Re: АТОшники Чернигова отомстили красиво,ясчитаю. |
6 березня 2018 23:26:06 IP/Host: ---.com
|
Відвезли б підара на тиждень в окопи...
7 березня 2018 01:36:32 IP/Host: ---.193.121.155.cl.ipnet.ua
|
7 березня 2018 01:51:10 IP/Host: ---.hsd1.ca.comcast.net
|
7 березня 2018 02:05:44 IP/Host: ---.com
|
То що, порад не буде?
7 березня 2018 02:16:29 IP/Host: ---.balticservers.eu
|
7 березня 2018 02:47:47 IP/Host: ---.193.121.155.cl.ipnet.ua
|
Розгорнути попередні цитати...То що, порад не буде?Ну які поради? Пішлють їх (x) з тими ксівами, як послали чорнобильців. Закони поскасовують через ВР та постанови КМ. Не одразу. Трохи пізніше.
7 березня 2018 02:50:22 IP/Host: ---.kievnet.com.ua
|
Перепрошую, а продукти на ринку АТОшникам теж безкоштовно видають?
7 березня 2018 03:11:04 IP/Host: ---.com
|
Розгорнути попередні цитати...То що, порад не буде?Ну які поради? Пішлють їх (x) з тими ксівами, як послали чорнобильців. Закони поскасовують через ВР та постанови КМ. Не одразу. Трохи пізніше.Кого послати - кума чи племінника? Чи водія маршрутки?
7 березня 2018 03:12:31 IP/Host: ---.hsd1.ca.comcast.net
|
Розгорнути попередні цитати...Перепрошую, а продукти на ринку АТОшникам теж безкоштовно видають?Мнение колбасного эмигранта очень важно для нас.
7 березня 2018 03:16:23 IP/Host: ---.hsd1.ca.comcast.net
|
Розгорнути попередні цитати...Ну які поради? Пішлють їх (x) з тими ксівами, як послали чорнобильців. Закони поскасовують через ВР та постанови КМ. Не одразу. Трохи пізніше.Кого послати - кума чи племінника? Чи водія маршрутки?Я ж не про тебе кажу. А про суспільство в цілому. Всім насрати на чорнобильців, так само насеруть і на атошників. А свого часу насрали на ветеранів ВВВ. Обґрунтувань не забракне, це вже точно.
7 березня 2018 03:28:42 IP/Host: ---.mysmtps.com
|
Розгорнути попередні цитати...Кого послати - кума чи племінника? Чи водія маршрутки?Я ж не про тебе кажу. А про суспільство в цілому. Всім насрати на чорнобильців, так само насеруть і на атошників. А свого часу насрали на ветеранів ВВВ. Обґрунтувань не забракне, це вже точно.Я щось пропустив?...Коли сталася ця радісна подія?...
![]()
Скільки себе пам'ятаю, ветерани так званої ВВВ завжди були привілейованою кастою.
7 березня 2018 03:57:27 IP/Host: ---.hsd1.ca.comcast.net
|
Розгорнути попередні цитати...Я ж не про тебе кажу. А про суспільство в цілому. Всім насрати на чорнобильців, так само насеруть і на атошників. А свого часу насрали на ветеранів ВВВ. Обґрунтувань не забракне, це вже точно.Я щось пропустив?...Коли сталася ця радісна подія?...
![]()
Скільки себе пам'ятаю, ветерани так званої ВВВ завжди були привілейованою кастою.Не... Уже в перестройку на них шипели со злостью - "участники", мол, с таким выраженным негативным оттенком. Т.к. "участникам" давали пайкитм, а остальным не давали.
7 березня 2018 06:33:02 IP/Host: ---.mid.dyn.suddenlink.net
|
Якраз в тему розповім вам ситуацію в нашій родині про АТОшників і маршрутки.
Є кум-атошник, друг мого чоловіка. Воював три роки, тут на ФУПі на бронежилет йому збирала гроши, дякую, що вберегли кума і він повернувся живим. Кум чоловік у віці, контужений і поранений, гоноровий.
Є племінник -атошник. Воював в перші місяці війни, йому також одна фупівка на бронежилет прислала кошти аж з Англії через мене, дякую, що вберегли племінника живим. Племінник пішов вчитися у військову академію, статус учасника АТО йому не дають досі, бо військова частина не надає документи.
Це була преамбула.
А тепер сама історія. Племінник надумався женитися. Попросив мого чоловіка, щоб з кумом приїхали на сватання у Коростень, козацьких пісень поспівали і посватали по традиційному обряду.
Племінник буде їхати у Коростень на маршрутці, заплатить за проїзд. Бо він замахався здобувати той статус АТО, посвідчення нема, довідки вже не приймають, він плюнув і платить сповна.
А от з кумом ситуація патова. Їхати на маршрутці треба, кум почне вимагати пільги, посвідчення АТОшника є і він три роки воював, зарані квитка йому купити не можемо, а в маршрутці за кума заплатити у нього на очах не зможемо - він психоне, образиться і нікуди не поїде. Вимагати від водія безкоштовного проїзду без толку, дозволяти бити водія маршрутки я не можу, не винуватий той водій, і відстань від Києва 170 км, не одну зупинку підвезти таки.
Діло буде 9 квітня. Що порадите?
Є запасний варіант - брати машину з водієм на день за 1600 гривень. Маршрутка по 90 гривень.
7 березня 2018 07:51:20 IP/Host: 37.73.244.---
|
7 березня 2018 08:35:35 IP/Host: 193.161.14.---
|
Розгорнути попередні цитати...Перепрошую, а продукти на ринку АТОшникам теж безкоштовно видають?Мнение колбасного эмигранта очень важно для нас.Це було не мнєніє, а запитання.
7 березня 2018 12:20:19 IP/Host: 176.104.228.---
|
Чесно кажучи, притомила ця війна атошників і маршрутників.
Монетизувати треба пільги.
7 березня 2018 12:24:04 IP/Host: ---.broadband.kyivstar.net
|
7 березня 2018 15:43:24 IP/Host: ---.rdns.100tb.com
|
7 березня 2018 18:14:18 IP/Host: ---.muffin.cc
|
А от з кумом ситуація патова. Їхати на маршрутці треба, кум почне вимагати пільги, посвідчення АТОшника є і він три роки воював, зарані квитка йому купити не можемо, а в маршрутці за кума заплатити у нього на очах не зможемо - він психоне, образиться і нікуди не поїде. Вимагати від водія безкоштовного проїзду без толку, дозволяти бити водія маршрутки я не можу, не винуватий той водій, і відстань від Києва 170 км, не одну зупинку підвезти таки.
Є запасний варіант - брати машину з водієм на день за 1600 гривень. Маршрутка по 90 гривень.
7 березня 2018 18:41:34 IP/Host: ---.193.121.155.cl.ipnet.ua
|
Розгорнути попередні цитати...А от з кумом ситуація патова. Їхати на маршрутці треба, кум почне вимагати пільги, посвідчення АТОшника є і він три роки воював, зарані квитка йому купити не можемо, а в маршрутці за кума заплатити у нього на очах не зможемо - він психоне, образиться і нікуди не поїде. Вимагати від водія безкоштовного проїзду без толку, дозволяти бити водія маршрутки я не можу, не винуватий той водій, і відстань від Києва 170 км, не одну зупинку підвезти таки.
Є запасний варіант - брати машину з водієм на день за 1600 гривень. Маршрутка по 90 гривень.Той кум трохи єбанутий, чи що? Я тут навіть не чув про таку х.й.ю - міжміські перевезення автобусом по ксіві. Ще по місту - куди не йшло. На електричку най сідає і їде на шару.
Це хто його так "обнадьожив", цікаво?
7 березня 2018 18:47:56 IP/Host: ---.pool.ukrtel.net
|
Розгорнути попередні цитати...Чесно кажучи, притомила ця війна атошників і маршрутників.
Монетизувати треба пільги.треба, але ставити термінали маршрутчики не хочуть за свій рахунок, якщо держава ставитиме знову корупція і свої люди(((((
Просто картка любого банка з спец рахунком і термінал у маршрутчика.До сраки карі очі, звиняйте за грубість. Вся країна працює чорним налом через дебільне оподаткування. Причини треба усувати, а не з касовими апаратами за кожним ганятися.
У атошників мають бути кошти на проїзд. Крапка.
А звідки їх візьмуть гниди, пофіг. Фінансування ВР обнулити можна, всі кошти атошники на проїзд. По 500 гривень на людину в місяць .
7 березня 2018 18:59:15 IP/Host: 91.231.229.---
|
Розгорнути попередні цитати...А от з кумом ситуація патова. Їхати на маршрутці треба, кум почне вимагати пільги, посвідчення АТОшника є і він три роки воював, зарані квитка йому купити не можемо, а в маршрутці за кума заплатити у нього на очах не зможемо - він психоне, образиться і нікуди не поїде. Вимагати від водія безкоштовного проїзду без толку, дозволяти бити водія маршрутки я не можу, не винуватий той водій, і відстань від Києва 170 км, не одну зупинку підвезти таки.
Є запасний варіант - брати машину з водієм на день за 1600 гривень. Маршрутка по 90 гривень.Той кум трохи єбанутий, чи що? Я тут навіть не чув про таку х.й.ю - міжміські перевезення автобусом по ксіві. Ще по місту - куди не йшло. На електричку най сідає і їде на шару.
Це хто його так "обнадьожив", цікаво?Кум у мене класний, тому стули пащеку.
Я не в курсі, які правила на міжміських маршрутках, але не хочу, щоб кум набив морду водію. Тому зарані з усіма раджуся.
Є що по темі сказати - кажи.
7 березня 2018 19:09:06 IP/Host: 107.170.68.---
|
Я не в курсі, які правила на міжміських маршрутках, але не хочу, щоб кум набив морду водію. Тому зарані з усіма раджуся.
Є що по темі сказати - кажи.
7 березня 2018 22:18:49 IP/Host: 130.180.210.---
|
Я просто бачу наступний розвиток подій - уряд пообіцяє атошникам безкоштовне харчування і атошники почнуть товкти морди касирам в супермаркетах. На радість ворогам хай ті українці хоч повбивають одне одного.
Тому товчіть пики Пороху і Гройсману.
7 березня 2018 22:47:46 IP/Host: 130.180.210.---
|
Розгорнути попередні цитати...Вже давно маршрути , наприклад в Чернігові, не на маршрутчіках-перевізниках, а перевізники викупають, маршрутчик-найманець, план-заправка-остаток собі, і неважно кого він з пільговіків перевозить, а план-заправка-то константа, так що льготників найманець маршрутчик возить за свій рахунок.в нашому райцентрі такі ж самі маршрутчики-найманці
але чомусь пільговиків возять безкоштовно
і не лише атошниківЦе лише акт доброї волі свідомих водіїв. Вони зменшують свій заробіток. Багато не-водіїв витрачають кошти на допомогу АТО. Бо війна.
7 березня 2018 22:50:12 IP/Host: ---.193.121.155.cl.ipnet.ua
|
Розгорнути попередні цитати...в нашому райцентрі такі ж самі маршрутчики-найманці
але чомусь пільговиків возять безкоштовно
і не лише атошниківЦе лише акт доброї волі свідомих водіїв. Вони зменшують свій заробіток. Багато не-водіїв витрачають кошти на допомогу АТО. Бо війна.Ви в якій реальності живете? В маршрутках висять оголошення про право на безкоштовний проїзд. Це оголошення від перевізника, а не ”добра воля свідомих водіїв”.
А про водіїв я ще напишу окремо, як дійду до кінця гілки
7 березня 2018 22:51:07 IP/Host: ---.193.121.155.cl.ipnet.ua
|
Розгорнути попередні цитати...Той кум трохи єбанутий, чи що? Я тут навіть не чув про таку х.й.ю - міжміські перевезення автобусом по ксіві. Ще по місту - куди не йшло. На електричку най сідає і їде на шару.
Є що по темі сказати - кажи.Поясни йому, що нема такого закону - кататися на міжміських маршрутах на шару. Це якби я з Чернівців поїхав у Снятин І-Ф. області чи у Заліщики Тернопільської. 40 та 50 км відповідно. Такого не було ні в совку, ні при злочинній владі, ні при новій мойданній.
Тут і в район своєї області чи у заміське село на шару не їздять. Лише тралік та деякі автобусні маршрути. Дуже мало.
7 березня 2018 22:51:40 IP/Host: 93.171.74.---
|
7 березня 2018 22:53:36 IP/Host: 130.180.210.---
|
7 березня 2018 22:58:59 IP/Host: 130.180.210.---
|
Розгорнути попередні цитати...Перепрошую, а продукти на ринку АТОшникам теж безкоштовно видають?Мнение колбасного эмигранта очень важно для нас.Це було не мнєніє, а запитання.
7 березня 2018 23:00:19 IP/Host: 93.171.74.---
|
7 березня 2018 23:05:42 IP/Host: 193.161.14.---
|
ну, тим хто захищає цю байду можна простіший приклад навести, що до них дійшло- ввести закон що кожний атошник має право постукати в будь яку квартиру і йому повинні видати 5 гривень
так доходить? до вас стукає незнайома людина показує аусвайс і вимагає 5 грн, якщо не даєте то до вас стукає вже сто- щоб навчити
7 березня 2018 23:06:42 IP/Host: 130.180.210.---
|
Атошникам треба разом з маршрутчиками іти їбошити рила законодовцям і реформаторам.
7 березня 2018 23:07:44 IP/Host: 130.180.210.---
|
Розгорнути попередні цитати...Я ж не про тебе кажу. А про суспільство в цілому. Всім насрати на чорнобильців, так само насеруть і на атошників. А свого часу насрали на ветеранів ВВВ. Обґрунтувань не забракне, це вже точно.Я щось пропустив?...Коли сталася ця радісна подія?...
![]()
Скільки себе пам'ятаю, ветерани так званої ВВВ завжди були привілейованою кастою.Не... Уже в перестройку на них шипели со злостью - "участники", мол, с таким выраженным негативным оттенком. Т.к. "участникам" давали пайкитм, а остальным не давали.
7 березня 2018 23:14:32 IP/Host: 130.180.210.---
|
Розгорнути попередні цитати...Це лише акт доброї волі свідомих водіїв. Вони зменшують свій заробіток. Багато не-водіїв витрачають кошти на допомогу АТО. Бо війна.Ви в якій реальності живете? В маршрутках висять оголошення про право на безкоштовний проїзд. Це оголошення від перевізника, а не ”добра воля свідомих водіїв”.
А про водіїв я ще напишу окремо, як дійду до кінця гілкиЯ живу в нашій реальності. Хтось щось тим перевізникам компенсував? Казки тут оповідаєте.
Це лише акт доброї волі свідомих водіїв. Вони зменшують свій заробіток.
7 березня 2018 23:17:36 IP/Host: 130.180.210.---
|
держава цікаво зробила по старій совкозвичці- приватний підприємець повинен безплатно возити людей
а чому тоді не прийняти постанову щоб атошник може зайти в будь який магазин і взяти безплатно буханець хліба, ну половину- по ціні це десь так само
чи взяти на базарі кіло картоплі, безплатно
або випити чашечку еспрессо у вуличного торговця
7 березня 2018 23:18:17 IP/Host: 93.171.74.---
|
Розгорнути попередні цитати...Я щось пропустив?...Коли сталася ця радісна подія?...
![]()
Скільки себе пам'ятаю, ветерани так званої ВВВ завжди були привілейованою кастою.Не... Уже в перестройку на них шипели со злостью - "участники", мол, с таким выраженным негативным оттенком. Т.к. "участникам" давали пайкитм, а остальным не давали.При Кучмі картинка, вразалася в пам’ять: тролейбус, нестарий ще дядько, підтягнутий, кров з молоком, на передньому сидінні зі злою пикою трясе посвідченням і кричить комусь, що він дитя війни. Ніхто на нього не шипів.
7 березня 2018 23:20:12 IP/Host: 93.171.74.---
|
Розгорнути попередні цитати...держава цікаво зробила по старій совкозвичці- приватний підприємець повинен безплатно возити людей
а чому тоді не прийняти постанову щоб атошник може зайти в будь який магазин і взяти безплатно буханець хліба, ну половину- по ціні це десь так само
чи взяти на базарі кіло картоплі, безплатно
або випити чашечку еспрессо у вуличного торговцяДля початку, у вас IP український, ви були в АТО?
7 березня 2018 23:50:04 IP/Host: ---.193.121.155.cl.ipnet.ua
|
Розгорнути попередні цитати...Ви в якій реальності живете? В маршрутках висять оголошення про право на безкоштовний проїзд. Це оголошення від перевізника, а не ”добра воля свідомих водіїв”.
А про водіїв я ще напишу окремо, як дійду до кінця гілкиЯ живу в нашій реальності. Хтось щось тим перевізникам компенсував? Казки тут оповідаєте.Ще раз.
Ваші слова.Розгорнути попередні цитати...Це лише акт доброї волі свідомих водіїв. Вони зменшують свій заробіток.Який акт доброї волі, якщо у водія перед очима висить надруковане оголошення здоровенними літерами чорним по білому, що в маршрутці ОДНЕ пільгове місце?
Він зобов’язаний його виконувати. Це рішення НЕ ЙОГО, а перевізника. Не може, не хоче — шукай іншу роботу.
Я щось не те кажу?
Мені БАЙДУЖЕ, компенсують йому чи ні. Він сам ПОГОДИВСЯ, що в нього висить цей папірець. Що не так? Які казки?
7 березня 2018 23:56:40 IP/Host: ---.opera-mini.net
|