий! Народ почав прозрівати?З яблук, мабуть, сік дешевий. Я недавно підвозив мужика і він каже, що осінню обтрусив на свому паї і здав яблука на консервний завод по 1грн. за кілограм. Мені подобається ось такий напій:
Показати зображення...
так як він на смак якісніший багатьох виноградних вин які в нас продаються.
Re: Що ж робити із порошковими винами |
6 травня 2017 13:14:52 IP/Host: ---.85-85-36.dynamic.clientes.euskaltel.es
|
Re: Що ж робити із порошковими винами |
6 травня 2017 13:26:52 IP/Host: ---.la.net.ua
|
Думаю що " євроасоціація " розставить все по своїх місцях . За який час українські винолюби перейдуть на милий їм французський каберне - совіньон , якого буде в україні море , а українські винободяжники просто зникнуть , бо туди їм і дорога . Це стосується і того француза з Одеси , з його ферментаторами з неспоживчого пластику .
В Україні треба розвивати броварні і сідрерії. Ну і горільчані вироби удосконалювати . Вино це не про нашого брата .
Re: Що ж робити із порошковими винами |
6 травня 2017 13:35:54 IP/Host: ---.shorts.volia.net
|
Розгорнути попередні цитати...Думаю що " євроасоціація " розставить все по своїх місцях . За який час українські винолюби перейдуть на милий їм французський каберне - совіньон , якого буде в україні море , а українські винободяжники просто зникнуть , бо туди їм і дорога . Це стосується і того француза з Одеси , з його ферментаторами з неспоживчого пластику .
В Україні треба розвивати броварні і сідрерії. Ну і горільчані вироби удосконалювати . Вино це не про нашого брата .броварні в Україні розвиваються швидше ніж кролі ібуться.
вибир пиво зараз тикий, що 5 років тому і мріяти не можна було.
Re: Що ж робити із порошковими винами |
6 травня 2017 13:40:33 IP/Host: ---.85-85-36.dynamic.clientes.euskaltel.es
|
Розгорнути попередні цитати...Думаю що " євроасоціація " розставить все по своїх місцях . За який час українські винолюби перейдуть на милий їм французський каберне - совіньон , якого буде в україні море , а українські винободяжники просто зникнуть , бо туди їм і дорога . Це стосується і того француза з Одеси , з його ферментаторами з неспоживчого пластику .
В Україні треба розвивати броварні і сідрерії. Ну і горільчані вироби удосконалювати . Вино це не про нашого брата .броварні в Україні розвиваються швидше ніж кролі ібуться.
вибир пиво зараз тикий, що 5 років тому і мріяти не можна було.
Re: Що ж робити із порошковими винами |
6 травня 2017 13:42:07 IP/Host: ---.la.net.ua
|
Розгорнути попередні цитати...Думаю що " євроасоціація " розставить все по своїх місцях . За який час українські винолюби перейдуть на милий їм французський каберне - совіньон , якого буде в україні море , а українські винободяжники просто зникнуть , бо туди їм і дорога . Це стосується і того француза з Одеси , з його ферментаторами з неспоживчого пластику .
В Україні треба розвивати броварні і сідрерії. Ну і горільчані вироби удосконалювати . Вино це не про нашого брата .броварні в Україні розвиваються швидше ніж кролі ібуться.
вибир пиво зараз тикий, що 5 років тому і мріяти не можна було.це правда
Re: Що ж робити із порошковими винами |
6 травня 2017 13:44:46 IP/Host: ---.shorts.volia.net
|
Розгорнути попередні цитати...броварні в Україні розвиваються швидше ніж кролі ібуться.
вибир пиво зараз тикий, що 5 років тому і мріяти не можна було.це правдашкода, що лікбезу ніхто не проводить.
Ось буде скоро черговий кафт-фест, і знов просто зберуться випити пива. Нарід вже вивчив слово "крафт", а що воно таке, який буває, на що орієнтуватись, якщо не крафт-це погано?, і таке інше.
Я зараз спостерігаю зворотній ефект іноді- якщо не крафт, то гімно!
Re: Що ж робити із порошковими винами |
6 травня 2017 13:45:06 IP/Host: ---.la.net.ua
|
Розгорнути попередні цитати...Думаю що " євроасоціація " розставить все по своїх місцях . За який час українські винолюби перейдуть на милий їм французський каберне - совіньон , якого буде в україні море , а українські винободяжники просто зникнуть , бо туди їм і дорога . Це стосується і того француза з Одеси , з його ферментаторами з неспоживчого пластику .
В Україні треба розвивати броварні і сідрерії. Ну і горільчані вироби удосконалювати . Вино це не про нашого брата .броварні в Україні розвиваються швидше ніж кролі ібуться.
вибир пиво зараз тикий, що 5 років тому і мріяти не можна було.Це прекрасно . Що тут ще сказати . От кількість напрацьованого матеріалу , ноухау , експерементальної праці і тд , неодмінно вийлеться в якісний конкурентноспроможн ій продукт . Ячміню і яблук в Україні - жопою їж , можна перепаскуджувати сировину в необмежених кількостях для досягнення правильної остаточної формули .
З вином нічого не вийде , немає ні виноградників для таких акцій , не кажучи вже про власні сорти . Бодяжити австралійський шираз звичайно можна і це будуть робити , але якщо мова про власне виноробство , то це як я казав не про нашого брата писано .
Re: Що ж робити із порошковими винами |
6 травня 2017 13:45:36 IP/Host: ---.la.net.ua
|
Розгорнути попередні цитати...це правдашкода, що лікбезу ніхто не проводить.
Ось буде скоро черговий кафт-фест, і знов просто зберуться випити пива. Нарід вже вивчив слово "крафт", а що воно таке, який буває, на що орієнтуватись, якщо не крафт-це погано?, і таке інше.
Я зараз спостерігаю зворотній ефект іноді- якщо не крафт, то гімно!ну там буде культурна програма
п'ятниця, 26/05
16:00 – відкриття фестивалю
17:00 – коротко про ґатунки пива разом з «Пивним Гідом»
18:00 – анонсування активностей від Київської пивної ліги
20:00 – відбір пива на дегустацію професіоналами
23:00 – закриття першого дня фестивалю
субота, 27/05
11:00 – відкриття другого дня фестивалю
12:00 – коротко про ґатунки пива разом з «Пивним Гідом»
13:00 – знайомство з броварнями
14:00 – конкурс на найкраще пиво за оцінкою професіоналів
15:00 – майстер-клас від Київської пивної ліги
16:00 – найкращі історії від пивоварів
16:30 – голосування за найкраще пиво фестивалю за оцінкою відвідувачів
17:00 – майстер-клас від Київської пивної ліги
19:00 – трансляція виготовлення хмільного з броварні
23:00 – закриття другого дня фестивалю
неділя, 28/05
11:00 – відкриття третього дня фестивалю
12:00 – коротко про ґатунки пива разом з «Пивним Гідом»
13:00 – знайомство з броварнями
15:00 – майстер-клас від Київської пивної ліги
16:00 – найкращі історії від пивоварів
17:00 – майстер-клас від Київської пивної ліги
19:00 – оголошення переможця фестивалю
22:00 – закриття фестивалю
Re: Що ж робити із порошковими винами |
6 травня 2017 14:06:16 IP/Host: ---.85-85-36.dynamic.clientes.euskaltel.es
|
Розгорнути попередні цитати...броварні в Україні розвиваються швидше ніж кролі ібуться.
вибир пиво зараз тикий, що 5 років тому і мріяти не можна було.Це прекрасно . Що тут ще сказати . От кількість напрацьованого матеріалу , ноухау , експерементальної праці і тд , неодмінно вийлеться в якісний конкурентноспроможн ій продукт . Ячміню і яблук в Україні - жопою їж , можна перепаскуджувати сировину в необмежених кількостях для досягнення правильної остаточної формули .
З вином нічого не вийде , немає ні виноградників для таких акцій , не кажучи вже про власні сорти . Бодяжити австралійський шираз звичайно можна і це будуть робити , але якщо мова про власне виноробство , то це як я казав не про нашого брата писано .колоніст, трубецького коштували?
вчора взяв оксамит, сьогодні спробую, якщо буде не гірший за 250-300 гривневі бордо, що зазвичай купую, буду пити.
Re: Що ж робити із порошковими винами |
6 травня 2017 14:11:26 IP/Host: ---.shorts.volia.net
|
Розгорнути попередні цитати...Це прекрасно . Що тут ще сказати . От кількість напрацьованого матеріалу , ноухау , експерементальної праці і тд , неодмінно вийлеться в якісний конкурентноспроможн ій продукт . Ячміню і яблук в Україні - жопою їж , можна перепаскуджувати сировину в необмежених кількостях для досягнення правильної остаточної формули .
З вином нічого не вийде , немає ні виноградників для таких акцій , не кажучи вже про власні сорти . Бодяжити австралійський шираз звичайно можна і це будуть робити , але якщо мова про власне виноробство , то це як я казав не про нашого брата писано .колоніст, трубецького коштували?
вчора взяв оксамит, сьогодні спробую, якщо буде не гірший за 250-300 гривневі бордо, що зазвичай купую, буду пити.От ти впертий хробак , козел тебе нюхав .
Я пояснюю ще раз . Якщо я в порті Аліканте , розладую 30 цистерн австралійського каберне і ширазу , а потім збадяжу закоркую і це піде в продаж , то це не буде " виноробством " . І серед іспанських виноробів я буду мати репутацію аферіста , хоча нічого нелегального я б не зробив .
Який нахуй трубецкой і оксамит ? Ти хочеш сказати що каберне правильно розлите в Україні можна пити , так я що не погоджуюсь ?
Але назви мені причину нафіга мені це робити , якщо є каберне з бержераку в рази краще ніж південноафриканське , яке бодяжить трубєцкой? .
Re: Що ж робити із порошковими винами |
6 травня 2017 14:25:24 IP/Host: ---.85-85-36.dynamic.clientes.euskaltel.es
|
Re: Що ж робити із порошковими винами |
6 травня 2017 14:31:01 IP/Host: ---.shorts.volia.net
|
Ну не йоханий бабай
" В 2007-2008 роках здійснено посадку сортів мерло, совіньйон блан, шардоне, піно нуар та піно блан. В 2011 році – каберне фран та пті вердо, в 2012 – висаджено 5 га рислінгу рейнського, а в 2013 – по 5 га винограду сортів мальбек та сіра. "
Ти сам все цим сказав . Знаєш чому Іспанія країна виноробства , а Польща і Україна ні ?
Бо в Іспанії вино виробляють з ВЛАСНИХ сортів винограду яких біля 30 . Не з каберне , не з шардоне , не з піно нуар ітд .
А така штука як " деномінасіон де оріхен " скажімо білого альбаріньо, передбачає 95 % альбаріньо і вже потім додатки у вигляді скажімо французського винограду або рейнського і тд .
Якийсь трубєцкой насадив французських сортів і тепер з якогось переляку це українське вино .
Re: Що ж робити із порошковими винами |
6 травня 2017 14:35:33 IP/Host: ---.la.net.ua
|
Розгорнути попередні цитати...Це прекрасно . Що тут ще сказати . От кількість напрацьованого матеріалу , ноухау , експерементальної праці і тд , неодмінно вийлеться в якісний конкурентноспроможн ій продукт . Ячміню і яблук в Україні - жопою їж , можна перепаскуджувати сировину в необмежених кількостях для досягнення правильної остаточної формули .
З вином нічого не вийде , немає ні виноградників для таких акцій , не кажучи вже про власні сорти . Бодяжити австралійський шираз звичайно можна і це будуть робити , але якщо мова про власне виноробство , то це як я казав не про нашого брата писано .колоніст, трубецького коштували?
вчора взяв оксамит, сьогодні спробую, якщо буде не гірший за 250-300 гривневі бордо, що зазвичай купую, буду пити.От ти впертий хробак , козел тебе нюхав .
Я пояснюю ще раз . Якщо я в порті Аліканте , розладую 30 цистерн австралійського каберне і ширазу , а потім збадяжу закоркую і це піде в продаж , то це не буде " виноробством " . І серед іспанських виноробів я буду мати репутацію аферіста , хоча нічого нелегального я б не зробив .
Який нахуй трубецкой і оксамит ? Ти хочеш сказати що каберне правильно розлите в Україні можна пити , так я що не погоджуюсь ?
Але назви мені причину нафіга мені це робити , якщо є каберне з бержераку в рази краще ніж південноафриканське , яке бодяжить трубєцкой? .
Re: Що ж робити із порошковими винами |
6 травня 2017 15:13:15 IP/Host: ---.opera-mini.net
|
Re: Що ж робити із порошковими винами |
6 травня 2017 16:07:19 IP/Host: ---.shorts.volia.net
|
що насадив?
де насадив?
смак та якість вину забезпечує не лише сорт винограду, а й тип землі, погодні умови, особливості переробки і мільйон нюансів
цінуються вина зі старої (40-50 річної) лози, а тут посадили і всьо!
Re: Що ж робити із порошковими винами |
6 травня 2017 16:42:36 IP/Host: ---.opera-mini.net
|
Розгорнути попередні цитати...що насадив?
де насадив?
смак та якість вину забезпечує не лише сорт винограду, а й тип землі, погодні умови, особливості переробки і мільйон нюансів
цінуються вина зі старої (40-50 річної) лози, а тут посадили і всьо!вигадки
Re: Що ж робити із порошковими винами |
6 травня 2017 16:48:37 IP/Host: ---.dialup.umc.net.ua
|
Re: Що ж робити із порошковими винами |
6 травня 2017 17:14:10 IP/Host: ---.opera-mini.net
|
Ну так, кажуть про теруар і дубові бочки. І виноградники треба через якийсь час корчувати і садити нові, коли їм по 50 років, там майже нічого не родить
Re: Що ж робити із порошковими винами |
6 травня 2017 17:38:05 IP/Host: ---.shorts.volia.net
|
Розгорнути попередні цитати...що насадив?
де насадив?
смак та якість вину забезпечує не лише сорт винограду, а й тип землі, погодні умови, особливості переробки і мільйон нюансів
цінуються вина зі старої (40-50 річної) лози, а тут посадили і всьо!вигадкиі особливо цінуються старі діжки
новина?
Re: Що ж робити із порошковими винами |
6 травня 2017 17:38:27 IP/Host: ---.shorts.volia.net
|
Розгорнути попередні цитати...Ну так, кажуть про теруар і дубові бочки. І виноградники треба через якийсь час корчувати і садити нові, коли їм по 50 років, там майже нічого не родитьврожайність падає, а якість зростає
ще ж має значення і який саме сорт і який саме продукт є кінцевим
Re: Що ж робити із порошковими винами |
6 травня 2017 17:44:55 IP/Host: ---.85-85-36.dynamic.clientes.euskaltel.es
|
Розгорнути попередні цитати...Ну не йоханий бабай
" В 2007-2008 роках здійснено посадку сортів мерло, совіньйон блан, шардоне, піно нуар та піно блан. В 2011 році – каберне фран та пті вердо, в 2012 – висаджено 5 га рислінгу рейнського, а в 2013 – по 5 га винограду сортів мальбек та сіра. "
Ти сам все цим сказав . Знаєш чому Іспанія країна виноробства , а Польща і Україна ні ?
Бо в Іспанії вино виробляють з ВЛАСНИХ сортів винограду яких біля 30 . Не з каберне , не з шардоне , не з піно нуар ітд .
А така штука як " деномінасіон де оріхен " скажімо білого альбаріньо, передбачає 95 % альбаріньо і вже потім додатки у вигляді скажімо французського винограду або рейнського і тд .
Якийсь трубєцкой насадив французських сортів і тепер з якогось переляку це українське вино .що за маячня?
в іспанії так а в молодих винних країнах Чілі, ПАР, Австралії не так
хто скаже що чілійське каберне, вирощене з лози завезеної з Європи не є чілійським?
Re: Що ж робити із порошковими винами |
6 травня 2017 17:51:22 IP/Host: ---.la.net.ua
|
Розгорнути попередні цитати...Ну не йоханий бабай
" В 2007-2008 роках здійснено посадку сортів мерло, совіньйон блан, шардоне, піно нуар та піно блан. В 2011 році – каберне фран та пті вердо, в 2012 – висаджено 5 га рислінгу рейнського, а в 2013 – по 5 га винограду сортів мальбек та сіра. "
Ти сам все цим сказав . Знаєш чому Іспанія країна виноробства , а Польща і Україна ні ?
Бо в Іспанії вино виробляють з ВЛАСНИХ сортів винограду яких біля 30 . Не з каберне , не з шардоне , не з піно нуар ітд .
А така штука як " деномінасіон де оріхен " скажімо білого альбаріньо, передбачає 95 % альбаріньо і вже потім додатки у вигляді скажімо французського винограду або рейнського і тд .
Якийсь трубєцкой насадив французських сортів і тепер з якогось переляку це українське вино .що за маячня?
в іспанії так а в молодих винних країнах Чілі, ПАР, Австралії не так
хто скаже що чілійське каберне, вирощене з лози завезеної з Європи не є чілійським?А ну тоді і кока- кола є кацапським напоєм . Он жеж є завод під С- Петербургом .
Re: Що ж робити із порошковими винами |
6 травня 2017 17:56:53 IP/Host: ---.shorts.volia.net
|
Розгорнути попередні цитати...що за маячня?
в іспанії так а в молодих винних країнах Чілі, ПАР, Австралії не так
хто скаже що чілійське каберне, вирощене з лози завезеної з Європи не є чілійським?А ну тоді і кока- кола є кацапським напоєм . Он жеж є завод під С- Петербургом .це вже на троллінг схоже...
Re: Що ж робити із порошковими винами |
6 травня 2017 18:02:25 IP/Host: ---.opera-mini.net
|
Re: Що ж робити із порошковими винами |
6 травня 2017 18:04:56 IP/Host: ---.opera-mini.net
|
Розгорнути попередні цитати...вигадкиі особливо цінуються старі діжки
новина?який зв'язок між діжками і лозою?
Re: Що ж робити із порошковими винами |
6 травня 2017 18:19:29 IP/Host: ---.shorts.volia.net
|
Потато, в тому тексті можна і інше виділити
Наприклад, кращу стабільність врожаю у старої лози...
Re: Що ж робити із порошковими винами |
6 травня 2017 18:20:44 IP/Host: 193.227.211.---
|
по сравнению с ними - от НПП Нивы - бодяга.
Re: Що ж робити із порошковими винами |
6 травня 2017 19:46:18 IP/Host: ---.broadband.tenet.odessa.ua
|
Розгорнути попередні цитати...по сравнению с ними - от НПП Нивы - бодяга.Да ладно бухтеть...
Ты их не пробовал, но уже осуждаешь...
О вкусе устриц спорить имеет смысл только с теми, кто их жрал...
Re: Що ж робити із порошковими винами |
6 травня 2017 19:52:40 IP/Host: ---.dialup.umc.net.ua
|