Re: Вийшов з бану 10-денного. Або чому сепарів і юльків не банять, а за критику юльків в бан |
4 лютого 2019 15:52:45 IP/Host: ---.wifipon-rsbit.uar.net
|
Re: Вийшов з бану 10-денного. Або чому сепарів і юльків не банять, а за критику юльків в бан |
4 лютого 2019 15:53:49 IP/Host: 91.214.28.---
|
Розгорнути попередні цитати...чекаємо через 30 днівякби то
4 лютого 2019 15:54:55 IP/Host: ---.wifipon-rsbit.uar.net
|
4 лютого 2019 15:56:17 IP/Host: 91.214.28.---
|
Розгорнути попередні цитати...???Та наговорив ти.
4 лютого 2019 15:56:54 IP/Host: 46.172.82.---
|
4 лютого 2019 15:57:17 IP/Host: ---.wifipon-rsbit.uar.net
|
4 лютого 2019 15:59:34 IP/Host: 91.214.28.---
|
Наверное рано вышел , снова автор темы гадит
4 лютого 2019 16:06:25 IP/Host: 5.79.119.---
|
4 лютого 2019 16:07:36 IP/Host: 91.214.28.---
|
4 лютого 2019 16:08:19 IP/Host: 91.214.28.---
|
4 лютого 2019 16:42:03 IP/Host: ---.193-0-205-244.nat.osnova.tv
|
4 лютого 2019 17:38:18 IP/Host: ---.dialup.umc.net.ua
|
ЮАР подивись уважно. Це вже не ФУП. Це суміш ЦУГа і Дурдома. Боюся що з цим вже нічого не зробити.
4 лютого 2019 17:49:09 IP/Host: 37.73.179.---
|
Розгорнути попередні цитати...Злі люди з СУПу кажуть що все це якась Казльона Удмуртівна (не знаю хто це).
Кажуть вона на ФСБ працює!!!![]()
Не вірю! Усі ми вірні сини і доньки України!чекаємо через 30 днів на нову тему від ТС "Вийшов з бану ...."
4 лютого 2019 18:04:32 IP/Host: 130.180.218.---
|
4 лютого 2019 18:16:15 IP/Host: ---.dialup.umc.net.ua
|
вірші непогані в ТС, упс... в ніколи
4 лютого 2019 18:20:55 IP/Host: ---.wifipon-rsbit.uar.net
|
Допистівся
4 лютого 2019 18:25:38 IP/Host: ---.dialup.umc.net.ua
|
Розгорнути попередні цитати...БГГ. битому дрыщу не спится.Насрет и спрашивает - а меня за шо?
Де насрано?
Не сормно?
4 лютого 2019 19:02:30 IP/Host: ---.dynamic.chello.pl
|
Розгорнути попередні цитати...вірші непогані в ТС, упс... в ніколиДопистівся![]()
Казав дурню: чого ти вчепився в ту Альону? В неї таке гарне, трохи сумне обличчя, одразу видно - відчуває чужий біль. Вона ще й у мило пише попередження. Це обеззброює навіть такого цинічного коцапа, як Зольд. Тобто Ганс. Люблю стриманих жінок із кротким обличчям. В мене дружина така. Я їй навіть бандерівщину прощаю.
4 лютого 2019 19:23:17 IP/Host: ---.com.ua
|
Розгорнути попередні цитати...БГГ. битому дрыщу не спится.Насрет и спрашивает - а меня за шо?
Де насрано?
Не сормно?свідки секти Мадурівни сорому не мають, як і їх ментальні брати кацапи.. тому брешуть вільно, не соромлячись
4 лютого 2019 22:21:16 IP/Host: ---.dialup.umc.net.ua
|
Розгорнути попередні цитати...вірші непогані в ТС, упс... в ніколиДопистівся![]()
Казав дурню: чого ти вчепився в ту Альону? В неї таке гарне, трохи сумне обличчя, одразу видно - відчуває чужий біль. Вона ще й у мило пише попередження. Це обеззброює навіть такого цинічного коцапа, як Зольд. Тобто Ганс. Люблю стриманих жінок із кротким обличчям. В мене дружина така. Я їй навіть бандерівщину прощаю.ганс,ганс.
якби я не знав Буковини то б повірив,шо ти прощаєш.
як ти можеш шось прощати,як ти там більший ,,бандерівець,, як деякі Українці зза Дністра.
5 лютого 2019 00:14:03 IP/Host: ---.broadband.kyivstar.net
|
Спочатку трохи статистики:
За останні 3-4 місяці один раз на 30 діб, і п'ять раз по 10 діб.
Це в рази більше, ніж за попередні 12 років на ФУПі.
І пояснення може бути лише одне - комусь любі юльки і сепаратисти.
Осталося лише поміркувати кому???
Які є думки?
5 лютого 2019 08:17:26 IP/Host: ---.eurohoster.org
|
Розгорнути попередні цитати...Допистівся![]()
Казав дурню: чого ти вчепився в ту Альону? В неї таке гарне, трохи сумне обличчя, одразу видно - відчуває чужий біль. Вона ще й у мило пише попередження. Це обеззброює навіть такого цинічного коцапа, як Зольд. Тобто Ганс. Люблю стриманих жінок із кротким обличчям. В мене дружина така. Я їй навіть бандерівщину прощаю.ганс,ганс.
якби я не знав Буковини то б повірив,шо ти прощаєш.
як ти можеш шось прощати,як ти там більший ,,бандерівець,, як деякі Українці зза Дністра.То ти мою дружину не знаєш. Вона Справжня /на всю голову/ галичанка. Така затята... З дому вигнала. Точніше, я сам пішов. Благо, маю куди. От Альона би не вигнала. В неї очі добрі і сумні.
5 лютого 2019 08:23:40 IP/Host: ---.dialup.umc.net.ua
|
5 лютого 2019 08:34:10 IP/Host: ---.all.de
|
Сутяжники невыносимы. Ноет и ноет... Такому легче дать, чем обьяснить, что его не хочешь.
6 лютого 2019 01:44:31 IP/Host: ---.122.34.21.dynamic.uch.net
|
6 лютого 2019 13:01:56 IP/Host: ---.eurohoster.org
|
Наскільки я знаю, якщо основний нік забанений на "ніколи", людинка може потім зарегать новий нік і писати під новим ніком, не порушуючи ним правил. Так було на всіх форумах.
А якщо конкретну фізичну особу модери/адміни не хочуть бачити на конкретному форумі, то в Правила форуму вносять ПЕРСОНАЛЬНИЙ заборонний пункт (як то було на ДД відносно Колі Козака).
Чи я щось не правильно розумію?
6 лютого 2019 19:58:31 IP/Host: ---.dynamic-FTTB.kharkov.volia.com
|
Розгорнути попередні цитати...ДопистівсяТа він для цього і приходив. Анонсувавши попередньо на СУПі.
6 лютого 2019 20:01:11 IP/Host: ---.lightspeed.hstntx.sbcglobal.net
|
6 лютого 2019 20:04:18 IP/Host: ---.dynamic-FTTB.kharkov.volia.com
|
Що є то є. Слав сильно мінстець розпустив, за те що ЮАР написав про Притулу у неї по суті і виходу не було.
7 лютого 2019 03:45:59 IP/Host: ---.122.34.21.dynamic.uch.net
|
Розгорнути попередні цитати...Наскільки я знаю, якщо основний нік забанений на "ніколи", людинка може потім зарегать новий нік і писати під новим ніком, не порушуючи ним правил. Так було на всіх форумах.
А якщо конкретну фізичну особу модери/адміни не хочуть бачити на конкретному форумі, то в Правила форуму вносять ПЕРСОНАЛЬНИЙ заборонний пункт (як то було на ДД відносно Колі Козака).
Чи я щось не правильно розумію?1. Да? Странно, не нахожу этого в правилах форума. Зато четко вижу
4.8. Заборонено мати 2 та більше ніки, а також писати на форумі під іншим ніком під час бану.
2. То есть и Вершина, и Бедуин, и ГЕО, и ЮАР могут взять другие ники и писать снова как ни в чем ни бывало?
3. Насчет "не порушуючи правил" перечитайте сообщения prince of silence о киборгах, о "гражданской войне" в Украине.
7 лютого 2019 03:48:28 IP/Host: ---.122.34.21.dynamic.uch.net
|
Розгорнути попередні цитати...Що є то є. Слав сильно мінстець розпустив, за те що ЮАР написав про Притулу у неї по суті і виходу не було.может выпил человек...
как-то он не похож на себя трезвого.
7 лютого 2019 10:42:16 IP/Host: ---.pool.ukrtel.net
|
Розгорнути попередні цитати...Що є то є. Слав сильно мінстець розпустив, за те що ЮАР написав про Притулу у неї по суті і виходу не було.может выпил человек...
как-то он не похож на себя трезвого.шо значіт "может"? Ну, давайте всі понапиваємося, та походимо по гостях, нагнемо хазяїнам їбуків, а потім потрезвянкі скажемо "І шо тут такого, может випіл чєловєк... а ви сразу вигонітє".
8 лютого 2019 00:47:12 IP/Host: ---.122.34.21.dynamic.uch.net
|
Розгорнути попередні цитати...может выпил человек...
как-то он не похож на себя трезвого.шо значіт "может"? Ну, давайте всі понапиваємося, та походимо по гостях, нагнемо хазяїнам їбуків, а потім потрезвянкі скажемо "І шо тут такого, может випіл чєловєк... а ви сразу вигонітє".Ти тут завжди трезва??? Навіть коли рейтинг ЮЛІ падає?))))
8 лютого 2019 04:26:17 IP/Host: 204.126.135.---
|
8 лютого 2019 07:57:35 IP/Host: ---.dialup.umc.net.ua
|
ЮАР очевидно считает себя жертвой произвола. Возможно да, возможно нет. Так что, теперь всем кто считает себя жертвой можно всё? Так же форум одних жертв получится.
10 лютого 2019 00:04:35 IP/Host: ---.mycybernet.net
|
Розгорнути попередні цитати...ЮАР очевидно считает себя жертвой произвола. Возможно да, возможно нет. Так что, теперь всем кто считает себя жертвой можно всё? Так же форум одних жертв получится.Та, он по жизни черноротая жертва. Хоть бы шота умное/интересное пейсал, а так один негатив и обзывалки. Мы тут шо, его громоотвод?
10 лютого 2019 00:38:44 IP/Host: ---.mycybernet.net
|
10 лютого 2019 10:37:41 IP/Host: ---.dialup.umc.net.ua
|
Розгорнути попередні цитати...ЮАР очевидно считает себя жертвой произвола. Возможно да, возможно нет. Так что, теперь всем кто считает себя жертвой можно всё? Так же форум одних жертв получится.Та, он по жизни черноротая жертва. Хоть бы шота умное/интересное пейсал, а так один негатив и обзывалки. Мы тут шо, его громоотвод?============================
От хто б писав про ФУП- громовiдвiд, тильки не ти, Ганс!
10 лютого 2019 11:11:11 IP/Host: ---.wifipon-rsbit.uar.net
|
ricardo [ Відповісти в приват ] [Ігнорувати]
4 лютого 2019 18:20:55 IP/Host: ---.wifipon-rsbit.uar.net