Re: Уважаемые твари |
17 листопада 2019 22:21:15 IP/Host: ---.130.177-90.soho.net.ua
|
Розгорнути попередні цитати...Хотелось бы поинтересоваться - как обстоят дела с расследованием публичного заявления народного депутата о якобы имевших место фактах получения народными депутатами Украины "зарплат в конвертах"?
Что конкренно по этому поводу думают некто В.Зеленский? Разумков? Рябошапка? Аваков? И прочие якобы правоохранители и политики?
Возбуждены ли уголовные дела? Допрошены ли заявитель и лица, на которых он указал в своем заявлении (вся фракция "Слуга Народа", в частности)?А факты е?
17 листопада 2019 23:10:53 IP/Host: 77.111.244.---
|
Розгорнути попередні цитати...Хотелось бы поинтересоваться - как обстоят дела с расследованием публичного заявления народного депутата о якобы имевших место фактах получения народными депутатами Украины "зарплат в конвертах"?
Что конкренно по этому поводу думают некто В.Зеленский? Разумков? Рябошапка? Аваков? И прочие якобы правоохранители и политики?
Возбуждены ли уголовные дела? Допрошены ли заявитель и лица, на которых он указал в своем заявлении (вся фракция "Слуга Народа", в частности)?А факты е?
18 листопада 2019 08:40:22 IP/Host: ---.intelekt.cv.ua
|
Розгорнути попередні цитати...кінець епохи брехнітоесть, про конверты брехня?
или то, шо наконец это всплыло, это не конец эпохи брехни?
или поросячая шайка бепепе сидела на копейках и поросячий их не конвертил?
18 листопада 2019 08:45:36 IP/Host: ---.zap.volia.net
|
18 листопада 2019 10:28:26 IP/Host: ---.intelekt.cv.ua
|
Для початку тре хоть щось назвати,що Петро "крав"? А то як оті ворони:"Крав! Крав! Крав!". А що крав? Що вкрав?!!! Ну хочь щось назвіть? Протекціонізм певний був.Але "вкрав"? Я не знаю що і ніхто не назове.
18 листопада 2019 11:03:13 IP/Host: 31.135.152.---
|
Розгорнути попередні цитати...Для початку тре хоть щось назвати,що Петро "крав"? А то як оті ворони:"Крав! Крав! Крав!". А що крав? Що вкрав?!!! Ну хочь щось назвіть? Протекціонізм певний був.Але "вкрав"? Я не знаю що і ніхто не назове.Вже і булава, за яку стільки сопель було пролито, у зеленого буратіно пів року,
і корупційна ВР у його ручному управлінні,
і свій у дошку генпрокурор і решта типу проваохоронних посіпак![]()
а посадити навіть свинарчука не можуть? чи нема за що? чи вже в долі і ті відкупилися?
може пора зеленим макакам визнати ЩО ВОНИ ВСІХ НАЄБ-али
18 листопада 2019 11:23:51 IP/Host: 176.122.101.---
|
Розгорнути попередні цитати...Для початку тре хоть щось назвати,що Петро "крав"? А то як оті ворони:"Крав! Крав! Крав!". А що крав? Що вкрав?!!! Ну хочь щось назвіть? Протекціонізм певний був.Але "вкрав"? Я не знаю що і ніхто не назове.Вже і булава, за яку стільки сопель було пролито, у зеленого буратіно пів року,
а посадити навіть свинарчука не можуть? чи нема за що? чи вже в долі і ті відкупилися?
може пора зеленим макакам визнати ЩО ВОНИ ВСІХ НАЄБ-алитю, так ті ХТО наєбав здається й не приховують особливо)
На чолі з прєЗєдєнтом відкритим текстом кажуть:
- Рєбята, ми вам НІ ЧЄ ВО нє должни...
І кажуть і роблять, кароч, кладуть нароялігральний орган
та Зє-льоной росою орошають.
А от тим КОГО наєбали, тим НА КОГО кладуть, тим КОГО орошають
мабуть трохи невдобно. Тому й упираються до останнього
і навіть собі не признаються, що якщо прєЗє може і Нєлох,
а вони якраз... той..
18 листопада 2019 11:52:05 IP/Host: ---.intelekt.cv.ua
|
може пора зеленим макакам визнати ЩО ВОНИ ВСІХ НАЄБ-алитю, так ті ХТО наєбав здається й не приховують особливо)
а вони якраз... той..
18 листопада 2019 13:11:42 IP/Host: 176.122.101.---
|
Розгорнути попередні цитати...Вже і булава, за яку стільки сопель було пролито, у зеленого буратіно пів року,
а вони якраз... той..таки так
цікаво до якої межі будуть упиратися?
скільки % з тих 73% мають гідність визнати помилку
19 листопада 2019 09:18:52 IP/Host: 193.227.211.---
|
Как Вы думаете - в чем смысл создания конкретно этой ветки?
19 листопада 2019 09:23:26 IP/Host: ---.130.177-90.soho.net.ua
|
Розгорнути попередні цитати...Как Вы думаете - в чем смысл создания конкретно этой ветки?Не важно.
19 листопада 2019 22:29:04 IP/Host: 193.227.211.---
|
Розгорнути попередні цитати...Как Вы думаете - в чем смысл создания конкретно этой ветки?Не важно.
О нет, уверяю Вас.
Эта ветка очень важна сегодня. Возможно, вопросы в ней поднятые даже важнее вопросов войны в Украине.
Гораздо важнее. Ведь любой обман ВНУТРИ Украины - это дополнительное ОРУЖИЕ Путина.
Украина становится уязвимее, когда внутри Украины открыто действуют законы лжи, предательства и бесчестия.
Если, конечно, хоть кто-нибудь понимает о чем я.