Re: Пектиму хліб |
24 березня 2020 21:30:49 IP/Host: ---.88.158.176.prolink.net.ua
|
Re: Пектиму хліб |
24 березня 2020 21:37:17 IP/Host: ---.volia.net
|
Хлеб кстати не портится как магазинный, не плесневеет.
Re: Пектиму хліб |
24 березня 2020 22:33:16 IP/Host: ---.dynamic-pool.mclaut.net
|
Re: Пектиму хліб |
25 березня 2020 11:07:42 IP/Host: ---.mobile.vf-ua.net
|
Re: Пектиму хліб |
25 березня 2020 11:24:25 IP/Host: 89.21.74.---
|
Хелп! Хто закваску робить?
Третій день з житнього борошна стоїть, додавала два рази борошно/воду. Чогось вона якось хімічно штиняє, і кислючо-гіркувата на смак. Здохла?
Re: Пектиму хліб |
25 березня 2020 11:45:27 IP/Host: ---.mobile.vf-ua.net
|
Re: Пектиму хліб |
25 березня 2020 11:51:12 IP/Host: 89.21.74.---
|
А яка закваска потрібна для житнього борошна?
Звичайні дріжджі не годяться?
Re: Пектиму хліб |
25 березня 2020 12:07:35 IP/Host: ---.uman.2mcl.com
|
Re: Пектиму хліб |
25 березня 2020 12:09:03 IP/Host: 89.21.74.---
|
Розгорнути попередні цитати...Супер.
А ручками?А навіщо тоді мені три хлібопічки?
Re: Пектиму хліб |
25 березня 2020 13:52:05 IP/Host: 37.73.31.---
|
Розгорнути попередні цитати...Супер.
А ручками?А навіщо тоді мені три хлібопічки?Хвастаться!
Re: Пектиму хліб |
25 березня 2020 15:13:05 IP/Host: ---.broadband.kyivstar.net
|
Розгорнути попередні цитати...Хелп! Хто закваску робить?
Третій день з житнього борошна стоїть, додавала два рази борошно/воду. Чогось вона якось хімічно штиняє, і кислючо-гіркувата на смак. Здохла?Ну что там? Живая? Попробуйте в следующий раз на пшеничной муке разгонять, и только потом ржаную добавлять. Так проще.
Re: Пектиму хліб |
25 березня 2020 15:38:36 IP/Host: ---.mobile.vf-ua.net
|
Розгорнути попередні цитати...А яка закваска потрібна для житнього борошна?
Звичайні дріжджі не годяться?Не, годятся, конечно. Только поднимать опару надо на пшеничной муке, а затем добавлять ржаную, как Вы знаете. Но закваску-это по-блатному. Высший пилотаж хлебопечения, так сказать
Re: Пектиму хліб |
25 березня 2020 15:46:45 IP/Host: ---.mobile.vf-ua.net
|
Розгорнути попередні цитати...А навіщо тоді мені три хлібопічки?Хвастаться!
Я їх не купляв, одну подарували, інші діти міняли собі, бо вийшли з ладу, втулки і сальники поміняв і користуюсь.
Влітку на дачі незамінима річ.
Re: Пектиму хліб |
25 березня 2020 16:26:22 IP/Host: ---.mobile.vf-ua.net
|
Re: Пектиму хліб
Пшениця
|
25 березня 2020 16:43:52 IP/Host: 142.233.200.---
|
Re: Пектиму хліб |
25 березня 2020 16:48:39 IP/Host: ---.mobile.vf-ua.net
|
Re: Пектиму хліб |
25 березня 2020 22:01:47 IP/Host: ---.dynamic-pool.mclaut.net
|
Підсмажте або запечіть в духовці на якомусь листі склянку вівсянки до слабкого коричнюватого кольору.
Температура десь під 260-270 (як і для гречки, наприклад), майте терпіння, вівсянка стійка, смажиться довгенько
Надзвичайної приємності запах дасть знати, коли вівсянка готова.
Не пережарьте, бо вона потім так і залишиться твердою і хлібові не дасть ні текстури, ні смаку, ні запаху.
Лище трохи коричноьовий колір і гарний (ще негорілий) запах.
Висипте її в тарілку і залийте склянкою окропу. Хвилини через 2 поставте ше на 30 секунд в мікрохвильовку.
Все.
Підсмажте насіння - десь півсклянки. Перед смаженням насіння трохи окропіть водою з бризкалки і посоліть мілкою сіллю.
Все це додайте в тісто
Можете не дякувати ))
Re: Пектиму хліб |
25 березня 2020 22:03:15 IP/Host: ---.dynamic-pool.mclaut.net
|
Показати зображення...
Ненапряжно спекла ще три невеличкі хлібинки. На кислому молоці цього разу. Смак неімовірний.
Re: Пектиму хліб |
25 березня 2020 22:41:17 IP/Host: ---.dynamic-pool.mclaut.net
|
Re: Пектиму хліб |
25 березня 2020 22:50:24 IP/Host: ---.dynamic-pool.mclaut.net
|
Re: Пектиму хліб |
26 березня 2020 15:45:26 IP/Host: ---.mobile.vf-ua.net
|
Re: Пектиму хліб |
27 березня 2020 21:57:57 IP/Host: ---.10.164.95.in-addr.arpa.nline.net.ua
|
И ещё сырники с вяленой клюквой, печёные в духовке в силиконовых формах
Re: Пектиму хліб |
27 березня 2020 23:10:27 IP/Host: 95.67.82.---
|
Re: Пектиму хліб |
28 березня 2020 02:41:22 IP/Host: 93.76.8.---
|
Re: Пектиму хліб |
28 березня 2020 09:18:47 IP/Host: 176.101.193.---
|
печу хліб самостійно, в мікрохвильовці, режим конвекція
Re: Пектиму хліб |
28 березня 2020 10:15:40 IP/Host: ---.dynamic-pool.mclaut.net
|
Розгорнути попередні цитати...И ещё сырники с вяленой клюквой, печёные в духовке в силиконовых формаха рецепт до фото дє?
Re: Пектиму хліб |
28 березня 2020 10:18:34 IP/Host: ---.dynamic-pool.mclaut.net
|
Re: Пектиму хліб |
28 березня 2020 10:27:59 IP/Host: ---.dynamic-pool.mclaut.net
|
Re: Пектиму хліб |
28 березня 2020 10:44:44 IP/Host: ---.dynamic-pool.mclaut.net
|
Re: Пектиму хліб |
28 березня 2020 10:58:18 IP/Host: ---.dynamic-pool.mclaut.net
|
Показати зображення...
Показати зображення...
Вот ещё такой хлеб. Хорошая текстура и вкус супер получился. Пару ложек муки с высевками, пару ложек гречневой муки, остальная обычная, 50 грм. хлебных сухарей сильной обжарки, вместо солода, размочить или смолоть, пару ложек мягкий творог. 50 мл. олии. Соль по вкусу и сахар одна ст ложка, дрожжи одна мерочка. Общая сухая масса 500 грм. Вода 330 мл. Печь в режиме французский 6 часов.
Re: Пектиму хліб |
28 березня 2020 10:58:26 IP/Host: ---.hsi.kabel-badenwuerttemberg.de
|
Re: Пектиму хліб |
28 березня 2020 11:20:16 IP/Host: ---.dynamic-pool.mclaut.net
|
Re: Пектиму хліб |
28 березня 2020 12:40:04 IP/Host: ---.dynamic-pool.mclaut.net
|
Re: Пектиму хліб |
28 березня 2020 12:41:53 IP/Host: ---.dynamic-pool.mclaut.net
|
Re: Пектиму хліб |
28 березня 2020 12:44:23 IP/Host: ---.dynamic-pool.mclaut.net
|
Re: Пектиму хліб |
29 березня 2020 15:54:13 IP/Host: ---.dynamic-pool.mclaut.net
|
Re: Пектиму хліб |
29 березня 2020 16:01:57 IP/Host: ---.opti.net.ua
|
А у мене трабли з борошном
Взяла марки "Щедрі брати" - а воно лайно рідкісне : якісь грудочки, підозріла текстура.. Спробувала на смак - жахливо кисле, щось хімічне! Чорт, це не мука взагалі, а не знаю що!
Раніше купувала " Вінницький млинар" - все прекрасно.
А тут попалися під руку ті " Щедрі брати" - подивилась, виготовляє компанія Альта віста, яка ще й будівельними матеріалами торгує..
Re: Пектиму хліб |
29 березня 2020 16:10:43 IP/Host: ---.dynamic-pool.mclaut.net
|
Розгорнути попередні цитати...А у мене трабли з борошном
Взяла марки "Щедрі брати" - а воно лайно рідкісне : якісь грудочки, підозріла текстура.. Спробувала на смак - жахливо кисле, щось хімічне! Чорт, це не мука взагалі, а не знаю що!
Раніше купувала " Вінницький млинар" - все прекрасно.
А тут попалися під руку ті " Щедрі брати" - подивилась, виготовляє компанія Альта віста, яка ще й будівельними матеріалами торгує..Зараз буду з " Хуторка" пекти. Є у вас таке борошно ? Раніше начебто не підводило. Закваска готова. Аб іспалнєнії далажу.
Re: Пектиму хліб |
29 березня 2020 16:16:32 IP/Host: ---.opti.net.ua
|
Розгорнути попередні цитати...А у мене трабли з борошном
Взяла марки "Щедрі брати" - а воно лайно рідкісне : якісь грудочки, підозріла текстура.. Спробувала на смак - жахливо кисле, щось хімічне! Чорт, це не мука взагалі, а не знаю що!
Раніше купувала " Вінницький млинар" - все прекрасно.
А тут попалися під руку ті " Щедрі брати" - подивилась, виготовляє компанія Альта віста, яка ще й будівельними матеріалами торгує..Зараз буду з " Хуторка" пекти. Є у вас таке борошно ? Раніше начебто не підводило. Закваска готова. Аб іспалнєнії далажу.Предыдущие были с добавлением хуторка. Взяла всякой, теперь комбинирую. Сейчас в сельпо появилась кировоградская, на швейцарском оборудовании делают, очень приличная мука. До этого в основном на днепромлыне пекла, в прошлом году у них была очень удачная, аж такая желтенькая на вид.
Пеките, покажите результат, интересно как получиться. Закваску с нуля делали? И на какой муке, закваска.
Re: Пектиму хліб |
29 березня 2020 16:21:10 IP/Host: 95.67.82.---
|