Re: Фупчики, есть у кого котенок? |
10 грудня 2018 02:54:46 IP/Host: ---.gln.com.ua
|
Розгорнути попередні цитати...в моїх сусідів свої септики це раз
два мій друган живе вповерхівці16 має 2 кицьки і постійно викида в унітаз івсе окДа-да, бо каналізацію чистять без нього сантехнічні служби, які регулярно викликає СУБ, або ОСББ. А якби економив на всьому - і на виклику сантехніків для чистки каналізації, то не викидав би. Я 1-2 рази на рік іду, збираю мужиків і веду їх чистити каналізацію у нашому під*їзді, якщо вона заб*ється. Тому я нічого такого не роблю. Один раз із бутля викинула залишики фруктів із закатаного компоту (2-3 жмені) - там виноград, шматочки яблук були, дик перед тим каналізація ВЖЕ була забита, то мій виноград із яблучками увесь пішов у підвал - ох і стидоба ж була. Але я стоїчєскі не зізналася, що то моє добро.
10 грудня 2018 06:13:12 IP/Host: ---.dialup.umc.net.ua
|
Розгорнути попередні цитати...в моїх сусідів свої септики це раз
два мій друган живе вповерхівці16 має 2 кицьки і постійно викида в унітаз івсе окДа-да, бо каналізацію чистять без нього сантехнічні служби, які регулярно викликає СУБ, або ОСББ. А якби економив на всьому - і на виклику сантехніків для чистки каналізації, то не викидав би. Я 1-2 рази на рік іду, збираю мужиків і веду їх чистити каналізацію у нашому під*їзді, якщо вона заб*ється. Тому я нічого такого не роблю. Один раз із бутля викинула залишики фруктів із закатаного компоту (2-3 жмені) - там виноград, шматочки яблук були, дик перед тим каналізація ВЖЕ була забита, то мій виноград із яблучками увесь пішов у підвал - ох і стидоба ж була. Але я стоїчєскі не зізналася, що то моє добро.чому не забивається моя ситема?
10 грудня 2018 06:15:12 IP/Host: ---.gln.com.ua
|
Розгорнути попередні цитати...Да-да, бо каналізацію чистять без нього сантехнічні служби, які регулярно викликає СУБ, або ОСББ. А якби економив на всьому - і на виклику сантехніків для чистки каналізації, то не викидав би. Я 1-2 рази на рік іду, збираю мужиків і веду їх чистити каналізацію у нашому під*їзді, якщо вона заб*ється. Тому я нічого такого не роблю. Один раз із бутля викинула залишики фруктів із закатаного компоту (2-3 жмені) - там виноград, шматочки яблук були, дик перед тим каналізація ВЖЕ була забита, то мій виноград із яблучками увесь пішов у підвал - ох і стидоба ж була. Але я стоїчєскі не зізналася, що то моє добро.чому не забивається моя ситема?Важко в пакетик і на смітник?
10 грудня 2018 08:35:39 IP/Host: ---.quiverer.volia.net
|
Розгорнути попередні цитати...в мене теж на цьому тижні помер котик, 9 год було, британець висловухий, вже ридаю 5 добу, лікували спочатку від циститу, а потім він почав хрипіти, повезли в іншу клініку, там зробили рентген, показало що отек легень, дві доби промучився, потім пошла печінка вже розлагатися, потім прийшлось усипляти, помер на моїх руках, чи була провина лікарів? гадаю, що була. взагалі для себе зрозумила, що немає в нас досвідченних ветеренарів, нажаль. всім аби гроші заробляти...у нас не тільки ветеринарів немає, відсутні всі фахівці - є лиш імітатори махінатори. тому й допапуасний номінальний подушний ввп і вічне від пиримоги до пиримоги (
10 грудня 2018 09:36:04 IP/Host: 193.227.211.---
|
5167985560027310 Полулях Г.С
Карта Приват Банк
5168 7555 2673 8501Лазарчук Галина Олеговна