Re: Пектиму хліб |
4 квітня 2020 11:44:58 IP/Host: ---.dynamic-pool.mclaut.net
|
Розгорнути попередні цитати...Я так и знала, что без наших фото у вас нет аппетита. Вроде так в пределах нормы мой внешний виглядНє, ну, шо, апетитно))Розгорнути попередні цитати...От крайнего хлеба вчера, съела всего грамм 10. Только попробовала. Печь не значит естьЯк це? Так не годиться! Зараз буду обирати наступну рецептуру - треба ж набити руку до Великодня, аби паски спекти.
Re: Пектиму хліб |
4 квітня 2020 11:47:10 IP/Host: ---.88.158.168.prolink.net.ua
|
Розгорнути попередні цитати...А не боитесь такую цедру есть?
Там же пропитывают каким то воском , чтобы не портились
А воск наверно через поры пропитывает всю кожуруПідтримую!
Я апельсинку мила-мила, а вона воскова аж липне!
І гарячою водою змивала , і содою терла - та по барабану!У фруктов есть природный воск. Возьмите яблоко, сами его сорвите, пусть полежит и оно покроется жирным, восковым налётом. А в апельсиновой шкурке вообще эфирное масло есть. Наверное оно и даёт такой эффект. Обрабатывают растворами для сохранения это понятно. Но рекомендуют замачивать на час, потом тщательно мыть с мыльными растворами. Есть у нас в продаже корейского производства специальное моющее средство для фруктов. Но решать вам как поступить.
Re: Пектиму хліб |
4 квітня 2020 11:54:07 IP/Host: ---.dynamic-pool.mclaut.net
|
Розгорнути попередні цитати...Підтримую!
Я апельсинку мила-мила, а вона воскова аж липне!
І гарячою водою змивала , і содою терла - та по барабану!У фруктов есть природный воск. Возьмите яблоко, сами его сорвите, пусть полежит и оно покроется жирным, восковым налётом. А в апельсиновой шкурке вообще эфирное масло есть. Наверное оно и даёт такой эффект. Обрабатывают растворами для сохранения это понятно. Но рекомендуют замачивать на час, потом тщательно мыть с мыльными растворами. Есть у нас в продаже корейского производства специальное моющее средство для фруктов. Но решать вам как поступить.Годину замочувати, а потім з милом мити - то які там ефірні олії залишаться, що корисного??
Нах, нах, нах усю цедру.
Re: Пектиму хліб |
4 квітня 2020 11:58:53 IP/Host: ---.dynamic-pool.mclaut.net
|
Re: Пектиму хліб |
4 квітня 2020 12:06:54 IP/Host: ---.88.158.168.prolink.net.ua
|
Розгорнути попередні цитати...У фруктов есть природный воск. Возьмите яблоко, сами его сорвите, пусть полежит и оно покроется жирным, восковым налётом. А в апельсиновой шкурке вообще эфирное масло есть. Наверное оно и даёт такой эффект. Обрабатывают растворами для сохранения это понятно. Но рекомендуют замачивать на час, потом тщательно мыть с мыльными растворами. Есть у нас в продаже корейского производства специальное моющее средство для фруктов. Но решать вам как поступить.Годину замочувати, а потім з милом мити - то які там ефірні олії залишаться, що корисного??
Нах, нах, нах усю цедру.Ну, решение за вами. Значит будет без неё. Курага, изюм, клюква и прочее, тоже обрабатывается. Там уже сложнее мыть.
Re: Пектиму хліб |
4 квітня 2020 12:08:16 IP/Host: ---.88.158.168.prolink.net.ua
|
А лимоны?! Что-то я не помню, что бы с них шкурку срезали. Думаю, что это не смертельно на фоне общего неблагополучия в мире.
Re: Пектиму хліб |
4 квітня 2020 12:11:43 IP/Host: ---.dynamic-pool.mclaut.net
|
Розгорнути попередні цитати...Годину замочувати, а потім з милом мити - то які там ефірні олії залишаться, що корисного??
Нах, нах, нах усю цедру.Ну, решение за вами. Значит будет без неё. Курага, изюм, клюква и прочее, тоже обрабатывается. Там уже сложнее мыть.Та отож.. Я так люблю курагу, але як узнала, як ії обробляють
Наш дід на сонці сушив абрикоси - трохи перетримав, аж до темноти, але смачні ж..
Купую лише родзинки, промиваю гарячою водою, розмочую - але рідко вживаю, оце на паску та інколи в сирники.
Колись у сушарці робила чорнослив - ніби вийшло, але я потім склала в картонку таку високу з-під вина - і забула, і все попліснявіло
Re: Пектиму хліб
Пшениця
|
4 квітня 2020 17:03:39 IP/Host: ---.wp.shawcable.net
|
Розгорнути попередні цитати...Годину замочувати, а потім з милом мити - то які там ефірні олії залишаться, що корисного??
Нах, нах, нах усю цедру.Ну, решение за вами. Значит будет без неё. Курага, изюм, клюква и прочее, тоже обрабатывается. Там уже сложнее мыть.Та отож.. Я так люблю курагу, але як узнала, як ії обробляють
Наш дід на сонці сушив абрикоси - трохи перетримав, аж до темноти, але смачні ж..
Купую лише родзинки, промиваю гарячою водою, розмочую - але рідко вживаю, оце на паску та інколи в сирники.
Колись у сушарці робила чорнослив - ніби вийшло, але я потім склала в картонку таку високу з-під вина - і забула, і все попліснявіло
Re: Пектиму хліб
Пшениця
|
4 квітня 2020 17:07:22 IP/Host: ---.wp.shawcable.net
|
Re: Пектиму хліб |
4 квітня 2020 17:12:22 IP/Host: ---.88.158.168.prolink.net.ua
|
І ще одне. Якщо скористаєтеся моєю порадою, не висушуйте сильно. Разом з усушкою випаровується також і аромат.
Я усушую, аби просто стало м"якше для пакування в контейнери, ну і для полекшення, звичайно. До 50% ваги. Вони і вологенькі, і зберігають смак-запах, і вдвічі лекші для морозілки
Re: Пектиму хліб |
4 квітня 2020 17:36:07 IP/Host: ---.dynamic-pool.mclaut.net
|
Розгорнути попередні цитати...Ну, решение за вами. Значит будет без неё. Курага, изюм, клюква и прочее, тоже обрабатывается. Там уже сложнее мыть.Та отож.. Я так люблю курагу, але як узнала, як ії обробляють
Наш дід на сонці сушив абрикоси - трохи перетримав, аж до темноти, але смачні ж..
Купую лише родзинки, промиваю гарячою водою, розмочую - але рідко вживаю, оце на паску та інколи в сирники.
Колись у сушарці робила чорнослив - ніби вийшло, але я потім склала в картонку таку високу з-під вина - і забула, і все попліснявілоАби не попліснявіло, все висушене в домашніх умовах - якщо не до стану сухарів і розраховане довше як на місяць - треба тримати в морозилці. Не в холодільніку, а саме в морозилці.
Але там вимерзає і суперзасушується.
Тому треба заливати олією.
Показати зображення...
Показати зображення...
Показати зображення...
В такому стані - залите олією і в морозилці - може стояти десятки років.
Re: Пектиму хліб
Пшениця
|
4 квітня 2020 17:41:22 IP/Host: ---.wp.shawcable.net
|
Розгорнути попередні цитати...І ще одне. Якщо скористаєтеся моєю порадою, не висушуйте сильно. Разом з усушкою випаровується також і аромат.
Я усушую, аби просто стало м"якше для пакування в контейнери, ну і для полекшення, звичайно. До 50% ваги. Вони і вологенькі, і зберігають смак-запах, і вдвічі лекші для морозілки
Дякую, дочекаюся врожаю - зроблю саме так.
Я досі заморожувала усе тільки свіже
Интересный приём. Замораживаю в пакетах с застёжкой или вакуумирую. Маслом заливаю вяленые помидоры, баклажаны и перец. Оливковым, плюс перец горошком и травы италийские, соль. Ну это уже готовое блюдо. И стоит оно без заморозки.
Re: Пектиму хліб |
4 квітня 2020 17:44:28 IP/Host: ---.dynamic-pool.mclaut.net
|
Розгорнути попередні цитати...Та отож.. Я так люблю курагу, але як узнала, як ії обробляють
Наш дід на сонці сушив абрикоси - трохи перетримав, аж до темноти, але смачні ж..
Купую лише родзинки, промиваю гарячою водою, розмочую - але рідко вживаю, оце на паску та інколи в сирники.
Колись у сушарці робила чорнослив - ніби вийшло, але я потім склала в картонку таку високу з-під вина - і забула, і все попліснявілоАби не попліснявіло, все висушене в домашніх умовах - якщо не до стану сухарів і розраховане довше як на місяць - треба тримати в морозилці. Не в холодільніку, а саме в морозилці.
Але там вимерзає і суперзасушується.
Тому треба заливати олією.
Показати зображення...
Показати зображення...
Показати зображення...
В такому стані - залите олією і в морозилці - може стояти десятки років.Интересный приём. Замораживаю в пакетах с застёжкой или вакуумирую. Маслом заливаю вяленые помидоры, баклажаны и перец. Оливковым, плюс перец горошком и травы италийские, соль. Ну это уже готовое блюдо. И стоит оно без заморозки.
Re: Пектиму хліб |
4 квітня 2020 18:03:34 IP/Host: 31.129.253.---
|
Re: Пектиму хліб |
4 квітня 2020 18:49:00 IP/Host: ---.dynamic-pool.mclaut.net
|
Re: Пектиму хліб |
4 квітня 2020 18:55:54 IP/Host: ---.dynamic-pool.mclaut.net
|
Re: Пектиму хліб
Пшениця
|
6 квітня 2020 03:12:16 IP/Host: ---.wp.shawcable.net
|
Re: Пектиму хліб |
6 квітня 2020 06:27:12 IP/Host: ---.broadband.kyivstar.net
|
крупніша кукурудзяна крупа
Re: Пектиму хліб |
6 квітня 2020 06:31:09 IP/Host: ---.88.158.168.prolink.net.ua
|
Вчора-позавчора пік булочки
Сьогоднішній кабанчик.
Кава-меляса-насіння льону, досить крупніша кукурудзяна крупа (ніж минулого разу), трохи більше цукру, аби була не "чиста" гіркота.
Показати зображення...
Re: Пектиму хліб
Пшениця
|
6 квітня 2020 07:56:48 IP/Host: ---.wp.shawcable.net
|
Re: Пектиму хліб
Пшениця
|
6 квітня 2020 08:12:09 IP/Host: ---.wp.shawcable.net
|
Розгорнути попередні цитати...крупніша кукурудзяна крупаО, аж тепер дочитався що ви там креативите. Та це має бути шось надзвичайне.
Є у когось рецепт правильного кукурудзяного хліба? Так собі думаю, мав би не так впливати на вагу, як білий пшеничний? А який же смачний...
Re: Пектиму хліб |
6 квітня 2020 09:30:06 IP/Host: ---.dynamic-pool.mclaut.net
|
Вчора-позавчора пік булочки
Сьогоднішній кабанчик.
Кава-меляса-насіння льону, досить крупніша кукурудзяна крупа (ніж минулого разу), трохи більше цукру, аби була не "чиста" гіркота.
Показати зображення...
Re: Пектиму хліб |
6 квітня 2020 09:35:21 IP/Host: ---.dynamic-pool.mclaut.net
|
Re: Пектиму хліб |
6 квітня 2020 09:38:03 IP/Host: ---.broadband.kyivstar.net
|
Розгорнути попередні цитати...Годину замочувати, а потім з милом мити - то які там ефірні олії залишаться, що корисного??
Нах, нах, нах усю цедру.Ну, решение за вами. Значит будет без неё. Курага, изюм, клюква и прочее, тоже обрабатывается. Там уже сложнее мыть.Та отож.. Я так люблю курагу, але як узнала, як ії обробляють
Наш дід на сонці сушив абрикоси - трохи перетримав, аж до темноти, але смачні ж..
Купую лише родзинки, промиваю гарячою водою, розмочую - але рідко вживаю, оце на паску та інколи в сирники.
Колись у сушарці робила чорнослив - ніби вийшло, але я потім склала в картонку таку високу з-під вина - і забула, і все попліснявіло
Re: Пектиму хліб |
6 квітня 2020 09:40:01 IP/Host: ---.mobile.vf-ua.net
|
Re: Пектиму хліб
Пшениця
|
6 квітня 2020 14:18:16 IP/Host: ---.wp.shawcable.net
|
Розгорнути попередні цитати...Вчора-позавчора пік булочки
Сьогоднішній кабанчик.
Кава-меляса-насіння льону, досить крупніша кукурудзяна крупа (ніж минулого разу), трохи більше цукру, аби була не "чиста" гіркота.
Показати зображення...Красивый получился. Вот меня тоже интересует, как кукуруза в готовом хлебе ощущается. И какого помола вы её применяете ? И какое количество берете? И ещё вопрос, чем вы надрезы делаете, важная деталь. Аккуратные у вас они получаются. Знаю что лезвием бритвы пользуются, потому как ножем сложно красиво надрезать.
Re: Пектиму хліб |
6 квітня 2020 14:38:02 IP/Host: ---.dynamic-pool.mclaut.net
|
Re: Пектиму хліб |
6 квітня 2020 15:00:20 IP/Host: ---.88.158.168.prolink.net.ua
|
Re: Пектиму хліб |
6 квітня 2020 15:08:15 IP/Host: ---.dynamic-pool.mclaut.net
|
Я теж чикала батони різними ножами - перед випічкою.
І теж методом проб зупиналася на тонкому зубчастому..
До нього менше липне, тільки скоренько треба - вжик! Вжик! Вжик!
Re: Пектиму хліб |
6 квітня 2020 15:27:54 IP/Host: 31.129.253.---
|
Гарна позитивна тема.
Респект!
Re: Пектиму хліб |
6 квітня 2020 15:48:09 IP/Host: ---.broadband.kyivstar.net
|
Вот меня тоже интересует, как кукуруза в готовом хлебе ощущается.
Re: Пектиму хліб |
6 квітня 2020 17:37:24 IP/Host: ---.dynamic-pool.mclaut.net
|
Розгорнути попередні цитати...Вот меня тоже интересует, как кукуруза в готовом хлебе ощущается.Пробував кукурудзяний хліб в інших країнах. Усюди був смачний "до нєвозможності". Але наскільки він, власне, кукурудзяний, як саме його роблять, не маю поняття.
Re: Пектиму хліб
Пшениця
|
6 квітня 2020 18:15:43 IP/Host: 142.233.200.---
|
Розгорнути попередні цитати...Вот меня тоже интересует, как кукуруза в готовом хлебе ощущается.Пробував кукурудзяний хліб в інших країнах. Усюди був смачний "до нєвозможності". Але наскільки він, власне, кукурудзяний, як саме його роблять, не маю поняття.
Re: Пектиму хліб |
15 квітня 2020 16:35:48 IP/Host: ---.dynamic-pool.mclaut.net
|
Re: Пектиму хліб |
15 квітня 2020 16:46:59 IP/Host: ---.dynamic-pool.mclaut.net
|
Re: Пектиму хліб |
15 квітня 2020 16:47:16 IP/Host: ---.dynamic-pool.mclaut.net
|
Re: Пектиму хліб |
15 квітня 2020 16:47:28 IP/Host: ---.88.158.177.prolink.net.ua
|
Re: Пектиму хліб |
15 квітня 2020 16:48:19 IP/Host: ---.dynamic-pool.mclaut.net
|
Re: Пектиму хліб |
15 квітня 2020 17:03:09 IP/Host: ---.dynamic-pool.mclaut.net
|
Лар, а скільки часу печете отой чорний хліб? Як його зрозуміти, що пропікся - воно ж темне, як ніч?
Re: Пектиму хліб |
15 квітня 2020 17:20:39 IP/Host: ---.dynamic-pool.mclaut.net
|