Re: Що ж робити із порошковими винами |
4 травня 2017 11:34:10 IP/Host: ---.stoikgroup.com.ua
|
Розгорнути попередні цитати...Проригаєшся приходь .є досвід? коштували це вино, чи просто папіздєть?Я не морська свинка щоб над собою ставити експерименти .
" Українське сухе вино " Оксамит " звучить як " кампучійський ритм&блюз " .
Re: Що ж робити із порошковими винами |
4 травня 2017 11:36:05 IP/Host: ---.251.34.224.freenet.com.ua
|
Розгорнути попередні цитати...Після шокуючих новин про масові отруєння неправильним алкоголем, які надходять з РФ з регулярністю місячних затемнень,
дуже смішно звучать намагання деяких форумчан переконати мене в НЕіснуванні такого явища, як порошкові вина.навіщо порошок, якщо дешевий винометаріал коштує 0.6 ойро літр?
Re: Що ж робити із порошковими винами |
4 травня 2017 11:39:19 IP/Host: ---.stoikgroup.com.ua
|
Розгорнути попередні цитати...Після шокуючих новин про масові отруєння неправильним алкоголем, які надходять з РФ з регулярністю місячних затемнень,
дуже смішно звучать намагання деяких форумчан переконати мене в НЕіснуванні такого явища, як порошкові вина.навіщо порошок, якщо дешевий винометаріал коштує 0.6 ойро літр?Потому, что себестоимость “порошка” примерно 2 гривны за 1 литр, что существенно дешевле 0.6 евро.
Re: Що ж робити із порошковими винами |
4 травня 2017 11:42:09 IP/Host: ---.85-85-36.dynamic.clientes.euskaltel.es
|
Розгорнути попередні цитати...є досвід? коштували це вино, чи просто папіздєть?Я не морська свинка щоб над собою ставити експерименти .
" Українське сухе вино " Оксамит " звучить як " кампучійський ритм&блюз " .папіздєть ,ок.
"не читал, но осуждаю".
Re: Що ж робити із порошковими винами |
4 травня 2017 11:45:02 IP/Host: ---.it-tv.org
|
Re: Що ж робити із порошковими винами |
4 травня 2017 11:46:26 IP/Host: ---.hsd1.ca.comcast.net
|
Была у меня сотрудница родом с Болграда, это самый край одесской области. Так вот ее отец работал на болградском винзаводе, по ее словам завод представляет из себя сарай с канистрами концентрата и спирта, которые смешиваются в правильных пропорциях для получения 2-х десятков видов “натуральных вин”. С виноградом там никто не заморачивается. Реализуется продукция 10 литровыми картонными коробками, которые потом продают в розлив местные предприимчивые жители, по всем курортам области под видом домашних вин.
Re: Що ж робити із порошковими винами |
4 травня 2017 11:49:54 IP/Host: ---.stoikgroup.com.ua
|
Розгорнути попередні цитати...Я не морська свинка щоб над собою ставити експерименти .
" Українське сухе вино " Оксамит " звучить як " кампучійський ритм&блюз " .папіздєть ,ок.
"не читал, но осуждаю".Іменно .
Ти ще запропонуй його пити під білоруськи креветки .
Re: Що ж робити із порошковими винами |
4 травня 2017 11:51:42 IP/Host: ---.stoikgroup.com.ua
|
втомили свідки порошкового вина,
є хоч один пророк, тобто практик,
не той хто випив поганого вина і вирішив, що воно порошкове, бо в Росії отруюються настоянкою глоду,
а той хто купив за дві гривні літр порошку змішав його з водою і отримав напій рівнозначний за якістю якомусь "Шабо" за 60 грн. пляшка?
Re: Що ж робити із порошковими винами |
4 травня 2017 11:51:57 IP/Host: ---.hsd1.ca.comcast.net
|
Розгорнути попередні цитати...навіщо порошок, якщо дешевий винометаріал коштує 0.6 ойро літр?Потому, что себестоимость “порошка” примерно 2 гривны за 1 литр, что существенно дешевле 0.6 евро.покажите где купить порошковое вино или пиво, пожалуйста!! хочу попробовать!
потом в суд подам, если там не будет указано, что оно из порошка.
Re: Що ж робити із порошковими винами |
4 травня 2017 11:53:39 IP/Host: ---.hsd1.ca.comcast.net
|
Розгорнути попередні цитати...папіздєть ,ок.
"не читал, но осуждаю".Іменно .
Ти ще запропонуй його пити під білоруськи креветки .http://vina-trubetskogo.com.ua
скоштувати можна, принаймні.
Не хочу заважати вам пити ваш ротшильд
Re: Що ж робити із порошковими винами |
4 травня 2017 11:55:10 IP/Host: ---.pilot.volia.net
|
Re: Що ж робити із порошковими винами |
4 травня 2017 12:01:15 IP/Host: ---.broadband.tenet.odessa.ua
|
Была у меня сотрудница родом с Болграда, это самый край одесской области. Так вот ее отец работал на болградском винзаводе, по ее словам завод представляет из себя сарай с канистрами концентрата и спирта, которые смешиваются в правильных пропорциях для получения 2-х десятков видов “натуральных вин”. С виноградом там никто не заморачивается. Реализуется продукция 10 литровыми картонными коробками, которые потом продают в розлив местные предприимчивые жители, по всем курортам области под видом домашних вин.
Re: Що ж робити із порошковими винами |
4 травня 2017 12:03:30 IP/Host: ---.hsd1.ca.comcast.net
|
Re: Що ж робити із порошковими винами |
4 травня 2017 12:05:59 IP/Host: ---.v64.dream.net.ua
|
Розгорнути попередні цитати...а про князь трубецкой что-то знаете?
у них свой материал или покупной? бочки реально стоят и реально в них выдерживают?Нам колись винороб в Берегово розказував, що в Україні існує всього три норманих видів вина у магазинах: Гулієвих, Трубецького і Колоніст...є кілька малих виробників які на жаль не можуть легалізуватись
причини тут
https://www.facebook.com/notes/beykush-winery/%D1%80%D0%B0%D0%B1%D0%BE%D1%87%D0%B5%D0%B9-%D0%B3%D1%80%D1%83%D0%BF%D0%BF%D0%B5-%D0%BF%D1%80%D0%B8-%D0%BC%D0%B8%D0%BD-%D0%B0%D0%BF%D0%BA-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%BB%D0%BE%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%8F-%D0%BF%D0%BE-%D1%83%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%89%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%8E-%D1%80%D0%B5%D0%B3%D1%83%D0%BB%D0%B8%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%8F-%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%BE%D0%B4%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D1%8F-%D0%B2-%D1%83%D0%BA/1285383881496889/
це наприклад http://beykush.com/
вина ковача https://www.facebook.com/%D0%97%D0%B0%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%BF%D0%B0%D1%82%D1%81%D1%8C%D0%BA%D0%B5-%D0%B2%D1%96%D0%B4-%D0%9A%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D1%87%D0%B0-529471617159579/
ігор заіка https://www.youtube.com/watch?v=p127UebwRZY&t=627s
(це його цех від податкової http://цензор/news/388642/podpolnyyi_tseh_po_proizvodstvu_falsifitsirovannogo_vina_likvidirovan_v_dnepropetrovske_izyato_produktsii )
Re: Що ж робити із порошковими винами |
4 травня 2017 12:09:52 IP/Host: ---.stoikgroup.com.ua
|
Розгорнути попередні цитати...Іменно .
Ти ще запропонуй його пити під білоруськи креветки .http://vina-trubetskogo.com.ua
скоштувати можна, принаймні.
Не хочу заважати вам пити ваш ротшильдскУштувати, шановний.
Re: Що ж робити із порошковими винами |
4 травня 2017 12:16:23 IP/Host: ---.hsd1.ca.comcast.net
|
Розгорнути попередні цитати...Нам колись винороб в Берегово розказував, що в Україні існує всього три норманих видів вина у магазинах: Гулієвих, Трубецького і Колоніст...є кілька малих виробників які на жаль не можуть легалізуватись
причини тут
https://www.facebook.com/notes/beykush-winery/%D1%80%D0%B0%D0%B1%D0%BE%D1%87%D0%B5%D0%B9-%D0%B3%D1%80%D1%83%D0%BF%D0%BF%D0%B5-%D0%BF%D1%80%D0%B8-%D0%BC%D0%B8%D0%BD-%D0%B0%D0%BF%D0%BA-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%BB%D0%BE%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%8F-%D0%BF%D0%BE-%D1%83%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%89%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%8E-%D1%80%D0%B5%D0%B3%D1%83%D0%BB%D0%B8%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%8F-%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%BE%D0%B4%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D1%8F-%D0%B2-%D1%83%D0%BA/1285383881496889/
це наприклад http://beykush.com/
вина ковача https://www.facebook.com/%D0%97%D0%B0%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%BF%D0%B0%D1%82%D1%81%D1%8C%D0%BA%D0%B5-%D0%B2%D1%96%D0%B4-%D0%9A%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D1%87%D0%B0-529471617159579/
ігор заіка https://www.youtube.com/watch?v=p127UebwRZY&t=627s
(це його цех від податкової http://цензор/news/388642/podpolnyyi_tseh_po_proizvodstvu_falsifitsirovannogo_vina_likvidirovan_v_dnepropetrovske_izyato_produktsii )о, Ковача якраз пробував в Ужгороді кілька днів тому))
там на Закарпатті цим реально займаються покоління, вони змагаються між собою і тримають марку
ще є Іштван Поп в Мужієвому, були в нього минулого року, дуже сподобалось
https://www.facebook.com/kishordopince/?fref=ts
а цього разу потрапили на дегустацію у "Леанку", там реально величезні печери з дубовими бочками
Показати зображення...
найбільша 10500 л. я таких не бачив ніколи. але це ДП і в них нема якихось ліцензій, тому змушені продавати свій матеріал тому-ж Котнару
Re: Що ж робити із порошковими винами |
4 травня 2017 12:17:51 IP/Host: ---.shorts.volia.net
|
втомили свідки порошкового вина,
є хоч один пророк, тобто практик,
не той хто випив поганого вина і вирішив, що воно порошкове, бо в Росії отруюються настоянкою глоду,
а той хто купив за дві гривні літр порошку змішав його з водою і отримав напій рівнозначний за якістю якомусь "Шабо" за 60 грн. пляшка?
Re: Що ж робити із порошковими винами |
4 травня 2017 12:18:21 IP/Host: ---.hsd1.ca.comcast.net
|
Розгорнути попередні цитати...http://vina-trubetskogo.com.ua
скоштувати можна, принаймні.
Не хочу заважати вам пити ваш ротшильдскУштувати, шановний.за це дяка, помилки треба виправляти.
що поганого скажете про бренді Ужгород чи Карпати?
Показати зображення...
Показати зображення...
Re: Що ж робити із порошковими винами |
4 травня 2017 12:19:55 IP/Host: ---.shorts.volia.net
|
Розгорнути попередні цитати...Нам колись винороб в Берегово розказував, що в Україні існує всього три норманих видів вина у магазинах: Гулієвих, Трубецького і Колоніст...є кілька малих виробників які на жаль не можуть легалізуватись
причини тут
https://www.facebook.com/notes/beykush-winery/%D1%80%D0%B0%D0%B1%D0%BE%D1%87%D0%B5%D0%B9-%D0%B3%D1%80%D1%83%D0%BF%D0%BF%D0%B5-%D0%BF%D1%80%D0%B8-%D0%BC%D0%B8%D0%BD-%D0%B0%D0%BF%D0%BA-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%BB%D0%BE%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%8F-%D0%BF%D0%BE-%D1%83%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%89%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%8E-%D1%80%D0%B5%D0%B3%D1%83%D0%BB%D0%B8%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%8F-%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%BE%D0%B4%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D1%8F-%D0%B2-%D1%83%D0%BA/1285383881496889/
це наприклад http://beykush.com/
вина ковача https://www.facebook.com/%D0%97%D0%B0%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%BF%D0%B0%D1%82%D1%81%D1%8C%D0%BA%D0%B5-%D0%B2%D1%96%D0%B4-%D0%9A%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D1%87%D0%B0-529471617159579/
ігор заіка https://www.youtube.com/watch?v=p127UebwRZY&t=627s
(це його цех від податкової http://цензор/news/388642/podpolnyyi_tseh_po_proizvodstvu_falsifitsirovannogo_vina_likvidirovan_v_dnepropetrovske_izyato_produktsii )о, Ковача якраз пробував в Ужгороді кілька днів тому))
там на Закарпатті цим реально займаються покоління, вони змагаються між собою і тримають марку
ще є Іштван Поп в Мужієвому, були в нього минулого року, дуже сподобалось
https://www.facebook.com/kishordopince/?fref=ts
а цього разу потрапили на дегустацію у "Леанку", там реально величезні печери з дубовими бочками
Показати зображення...
найбільша 10500 л. я таких не бачив ніколи. але це ДП і в них нема якихось ліцензій, тому змушені продавати свій матеріал тому-ж Котнару
Re: Що ж робити із порошковими винами |
4 травня 2017 12:23:10 IP/Host: ---.shorts.volia.net
|
Розгорнути попередні цитати...скУштувати, шановний.за це дяка, помилки треба виправляти.
що поганого скажете про бренді Ужгород чи Карпати?
Показати зображення...
Показати зображення...Думаю, що вони непогані - вставляють добре, як і будь-який 40-градусний напій.
Re: Що ж робити із порошковими винами |
4 травня 2017 12:25:55 IP/Host: ---.hsd1.ca.comcast.net
|
Розгорнути попередні цитати...за це дяка, помилки треба виправляти.
що поганого скажете про бренді Ужгород чи Карпати?
Показати зображення...
Показати зображення...Думаю, що вони непогані - вставляють добре, як і будь-який 40-градусний напій.цікаво чи відрізнив би ти цей коньяк на сліпій дегустації від коньяку з округи міста Коньяк...
Re: Що ж робити із порошковими винами |
4 травня 2017 12:32:00 IP/Host: ---.it-tv.org
|
Розгорнути попередні цитати...за це дяка, помилки треба виправляти.
що поганого скажете про бренді Ужгород чи Карпати?
Показати зображення...
Показати зображення...Думаю, що вони непогані - вставляють добре, як і будь-який 40-градусний напій.цікаво чи відрізнив би ти цей коньяк на сліпій дегустації від коньяку з округи міста Коньяк...
Re: Що ж робити із порошковими винами |
4 травня 2017 12:46:42 IP/Host: ---.v64.dream.net.ua
|
Розгорнути попередні цитати...є кілька малих виробників які на жаль не можуть легалізуватись
причини тут
https://www.facebook.com/notes/beykush-winery/%D1%80%D0%B0%D0%B1%D0%BE%D1%87%D0%B5%D0%B9-%D0%B3%D1%80%D1%83%D0%BF%D0%BF%D0%B5-%D0%BF%D1%80%D0%B8-%D0%BC%D0%B8%D0%BD-%D0%B0%D0%BF%D0%BA-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%BB%D0%BE%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%8F-%D0%BF%D0%BE-%D1%83%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%89%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%8E-%D1%80%D0%B5%D0%B3%D1%83%D0%BB%D0%B8%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%8F-%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%BE%D0%B4%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D1%8F-%D0%B2-%D1%83%D0%BA/1285383881496889/
це наприклад http://beykush.com/
вина ковача https://www.facebook.com/%D0%97%D0%B0%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%BF%D0%B0%D1%82%D1%81%D1%8C%D0%BA%D0%B5-%D0%B2%D1%96%D0%B4-%D0%9A%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D1%87%D0%B0-529471617159579/
ігор заіка https://www.youtube.com/watch?v=p127UebwRZY&t=627s
(це його цех від податкової http://цензор/news/388642/podpolnyyi_tseh_po_proizvodstvu_falsifitsirovannogo_vina_likvidirovan_v_dnepropetrovske_izyato_produktsii )о, Ковача якраз пробував в Ужгороді кілька днів тому))
там на Закарпатті цим реально займаються покоління, вони змагаються між собою і тримають марку
ще є Іштван Поп в Мужієвому, були в нього минулого року, дуже сподобалось
https://www.facebook.com/kishordopince/?fref=ts
а цього разу потрапили на дегустацію у "Леанку", там реально величезні печери з дубовими бочками
Показати зображення...
найбільша 10500 л. я таких не бачив ніколи. але це ДП і в них нема якихось ліцензій, тому змушені продавати свій матеріал тому-ж КотнаруЯ б найнявся у цей погріб сторожем. Поставив би розкладачку поміж рядами і чергував би там цілодобово.
Re: Що ж робити із порошковими винами |
4 травня 2017 12:48:48 IP/Host: 93.77.30.---
|
В світі перевиробництво вуиноградного сока є?
І яка ціна виноградного сока в Європі?
Він повинен бути точно дешевше питної води і набагато, якщо вже вино, з яким треба ще мудохаться і вкладати гроші і час, щоб зробити його з того сока, є ТАКИМ дешевим!
Сік же ще й роблять з винограда з великою врожайністю, більшою, ніж з виноробних сортів. Точно дешевше грязі повинен бути той сік.
А які ж дешеві, практично дармові повинні бути соки з культур, значно дешевших у вирощуванні ніж трудомісткий виноград - томатів, апельсинів, яблук
Є десь офіційні дані про площі і врожаї винограда в світі по різним регіонам, про те скільки з того РЕАЛЬНО вирощеного винограда можна зробити вина і винних спиртів і скільки їх зроблено кожного року? І також скільки всього вина виставлено на продаж в світі?
А темка виникла, бо продажі колотухи в Україні впали ?
Виноградників у нас як кіт поплакав, ще й ті клаптики що були в Криму каци загарбали, а вінца "українського" все одно хоч жопой пий! Народ почав прозрівати?
Re: Що ж робити із порошковими винами |
4 травня 2017 12:58:28 IP/Host: ---.shorts.volia.net
|
Розгорнути попередні цитати...В світі перевиробництво вуиноградного сока є?
І яка ціна виноградного сока в Європі?
Він повинен бути точно дешевше питної води і набагато, якщо вже вино, з яким треба ще мудохаться і вкладати гроші і час, щоб зробити його з того сока, є ТАКИМ дешевим!
Сік же ще й роблять з винограда з великою врожайністю, більшою, ніж з виноробних сортів. Точно дешевше грязі повинен бути той сік.
А які ж дешеві, практично дармові повинні бути соки з культур, значно дешевших у вирощуванні ніж трудомісткий виноград - томатів, апельсинів, яблук
Є десь офіційні дані про площі і врожаї винограда в світі по різним регіонам, про те скільки з того РЕАЛЬНО вирощеного винограда можна зробити вина і винних спиртів і скільки їх зроблено кожного року? І також скільки всього вина виставлено на продаж в світі?
А темка виникла, бо продажі колотухи в Україні впали ?
Виноградників у нас як кіт поплакав, ще й ті клаптики що були в Криму каци загарбали, а вінца "українського" все одно хоч жопой пий! Народ почав прозрівати?З яблук, мабуть, сік дешевий. Я недавно підвозив мужика і він каже, що осінню обтрусив на свому паї і здав яблука на консервний завод по 1грн. за кілограм. Мені подобається ось такий напій:
Показати зображення...
так як він на смак якісніший багатьох виноградних вин які в нас продаються.
Re: Що ж робити із порошковими винами |
4 травня 2017 13:43:22 IP/Host: 93.77.30.---
|
Розгорнути попередні цитати...В світі перевиробництво вуиноградного сока є?
І яка ціна виноградного сока в Європі?
Він повинен бути точно дешевше питної води і набагато, якщо вже вино, з яким треба ще мудохаться і вкладати гроші і час, щоб зробити його з того сока, є ТАКИМ дешевим!
Сік же ще й роблять з винограда з великою врожайністю, більшою, ніж з виноробних сортів. Точно дешевше грязі повинен бути той сік.
А які ж дешеві, практично дармові повинні бути соки з культур, значно дешевших у вирощуванні ніж трудомісткий виноград - томатів, апельсинів, яблук
Є десь офіційні дані про площі і врожаї винограда в світі по різним регіонам, про те скільки з того РЕАЛЬНО вирощеного винограда можна зробити вина і винних спиртів і скільки їх зроблено кожного року? І також скільки всього вина виставлено на продаж в світі?
А темка виникла, бо продажі колотухи в Україні впали ?
Виноградників у нас як кіт поплакав, ще й ті клаптики що були в Криму каци загарбали, а вінца "українського" все одно хоч жопой пий! Народ почав прозрівати?З яблук, мабуть, сік дешевий. Я недавно підвозив мужика і він каже, що осінню обтрусив на свому паї і здав яблука на консервний завод по 1грн. за кілограм. Мені подобається ось такий напій:
Показати зображення...
так як він на смак якісніший багатьох виноградних вин які в нас продаються.ось це точно не справжній сідр
Показати зображення...
Re: Що ж робити із порошковими винами |
4 травня 2017 13:45:23 IP/Host: 93.77.30.---
|
Розгорнути попередні цитати...З яблук, мабуть, сік дешевий. Я недавно підвозив мужика і він каже, що осінню обтрусив на свому паї і здав яблука на консервний завод по 1грн. за кілограм. Мені подобається ось такий напій:
Показати зображення...
так як він на смак якісніший багатьох виноградних вин які в нас продаються.ось це точно не справжній сідр
Показати зображення...А вино тоді наскільки справжнє?
Re: Що ж робити із порошковими винами |
4 травня 2017 13:53:12 IP/Host: ---.it-tv.org
|
Розгорнути попередні цитати...В світі перевиробництво вуиноградного сока є?
І яка ціна виноградного сока в Європі?
Він повинен бути точно дешевше питної води і набагато, якщо вже вино, з яким треба ще мудохаться і вкладати гроші і час, щоб зробити його з того сока, є ТАКИМ дешевим!
Сік же ще й роблять з винограда з великою врожайністю, більшою, ніж з виноробних сортів. Точно дешевше грязі повинен бути той сік.
А які ж дешеві, практично дармові повинні бути соки з культур, значно дешевших у вирощуванні ніж трудомісткий виноград - томатів, апельсинів, яблук
Є десь офіційні дані про площі і врожаї винограда в світі по різним регіонам, про те скільки з того РЕАЛЬНО вирощеного винограда можна зробити вина і винних спиртів і скільки їх зроблено кожного року? І також скільки всього вина виставлено на продаж в світі?
А темка виникла, бо продажі колотухи в Україні впали ?
Виноградників у нас як кіт поплакав, ще й ті клаптики що були в Криму каци загарбали, а вінца "українського" все одно хоч жопой пий! Народ почав прозрівати?З яблук, мабуть, сік дешевий. Я недавно підвозив мужика і він каже, що осінню обтрусив на свому паї і здав яблука на консервний завод по 1грн. за кілограм. Мені подобається ось такий напій:
Показати зображення...
так як він на смак якісніший багатьох виноградних вин які в нас продаються.
Re: Що ж робити із порошковими винами |
4 травня 2017 13:54:40 IP/Host: ---.opera-mini.net
|
Розгорнути попередні цитати...Была у меня сотрудница родом с Болграда, это самый край одесской области. Так вот ее отец работал на болградском винзаводе, по ее словам завод представляет из себя сарай с канистрами концентрата и спирта, которые смешиваются в правильных пропорциях для получения 2-х десятков видов “натуральных вин”. С виноградом там никто не заморачивается. Реализуется продукция 10 литровыми картонными коробками, которые потом продают в розлив местные предприимчивые жители, по всем курортам области под видом домашних вин.там не только сарай.
http://bolgrad.pp.ua/video/3-video.html
"...
...має виноградники в Болградському районі Одеської області на схилах пагорбів навколо озера Ялпуг і вздовж оборонних споруд, часів Римської імперії, Троянова Валу. ... За більш ніж 17 років роботи на ринку ТМ "Болград" зуміло сформувати повний цикл виноробства, налагодити контроль виробництва і якості на кожному етапі переробки винограду на вино.
.."
ИМХО - качество болградских стало хуже значительно. есть знакомый оттуда.
на завод привозят виноград в грузовиках с поля, есть виноградники свои.
возможно, нормального качества виноматериал уходит на экспорт.
в бутылках по 750 грн не покупал.
Re: Що ж робити із порошковими винами |
4 травня 2017 13:57:13 IP/Host: ---.opera-mini.net
|
Розгорнути попередні цитати...http://vina-trubetskogo.com.ua
скоштувати можна, принаймні.
Не хочу заважати вам пити ваш ротшильдскУштувати, шановний.за це дяка, помилки треба виправляти.
що поганого скажете про бренді Ужгород чи Карпати?
Показати зображення...
Показати зображення...
Re: Що ж робити із порошковими винами |
4 травня 2017 14:04:14 IP/Host: 93.77.30.---
|
Розгорнути попередні цитати...В світі перевиробництво вуиноградного сока є?
І яка ціна виноградного сока в Європі?
Він повинен бути точно дешевше питної води і набагато, якщо вже вино, з яким треба ще мудохаться і вкладати гроші і час, щоб зробити його з того сока, є ТАКИМ дешевим!
Сік же ще й роблять з винограда з великою врожайністю, більшою, ніж з виноробних сортів. Точно дешевше грязі повинен бути той сік.
А які ж дешеві, практично дармові повинні бути соки з культур, значно дешевших у вирощуванні ніж трудомісткий виноград - томатів, апельсинів, яблук
Є десь офіційні дані про площі і врожаї винограда в світі по різним регіонам, про те скільки з того РЕАЛЬНО вирощеного винограда можна зробити вина і винних спиртів і скільки їх зроблено кожного року? І також скільки всього вина виставлено на продаж в світі?
А темка виникла, бо продажі колотухи в Україні впали ?
Виноградників у нас як кіт поплакав, ще й ті клаптики що були в Криму каци загарбали, а вінца "українського" все одно хоч жопой пий! Народ почав прозрівати?З яблук, мабуть, сік дешевий. Я недавно підвозив мужика і він каже, що осінню обтрусив на свому паї і здав яблука на консервний завод по 1грн. за кілограм. Мені подобається ось такий напій:
Показати зображення...
так як він на смак якісніший багатьох виноградних вин які в нас продаються.трясця порівнювати цю бовтанку з вином...
ще є ром-кола, бренді-кола, і джин-тонік
дуже смачні
Re: Що ж робити із порошковими винами |
4 травня 2017 14:05:41 IP/Host: ---.it-tv.org
|
Розгорнути попередні цитати...З яблук, мабуть, сік дешевий. Я недавно підвозив мужика і він каже, що осінню обтрусив на свому паї і здав яблука на консервний завод по 1грн. за кілограм. Мені подобається ось такий напій:
Показати зображення...
так як він на смак якісніший багатьох виноградних вин які в нас продаються.трясця порівнювати цю бовтанку з вином...
ще є ром-кола, бренді-кола, і джин-тонік
дуже смачніЦе майже натуральне яблучне вино. Ми його випили, коли пили різне виноградне вино. Щоб воно дало результат його треба вжити нормальну кількість.
Re: Що ж робити із порошковими винами |
4 травня 2017 14:07:07 IP/Host: ---.opera-mini.net
|
Розгорнути попередні цитати...Думаю, що вони непогані - вставляють добре, як і будь-який 40-градусний напій.цікаво чи відрізнив би ти цей коньяк на сліпій дегустації від коньяку з округи міста Коньяк...Мабуть що ні. Бо всі вони виготовляються з одної базової речовини - С2Н5(ОН).
Re: Що ж робити із порошковими винами |
4 травня 2017 14:34:55 IP/Host: 93.77.30.---
|
Розгорнути попередні цитати...трясця порівнювати цю бовтанку з вином...
ще є ром-кола, бренді-кола, і джин-тонік
дуже смачніЦе майже натуральне яблучне вино. Ми його випили, коли пили різне виноградне вино. Щоб воно дало результат його треба вжити нормальну кількість.для кого і кобила майже наречена
Re: Що ж робити із порошковими винами |
4 травня 2017 14:39:26 IP/Host: 93.77.30.---
|
Розгорнути попередні цитати...В світі перевиробництво вуиноградного сока є?
І яка ціна виноградного сока в Європі?
Він повинен бути точно дешевше питної води і набагато, якщо вже вино, з яким треба ще мудохаться і вкладати гроші і час, щоб зробити його з того сока, є ТАКИМ дешевим!
Сік же ще й роблять з винограда з великою врожайністю, більшою, ніж з виноробних сортів. Точно дешевше грязі повинен бути той сік.
А які ж дешеві, практично дармові повинні бути соки з культур, значно дешевших у вирощуванні ніж трудомісткий виноград - томатів, апельсинів, яблук
Є десь офіційні дані про площі і врожаї винограда в світі по різним регіонам, про те скільки з того РЕАЛЬНО вирощеного винограда можна зробити вина і винних спиртів і скільки їх зроблено кожного року? І також скільки всього вина виставлено на продаж в світі?
А темка виникла, бо продажі колотухи в Україні впали ?
Виноградників у нас як кіт поплакав, ще й ті клаптики що були в Криму каци загарбали, а вінца "українського" все одно хоч жопой пий! Народ почав прозрівати?З яблук, мабуть, сік дешевий. Я недавно підвозив мужика і він каже, що осінню обтрусив на свому паї і здав яблука на консервний завод по 1грн. за кілограм. Мені подобається ось такий напій:
Показати зображення...
так як він на смак якісніший багатьох виноградних вин які в нас продаються.ось це точно не справжній сідр
Показати зображення...
Re: Що ж робити із порошковими винами |
4 травня 2017 14:42:17 IP/Host: ---.it-tv.org
|
Розгорнути попередні цитати...З яблук, мабуть, сік дешевий. Я недавно підвозив мужика і він каже, що осінню обтрусив на свому паї і здав яблука на консервний завод по 1грн. за кілограм. Мені подобається ось такий напій:
Показати зображення...
так як він на смак якісніший багатьох виноградних вин які в нас продаються.ось це точно не справжній сідр
Показати зображення...Сидр Somersby
Яблочный сидр Somersby — это полностью натуральный напиток с небольшим содержанием алкоголя − 4,7%, произведенный по технологии естественного брожения. Изготовленный из 100% яблочного сока, Somersby обладает приятным яблочным вкусом и отлично освежает.
Сидр Somersby идеален для того, чтобы наслаждаться его легким освежающим вкусом ранним вечером: после работы с коллегами, в городском кафе с друзьями или во время пикника в парке. Он создан специально для мужчин и женщин, обладающих широким кругозором, интересующихся всем новым, любящих пробовать и экспериментировать.
Состав напитка:
Приготовлен из восстановленного яблочного сока. Содержит регулятор кислотности — кислоту лимонную.
Упаковка: бутылка 0,5 л.
Производитель: «Славутич», Украина.
Re: Що ж робити із порошковими винами |
4 травня 2017 14:55:00 IP/Host: 93.77.30.---
|
Розгорнути попередні цитати...ось це точно не справжній сідр
Показати зображення...Сидр Somersby
Яблочный сидр Somersby — это полностью натуральный напиток с небольшим содержанием алкоголя − 4,7%, произведенный по технологии естественного брожения. Изготовленный из 100% яблочного сока, Somersby обладает приятным яблочным вкусом и отлично освежает.
Сидр Somersby идеален для того, чтобы наслаждаться его легким освежающим вкусом ранним вечером: после работы с коллегами, в городском кафе с друзьями или во время пикника в парке. Он создан специально для мужчин и женщин, обладающих широким кругозором, интересующихся всем новым, любящих пробовать и экспериментировать.
Состав напитка:
Приготовлен из восстановленного яблочного сока. Содержит регулятор кислотности — кислоту лимонную.
Упаковка: бутылка 0,5 л.
Производитель: «Славутич», Украина.
Re: Що ж робити із порошковими винами |
4 травня 2017 15:14:45 IP/Host: 91.236.138.---
|
втомили свідки порошкового вина,
є хоч один пророк, тобто практик,
не той хто випив поганого вина і вирішив, що воно порошкове, бо в Росії отруюються настоянкою глоду,
а той хто купив за дві гривні літр порошку змішав його з водою і отримав напій рівнозначний за якістю якомусь "Шабо" за 60 грн. пляшка?
Re: Що ж робити із порошковими винами |
4 травня 2017 15:25:17 IP/Host: ---.it-tv.org
|
Розгорнути попередні цитати...Сидр Somersby
Яблочный сидр Somersby — это полностью натуральный напиток с небольшим содержанием алкоголя − 4,7%, произведенный по технологии естественного брожения. Изготовленный из 100% яблочного сока, Somersby обладает приятным яблочным вкусом и отлично освежает.
Сидр Somersby идеален для того, чтобы наслаждаться его легким освежающим вкусом ранним вечером: после работы с коллегами, в городском кафе с друзьями или во время пикника в парке. Он создан специально для мужчин и женщин, обладающих широким кругозором, интересующихся всем новым, любящих пробовать и экспериментировать.
Состав напитка:
Приготовлен из восстановленного яблочного сока. Содержит регулятор кислотности — кислоту лимонную.
Упаковка: бутылка 0,5 л.
Производитель: «Славутич», Украина.З яблучного соку випарюють воду і так зберігають і транспортують. Так як реалізація йде цілий рік, а не кілька тижнів під час збору урожаю. Так дешевше. А лимонна кислота і так багато де застосовується в харчовій промисловості.
Re: Що ж робити із порошковими винами |
4 травня 2017 15:27:39 IP/Host: ---.it-tv.org
|
Розгорнути попередні цитати...втомили свідки порошкового вина,
є хоч один пророк, тобто практик,
не той хто випив поганого вина і вирішив, що воно порошкове, бо в Росії отруюються настоянкою глоду,
а той хто купив за дві гривні літр порошку змішав його з водою і отримав напій рівнозначний за якістю якомусь "Шабо" за 60 грн. пляшка?Є такий рецепт:1 л. крепкого самогону, 1 літрова банка малини або вишні, 1 літрова банка цукру. Висипати в трилітрову банку і долити водою по вінця. Так ось, такий напій можна пити не раніше ніж після двохрічної витримки. Перевірено особисто.