Re: Що ж робити із порошковими винами |
2 травня 2017 20:19:44 IP/Host: ---.lightspeed.irvnca.sbcglobal.net
|
Розгорнути попередні цитати...Чи не у всіх країнах Середземномор'я (а серед них є і зовсім небідні) ви запросто знайдете вино по €1,5-2 за пляшку, а по €3-4 там того вина - хоч залийся.
Так, це не аби що елітне, але це ВИНО, дуже навіть придатне і навіть рекомендоване до вжитку. Шо, на Сіцілії теж порошки бадяжать? Мафія, нє?Я прекрасно це знаю, бо купляла у Франції 2-3 єврові вина.
Але щоб до нас воно прибуло, пройшло розмитнення і акциз, то скільки коштуватиме?
Ще з Європи не так далеко, а скільки коштує транспорт з Південної Америки. Пляшка не голка - це вантаж і немалий. Візьміть олівчик і порахуйте.Ніхто пляшками не возить . Возять цистернами .
По-друге , собівартість , скажімо іспанського молодого вина десь 10 центів за літр , причому досить якісного " матеріалу " .
В Іспанії існують квоти навіть на посадку винограду , бо якщо відпустити ринок , то це спровокує перепродукцію і обвал цін.
Я не був в Південній Африці , але за словами очевидців там виноградники мають гігантичні розміри .
По - третє , виготовлення " винного концентрату " енергетично невигідна справа , легше вилити тону вина просто на землю і залишишся в плюсах .
Re: Що ж робити із порошковими винами |
2 травня 2017 20:20:32 IP/Host: ---.85-85-36.dynamic.clientes.euskaltel.es
|
Розгорнути попередні цитати...маячняТа схуялі ? Кримське вино це з тієїж категорії , що і дніпропетровський кон'як .
Ти просто п'єш там х.й.ю різну , от тобі і примарюється різне .зараз вже у нас кримьского вина немає, але років 5 тому були цікаві виробники які робили якісне сухе вино
http://forbes.net.ua/ua/lifestyle/1363504-shist-ukrayinskih-vin-yaki-varto-skushtuvati
наприклад
http://essewine.com/
Re: Що ж робити із порошковими винами |
2 травня 2017 20:24:09 IP/Host: ---.85-85-36.dynamic.clientes.euskaltel.es
|
Розгорнути попередні цитати...Я прекрасно це знаю, бо купляла у Франції 2-3 єврові вина.
Але щоб до нас воно прибуло, пройшло розмитнення і акциз, то скільки коштуватиме?
Ще з Європи не так далеко, а скільки коштує транспорт з Південної Америки. Пляшка не голка - це вантаж і немалий. Візьміть олівчик і порахуйте.Ніхто пляшками не возить . Возять цистернами .
По-друге , собівартість , скажімо іспанського молодого вина десь 10 центів за літр , причому досить якісного " матеріалу " .
В Іспанії існують квоти навіть на посадку винограду , бо якщо відпустити ринок , то це спровокує перепродукцію і обвал цін.
Я не був в Південній Африці , але за словами очевидців там виноградники мають гігантичні розміри .
По - третє , виготовлення " винного концентрату " енергетично невигідна справа , легше вилити тону вина просто на землю і залишишся в плюсах .Ти справді вважаєш шо концентрати роблять зі справжнього вина?
Re: Що ж робити із порошковими винами |
2 травня 2017 20:24:31 IP/Host: ---.it-tv.org
|
Розгорнути попередні цитати...І пиво теж бодяжне - вода, спирт, барвник, смакова добавка і ароматизатор
Справжнє пиво вже й не захочуть пити, скажуть що кислесправжнє пиво - кислеСправжнє пиво залиш у пляшці відкоркованій і воно скисне, як і вино
А оті бовтанки не киснуть ніколи. Хоч тиждень в теплі стоятиме відкритим
Re: Що ж робити із порошковими винами |
2 травня 2017 20:32:04 IP/Host: 37.73.246.---
|
В мене є один приятель з Тернопільскої області , так він молдаван розводив .
Ми вижрали з ним пляшку Ramon Bilbao 2012 року , а потім залили з картону Дон Сімона по 1.20 за літр і закоркували ( в нього машинка є , в мене до речі теж є ) . Молдавани пили , чмокали і нахвалювали :" от что значіт Рамон Більбао "
Re: Що ж робити із порошковими винами |
2 травня 2017 20:36:36 IP/Host: ---.85-85-36.dynamic.clientes.euskaltel.es
|
Розгорнути попередні цитати...В мене є один приятель з Тернопільскої області , так він молдаван розводив .
Ми вижрали з ним пляшку Ramon Bilbao 2012 року , а потім залили з картону Дон Сімона по 1.20 за літр і закоркували ( в нього машинка є , в мене до речі теж є ) . Молдавани пили , чмокали і нахвалювали :" от что значіт Рамон Більбао "Відомий феномен.
Я коли був бідним ст'юдентом хіре заделався барменом і почав працювати по клубах. значалу у м'юзікленді що на отакара, і приніс до дому трохи рому. Цей ром був аннігілірован, і для "пусто место не буває" залита у пляшку княгиня ольга харківського розливу. І у сервант.
Тижня два поспіль в мене сабантуй, палю з друганом на балконі, і тодішня жінка мені стукає у скло вікна- поглянь, типу. Заглядаю у кімнату, другани знайшли ботл, і якби ті кукарачі тирють" ром". І обличчя, обличчя блаженні.
Заходжу з перекуру, ну що братухи, як воно?
- чувак, звиняй, но штука внатурі крута.. Не те що це наше лайно!- і на стола. А там Ольга і Золоте кільце.
То були весели часи
Re: Що ж робити із порошковими винами |
2 травня 2017 20:43:13 IP/Host: 37.73.246.---
|
Розгорнути попередні цитати...В мене є один приятель з Тернопільскої області , так він молдаван розводив .
Ми вижрали з ним пляшку Ramon Bilbao 2012 року , а потім залили з картону Дон Сімона по 1.20 за літр і закоркували ( в нього машинка є , в мене до речі теж є ) . Молдавани пили , чмокали і нахвалювали :" от что значіт Рамон Більбао "Відомий феномен.
Я коли був бідним ст'юдентом хіре заделався барменом і почав працювати по клубах. значалу у м'юзікленді що на отакара, і приніс до дому трохи рому. Цей ром був аннігілірован, і для "пусто место не буває" залита у пляшку княгиня ольга харківського розливу. І у сервант.
Тижня два поспіль в мене сабантуй, палю з друганом на балконі, і тодішня жінка мені стукає у скло вікна- поглянь, типу. Заглядаю у кімнату, другани знайшли ботл, і якби ті кукарачі тирють" ром". І обличчя, обличчя блаженні.
Заходжу з перекуру, ну що братухи, як воно?
- чувак, звиняй, но штука внатурі крута.. Не те що це наше лайно!- і на стола. А там Ольга і Золоте кільце.
То були весели часиА де мюзікленд на Отакара ?
Re: Що ж робити із порошковими винами |
2 травня 2017 20:49:51 IP/Host: ---.85-85-36.dynamic.clientes.euskaltel.es
|
Розгорнути попередні цитати...Відомий феномен.
Я коли був бідним ст'юдентом хіре заделався барменом і почав працювати по клубах. значалу у м'юзікленді що на отакара, і приніс до дому трохи рому. Цей ром був аннігілірован, і для "пусто место не буває" залита у пляшку княгиня ольга харківського розливу. І у сервант.
Тижня два поспіль в мене сабантуй, палю з друганом на балконі, і тодішня жінка мені стукає у скло вікна- поглянь, типу. Заглядаю у кімнату, другани знайшли ботл, і якби ті кукарачі тирють" ром". І обличчя, обличчя блаженні.
Заходжу з перекуру, ну що братухи, як воно?
- чувак, звиняй, но штука внатурі крута.. Не те що це наше лайно!- і на стола. А там Ольга і Золоте кільце.
То були весели часиА де мюзікленд на Отакара ?З перерехрестя леніна-отакара йдеш у напрямку клочковськой. Праворуч , не доходячи до станціі швидкой доромоги- двоповерхова будівля нежилого фонду, прямо взовж троткару, навпроти- общаги, на другому поверсі кошерний клуб був- М'юзікленд!!
Не був?
А в мередіані на алексіївці був?
Re: Що ж робити із порошковими винами |
2 травня 2017 20:50:19 IP/Host: ---.lightspeed.irvnca.sbcglobal.net
|
Розгорнути попередні цитати...В мене є один приятель з Тернопільскої області , так він молдаван розводив .
Ми вижрали з ним пляшку Ramon Bilbao 2012 року , а потім залили з картону Дон Сімона по 1.20 за літр і закоркували ( в нього машинка є , в мене до речі теж є ) . Молдавани пили , чмокали і нахвалювали :" от что значіт Рамон Більбао "Відомий феномен.
Я коли був бідним ст'юдентом хіре заделався барменом і почав працювати по клубах. значалу у м'юзікленді що на отакара, і приніс до дому трохи рому. Цей ром був аннігілірован, і для "пусто место не буває" залита у пляшку княгиня ольга харківського розливу. І у сервант.
Тижня два поспіль в мене сабантуй, палю з друганом на балконі, і тодішня жінка мені стукає у скло вікна- поглянь, типу. Заглядаю у кімнату, другани знайшли ботл, і якби ті кукарачі тирють" ром". І обличчя, обличчя блаженні.
Заходжу з перекуру, ну що братухи, як воно?
- чувак, звиняй, но штука внатурі крута.. Не те що це наше лайно!- і на стола. А там Ольга і Золоте кільце.
То були весели часи
Re: Що ж робити із порошковими винами |
2 травня 2017 20:52:47 IP/Host: ---.shorts.volia.net
|
Розгорнути попередні цитати...Та схуялі ? Кримське вино це з тієїж категорії , що і дніпропетровський кон'як .
Ти просто п'єш там х.й.ю різну , от тобі і примарюється різне .зараз вже у нас кримьского вина немає, але років 5 тому були цікаві виробники які робили якісне сухе вино
http://forbes.net.ua/ua/lifestyle/1363504-shist-ukrayinskih-vin-yaki-varto-skushtuvati
наприклад
http://essewine.com/Це несерйозно .
Re: Що ж робити із порошковими винами |
2 травня 2017 20:59:33 IP/Host: 37.73.246.---
|
Розгорнути попередні цитати...А де мюзікленд на Отакара ?З перерехрестя леніна-отакара йдеш у напрямку клочковськой. Праворуч , не доходячи до станціі швидкой доромоги- двоповерхова будівля нежилого фонду, прямо взовж троткару, навпроти- общаги, на другому поверсі кошерний клуб був- М'юзікленд!!
Не був?
А в мередіані на алексіївці був?Там універу общаги були . " двойка" радіофаку напроти здається " філфак " ( там був , там дєвки )
Швидкоі не пам'ятаю де була , а от пологовий будинок напроти 10 ки економфака точно пам'ятаю .
В " меридіані " був на всі сто .
Re: Що ж робити із порошковими винами |
2 травня 2017 21:00:51 IP/Host: ---.85-85-36.dynamic.clientes.euskaltel.es
|
Розгорнути попередні цитати...зараз вже у нас кримьского вина немає, але років 5 тому були цікаві виробники які робили якісне сухе вино
http://forbes.net.ua/ua/lifestyle/1363504-shist-ukrayinskih-vin-yaki-varto-skushtuvati
наприклад
http://essewine.com/Це несерйозно .що несерьйозно?
Re: Що ж робити із порошковими винами |
2 травня 2017 21:04:36 IP/Host: ---.85-85-36.dynamic.clientes.euskaltel.es
|
Розгорнути попередні цитати...З перерехрестя леніна-отакара йдеш у напрямку клочковськой. Праворуч , не доходячи до станціі швидкой доромоги- двоповерхова будівля нежилого фонду, прямо взовж троткару, навпроти- общаги, на другому поверсі кошерний клуб був- М'юзікленд!!
Не був?
А в мередіані на алексіївці був?Там універу общаги були . " двойка" радіофаку напроти здається " філфак " ( там був , там дєвки )
Швидкоі не пам'ятаю де була , а от пологовий будинок напроти 10 ки економфака точно пам'ятаю .
В " меридіані " був на всі сто .Ну да, пологова, то вже вблиз до клочків, сам клуб вище по отакара , зразу як дорога робить ізлом за свічкою, що по ліву сторону, а праворуч був якись літняк з хот- догами та бургерами. в м'юзікленді ще був звісний білліард.
Мерідіан форева, де гульбарів, у клюбі, чи ресторані?
Re: Що ж робити із порошковими винами |
2 травня 2017 21:09:49 IP/Host: ---.pilot.volia.net
|
Розгорнути попередні цитати...справжнє пиво - кислеСправжнє пиво залиш у пляшці відкоркованій і воно скисне, як і вино
А оті бовтанки не киснуть ніколи. Хоч тиждень в теплі стоятиме відкритимнавіщо ви п'єте прокисле пиво?
для чого ви перебільшуєте можливості пастерізації?
Re: Що ж робити із порошковими винами |
2 травня 2017 21:10:37 IP/Host: 37.73.246.---
|
Розгорнути попередні цитати...Там універу общаги були . " двойка" радіофаку напроти здається " філфак " ( там був , там дєвки )
Швидкоі не пам'ятаю де була , а от пологовий будинок напроти 10 ки економфака точно пам'ятаю .
В " меридіані " був на всі сто .Ну да, пологова, то вже вблиз до клочків, сам клуб вище по отакара , зразу як дорога робить ізлом за свічкою, що по ліву сторону, а праворуч був якись літняк з хот- догами та бургерами. в м'юзікленді ще був звісний білліард.
Мерідіан форева, де гульбарів, у клюбі, чи ресторані?За моїх часів " клюб " , то була нереальність . Тоді нас мусорА винтили по рок- концертах , а ти кажеш клюб . . В ресторані .
Re: Що ж робити із порошковими винами |
2 травня 2017 21:15:19 IP/Host: 37.73.246.---
|
Розгорнути попередні цитати...В мене є один приятель з Тернопільскої області , так він молдаван розводив .
Ми вижрали з ним пляшку Ramon Bilbao 2012 року , а потім залили з картону Дон Сімона по 1.20 за літр і закоркували ( в нього машинка є , в мене до речі теж є ) . Молдавани пили , чмокали і нахвалювали :" от что значіт Рамон Більбао "Відомий феномен.
Я коли був бідним ст'юдентом хіре заделався барменом і почав працювати по клубах. значалу у м'юзікленді що на отакара, і приніс до дому трохи рому. Цей ром був аннігілірован, і для "пусто место не буває" залита у пляшку княгиня ольга харківського розливу. І у сервант.
Тижня два поспіль в мене сабантуй, палю з друганом на балконі, і тодішня жінка мені стукає у скло вікна- поглянь, типу. Заглядаю у кімнату, другани знайшли ботл, і якби ті кукарачі тирють" ром". І обличчя, обличчя блаженні.
Заходжу з перекуру, ну що братухи, як воно?
- чувак, звиняй, но штука внатурі крута.. Не те що це наше лайно!- і на стола. А там Ольга і Золоте кільце.
То були весели часиВсе воно отрава
Re: Що ж робити із порошковими винами |
2 травня 2017 21:17:22 IP/Host: ---.shorts.volia.net
|
Розгорнути попередні цитати...Це несерйозно .що несерьйозно?Оте кримське " вінодєліє " . Ні з комерційної точки зору , ні з точки зору виноробства .
Баки різні сомел'є можуть забивати москалям на екскурсії.
Тупе запитання в лоб : звідки ви берете дубові діжки для витримки , споводує " бе - ме , е-е-е, м-м-м ..."
Re: Що ж робити із порошковими винами |
2 травня 2017 21:22:16 IP/Host: ---.85-85-36.dynamic.clientes.euskaltel.es
|
Розгорнути попередні цитати...Ну да, пологова, то вже вблиз до клочків, сам клуб вище по отакара , зразу як дорога робить ізлом за свічкою, що по ліву сторону, а праворуч був якись літняк з хот- догами та бургерами. в м'юзікленді ще був звісний білліард.
Мерідіан форева, де гульбарів, у клюбі, чи ресторані?За моїх часів " клюб " , то була нереальність . Тоді нас мусорА винтили по рок- концертах , а ти кажеш клюб . . В ресторані .Ти , мабуть мене на пять -сім рочків взросліше будеш. Я ст'юдент-94.
Re: Що ж робити із порошковими винами |
2 травня 2017 21:22:33 IP/Host: ---.it-tv.org
|
Розгорнути попередні цитати...Справжнє пиво залиш у пляшці відкоркованій і воно скисне, як і вино
А оті бовтанки не киснуть ніколи. Хоч тиждень в теплі стоятиме відкритимнавіщо ви п'єте прокисле пиво?
для чого ви перебільшуєте можливості пастерізації?Хто п'є прокисле пиво чи вино?!
В давні часи, коли про оті напої з різними смаками, кольорами і ароматами, ще не знали, то вино чи пиво, яке залишилось в пляшці відкрими, скисало. Тому вино намагались знов закрити корком, щоб потім можна було випити, але без холодильника чи холодного підвалу, вино скоро скисало. Про пиво і мови нема.
Тепер же навіть пиво, що на етикетці називають "живим", тобто не пастеризованим, не кисне. Воно навіть не згниє, бо там спиртяка як консервант працює.
Справжнє пиво вже й не захочуть пити, скажуть що кисле
Re: Що ж робити із порошковими винами |
2 травня 2017 21:29:00 IP/Host: 37.73.246.---
|
Розгорнути попередні цитати...За моїх часів " клюб " , то була нереальність . Тоді нас мусорА винтили по рок- концертах , а ти кажеш клюб . . В ресторані .Ти , мабуть мене на пять -сім рочків взросліше будеш. Я ст'юдент-94.Я в 93 вже " відстрілявся " рік пошаройобився , а потім звалив в Англію .
І як казав поет " уж не будут листвою крилатой , надо мною звенеть тополя " на отакара яроша
Re: Що ж робити із порошковими винами |
2 травня 2017 21:37:06 IP/Host: ---.85-85-36.dynamic.clientes.euskaltel.es
|
Розгорнути попередні цитати...що несерьйозно?Оте кримське " вінодєліє " . Ні з комерційної точки зору , ні з точки зору виноробства .
Баки різні сомел'є можуть забивати москалям на екскурсії.
Тупе запитання в лоб : звідки ви берете дубові діжки для витримки , споводує " бе - ме , е-е-е, м-м-м ..."в Шабо купуть діжки. в америці у франція. такі як потрібно. чому проблема?
і до чого діжки для вина в пакетах?
Re: Що ж робити із порошковими винами |
2 травня 2017 21:53:32 IP/Host: ---.terminal.volia.net
|
Розгорнути попередні цитати...Думаю, ті "вина", що пливуть до нас з Південної Африки або Чилі і коштують трохи більше двох євро - все ж з порошку. А тут їх вже десь розбовтують з водою.Чи не у всіх країнах Середземномор'я (а серед них є і зовсім небідні) ви запросто знайдете вино по €1,5-2 за пляшку, а по €3-4 там того вина - хоч залийся.
Так, це не аби що елітне, але це ВИНО, дуже навіть придатне і навіть рекомендоване до вжитку. Шо, на Сіцілії теж порошки бадяжать? Мафія, нє?Я прекрасно це знаю, бо купляла у Франції 2-3 єврові вина.
Але щоб до нас воно прибуло, пройшло розмитнення і акциз, то скільки коштуватиме?
Ще з Європи не так далеко, а скільки коштує транспорт з Південної Америки. Пляшка не голка - це вантаж і немалий. Візьміть олівчик і порахуйте.
Re: Що ж робити із порошковими винами |
2 травня 2017 22:09:10 IP/Host: ---.85-85-36.dynamic.clientes.euskaltel.es
|
Розгорнути попередні цитати...Чи не у всіх країнах Середземномор'я (а серед них є і зовсім небідні) ви запросто знайдете вино по €1,5-2 за пляшку, а по €3-4 там того вина - хоч залийся.
Так, це не аби що елітне, але це ВИНО, дуже навіть придатне і навіть рекомендоване до вжитку. Шо, на Сіцілії теж порошки бадяжать? Мафія, нє?Я прекрасно це знаю, бо купляла у Франції 2-3 єврові вина.
Але щоб до нас воно прибуло, пройшло розмитнення і акциз, то скільки коштуватиме?
Ще з Європи не так далеко, а скільки коштує транспорт з Південної Америки. Пляшка не голка - це вантаж і немалий. Візьміть олівчик і порахуйте.У нас в Сільпо продається нормальне іспанське вино Сольпеденьос, якраз по 59 грн) на смак наче натуральне
Re: Що ж робити із порошковими винами |
2 травня 2017 22:18:47 IP/Host: ---.mirgiga.net
|
Re: Що ж робити із порошковими винами |
2 травня 2017 22:19:54 IP/Host: ---.la.net.ua
|
І пиво теж бодяжне - вода, спирт, барвник, смакова добавка і ароматизатор
Справжнє пиво вже й не захочуть пити, скажуть що кисле
Re: Що ж робити із порошковими винами |
2 травня 2017 22:19:55 IP/Host: ---.pool.ukrtel.net
|
Розгорнути попередні цитати...Думаю, ті "вина", що пливуть до нас з Південної Африки або Чилі і коштують трохи більше двох євро - все ж з порошку. А тут їх вже десь розбовтують з водою.Це несамовита маячня .
Re: Що ж робити із порошковими винами |
2 травня 2017 22:25:45 IP/Host: ---.85-85-36.dynamic.clientes.euskaltel.es
|
Эта байда имеет официальное название " вакуум - сусло ". Концентрированный жидкий продукт в принципе натурального происхождения из виноградного сока. Но это только основа. Дальше начинаются чудеса химической науки и объемы производства винзавода вырастают в несколько раз - при том, что ни куста винограда не посадили и ни литра виноматериала не докупили.
Re: Що ж робити із порошковими винами |
2 травня 2017 22:25:53 IP/Host: ---.shorts.volia.net
|
Розгорнути попередні цитати...Чи не у всіх країнах Середземномор'я (а серед них є і зовсім небідні) ви запросто знайдете вино по €1,5-2 за пляшку, а по €3-4 там того вина - хоч залийся.
Так, це не аби що елітне, але це ВИНО, дуже навіть придатне і навіть рекомендоване до вжитку. Шо, на Сіцілії теж порошки бадяжать? Мафія, нє?Я прекрасно це знаю, бо купляла у Франції 2-3 єврові вина.
Але щоб до нас воно прибуло, пройшло розмитнення і акциз, то скільки коштуватиме?
Ще з Європи не так далеко, а скільки коштує транспорт з Південної Америки. Пляшка не голка - це вантаж і немалий. Візьміть олівчик і порахуйте.У нас в Сільпо продається нормальне іспанське вино Сольпеденьос, якраз по 59 грн) на смак наче натуральне
Re: Що ж робити із порошковими винами |
2 травня 2017 22:27:25 IP/Host: ---.airbites.net.ua
|
Re: Що ж робити із порошковими винами |
2 травня 2017 22:29:22 IP/Host: ---.la.net.ua
|
Розгорнути попередні цитати...Я прекрасно це знаю, бо купляла у Франції 2-3 єврові вина.
Але щоб до нас воно прибуло, пройшло розмитнення і акциз, то скільки коштуватиме?
Ще з Європи не так далеко, а скільки коштує транспорт з Південної Америки. Пляшка не голка - це вантаж і немалий. Візьміть олівчик і порахуйте.У нас в Сільпо продається нормальне іспанське вино Сольпеденьос, якраз по 59 грн) на смак наче натуральнеце можна пити в Сільпо із іспанських дешевих
Показати зображення...
але ціна 93 грн
сольпеденьос такого не знаю...
Re: Що ж робити із порошковими винами |
2 травня 2017 22:30:05 IP/Host: ---.shorts.volia.net
|
Розгорнути попередні цитати...У нас в Сільпо продається нормальне іспанське вино Сольпеденьос, якраз по 59 грн) на смак наче натуральнеце можна пити в Сільпо із іспанських дешевих
Показати зображення...
але ціна 93 грн
сольпеденьос такого не знаю...В сільпо багато нормальної дешевої франції,від 200 грн.
Re: Що ж робити із порошковими винами |
2 травня 2017 22:31:11 IP/Host: ---.shorts.volia.net
|
Эта байда имеет официальное название " вакуум - сусло ". Концентрированный жидкий продукт в принципе натурального происхождения из виноградного сока. Но это только основа. Дальше начинаются чудеса химической науки и объемы производства винзавода вырастают в несколько раз - при том, что ни куста винограда не посадили и ни литра виноматериала не докупили.
Re: Що ж робити із порошковими винами |
2 травня 2017 22:31:43 IP/Host: ---.85-85-36.dynamic.clientes.euskaltel.es
|
Розгорнути попередні цитати...Я прекрасно це знаю, бо купляла у Франції 2-3 єврові вина.
Але щоб до нас воно прибуло, пройшло розмитнення і акциз, то скільки коштуватиме?
Ще з Європи не так далеко, а скільки коштує транспорт з Південної Америки. Пляшка не голка - це вантаж і немалий. Візьміть олівчик і порахуйте.У нас в Сільпо продається нормальне іспанське вино Сольпеденьос, якраз по 59 грн) на смак наче натуральнеце можна пити в Сільпо із іспанських дешевих
Показати зображення...
але ціна 93 грн
сольпеденьос такого не знаю...
Re: Що ж робити із порошковими винами |
2 травня 2017 22:34:17 IP/Host: ---.la.net.ua
|
Розгорнути попередні цитати...це можна пити в Сільпо із іспанських дешевих
Показати зображення...
але ціна 93 грн
сольпеденьос такого не знаю...В сільпо багато нормальної дешевої франції,від 200 грн.від 200 це не дешева
Re: Що ж робити із порошковими винами |
2 травня 2017 22:36:08 IP/Host: ---.shorts.volia.net
|
Розгорнути попередні цитати...У нас в Сільпо продається нормальне іспанське вино Сольпеденьос, якраз по 59 грн) на смак наче натуральнеце можна пити в Сільпо із іспанських дешевих
Показати зображення...
але ціна 93 грн
сольпеденьос такого не знаю...На вигляд як бормотуха .
Що там на ньому пише . Який " дeномінасьон де орихен " ?
Re: Що ж робити із порошковими винами |
2 травня 2017 22:40:29 IP/Host: ---.shorts.volia.net
|
Розгорнути попередні цитати...В сільпо багато нормальної дешевої франції,від 200 грн.від 200 це не дешева90 грн тут,це 1 ойро там...розумієте,так?
Re: Що ж робити із порошковими винами |
2 травня 2017 22:43:10 IP/Host: ---.airbites.net.ua
|
Re: Що ж робити із порошковими винами |
2 травня 2017 22:44:00 IP/Host: ---.shorts.volia.net
|
Если без origin, то это вина, собранные с различных виноградников. Такие вина дешевле существенно по сравнению с теми, которые с конкретного региона или виноградника.
Re: Що ж робити із порошковими винами |
2 травня 2017 22:44:50 IP/Host: ---.la.net.ua
|
Розгорнути попередні цитати...від 200 це не дешева90 грн тут,це 1 ойро там...розумієте,так?не так
десь 2 а для дешевих ще менше різниця
це прямий імпор фоззі тож посередників взагалі немає
крім того фоззі закупає на 100 пляшок
Re: Що ж робити із порошковими винами |
2 травня 2017 22:46:47 IP/Host: ---.airbites.net.ua
|
Розгорнути попередні цитати...Если без origin, то это вина, собранные с различных виноградников. Такие вина дешевле существенно по сравнению с теми, которые с конкретного региона или виноградника.Lamancha яко по цьому вину