Раді Вас бачити! » Увійти » Створити новий профіль

Що ж робити із порошковими винами

Re: Що ж робити із порошковими винами

https://www.vivino.com/wineries/camina
http://www.lacomarcadepuertollano.com/diario/noticia/2015_04_20/16

Ok .Беру свої слова взад , щодо бормотухи . " . Те що в тебе на фото це 70 темпранійо 30 шираз (  :zrada:  8-: )
3 місяці в діжці . Рівень - " випив і забув " . Нічого особливого , середня паршивість .
Звичайно це краще ніж молоде Солдепенас  за 38 центів . Без сумніву ( хоча шираз мене реально засмучує )

Останнє редагування: 2 травня 2017 22:58:22 від cheshuntt
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

Не великий фанат сухих вин,за винятком шаблі, але коли кортить ,беру оце в сільпо. Десь 240-250 грн
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

Дешевше,але не в  цьому справа.
В "винних" країнах вина починаються із 1 ойро, це найдешевші столові. Воно натуральне,подобається- пийте,але прірва між 1 ойро та 10 ойро набагато більша ,ніж між 10 та 400. Розумієте?
8 ойрове бордо із якогось шато,це буде їх вино ,а не коктейлі з "що знайшли"

є суттєва різниця між деякими  винами а не просто ціна грає роль

в ціні є ще країна, регіон

при рівній ціні середньостатистичне вино із Іспанії буде краще вина із Італії

а іспанське вино із La Mancha буде краще вина із  Rioja

і вино якогось не дуже відомого шато і saint emilion може бути краще ніж вино славетного шато із цього регіону

звичайно є різниця

між 2-3 і 7-8  між 7-8 і 15 величезна різниця

між 15 і 25 теж а далі після 30-40 вже починаються переважно понти 



Останнє редагування: 2 травня 2017 22:58:53 від Potato
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

є суттєва різниця між деякими  винами а не просто ціна грає роль

в ціні є ще країна, регіон

при рівній ціні середньостатистичне вино із Іспанії буде краще вина із Італії

а іспанське вино із La Mancha буде краще вина із  Rioja

і вино якогось не дуже відомого шато і saint emilion може бути краще ніж вино славетного шато із цього регіону

звичайно є різниця

між 2-3 і 7-8  між 7-8 і 15 величезна різниця

між 15 і 25 теж а далі після 30-40 вже починаються переважно понти 
Так згоден повністю,хотів додати про іспанію,доречі ,там дешевше.
Скільки вже було тестів сліпих серед не професіоналів. Відрізнити 20 і 400 ойро не може ніхто.
Але я ,особисто,ніколи не коштував дорогих не ординарів. Було б цікаво якесь шато д ікем чи родшильд)))
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

є суттєва різниця між деякими  винами а не просто ціна грає роль

в ціні є ще країна, регіон

при рівній ціні середньостатистичне вино із Іспанії буде краще вина із Італії

а іспанське вино із La Mancha буде краще вина із  Rioja

і вино якогось не дуже відомого шато і saint emilion може бути краще ніж вино славетного шато із цього регіону

звичайно є різниця

між 2-3 і 7-8  між 7-8 і 15 величезна різниця

між 15 і 25 теж а далі після 30-40 вже починаються переважно понти 

А з чого такі висновки ?   ;o
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

Не великий фанат сухих вин,за винятком шаблі, але коли кортить ,беру оце в сільпо. Десь 240-250 грн
Показати зображення...

Насколько я помню, пробовал его давно, ничего особенного. Конкретный регион Бордо не указан.
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

Не великий фанат сухих вин,за винятком шаблі, але коли кортить ,беру оце в сільпо. Десь 240-250 грн
Показати зображення...

цікаво в цьому регіоні вино завжди купажоване
що спростовує твердження про те що купаж це дешево і  нецікаво
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

цікаво в цьому регіоні вино завжди купажоване
що спростовує твердження про те що купаж це дешево і  нецікаво

Да, при выборе бордо имеет смысл смотреть на купаж. Мне нравится с добавлением каберне фран.
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

цікаво в цьому регіоні вино завжди купажоване
що спростовує твердження про те що купаж це дешево і  нецікаво
Дайте приклад більш цікавого до 300 грн?
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

Дайте приклад біль цікавого до 300 грн?

Какой регион?
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

Так згоден повністю,хотів додати про іспанію,доречі ,там дешевше.
Скільки вже було тестів сліпих серед не професіоналів. Відрізнити 20 і 400 ойро не може ніхто.
Але я ,особисто,ніколи не коштував дорогих не ординарів. Було б цікаво якесь шато д ікем чи родшильд)))


От тут я повністтю погоджуюсь . Та і 40 євро це вже явний перебор .
 винна гама у самих вишуканих українських  винолюбів коливається в межі 3. 86 за чисте темпранійо кріанца до 20 за якесь там куне резерва .
Все інше по- за нашими фізіологічними можливостями . Та й дорогі вина існують не для пиття , це просто " коммодиті" , об'єкт куплі і перепродажу .для колекціонерів і тд .
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

Насколько я помню, пробовал его давно, ничего особенного. Конкретный регион Бордо не указан.

є такий регіон Bordeaux Superieur. 14



http://www.wine-searcher.com/wine-361640-0001-chateau-du-mass-bordeaux-superieur-france
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

Какой регион?
Ну кроме шабли)))
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

є такий регіон Bordeaux Superieur. 14

Показати зображення...
http://www.wine-searcher.com/wine-361640-0001-chateau-du-mass-bordeaux-superieur-france

Да это может быть где угодно в Бордо.
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

Ну кроме шабли)))

Шабли - это Бургундия.

Можно пробовать кьянти различные, те ше ширазы из Австралии или ЮАР. Там бывают интересные варианты. Но у каждого свой вкус.
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

Да это может быть где угодно в Бордо.

це регіон Bordeaux Superieur
https://www.concourslyon.com//fiche-vin-3369-chateau-du-mass.html
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

це регіон Bordeaux Superieur
https://www.concourslyon.com//fiche-vin-3369-chateau-du-mass.html

Это может быть купаж с виноградников из различных регионов. Само название на это указывает.
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

Дайте приклад більш цікавого до 300 грн?

якщо б у мене була можливість додав 45 грн і купив за 345

http://goodwine.com.ua/vino/cabernet-sauvignon-gran-reserva.html

я якщо б не було взяв би там

http://goodwine.com.ua/vino/zinfandel-vintners-blend.html
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

Это может быть купаж с виноградников из различных регионов. Само название на это указывает.

можна і так сказати
з віноградиків які не входять в інші регіони але знаходяться в регіоні великого бордо
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

Еще это интересное, но там цена уже более 500 грн:

http://goodwine.com.ua/vino/francija/bordeaux/medoc/chapelle-de-potensac.html
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

В "винних" країнах вина починаються із 1 ойро, це найдешевші столові. Воно натуральне,подобається- пийте,але прірва між 1 ойро та 10 ойро набагато більша ,ніж між 10 та 400. Розумієте?

Десь так.
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

Хлопці , а чого ви на каберне совіньон поприсідали ( мається наувазі як базовий виноград ) ?
З чим це пов'язано ?
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

Ты прав!!! НЕ ПОРОШКОВЫЕ ОНИ!!!! НЕ ПОРОШКОВЫЕ!!!!!! ;o

Они из концентратов вкусовых. Есть сайты,я находил, где тебе выбор по 100 видов "вин".  Там подобранные вкусовые концентраты- ЖИДКИЕ! Их в воду со шпиртом добавляешь или в разбавленную до кондиции водку и бухай. В дешевом спектре еще не так просто отличить. Типа,ну винцо говенное...

Они хоровые просто. Нет на Украине вин.  Лет как 10-12.

Я очень любил игристые крымские. Насыщение такие.одно время СоюэВиктан их продавал... Бляди краснопузые в угоду компродорскому капиталу убили галузь.
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

По поводу недорогих европейских вин в супермаркете.
В Евросоюзе - перепроизводство вин,
Бутылированные вина хорошего! качества,без этикетки(зарегистрированной торговой марки,даёшь свою)можно купить за 60- 80 евроцентов.
Евросоюз(или сами страны) дотирует экспорт за территорию евросоюза на уровне 20-30 евроцентов,за бутылку.
Информация годичной давности,со слов моего хорошего знакомого,работающего в винной сфере.
Если и ошибся в цифрах,то не более 5ц.
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

По поводу недорогих европейских вин в супермаркете.
В Евросоюзе - перепроизводство вин,
Бутылированные вина хорошего! качества,без этикетки(зарегистрированной торговой марки,даёшь свою)можно купить за 60- 80 евроцентов.
Евросоюз(или сами страны) дотирует экспорт за территорию евросоюза на уровне 20-30 евроцентов,за бутылку.
Информация годичной давности,со слов моего хорошего знакомого,работающего в винной сфере.
Если и ошибся в цифрах,то не более 5ц.

+
Абсолютно .
Є ще така фіча , що без етикеток продаж вина винокурнями не є нелегальним 
Власне з-за перевиробництва . Але є встановлені квоти на такий продаж .
Виробникам вигідніше продати його дешево , або віддати в якусь локальну спільноту " під фієсту" за мізерний відкат від  майбутнього продажу . певною мірою такий собі " ф'ючерс " ітд .
Яке " порошкове вино " , якому довбойобу прийде до голови займатись такою поцоватою діяльністтю ?

Останнє редагування: 3 травня 2017 09:29:28 від cheshuntt
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

Они хоровые просто. Нет на  8-: Украине вин.  Лет как 10-12 ;o .

Я очень любил игристые крымские. Насыщение такие.одно время СоюэВиктан их продавал... Бляди краснопузые в угоду компродорскому капиталу убили галузь.

В Україні якісні сухі вина особливо з південного регіону 10-12 років тому були відсутні як клас

Зараз навпауи з'являються виробники більш менш якісної продукції

Масова це в першу чергу Шабо (якщо виходити з якості) пляшка Шабо селект за 75 грн по якості відповідає вину Чілі Іспанії Франці на полицях наших магазинів по цінах в районі 100 грн
Типу котнар (закарпаття). пляшка каберне за 50 грн. відповідає якості імпортного за 70-80
Є середні  вина Трубецького. Вино за 80-90 це по ціні 130 -150 імпортного.  А за типу оксамит україниза  170 грн.  це рівень вина за 7-8 євро в магазині півдня європи
Колоніст трошки дорожче але все одно про одні якості ціна нижча ніж на імпортне вино такої якості

Є маленькі винарні типу Бейкуш, від Ковача (закарпаття). Якісне вино малими партіями. Але там проблеми з нашим дебільним законодавством. Не можуть офіційно продавати. тільки типу дегустації       
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

Дорогі вина п'ють люди-долбойопи.
Запам'ятайте просту істину: дешеве вино - воно натуральне. Ніхто не стане підробляти і бодяжити дешеве вино,
так же як ніхто не стане займатися підробкою однодоларових купюр, тому що це невигідно. :)
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

не купляти
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

... пляшка *** за 75 грн по якості відповідає вину *** по цінах в районі 100 грн
... пляшка *** за 50 грн. відповідає якості імпортного за 70-80
Вино за 80-90 це по ціні 130 -150 імпортного. 
А за типу *** за  170 грн.  це рівень вина за 7-8 євро в магазині півдня європи
*** трошки дорожче але все одно про одні якості ціна нижча ніж на імпортне вино такої якості

Аж тепер зрозумів чому вас так турбують порошкові вина.
Нє, чесно, вам же один хрен, пийте краще горілку.
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

Думаю, ті "вина", що пливуть до нас з Південної Африки або Чилі і коштують трохи більше двох євро - все ж з порошку. А тут їх вже десь розбовтують з водою.
Бред, это я вам ответственно заявляю, так как они проходят через мои руки)). Кстати, в подавляющем своем большинстве, именно Украина экспортирует вино и коньячные материалы, особенно коньячный спирт и бренди для будущих грузинских коньяков. И виноматериалы отгружаются обычными автоцистернами на судно - продуктовоз, простым наливом, никакого порошка))
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

Аж тепер зрозумів чому вас так турбують порошкові вина.
Нє, чесно, вам же один хрен, пийте краще горілку.
навряд ти щось здатний зрозуміти
бо вата звивин немає
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

навряд ти щось здатний зрозуміти

Я не дуже розуміюся в програмуванні чи, наприклад, політиці.
А ви не розумієтеся в вині, доказом чому є навіть сама назва гілки. Це не смертельно, не ображайтеся :)
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

Я роблю своє власне вино. Це є гарантія якості...
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

Я не дуже розуміюся в програмуванні чи, наприклад, політиці.
А ви не розумієтеся в вині, доказом чому є навіть сама назва гілки. Це не смертельно, не ображайтеся :)

а нащо ображатись?
і в чому проблема з назвою?

я стверджую що українське вино в одній ціновій категорії краще за імпорт
є заперечення?

є заперечення що не існує порошкового вина?

ти не написав в гілці жодного поста з якимось сенсом...якогось інформативного поста




Останнє редагування: 3 травня 2017 18:58:52 від Potato
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

На этикетке не вижу соответствующей надписи.

Вот такое вино с надписью:

Показати зображення...

це італійське вино
взагалі інші правила маркування
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

я стверджую що українське вино в одній ціновій категорії краще за імпорт
є заперечення?

Заперечень нема

вам же один хрен, пийте краще горілку.
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

Заперечень нема


я думаю тобі час горілку кидати пити

 :shuffle: 

напиши хоча б що з цього переліку ти пив і які твої враження
хоча б цікаво буде почитати

http://vina-trubetskogo.com.ua/vina

Останнє редагування: 4 травня 2017 00:19:58 від Potato
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

Бред, это я вам ответственно заявляю, так как они проходят через мои руки)). Кстати, в подавляющем своем большинстве, именно Украина экспортирует вино и коньячные материалы, особенно коньячный спирт и бренди для будущих грузинских коньяков. И виноматериалы отгружаются обычными автоцистернами на судно - продуктовоз, простым наливом, никакого порошка))
Интересно,а чей коньячный спирт? Производители кто главные на экспорт
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

Интересно,а чей коньячный спирт? Производители кто главные на экспорт

я не знаю але в шабо кажуть що купують коньячні спирти у франції
свої поставили але вони ще не втримуються 
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

Думаю, ті "вина", що пливуть до нас з Південної Африки або Чилі і коштують трохи більше двох євро - все ж з порошку. А тут їх вже десь розбовтують з водою.
Ні.
З Південної Америки йде винний матеріал - сусло. З проштрафеної частини урожаю. А на місці виробник вже робить з ним, що хоче. Таке вино дійсно може коштувати 2 євро літр на місці.
В Аргентині картон вина (вино для "бідних") взагалі дешевший води бутильованої.
   

Цю тему переглядають:

0 Користувачів і 1 гість
 
Повна версія