Раді Вас бачити! » Увійти » Створити новий профіль

13:00 Жереб ЛЧ та ЛЄ :warning2:

Капитан "Шахтера" Дарио Срна поделился мнением о поражении от "Янг Бойз".

"Тяжелое поражение, наша команда не может позволять себе такого. Поздравляю "Янг Бойз" с победой, у них было больше желания, и они прошли дальше. Конечно, стремление было и у нас, но, видимо, его оказалось мало. Нам всем сейчас стоит задуматься. Это не тот "Шахтер", который хотят видеть болельщики. Такого никто не ожидал. Виноваты все: первый – я, другие – футболисты, также тренерский штаб. Поэтому надо делать выводы и двигаться дальше. Теперь необходимо показать хороший результат в Лиге Европы. К сожалению, если не реализовали 10 чистых моментов, значит, есть проблемы. Знали, что здесь будет трудно.

"Янг Бойз" у себя дома обыграл "Наполи" год назад, так же было со "Спартой". Ждали свой шанс. Не мог поверить, что не сможем забить. Пытался подбодрить ребят на поле. Говорил им, что мы – "Шахтер" и обязаны победить. Не могу сказать, что мы плохо провели экстра-таймы. Создавали моменты, но их не реализовали. Это не то, чего мы ожидали. Нашей команде нужно время, нам всем важно добавлять, чтобы это был настоящий "Шахтер", – сказал Срна.

ти сам сказав що лєстєр вище мю буде..без ніяких вірогідностей буківських на це :)

Будь-який результат матчу, я вже не кажу про результат турніру в якому 380 матчів, це в значній мірі випадкова подія, в моєму розумінні.

Я не ризикую грошами, якщо замість виграшу скажімо в 1000 грн я можу виграти , як мінімум, втричі більше.
А довгострокові ставки, чи парі, як в даному випадку, взагалі не люблю, тому беру у них участь тільки якщо умови дуже вигідні.

Будь-який результат матчу, я вже не кажу про результат турніру в якому 380 матчів, це в значній мірі випадкова подія, в моєму розумінні.

Я не ризикую грошами, якщо замість виграшу скажімо в 1000 грн я можу виграти , як мінімум, втричі більше.
А довгострокові ставки, чи парі, як в даному випадку, взагалі не люблю, тому беру у них участь тільки якщо умови дуже вигідні.

ну я ж не знав що ти маєш на увазі  :)
вище у гілці один кадр взвгвлі суркісню українцями зробив :D

ну шо Ворскла думаю має шанси непогані сьогодні?
тоді ще буде надія на 4 команди восени

Олдбой а шо там ажіотаж є? буде сталдіон повний? ти ж з полтави?

хочеш сказать на помойках іще багато такого?   :laugh:
Это тайная сторона жизни Юли, о которой ты сегодня узнал.

Олдбой а шо там ажіотаж є? буде сталдіон повний? ти ж з полтави?

в новинах казали, квитки розбирають, як гарячі пиріжки на ярмарку  :D

Оце у нас почалось  :facepalm1:

Ну шо за трясця  :X

уважаемые сограждане а где вы Ворсклу в тырнете смотрите?? Чет у меня Футбол-2 кочевряжится(

:facepalm:

все думаю це кінець

1 хв :facepalm1:

уважаемые сограждане а где вы Ворсклу в тырнете смотрите?? Чет у меня Футбол-2 кочевряжится(

У мене Футбол2 показує чудово

:facepalm:

все думаю це кінець

ШО??  ВЖЭ ?
Можно не искать? :sad:

У мене Футбол2 показує чудово

наверное у нашего ретранслятора траблы какие то(

ШО??  ВЖЭ ?
Можно не искать? :sad:

http://livetv.sx/en/eventinfo/433050_vorskla_lokomotiva/#_

ёбаная ворскла..на 1 минуте в первой атаке пропустили.

шо вы там спорите??

и какая ставочка...

ман.юнайтед выше будет чем лестер?

у ворскли навіть прізвищ на футболках нема
незнають як перевести? :weep:

http://livetv.sx/en/eventinfo/433050_vorskla_lokomotiva/#_

сенкс

щось і дивитись вже не хочеться

може ти не в курсі що саме  суркіс молодший головний підозрюваний у підкупі судді Лопеса ньето? :laugh:
і саме він зараз президентом є твого клубу? :laugh:
але я навіть не про це..а про те що Суркіс старший радів перемозі Януковича у залі ЦВК у 2004....такий самий є і його молодший братік
Поясни мені яка різниця між татарином і суркісами? Що вони корисного для України зробили? Вони могли помінятись місцями якби історія пішла трохи по іншому і зараз ти б так само казав про Суркіса як про татарина
чи це тому ..."ну й що що підарас..це свій підарас?" :laugh:

От пока мы не научимся делить людей не на "наших подонков" и "ненаших подонков", а просто на людей и позвонков, так и будем в дерьме барахтаться.
И не только в футболе...

вже скоро третина матча
ворскла нуль
думаю можна прощатися
я оптиміст але не нгастільки..у нічию ще вірю..у перемогу ні

вже скоро третина матча
ворскла нуль
думаю можна прощатися
я оптиміст але не нгастільки..у нічию ще вірю..у перемогу ні

будуть іти вперід і не факт, що на контрі ще одного не пропустять...

зараз могли 2 пустити пощастило

35 ха ворскла нуль

о дебіл вискочив на поле :laugh:

бачили, олдбой на поле вибіг фупу привіт передати? :D

37" Габала (Азе) 1 - 0 Лилль (Фра)

хуясє григорчук на цю хвилину виводить габалу(чрноморець ) далі

статистика 1 тайму вражає
ніяких шансів у ворскли пройти далі

http://www.soccerstand.com/ru/match/fwjQgbHj/#match-statistics;0

ппоеречина  :facepalm:

у кінці 1 тайму ворскла нарешті забігала

може ти не в курсі що саме  суркіс молодший головний підозрюваний у підкупі судді Лопеса ньето? :laugh:
і саме він зараз президентом є твого клубу? :laugh:
але я навіть не про це..а про те що Суркіс старший радів перемозі Януковича у залі ЦВК у 2004....такий самий є і його молодший братік
Поясни мені яка різниця між татарином і суркісами? Що вони корисного для України зробили? Вони могли помінятись місцями якби історія пішла трохи по іншому і зараз ти б так само казав про Суркіса як про татарина
чи це тому ..."ну й що що підарас..це свій підарас?" :laugh:

От пока мы не научимся делить людей не на "наших подонков" и "ненаших подонков", а просто на людей и подонков, так и будем в дерьме барахтаться.
И не только в футболе...

ПЄНАЛЬ :help:

пєналь намальований

ЄБЛАН НЕ ЗАБИВ :facepalm:

От пока мы не научимся делить людей не на "наших подонков" и "ненаших подонков", а просто на людей и подонков, так и будем в дерьме барахтаться.
И не только в футболе...

нгавіщо ти це 2 раз написав?))

плять...что ещё этим долбням надо?
шоб хорваты сами себе забили?

все...просрали 1 тайм

у хорватів 1 удер по воротах...і гол...більше нічого не треба

19:00   90+4    
Мидтьюлланн (Дан)
0 - 1   
Видеотон (Вен)

люди он забивают в десятером :D

Цю тему переглядають: