Re: Итальянским рестораннам до Одессы... |
31 серпня 2018 13:11:20 IP/Host: ---.range86-135.btcentralplus.com
|
Re: Итальянским рестораннам до Одессы... |
31 серпня 2018 13:11:22 IP/Host: ---.dynamic.gprs.plus.pl
|
хм...бичок, ставридка, бараболька вроде...тюлька...в Одессе теж самє...
исчо и устриці украинские появились...
Re: Итальянским рестораннам до Одессы... |
31 серпня 2018 13:17:55 IP/Host: ---.proline.net.ua
|
Хіба у бабусь і то нечасто.
Re: Итальянским рестораннам до Одессы... |
31 серпня 2018 13:23:01 IP/Host: 91.207.66.---
|
Розгорнути попередні цитати...Пармезан рідко хто їсть, як сир.
Переважно вживається, як приправа - посипають пасту, овочі, салати. Додають в різото чи супи.Два способа есть для пармезана:
1. порезать на большие куски (с палец размером) поставить возле огня, дождаться, когда размягчится и есть. Туда же грюер и старые голландцы.
2. порезать картофелечисткой на тончайшие пластины и есть.Мало що є для чого.
Я кажу про типовий спосіб - приправа.
Re: Итальянским рестораннам до Одессы... |
31 серпня 2018 13:24:51 IP/Host: 46.125.250.---
|
Розгорнути попередні цитати...Після помідорових салатів бесарабіі цього літа привіз нерафінованоі оліі бо тут така не водиться. Мав бажання поісти на місці простого салату помідор огірок цибуля салатна оліі і каплю оцту. Оцет теж привезли 9% бо так в Украіні і тут хотів щоб ні грама не відрізнялось.
Поіхав до турків на базар взяв рожевий помідор ще інших пару видів.
Але салат вийшов не те щоб лайно. Але сік не пускає. Фігня кароч.
Через тиждень поіхав в Метро бо там найбільший асортимент по овочам і рибі-мясу.
Купляв найдорожчі які не водяться в простих супермаркетах. 3,60-3,90є за кг Жовтий італія. Біо. Також мадьярский. Одного виду навітт ящичок купив бо в метро виключно розфасовка під ресторани.
Ае фуй там. До помідора з під овідіополя за 20грн кг. Фуй. Сік має інший смак і все.
Говорив з сусідом греком. Він вирощує городину і поливає в мене коли я іду щоб не горів газон. Вирощує помідор перець кабачки. Сорти купує тут в Австріі. Пепер з Греціі. Помідор його по смаку трохи краще ніж біо. Але сік прозорий і смак слабий.
Я привіз тепер 6сортів помідорів зерняток з Украіни. Маю рідкісний динний помідор під кілограм ваги один шарик. Ів цього року. Смакота. Думаю що наступного року зроблю посадку. Не знаю правда точно. Головне щоб справи не витягли з Відня надовго.
От такі помідори тут. Вся інша городина не так відчутно. Але помідори певно сорти вже давно загнали під стандарти і дерективи єс. Чомусь саме з помідором найбільша халепа.
Наш простий салат з соком що можна хліб мокнути хрєн зробиш.Я в Англії у поляків купую "малинові" - нормальні.
В суперах є ще різні дрібні - наприклад, sugardrops, теж нормальні. Але коштують вони по 6-8 фунтів за кіло.
У Франції в суперах вибір помідорів більший і є дуже пристойні.
Лоток на базарі в Сицилії.
Показати зображення...
Re: Итальянским рестораннам до Одессы... |
31 серпня 2018 13:25:23 IP/Host: 178.62.121.---
|
Для супермаркета головне не смак, а товарний вигляд і термін зберігання.
Грунтових помідорів та огірків, які визрівають під відкритим небом в Європі дуже мало.
Re: Итальянским рестораннам до Одессы... |
31 серпня 2018 13:28:53 IP/Host: 46.125.250.---
|
Розгорнути попередні цитати...Хіба у бабусь і то нечасто.теща у меня на даче решила маленький огородик замутить.посадила всякого,ну пару сортов помидоров-выросло редкое говно(((
Re: Итальянским рестораннам до Одессы... |
31 серпня 2018 13:29:43 IP/Host: ---.pool.ukrtel.net
|
Розгорнути попередні цитати...Хіба у бабусь і то нечасто.теща у меня на даче решила маленький огородик замутить.посадила всякого,ну пару сортов помидоров-выросло редкое говно(((
Re: Итальянским рестораннам до Одессы... |
31 серпня 2018 13:31:32 IP/Host: 93.76.17.---
|
В жодному одеському ресторані не буде навіть хліба такого смаку як в тоскані
Re: Итальянским рестораннам до Одессы... |
31 серпня 2018 13:32:09 IP/Host: ---.range86-135.btcentralplus.com
|
хм...бичок, ставридка, бараболька вроде...тюлька...в Одессе теж самє...
исчо и устриці украинские появились...
Re: Итальянским рестораннам до Одессы... |
31 серпня 2018 13:33:52 IP/Host: ---.uacity.net
|
Re: Итальянским рестораннам до Одессы... |
31 серпня 2018 13:36:12 IP/Host: ---.pool.ukrtel.net
|
Розгорнути попередні цитати...В жодному одеському ресторані не буде навіть хліба такого смаку як в тоскані+100
Навіть простецьку чабату не зможуть відтворити.
Нема ніде такого хліба, офіційно заявляю. Хоча хліба майже не ім.
Re: Итальянским рестораннам до Одессы... |
31 серпня 2018 13:37:51 IP/Host: ---.proline.net.ua
|
Розгорнути попередні цитати...Хіба у бабусь і то нечасто.теща у меня на даче решила маленький огородик замутить.посадила всякого,ну пару сортов помидоров-выросло редкое говно(((
З чого вона його хотіла виростити ? З зернят 60 - 80-х років ? Ще збереглись ?
Ви гарадскіє такіє забавниє..
Re: Итальянским рестораннам до Одессы... |
31 серпня 2018 13:38:12 IP/Host: ---.uacity.net
|
Re: Итальянским рестораннам до Одессы... |
31 серпня 2018 13:38:32 IP/Host: ---.range86-135.btcentralplus.com
|
Розгорнути попередні цитати...В жодному одеському ресторані не буде навіть хліба такого смаку як в тоскані+100
Навіть простецьку чабату не зможуть відтворити.
Нема ніде такого хліба, офіційно заявляю. Хоча хліба майже не ім.
Re: Итальянским рестораннам до Одессы... |
31 серпня 2018 13:38:56 IP/Host: ---.proline.net.ua
|
Re: Итальянским рестораннам до Одессы... |
31 серпня 2018 13:41:06 IP/Host: 91.207.66.---
|
Re: Итальянским рестораннам до Одессы... |
31 серпня 2018 13:43:13 IP/Host: ---.pool.ukrtel.net
|
Розгорнути попередні цитати...теща у меня на даче решила маленький огородик замутить.посадила всякого,ну пару сортов помидоров-выросло редкое говно(((
З чого вона його хотіла виростити ? З зернят 60 - 80-х років ? Ще збереглись ?
Ви гарадскіє такіє забавниє..теща с села,так шо мимо.все как положено и рассада и блеать конструкций нагородила из стекла.в общем как ,шо и куда и когда она в курсе
Re: Итальянским рестораннам до Одессы... |
31 серпня 2018 13:44:08 IP/Host: 162.243.229.---
|
Розгорнути попередні цитати...В жодному одеському ресторані не буде навіть хліба такого смаку як в тоскані+100
Навіть простецьку чабату не зможуть відтворити.
Нема ніде такого хліба, офіційно заявляю. Хоча хліба майже не ім.Так муки якої треба немає. Реально з твердих сортів. І це стосується не тільки пшениці.
Купив у нас в супері рис - басматі. Раніше ніколи проблем не було Смачний розсипчастий.
Зараз варю - 5 хвилин і в кізяк. Рисова каша. Ну от на фіга так тупо дурити і пакувати замість басматі якусь замазку ?
Re: Итальянским рестораннам до Одессы... |
31 серпня 2018 13:45:19 IP/Host: 162.243.229.---
|
Розгорнути попередні цитати...В жодному одеському ресторані не буде навіть хліба такого смаку як в тоскані+100
Навіть простецьку чабату не зможуть відтворити.
Нема ніде такого хліба, офіційно заявляю. Хоча хліба майже не ім.Та хрін з нею, з чабатою.
Тут українського житнього хлібу не можуть відтворити, щоб такий як раніше був.
Найближчий до того за смаком - це різні німецькі житні "бауернброти"
Re: Итальянским рестораннам до Одессы... |
31 серпня 2018 13:48:12 IP/Host: ---.pool.ukrtel.net
|
Розгорнути попередні цитати...+100
Навіть простецьку чабату не зможуть відтворити.
Нема ніде такого хліба, офіційно заявляю. Хоча хліба майже не ім.Так муки якої треба немає. Реально з твердих сортів. І це стосується не тільки пшениці.
Купив у нас в супері рис - басматі. Раніше ніколи проблем не було Смачний розсипчастий.
Зараз варю - 5 хвилин і в кізяк. Рисова каша. Ну от на фіга так тупо дурити і пакувати замість басматі якусь замазку ?Хлеб делают из муки мягких сортов. Все и всегда.
Из твёрдых сортов делают макароны.
Но не из муки, а из макаронной крупки, примерно как манка.
Немецкий хлеб, из пекарни, получше чиабаты будет.
Re: Итальянским рестораннам до Одессы... |
31 серпня 2018 13:55:15 IP/Host: 162.243.229.---
|
Розгорнути попередні цитати...Так муки якої треба немає. Реально з твердих сортів. І це стосується не тільки пшениці.
Купив у нас в супері рис - басматі. Раніше ніколи проблем не було Смачний розсипчастий.
Зараз варю - 5 хвилин і в кізяк. Рисова каша. Ну от на фіга так тупо дурити і пакувати замість басматі якусь замазку ?Хлеб делают из муки мягких сортов. Все и всегда.
Из твёрдых сортов делают макароны.
Но не из муки, а из макаронной крупки, примерно как манка.
Немецкий хлеб, из пекарни, получше чиабаты будет.
Це вас комуняки навчили, які винищили тут гарну пшеницю твердих сортів і ми зараз жеремо майже фуражне зерно ?
Угу. " Мільон - Родінє" . Тільки чого.
Re: Итальянским рестораннам до Одессы... |
31 серпня 2018 13:55:47 IP/Host: ---.pool.ukrtel.net
|
Re: Итальянским рестораннам до Одессы... |
31 серпня 2018 13:56:47 IP/Host: ---.pool.ukrtel.net
|
Розгорнути попередні цитати...Хлеб делают из муки мягких сортов. Все и всегда.
Из твёрдых сортов делают макароны.
Но не из муки, а из макаронной крупки, примерно как манка.
Немецкий хлеб, из пекарни, получше чиабаты будет.
Це вас комуняки навчили, які винищили тут гарну пшеницю твердих сортів і ми зараз жеремо майже фуражне зерно ?
Угу. " Мільон - Родінє" . Тільки чого.Ну как бы Вам поделикатнее объяснить?..
Цемент делают из известняка, а не из гранита. Хотя гранит гораздо твёрже. А гравий делают из гранита, а не из ивестняка. Технология такая.
Хлеб пекут из пшеницы мягких сортов. Потому, что его пекут.
А макароны делают из пшеницы твёрдых сортов, потому, что их варят. Технология такая.
А твёрдую пшеницу в Украине никогда не выращивали. И не будут выращивать.
Re: Итальянским рестораннам до Одессы... |
31 серпня 2018 14:00:03 IP/Host: 46.125.250.---
|
Розгорнути попередні цитати...В жодному одеському ресторані не буде навіть хліба такого смаку як в тоскані+100
Навіть простецьку чабату не зможуть відтворити.
Нема ніде такого хліба, офіційно заявляю. Хоча хліба майже не ім.Та хрін з нею, з чабатою.
Тут українського житнього хлібу не можуть відтворити, щоб такий як раніше був.
Найближчий до того за смаком - це різні німецькі житні "бауернброти"
Re: Итальянским рестораннам до Одессы... |
31 серпня 2018 14:00:06 IP/Host: ---.range86-135.btcentralplus.com
|
Розгорнути попередні цитати...+100
Навіть простецьку чабату не зможуть відтворити.
Нема ніде такого хліба, офіційно заявляю. Хоча хліба майже не ім.Та хрін з нею, з чабатою.
Тут українського житнього хлібу не можуть відтворити, щоб такий як раніше був.
Найближчий до того за смаком - це різні німецькі житні "бауернброти"Український житній, це бородинський?
Re: Итальянским рестораннам до Одессы... |
31 серпня 2018 14:00:22 IP/Host: ---.pool.ukrtel.net
|
Re: Итальянским рестораннам до Одессы... |
31 серпня 2018 14:02:17 IP/Host: 93.76.17.---
|
Re: Итальянским рестораннам до Одессы... |
31 серпня 2018 14:02:36 IP/Host: 162.243.229.---
|
Розгорнути попередні цитати...
Це вас комуняки навчили, які винищили тут гарну пшеницю твердих сортів і ми зараз жеремо майже фуражне зерно ?
Угу. " Мільон - Родінє" . Тільки чого.Ну как бы Вам поделикатнее объяснить?..
Цемент делают из известняка, а не из гранита. Хотя гранит гораздо твёрже. А гравий делают из гранита, а не из ивестняка. Технология такая.
Хлеб пекут из пшеницы мягких сортов. Потому, что его пекут.
А макароны делают из пшеницы твёрдых сортов, потому, что их варят. Технология такая.
А твёрдую пшеницу в Украине никогда не выращивали. И не будут выращивать.
Вже ні. Будемо і далі жерти те що корови та коні.
Re: Итальянским рестораннам до Одессы... |
31 серпня 2018 14:04:14 IP/Host: ---.pool.ukrtel.net
|
Розгорнути попередні цитати...Ну как бы Вам поделикатнее объяснить?..
Цемент делают из известняка, а не из гранита. Хотя гранит гораздо твёрже. А гравий делают из гранита, а не из ивестняка. Технология такая.
Хлеб пекут из пшеницы мягких сортов. Потому, что его пекут.
А макароны делают из пшеницы твёрдых сортов, потому, что их варят. Технология такая.
А твёрдую пшеницу в Украине никогда не выращивали. И не будут выращивать.
Вже ні. Будемо і далі жерти те що корови та коні.Не вже ні, а взагалі твердих сортів В Україні ніколи не вирощували.
В Казахстані вирощували, в Сибіру, а в Україні- ніколи.
Ніколи- це як завжди, але навпаки.
Re: Итальянским рестораннам до Одессы... |
31 серпня 2018 14:06:04 IP/Host: 162.243.229.---
|
Розгорнути попередні цитати...
Це вас комуняки навчили, які винищили тут гарну пшеницю твердих сортів і ми зараз жеремо майже фуражне зерно ?
Угу. " Мільон - Родінє" . Тільки чого.Ну как бы Вам поделикатнее объяснить?..
Цемент делают из известняка, а не из гранита. Хотя гранит гораздо твёрже. А гравий делают из гранита, а не из ивестняка. Технология такая.
Хлеб пекут из пшеницы мягких сортов. Потому, что его пекут.
А макароны делают из пшеницы твёрдых сортов, потому, что их варят. Технология такая.
А твёрдую пшеницу в Украине никогда не выращивали. И не будут выращивать.?
А це кому продають ?
Продажи на сезон озимых 2018 стартовали. Успейте заказать по первой цене
Тверда пшениця озима посівна. Канадський сорт Ріно.
https://agroexp.com.ua/uk/semena-ozimoy-pshenicy-tverdyh-sortov
Re: Итальянским рестораннам до Одессы... |
31 серпня 2018 14:08:30 IP/Host: 93.76.17.---
|
Розгорнути попередні цитати...+100
Навіть простецьку чабату не зможуть відтворити.
Нема ніде такого хліба, офіційно заявляю. Хоча хліба майже не ім.Так муки якої треба немає. Реально з твердих сортів. І це стосується не тільки пшениці.
Купив у нас в супері рис - басматі. Раніше ніколи проблем не було Смачний розсипчастий.
Зараз варю - 5 хвилин і в кізяк. Рисова каша. Ну от на фіга так тупо дурити і пакувати замість басматі якусь замазку ?Хлеб делают из муки мягких сортов. Все и всегда.
Из твёрдых сортов делают макароны.
Re: Итальянским рестораннам до Одессы... |
31 серпня 2018 14:09:10 IP/Host: 162.243.229.---
|
Розгорнути попередні цитати...Та хрін з нею, з чабатою.
Тут українського житнього хлібу не можуть відтворити, щоб такий як раніше був.
Найближчий до того за смаком - це різні німецькі житні "бауернброти"Український житній, це бородинський?Ні. Це той, що круглий був по 20 копійок. Так і називався - український.
Re: Итальянским рестораннам до Одессы... |
31 серпня 2018 14:10:14 IP/Host: 162.243.229.---
|
Розгорнути попередні цитати...Так муки якої треба немає. Реально з твердих сортів. І це стосується не тільки пшениці.
Купив у нас в супері рис - басматі. Раніше ніколи проблем не було Смачний розсипчастий.
Зараз варю - 5 хвилин і в кізяк. Рисова каша. Ну от на фіга так тупо дурити і пакувати замість басматі якусь замазку ?Хлеб делают из муки мягких сортов. Все и всегда.
Из твёрдых сортов делают макароны.5кг пакунок.
Переклад потрібен?
Показати зображення...
Re: Итальянским рестораннам до Одессы... |
31 серпня 2018 14:11:35 IP/Host: ---.pool.ukrtel.net
|
Розгорнути попередні цитати...Так муки якої треба немає. Реально з твердих сортів. І це стосується не тільки пшениці.
Купив у нас в супері рис - басматі. Раніше ніколи проблем не було Смачний розсипчастий.
Зараз варю - 5 хвилин і в кізяк. Рисова каша. Ну от на фіга так тупо дурити і пакувати замість басматі якусь замазку ?Хлеб делают из муки мягких сортов. Все и всегда.
Из твёрдых сортов делают макароны.5кг пакунок.
Переклад потрібен?
Показати зображення...
Re: Итальянским рестораннам до Одессы... |
31 серпня 2018 14:13:53 IP/Host: 162.243.229.---
|
Розгорнути попередні цитати...Хлеб делают из муки мягких сортов. Все и всегда.
Из твёрдых сортов делают макароны.5кг пакунок.
Переклад потрібен?
Показати зображення...
До речі, тому італійці і мають в більшості іншу статуру ніж ми.
По-перше, що стільки хліба не ідять, а по-друге, що ідять з пшениці високого класу. Пшениці твердих сортів.
А в нас то ще з совка пішло . Аби чим напхатись і розказувати, що так і треба.
Re: Итальянским рестораннам до Одессы... |
31 серпня 2018 14:15:04 IP/Host: 46.125.250.---
|
Розгорнути попередні цитати...Та хрін з нею, з чабатою.
Тут українського житнього хлібу не можуть відтворити, щоб такий як раніше був.
Найближчий до того за смаком - це різні німецькі житні "бауернброти"Український житній, це бородинський?Ні. Це той, що круглий був по 20 копійок. Так і називався - український.
Re: Итальянским рестораннам до Одессы... |
31 серпня 2018 14:16:20 IP/Host: 93.76.17.---
|
Розгорнути попередні цитати...Хлеб делают из муки мягких сортов. Все и всегда.
Из твёрдых сортов делают макароны.5кг пакунок.
Переклад потрібен?
Показати зображення...Да, если можно.
Re: Итальянским рестораннам до Одессы... |
31 серпня 2018 14:16:25 IP/Host: ---.pool.ukrtel.net
|
Re: Итальянским рестораннам до Одессы... |
31 серпня 2018 14:19:28 IP/Host: 93.76.17.---
|