Re: Пектиму хліб |
5 січня 2021 22:40:57 IP/Host: ---.dynamic-pool.mclaut.net
|
До справжнього солоду, мабуть, не дійду. Інгрідієнтів далі пробувати і так багато, хоча, щось принципово нового отримати важко
Все хочу на квасу зробити, але забуваю зробити сам квас. Хоча там роботи на 5 хвилин і тиждень дати просто стояти
Тим часом, шукаю крайній ліміт кількості вівсянки у хлібові.
Тут десь на вагу відсотків 35 чи навіть 40. Не підсмажував.
Якщо гарно вимісити і дати глютену визріти в теплі бодай години 2-3, то піднімається все ще гарно.
+ насіння льону і багато помеленого кмину для смаку-запаху.
Забув посолити - вийшов прісний/несмачний
Показати зображення...
Re: Пектиму хліб |
5 січня 2021 22:47:34 IP/Host: ---.dynamic-pool.mclaut.net
|
Re: Пектиму хліб
Пшениця
|
6 січня 2021 05:11:02 IP/Host: ---.wp.shawcable.net
|
Re: Пектиму хліб |
7 січня 2021 01:00:05 IP/Host: ---.dynamic-pool.mclaut.net
|
Добре, подивлюся завтра де у нас є купити той солод
Тільки це треба буде білий хліб робити, бо якщо я забодяжу туди kakao з кавою та примаженим чимось, то і не відчуєш
Хочу кислого хліба зробити. Думаю перекисший квас з лимонним соком підійде
З сметаною пробував - смак і запах вийшли ніби на відварі старих шкарпеток
Re: Пектиму хліб
Пшениця
|
7 січня 2021 05:55:42 IP/Host: ---.wp.shawcable.net
|
Розгорнути попередні цитати...Добре, подивлюся завтра де у нас є купити той солод
Тільки це треба буде білий хліб робити, бо якщо я забодяжу туди kakao з кавою та примаженим чимось, то і не відчуєш
Хочу кислого хліба зробити. Думаю перекисший квас з лимонним соком підійде
З сметаною пробував - смак і запах вийшли ніби на відварі старих шкарпеток4 столовых ложки красного солода и не надо ни , ни чего ещё. Я по разному добавляю солод от пол чайной ложки и до четырёх столовых. Если хочу максимально чёрный ржаной хлеб, то солод ещё могу заварить кипятком. Столовые ложки с горкой. В общем, количеством солода можно регулировать вкусовую и цветовую насыщенность хлеба. Идите купите, вам понравится. Закваску создайте сами . "Простую", на основе дрожжей или уже зрелого теста и изюма. Если вам интересно, я напишу как это сделать. Хлеб получается настоящим хлебом.
Re: Пектиму хліб
Пшениця
|
17 лютого 2021 03:48:08 IP/Host: 77.111.246.---
|
Re: Пектиму хліб
Пшениця
|
17 лютого 2021 17:34:58 IP/Host: 77.111.246.---
|
Re: Пектиму хліб
Пшениця
|
22 лютого 2021 06:39:55 IP/Host: ---.wp.shawcable.net
|
Re: Пектиму хліб |
27 лютого 2021 07:03:16 IP/Host: ---.lmnet.cv.ua
|
Вот такой получился. Не могла фото загрузить, хостинг завис. Хлеб вкусный, аромат при выпечке был вообще сумасшедший. Пшениця, я обжаривала загружая поэтапно овсяные, кукурузные хлопья, а потом подсолнечные семечки, вот тут и ошиблась, пришлось все сразу с семечками грузить в хлебопечку. Для семечек это рановато поподать сразу в замес. И кукурузных и овсяных хлопьев было мало, нашла остатки какие были. Но хлеб вкусный. Да ещё, я добавляла ложку сухого солода, поэтому цвет соответствующий. Муж купил крупы кукурузной, мелкого помола, теперь попробую с большей долей в общем составе. Обратите внимание какая корочка получилась, слоистая, воздушная, хрустящая с поджаристыми семенами, ням!
Re: Пектиму хліб |
2 березня 2021 21:13:05 IP/Host: ---.dynamic-pool.mclaut.net
|
Розгорнути попередні цитати...
Вот такой получился. Не могла фото загрузить, хостинг завис. Хлеб вкусный, аромат при выпечке был вообще сумасшедший. Пшениця, я обжаривала загружая поэтапно овсяные, кукурузные хлопья, а потом подсолнечные семечки, вот тут и ошиблась, пришлось все сразу с семечками грузить в хлебопечку. Для семечек это рановато поподать сразу в замес. И кукурузных и овсяных хлопьев было мало, нашла остатки какие были. Но хлеб вкусный. Да ещё, я добавляла ложку сухого солода, поэтому цвет соответствующий. Муж купил крупы кукурузной, мелкого помола, теперь попробую с большей долей в общем составе. Обратите внимание какая корочка получилась, слоистая, воздушная, хрустящая с поджаристыми семенами, ням!Уявляю яка це смакота! Дякую за світлини та ідею.
Re: Пектиму хліб |
2 березня 2021 21:25:33 IP/Host: ---.dynamic-pool.mclaut.net
|
Шкода гілка заснула
Re: Пектиму хліб
Пшениця
|
5 березня 2021 01:35:31 IP/Host: ---.wp.shawcable.net
|
Розгорнути попередні цитати...Шкода гілка заснулаОй, я уже столько всякого хлеба напекла за это время. Вкусного и красивого, но вроде никому не интересно это. А вообще с домашним хлебом это совсем другой уровень жизни. Знакомых приобщаю к этому делу. То есть они сами приобщаются. У подруги уже и муж подключился, формует и печёт. До теста ещё не дошёл, но первый хлеб с большими дырками, с раскрытым гребнем получился, доволен как слон. Я мужчинам ссылки на видео даю, где рокер весь в наколках, 15 видов декорации по оформлению делает.
Re: Пектиму хліб
Пшениця
|
8 березня 2021 17:20:47 IP/Host: 142.233.200.---
|
Re: Пектиму хліб |
4 квітня 2021 09:50:08 IP/Host: ---.dynamic-pool.mclaut.net
|
Re: Пектиму хліб |
4 квітня 2021 10:00:34 IP/Host: ---.dynamic-pool.mclaut.net
|
Re: Пектиму хліб |
9 квітня 2021 17:58:40 IP/Host: ---.pool.ukrtel.net
|
Re: Пектиму хліб
Пшениця
|
10 квітня 2021 18:18:50 IP/Host: ---.wp.shawcable.net
|
Панове, не лякайте контингент хлібопічками
Re: Пектиму хліб |
11 квітня 2021 09:08:51 IP/Host: ---.dynamic-pool.mclaut.net
|
Панове, не лякайте контингент хлібопічками
Re: Пектиму хліб |
11 квітня 2021 09:10:22 IP/Host: ---.dynamic-pool.mclaut.net
|
Розгорнути попередні цитати...Панове, не лякайте контингент хлібопічкамиЩо Ви маєте на увазі?
А що в них поганого?
Я не користуюся, але, мабуть, почну, бо вони з"явилися у продажу. Бо місити руками за 6 років осточортіло
Особливо, як із експериментів та мистецтва воно перейшло в рутинну роботу
Re: Пектиму хліб |
11 квітня 2021 10:40:07 IP/Host: ---.broadband.kyivstar.net
|
Розгорнути попередні цитати...Панове, не лякайте контингент хлібопічкамиЩо Ви маєте на увазі?
А що в них поганого?
Я не користуюся, але, мабуть, почну, бо вони з"явилися у продажу. Бо місити руками за 6 років осточортіло
Особливо, як із експериментів та мистецтва воно перейшло в рутинну роботуНадо покупать, это облегчает процесс. И трудовые затраты будут сведены к минимуму.
Re: Пектиму хліб |
11 квітня 2021 15:05:55 IP/Host: ---.mobile.kyivstar.net
|
Розгорнути попередні цитати...Панове, не лякайте контингент хлібопічкамиЩо Ви маєте на увазі?
А що в них поганого?
Я не користуюся, але, мабуть, почну, бо вони з"явилися у продажу. Бо місити руками за 6 років осточортіло
Особливо, як із експериментів та мистецтва воно перейшло в рутинну роботуНадо покупать, это облегчает процесс. И трудовые затраты будут сведены к минимуму.
Re: Пектиму хліб |
11 квітня 2021 16:51:42 IP/Host: ---.dynamic-pool.mclaut.net
|
Розгорнути попередні цитати...Що Ви маєте на увазі?
А що в них поганого?
Я не користуюся, але, мабуть, почну, бо вони з"явилися у продажу. Бо місити руками за 6 років осточортіло
Особливо, як із експериментів та мистецтва воно перейшло в рутинну роботуНадо покупать, это облегчает процесс. И трудовые затраты будут сведены к минимуму.Я вообще перестала ею пользоваться. Пеку на закваске, а там нет такого цикла. Правда, мне достаточно 200гр.муки на три-четыре дня
Только тесто для пирожков в хлебопечке делаю раз в пару месяцев
Re: Пектиму хліб |
11 квітня 2021 16:55:44 IP/Host: ---.dynamic-pool.mclaut.net
|
Розгорнути попередні цитати...Що Ви маєте на увазі?
А що в них поганого?
Я не користуюся, але, мабуть, почну, бо вони з"явилися у продажу. Бо місити руками за 6 років осточортіло
Особливо, як із експериментів та мистецтва воно перейшло в рутинну роботуНадо покупать, это облегчает процесс. И трудовые затраты будут сведены к минимуму.і муку імпортну
Re: Пектиму хліб |
11 квітня 2021 17:05:07 IP/Host: ---.dynamic-pool.mclaut.net
|
Розгорнути попередні цитати...Що Ви маєте на увазі?
А що в них поганого?
Я не користуюся, але, мабуть, почну, бо вони з"явилися у продажу. Бо місити руками за 6 років осточортіло
Особливо, як із експериментів та мистецтва воно перейшло в рутинну роботуНадо покупать, это облегчает процесс. И трудовые затраты будут сведены к минимуму.Я вообще перестала ею пользоваться. Пеку на закваске, а там нет такого цикла. Правда, мне достаточно 200гр.муки на три-четыре дня
Только тесто для пирожков в хлебопечке делаю раз в пару месяцев
Re: Пектиму хліб |
11 квітня 2021 17:06:16 IP/Host: ---.dynamic-pool.mclaut.net
|
Re: Пектиму хліб
Пшениця
|
6 липня 2021 00:20:39 IP/Host: 142.233.200.---
|
Розгорнути попередні цитати...Панове, не лякайте контингент хлібопічкамиЩо Ви маєте на увазі?
А що в них поганого?
Я не користуюся, але, мабуть, почну, бо вони з"явилися у продажу. Бо місити руками за 6 років осточортіло
Особливо, як із експериментів та мистецтва воно перейшло в рутинну роботуНадо покупать, это облегчает процесс. И трудовые затраты будут сведены к минимуму.
Re: Пектиму хліб |
10 липня 2021 02:48:29 IP/Host: ---.dynamic-pool.mclaut.net
|
Розгорнути попередні цитати...Що Ви маєте на увазі?
А що в них поганого?
Я не користуюся, але, мабуть, почну, бо вони з"явилися у продажу. Бо місити руками за 6 років осточортіло
Особливо, як із експериментів та мистецтва воно перейшло в рутинну роботуНадо покупать, это облегчает процесс. И трудовые затраты будут сведены к минимуму.Я тут так прикинув
Що за свою ціну хлібопічка має "відпрацювати" десь 200 хлібинами. Геть дешеву хлібопічку чомусь брати стрьомно
І тут виникає сумнів. А чи пропрацює вона достатньо довго, аби спекти ті 200 хлібин і чи не дасть дуба раніше?
В зв"язку з цими думками вирішив відкласти
Відчуваю, що не доля мені мати хлібопічку
Re: Пектиму хліб
Пшениця
|
10 липня 2021 05:54:59 IP/Host: ---.wp.shawcable.net
|
Розгорнути попередні цитати...Надо покупать, это облегчает процесс. И трудовые затраты будут сведены к минимуму.Я тут так прикинув
Що за свою ціну хлібопічка має "відпрацювати" десь 200 хлібинами. Геть дешеву хлібопічку чомусь брати стрьомно
І тут виникає сумнів. А чи пропрацює вона достатньо довго, аби спекти ті 200 хлібин і чи не дасть дуба раніше?
В зв"язку з цими думками вирішив відкласти
Відчуваю, що не доля мені мати хлібопічкуВідпрацює, ещё и как! Берите и не сомневайтесь, и тесто вам для пиццы сделает изумительным, и для вареников и пельменей. И для хлеба на закваске тоже отменная помощница. Ну а просто хлеб, само сабой будет получаться. Моя новая красавица, за почти год с лишнем уже отработала свою стоимость. А прослужит вам лет десять, а то и больше.
Re: Пектиму хліб |
10 липня 2021 09:36:08 IP/Host: ---.dynamic-pool.mclaut.net
|
Розгорнути попередні цитати...Я тут так прикинув
Що за свою ціну хлібопічка має "відпрацювати" десь 200 хлібинами. Геть дешеву хлібопічку чомусь брати стрьомно
І тут виникає сумнів. А чи пропрацює вона достатньо довго, аби спекти ті 200 хлібин і чи не дасть дуба раніше?
В зв"язку з цими думками вирішив відкласти
Відчуваю, що не доля мені мати хлібопічкуВідпрацює, ещё и как! Берите и не сомневайтесь, и тесто вам для пиццы сделает изумительным, и для вареников и пельменей. И для хлеба на закваске тоже отменная помощница. Ну а просто хлеб, само сабой будет получаться. Моя новая красавица, за почти год с лишнем уже отработала свою стоимость. А прослужит вам лет десять, а то и больше.Ех, Ваші б слова - та Богу у вуха
Re: Пектиму хліб |
10 липня 2021 09:56:26 IP/Host: ---.dynamic-pool.mclaut.net
|
Re: Пектиму хліб
Пшениця
|
11 липня 2021 06:28:31 IP/Host: ---.wp.shawcable.net
|
Показати зображення...
Только, что испекла. Замес и расстойка в хлебопечке. Пекла в духовке, хлеб на закваске, ржаная, спельтовая мука, обычная и кориандр.
Re: Пектиму хліб |
11 липня 2021 09:07:57 IP/Host: ---.dynamic-pool.mclaut.net
|
Розгорнути попередні цитати...Показати зображення...
Только, что испекла. Замес и расстойка в хлебопечке. Пекла в духовке, хлеб на закваске, ржаная, спельтовая мука, обычная и кориандр.На вигляд - просто офігєнно
"Зірвало дах" - це вищий клас !
Надріз робили, як так думаю
Re: Пектиму хліб
Пшениця
|
13 липня 2021 08:13:20 IP/Host: ---.wp.shawcable.net
|
Re: Пектиму хліб |
15 липня 2021 10:44:11 IP/Host: ---.dynamic-pool.mclaut.net
|
Тісто на томатному сокові
З часником і якимись травами - не знаю
Але запах приправ такий, що одразу хочеться на хліб шмат м"яса покласти
То я його нарізав та підпік, і на цих підпечених куснях зробив піцу
Показати зображення...
Показати зображення...
Re: Пектиму хліб
Пшениця
|
20 липня 2021 05:54:41 IP/Host: ---.wp.shawcable.net
|
Розгорнути попередні цитати...Тісто на томатному сокові
З часником і якимись травами - не знаю
Але запах приправ такий, що одразу хочеться на хліб шмат м"яса покласти
То я його нарізав та підпік, і на цих підпечених куснях зробив піцу
Показати зображення...
Показати зображення...Красиво получилось, наверное и вкусно.
Re: Пектиму хліб
Пшениця
|
28 липня 2021 03:37:44 IP/Host: ---.wp.shawcable.net
|
Re: Пектиму хліб |
28 липня 2021 21:42:30 IP/Host: ---.dynamic-pool.mclaut.net
|
Тісто на к-а-к-а-о
Чорне. Красиве. Незвичайне.
Але для смаку необхідно додати кави - бодай чайну ложку
Показати зображення...