Re: Якби не Канада, Україна б.... |
1 червня 2019 19:33:45 IP/Host: ---.abhsia.telus.net
|
Президент України Володимир Зеленський отримав від президента США Дональда Трампа запрошення відвідати Вашингтон з офіційним візитом.
Про це у йдеться у статті DT.UA "Квартал "чорних лебедів".
За даними видання, запрошення Зеленський отримав 31 травня і відбудеться він після зустрічі Трампа з президентом РФ Володимиром Путіним.
"Відбудеться предметна розмова з врегулювання конфлікта в Донбасі ... Важливе запитання до Зеленського на переговорах: "За що Америка стільки років в Україні долари платників податків проливала?". Настав час реальних бізнес-проектів: земля, газовидобування, порти тощо", - пише ЗМІ.
Наразі "Українській правді" дану інформацію в Адміністрації президента не підтвердили.
1 червня 2019 19:35:02 IP/Host: ---.abhsia.telus.net
|
Розгорнути попередні цитати...Українського пива там вдень зі свічкою не знайдеш.
Німецьке, бельгійське, чеське, австрійське є, а українського нема. Не користується воно попитом у Західній півкулі.Ще не проштовхнулися з пивом на американський ринок. А в Європі є.В Канади можна знайти, але є краще и дешевше, купую лише за приступив патриотизму. Нарази вживаю нимецьке пиво и Онтарийску горилку
1 червня 2019 19:35:17 IP/Host: ---.dynamic.zap.volia.net
|
Ну может они и правда думают, что кредиты идут манюпасу.
1 червня 2019 19:37:37 IP/Host: ---.abhsia.telus.net
|
До речі, в Європі трудно знайти буряк чи солоні огірки (не мариновані). А в єврейських ґешефтах є.
1 червня 2019 19:37:38 IP/Host: ---.pool.ukrtel.net
|
В мене питання, до канадців.
Не можу найти повний текст пісні колисковий, саме мігрантів, був найшов ті слова що знаю, що це в пєсі що написав хтось ...
А конкретно не знаю, не можу найти ((((Розгорнути попередні цитати...Цитата: ВіршСпи, тихо спи, забудь печаль
Свої гріхи взьми в щирий жаль
Спи, тихо спи, горе забудь
Найдеш у снах до дому путь.А звучить шикарно, за серце бере... Але весь текст не можу найти.
1 червня 2019 19:38:16 IP/Host: ---.mediana.net.ua
|
1 червня 2019 19:38:54 IP/Host: ---.abhsia.telus.net
|
Розгорнути попередні цитати...По суті , а шо - по суті .., мо шановній пані , авторці цитованого тра спробувати лупити аліменти з двох чі трьох одночасно , а як строк виплат збігатиме , робити так , що-би іще хтось свіженьке платило ... )))А як пані авторці не до народжуваності в такому віці, та й заміж не світить, а існуюча дитина, народжена у шлюбі, вже давно повнолітня, то що в такому випадку їй робити?
Ну да, можна взяти з дитячого будинку. І далі що? ЯК це корелюється із закидами аффтара цитати?Нуу , стосовно віку пані-авторки , то із читаних дописів мені здалося , що у в двадцять п'ять чі тридцять років - ще не запізно , та зауважу , головне ж - не народжувати , а знайти платників ))) , що-би пані відчула себе на місці іншої пані , що-би отримувати , а не віддавати . ))
1 червня 2019 19:41:05 IP/Host: ---.abhsia.telus.net
|
Попри те, що Канада дає гроші, це виключно проблеми Канади на що вона ці гроші тратить і не дає ніякого права варнякати.
Суажемо так це відкупні лібералів своїм виборцям, тих 5 чи 6 депутатів українців пролобіювали ці гроші з надією, що за них за це проголосує діаспора. Таке собі засівання гречкою по канадськи.
1 червня 2019 19:42:26 IP/Host: ---.mediana.net.ua
|
1 червня 2019 19:44:43 IP/Host: ---.abhsia.telus.net
|
Розгорнути попередні цитати...Саме смішне, що це написав чувачок з ніком "78rus".
Цікаво чомутак люблять вистувати від імені українців?
а американці?Америка напала на Україну, окупувала Крим, убиває людей на Донбасі, збиває пасажирські літаки?
Чи може то все робить таки РФ?
Але у зебілів болить Канада і США, які допомагають Україіні, а от на захиствідразу встають грудьми.
1 червня 2019 19:45:56 IP/Host: ---.abhsia.telus.net
|
И да, еще. По широким экономическим просторам США и Канады бродят где-то 7,3 миллиарда долларов, честно спизженных у украинского народа и вывезенных Витей Януковичем в вышеупомянутые юрисдикции. Вопрос: нельзя ли как-то получить назад баблишко, xyй с вами, можно даже без процентов (хоть это и унизительно для коллектива?)
1 червня 2019 19:47:07 IP/Host: ---.abhsia.telus.net
|
Розгорнути попередні цитати...до речі, діяспора - я вас давно непосилав подалі
ну ви в курсі куди вам іти...отакот, діяспора, сам біндьоровєц розставив всі крапки над і
тобто, над 1
а шо ?
за 15 років форуму я не бачив тут жодної достойної людини з діЯспоральних дописувачів північної америки.
та і знайомі емігранти скурвились за кілька років життя там.
були люди стали скоти
п.с. Європа інша справа
1 червня 2019 19:48:38 IP/Host: 78.11.62.---
|
1 червня 2019 19:49:08 IP/Host: ---.45.132.019.borshagovka.kievline.net
|
1 червня 2019 19:49:30 IP/Host: ---.mediana.net.ua
|
Розгорнути попередні цитати...И да, еще. По широким экономическим просторам США и Канады бродят где-то 7,3 миллиарда долларов, честно спизженных у украинского народа и вывезенных Витей Януковичем в вышеупомянутые юрисдикции. Вопрос: нельзя ли как-то получить назад баблишко, xyй с вами, можно даже без процентов (хоть это и унизительно для коллектива?)Просіть. Хай зе просить ... ваш недопрезидентик такий ефективний у всіх відношеннях, що навіть сам бабло в оффшори заховавХай повертає гроші Януковича, ми тільки за
1 червня 2019 19:51:05 IP/Host: 78.11.62.---
|
1 червня 2019 19:51:48 IP/Host: ---.abhsia.telus.net
|
Що ви заперечуєте? Що зебілення України самостійно себе прокормити не здатно, та сидить на всіх можливих міжнародних програмах допомоги? Так це факт, тут сперечатись немає про що.
І щоб одного зебіла в Україні покормити з ложки, потрібно використати податки, які з західних манюпасів зібрали. Бо в місцевих західних манюпасів гроші немає куди дівати, ніж з ложки кормити зебілів з рівнем IQ в 75%, що не дозволяю самостійно існувати в цьому світі?
1 червня 2019 19:54:28 IP/Host: ---.224.225.91.homenet.kiev.ua
|
И да, еще. По широким экономическим просторам США и Канады бродят где-то 7,3 миллиарда долларов, честно спизженных у украинского народа и вывезенных Витей Януковичем в вышеупомянутые юрисдикции. Вопрос: нельзя ли как-то получить назад баблишко, xyй с вами, можно даже без процентов (хоть это и унизительно для коллектива?)
1 червня 2019 19:55:35 IP/Host: ---.abhsia.telus.net
|
Украина должна Канаде 326 миллионов долларов США (поправьте меня, если вру) Это где-то 7,5 доллара на одного украинца.У меня семья из 4-х человек. Вопрос: куда и кому засунуть этих сраных 30 баксов, чтобы эта кучка жопомлев, наконец, заткнулась и сдрыснула с форума?
1 червня 2019 19:56:54 IP/Host: ---.abhsia.telus.net
|
є велика різниця між повоєнною (старою) діяспорою в канаді і свіжою постсовєтською
1 червня 2019 20:04:12 IP/Host: ---.abhsia.telus.net
|
Спи, тихо спи, забудь печаль
1 червня 2019 20:13:28 IP/Host: ---.122.20.110.dynamic-pppoe.uch.net
|
(зверніть увагу на нік - не корівка, а кароффка)
1 червня 2019 20:20:25 IP/Host: ---.122.20.110.dynamic-pppoe.uch.net
|
Украина должна Канаде 326 миллионов долларов США (поправьте меня, если вру) Это где-то 7,5 доллара на одного украинца.У меня семья из 4-х человек. Вопрос: куда и кому засунуть этих сраных 30 баксов, чтобы эта кучка жопомлев, наконец, заткнулась и сдрыснула с форума?
1 червня 2019 20:28:21 IP/Host: ---.static.vega-ua.net
|
Канада нам дала ?
бугогааааа....
та діяспора всрається за один кандський долар коли справді його "дасть"...
тричі на день будуть писати повчання як його потратити і як цьомати вуйка в руку за таку благодєтєль...
1 червня 2019 20:29:34 IP/Host: 94.158.95.---
|
1 червня 2019 20:30:10 IP/Host: ---.pool.ukrtel.net
|
Розгорнути попередні цитати...Спи, тихо спи, забудь печальЯких мігрантів, 200 років назад? яке ми маємо відношення до них?
1 червня 2019 20:30:36 IP/Host: ---.122.20.110.dynamic-pppoe.uch.net
|
В мене питання, до канадців.
Не можу найти повний текст пісні колисковий, саме мігрантів, був найшов ті слова що знаю, що це в пєсі що написав хтось ...
А конкретно не знаю, не можу найти ((((Розгорнути попередні цитати...Цитата: ВіршСпи, тихо спи, забудь печаль
Свої гріхи взьми в щирий жаль
Спи, тихо спи, горе забудь
Найдеш у снах до дому путь.А звучить шикарно, за серце бере... Але весь текст не можу найти.
1 червня 2019 20:31:24 IP/Host: ---.khe.volia.net
|
Розгорнути попередні цитати...а шо ?
за 15 років форуму я не бачив тут жодної достойної людини з діЯспоральних дописувачів північної америки.
та і знайомі емігранти скурвились за кілька років життя там.
були люди стали скоти
п.с. Європа інша справаДо речі, а яке пояснення цьому "феномену"?ГА?
1 червня 2019 20:34:45 IP/Host: ---.mediana.net.ua
|
Розгорнути попередні цитати...Украина должна Канаде 326 миллионов долларов США (поправьте меня, если вру) Это где-то 7,5 доллара на одного украинца.У меня семья из 4-х человек. Вопрос: куда и кому засунуть этих сраных 30 баксов, чтобы эта кучка жопомлев, наконец, заткнулась и сдрыснула с форума?Порви свої долари в онлайн на фейсбуку і можеш ще молотком по піндоському айфону тріснути, щоб покарати американців.
А якщо хочеш серйозно щось змінити, почни петицію на сайті президента, щоб відмовився від усіх видів іноземної допомоги. Можеш також включити відміну безвізу заодно.
На цьому форумі, я бачу, є багато бажаючих підписати таку петицію.
Удачі
1 червня 2019 20:36:30 IP/Host: ---.hsd1.ma.comcast.net
|
Розгорнути попередні цитати...Канада нам дала ?
бугогааааа....
тричі на день будуть писати повчання як його потратити і як цьомати вуйка в руку за таку благодєтєль...![]()
![]()
![]()
Банди красава))
1 червня 2019 20:37:14 IP/Host: ---.static.vega-ua.net
|
Саме смішне, що це написав чувачок з ніком "78rus".
Цікаво чому так люблять вистувати від імені українців?
1 червня 2019 20:38:19 IP/Host: ---.mediana.net.ua
|
Розгорнути попередні цитати...Украина должна Канаде 326 миллионов долларов США (поправьте меня, если вру) Это где-то 7,5 доллара на одного украинца.У меня семья из 4-х человек. Вопрос: куда и кому засунуть этих сраных 30 баксов, чтобы эта кучка жопомлев, наконец, заткнулась и сдрыснула с форума?Кому надіслати і моїх 10 баксів, щоб таки нарешті вони заткнулися безповоротно. Я за себе і за свого кота - він у мене як член сім*ї, потягне на 2,5 бакси.
1 червня 2019 20:39:37 IP/Host: 94.158.95.---
|
1 червня 2019 20:44:17 IP/Host: 94.158.95.---
|
Розгорнути попередні цитати...Канада нам дала ?
бугогааааа....
тричі на день будуть писати повчання як його потратити і як цьомати вуйка в руку за таку благодєтєль...![]()
![]()
![]()
Банди красава))Бандерівець дожився, йомуплюсуть в боротьбі з українцями.
Може то ніякий не бандерівпць, а правовірний ленінець?
1 червня 2019 20:44:31 IP/Host: ---.static.vega-ua.net
|
Бандерівець дожився, йомуплюсуть в боротьбі з українцями.
Може то ніякий не бандерівпць, а правовірний ленінець?
1 червня 2019 20:45:21 IP/Host: ---.mediana.net.ua
|
Розгорнути попередні цитати...Украина должна Канаде 326 миллионов долларов США (поправьте меня, если вру) Это где-то 7,5 доллара на одного украинца.У меня семья из 4-х человек. Вопрос: куда и кому засунуть этих сраных 30 баксов, чтобы эта кучка жопомлев, наконец, заткнулась и сдрыснула с форума?підтримую. Можна перерахувати на якийсь рахунок? Але ж щоб після розрахунку ця гидота пощезала гарантовано
1 червня 2019 20:45:43 IP/Host: ---.hsd1.ma.comcast.net
|
Розгорнути попередні цитати...Саме смішне, що це написав чувачок з ніком "78rus".вот не к чему больше доипаться, уважаемый эмигРозгорнути попередні цитати...ЦитуватиЦікаво чому так люблять вистувати від імені українців?никогда, в отличии от вас, дмяспорян, не говорил от лица, отличного от собственного,
считаю, что у каждого человека (даже у украинца) есть право иметь собственное мнение.
или канаду либеральные ценности обошли стороной?
1 червня 2019 20:47:24 IP/Host: ---.abhsia.telus.net
|
Розгорнути попередні цитати...(зверніть увагу на нік - не корівка, а кароффка)Не звертайте увагу на нік Karoffka, бо ця назва пішла ще з форуму ДД, де був первісний нік коровка, який згодом під впливом ніка турчинофф, на ФУПі трансформувався в такий, яким він зараз існує. Ностальджі, знаєтє лі...
1 червня 2019 20:48:58 IP/Host: ---.hsd1.ma.comcast.net
|
Розгорнути попередні цитати...Бандерівець дожився, йомуплюсуть в боротьбі з українцями.
Може то ніякий не бандерівпць, а правовірний ленінець?не, банди от сотворения правоверный бандеривец,
в отличии от тебя, очередного ленинского ссука стипендиата)
1 червня 2019 20:49:41 IP/Host: ---.abhsia.telus.net
|
Розгорнути попередні цитати...Показати зображення...канадське весілля канадців