Re: Учимся и учим готовить вкусно
Пшениця
|
1 січня 2021 17:21:29 IP/Host: ---.wp.shawcable.net
|
Re: Учимся и учим готовить вкусно |
1 січня 2021 17:36:11 IP/Host: 195.38.11.---
|
Re: Учимся и учим готовить вкусно
Пшениця
|
1 січня 2021 18:09:15 IP/Host: ---.wp.shawcable.net
|
Ну й деж, пане, зараз відкопати кавуна? Запам'ятаю на наступний рік.
Re: Учимся и учим готовить вкусно |
1 січня 2021 18:17:25 IP/Host: ---.mobile.vf-ua.net
|
Розгорнути попередні цитати...Ну й деж, пане, зараз відкопати кавуна? Запам'ятаю на наступний рік.Імпортний, звичайно.
Не фонтан, 2-3-4 тижні поки доїде з Мексики/Бразилії/Чілі, як для їсти свіжим "3+ - "4-", але якщо його в блендер то тверда 4 - смак гарний.
Думав, бізнес проклав дорогу кавунам і в Україну. Виноград же і банани возять - то чому не кавуни?
Re: Учимся и учим готовить вкусно
Пшениця
|
1 січня 2021 18:25:54 IP/Host: ---.wp.shawcable.net
|
Розгорнути попередні цитати...Ну й деж, пане, зараз відкопати кавуна? Запам'ятаю на наступний рік.Імпортний, звичайно.
Не фонтан, 2-3-4 тижні поки доїде з Мексики/Бразилії/Чілі, як для їсти свіжим "3+ - "4-", але якщо його в блендер то тверда 4 - смак гарний.
Думав, бізнес проклав дорогу кавунам і в Україну. Виноград же і банани возять - то чому не кавуни?хз, може десь в жирних маркетах є, та то за всі гроши світу. Планую пару- трійку центнерів внаступномуцьому роци на зберігання в яму в гаражи скласти. Того року не сталося, тато мій так робив, до нового року нормально жерли іх. Но, зараз нема.
Re: Учимся и учим готовить вкусно |
1 січня 2021 18:30:12 IP/Host: ---.mobile.vf-ua.net
|
Розгорнути попередні цитати...Імпортний, звичайно.
Не фонтан, 2-3-4 тижні поки доїде з Мексики/Бразилії/Чілі, як для їсти свіжим "3+ - "4-", але якщо його в блендер то тверда 4 - смак гарний.
Думав, бізнес проклав дорогу кавунам і в Україну. Виноград же і банани возять - то чому не кавуни?хз, може десь в жирних маркетах є, та то за всі гроши світу. Планую пару- трійку центнерів внаступномуцьому роци на зберігання в яму в гаражи скласти. Того року не сталося, тато мій так робив, до нового року нормально жерли іх. Но, зараз нема.Ми завжди мали кавуни до нового року. Саме так - пару центнерів. Навіть без особливих умов зберігання - просто на цементі в гаражі. Зараз би я і постелив м"якенько на підлогу і накривав би.
Кавуни чомусь непропорційно дорогі 14 доларів заштуку 3-4 кіла. ПРи тому, що ще і викинеш 25% шкури
Банани чи яблука куди дешевші
Re: Учимся и учим готовить вкусно |
1 січня 2021 18:36:15 IP/Host: ---.mobile.vf-ua.net
|
Re: Учимся и учим готовить вкусно
Пшениця
|
1 січня 2021 18:59:58 IP/Host: ---.wp.shawcable.net
|
Про зберегання кавунів. В яму в гаражи на бетоній чи щебень - сіно сухе. І, за можливістю, в один, максімум в два шари ті кавуни. На НР, то дуже смачно. Мамо іх, невеличкіх ще соліла, ци живуть до весни, та мені вони огідні. Хоча іньши іх нахвалювали.
Я десь вище пісав, маю дефект, я не відчуваю смака солі. Може тому маміни солоні кавуни не зайшли.
Re: Учимся и учим готовить вкусно |
1 січня 2021 19:14:46 IP/Host: ---.mobile.vf-ua.net
|
Розгорнути попередні цитати...Про зберегання кавунів. В яму в гаражи на бетоній чи щебень - сіно сухе. І, за можливістю, в один, максімум в два шари ті кавуни. На НР, то дуже смачно. Мамо іх, невеличкіх ще соліла, ци живуть до весни, та мені вони огідні. Хоча іньши іх нахвалювали.
Я десь вище пісав, маю дефект, я не відчуваю смака солі. Може тому маміни солоні кавуни не зайшли.То і квашені помідори/огірки/капуста теж?
А якщо сіль прямо на язик? ПРосто пече?
Ви читали Робінзон Крузо?
П"ятниця теж так і не зміг звикнути до солі.
Re: Учимся и учим готовить вкусно |
1 січня 2021 19:31:00 IP/Host: ---.mobile.vf-ua.net
|
Re: Учимся и учим готовить вкусно
Пшениця
|
3 січня 2021 20:10:51 IP/Host: ---.wp.shawcable.net
|
Re: Учимся и учим готовить вкусно
Пшениця
|
4 січня 2021 02:37:26 IP/Host: ---.wp.shawcable.net
|
Re: Учимся и учим готовить вкусно
Пшениця
|
11 січня 2021 20:36:42 IP/Host: 142.233.200.---
|
Re: Учимся и учим готовить вкусно |
11 січня 2021 20:39:27 IP/Host: ---.mobile.vf-ua.net
|
Це тільки я не можу наїстися борщем?
Три великих тарілки і ще б їв, якби шлунок був гумовий
Нічого більше не викликає такого скаженого апетиту, реально наркотик
Re: Учимся и учим готовить вкусно
Пшениця
|
11 січня 2021 22:20:24 IP/Host: 142.233.200.---
|
Розгорнути попередні цитати...Це тільки я не можу наїстися борщем?
Три великих тарілки і ще б їв, якби шлунок був гумовий
Нічого більше не викликає такого скаженого апетиту, реально наркотикщо в вас за борщ не знаю, моі жинкі готують, так більше тарілки з'істи не виходить. Щоправда, взагалі мало йім.
Re: Учимся и учим готовить вкусно |
11 січня 2021 22:29:48 IP/Host: 195.38.11.---
|
Re: Учимся и учим готовить вкусно |
11 січня 2021 22:32:13 IP/Host: 195.38.11.---
|
Re: Учимся и учим готовить вкусно
Пшениця
|
11 січня 2021 23:33:00 IP/Host: 142.233.200.---
|
Re: Учимся и учим готовить вкусно |
11 січня 2021 23:44:43 IP/Host: 195.38.11.---
|
Re: Учимся и учим готовить вкусно
Пшениця
|
12 січня 2021 01:47:30 IP/Host: ---.wp.shawcable.net
|
Re: Учимся и учим готовить вкусно
Пшениця
|
15 січня 2021 01:30:49 IP/Host: ---.wp.shawcable.net
|
Re: Учимся и учим готовить вкусно
Пшениця
|
16 січня 2021 18:23:30 IP/Host: ---.wp.shawcable.net
|
Re: Учимся и учим готовить вкусно
Пшениця
|
18 січня 2021 01:04:04 IP/Host: ---.wp.shawcable.net
|
Re: Учимся и учим готовить вкусно
Пшениця
|
18 січня 2021 02:16:19 IP/Host: ---.wp.shawcable.net
|
Re: Учимся и учим готовить вкусно |
18 січня 2021 06:41:51 IP/Host: ---.11.29.142.best.net.ua
|
Знову зварив борщу повну 5 літрову кастрюлю
Днів на 4-5 вистачить )
Аби не переварити солодкий перець, капусту і буряк (а також кріп і щавель)
я варю квасолю і охолоджую її до близько 0С
і заморожую літр томатного соку
+ маю під рукою холодну кип"ячену воду з холодильника чи лід
Спочатку варю м"ясо в мінімумі води скільки там (на любителя), потім кидаю картоплю (її я ріжу мілко - кубики десь 1см), даю закипіти на 1-2 хвилини, потім кидаю разом перець, капусту, буряк і зелень, і як тільки-тільки воно почне пускати бульби, закіпаючи, - тут же одразу знімаю з вогню і миттєво кидаю туди холодну квасолю і лід томатного соку. Якщо борщ загустий, доливаю льодяної холодної води скільки там треба. Температура тут же падає - варка інгрідієнтів миттєво зупиняється. Вони лише приварюються і практично не міняють смак - тургор.
Борщ виходить як напівсалат. Свіжий і веселело-весняний на смак і текстуру. Зверху сметанки і за вуха не відтягнеш.
Ось мої інгрідієнти:
М'ясо. Можна 50-50 шинки чи сосисок
Спеції: перець чорний, гострий, кріп, петрушка, цибуля, лавр, кмин, розмарин, глютамінат Na (чайна ложка на 5л.)
Зажарка
Картопля, капуста, квасоля, буряк, перець солодкий, цибуля
Лимон, цукор, сіль
Re: Учимся и учим готовить вкусно
Пшениця
|
18 січня 2021 07:44:26 IP/Host: ---.wp.shawcable.net
|
Розгорнути попередні цитати...Знову зварив борщу повну 5 літрову кастрюлю
Днів на 4-5 вистачить )
Аби не переварити солодкий перець, капусту і буряк (а також кріп і щавель)
я варю квасолю і охолоджую її до близько 0С
і заморожую літр томатного соку
+ маю під рукою холодну кип"ячену воду з холодильника чи лід
Спочатку варю м"ясо в мінімумі води скільки там (на любителя), потім кидаю картоплю (її я ріжу мілко - кубики десь 1см), даю закипіти на 1-2 хвилини, потім кидаю разом перець, капусту, буряк і зелень, і як тільки-тільки воно почне пускати бульби, закіпаючи, - тут же одразу знімаю з вогню і миттєво кидаю туди холодну квасолю і лід томатного соку. Якщо борщ загустий, доливаю льодяної холодної води скільки там треба. Температура тут же падає - варка інгрідієнтів миттєво зупиняється. Вони лише приварюються і практично не міняють смак - тургор.
Борщ виходить як напівсалат. Свіжий і веселело-весняний на смак і текстуру. Зверху сметанки і за вуха не відтягнеш.
Ось мої інгрідієнти:
М'ясо. Можна 50-50 шинки чи сосисок
Спеції: перець чорний, гострий, кріп, петрушка, цибуля, лавр, кмин, розмарин, глютамінат Na (чайна ложка на 5л.)
Зажарка
Картопля, капуста, квасоля, буряк, перець солодкий, цибуля
Лимон, цукор, сіль1.Нащо потрібен вам глутамат натрію? Чи без нього вам борщ уже не смакує?
2. Цукор - з овочами разом викликає гнильні процеси в кишківнику. Солодкість борщеві й так надають морква, буряк
3.Лимон? Чи лимон.сік? Для кислоти ж є томат.сік, якого Ви берете 1 літр, але, може, сік у Вас не кислий , бо то залежить від сорту томатів.
Ну в цілому - то кожному своє, але вже зрозуміло, що Ваша кулінарна особливість - побільше оригінальності у всьому, як не хліб з чифіром, бо борщ з глутаматом.. Аби не шкодило!
Re: Учимся и учим готовить вкусно |
18 січня 2021 08:34:16 IP/Host: ---.11.29.142.best.net.ua
|
Re: Учимся и учим готовить вкусно
Пшениця
|
18 січня 2021 18:14:11 IP/Host: 142.233.200.---
|
Щодо гниття - не варто після основнї страви їсти десерти. Не уявляю, як запхнути в себе солодкий бутерброд після борщу???
Усе солодке -на окремий прийом їжі. Ну тобто - пообідали о 13, то десерт о16. Та й самих солодощів їсти мінімум, і не щодня. Чим менше - тим краще. Я чаї трав'яні без цукру і варення п'ю. Цукерки і печиво взагалі не люблю, і не тільки через цукер, а через усю оту синтетичну гидоту в них. Але чорний шоколад ( не український!)- то таки смакує!
Re: Учимся и учим готовить вкусно |
19 січня 2021 02:24:03 IP/Host: 195.38.11.---
|
Re: Учимся и учим готовить вкусно
Пшениця
|
19 січня 2021 02:41:26 IP/Host: ---.wp.shawcable.net
|
Пані та пане, за тиждень повернуся, мало часу зараз, подіскутуемо.
Re: Учимся и учим готовить вкусно
Пшениця
|
24 січня 2021 01:29:37 IP/Host: ---.wp.shawcable.net
|
Re: Учимся и учим готовить вкусно |
24 січня 2021 12:04:44 IP/Host: ---.mobile.vf-ua.net
|
Re: Учимся и учим готовить вкусно
Пшениця
|
24 січня 2021 21:47:42 IP/Host: ---.wp.shawcable.net
|
Re: Учимся и учим готовить вкусно |
24 січня 2021 22:59:23 IP/Host: ---.mobile.vf-ua.net
|
Re: Учимся и учим готовить вкусно
Пшениця
|
25 січня 2021 04:35:34 IP/Host: ---.wp.shawcable.net
|
Розгорнути попередні цитати...Хтось пробував робити з соку з крамниці ?а хіба таке можливо?
Re: Учимся и учим готовить вкусно
Пшениця
|
27 січня 2021 00:02:17 IP/Host: ---.wp.shawcable.net
|
Re: Учимся и учим готовить вкусно |
27 січня 2021 00:07:59 IP/Host: 195.38.11.---
|
Re: Учимся и учим готовить вкусно
Пшениця
|
14 лютого 2021 21:37:14 IP/Host: ---.wp.shawcable.net
|
А поебатися? Знаете скількі поебатися треба з слівянкою, що желіруеться? То не наши методи. Так і апельсінове віно зробити можна. Не, треба мордуватися, щоб воно здавалося смачним.
Re: Учимся и учим готовить вкусно
Пшениця
|
15 лютого 2021 03:37:10 IP/Host: ---.wp.shawcable.net
|
Re: Учимся и учим готовить вкусно |
15 лютого 2021 21:24:24 IP/Host: 195.38.11.---
|
Це якась Літня Соната коли овочі домашні і вирощені з любов'ю
2 великих миски
якшо на кокаїн такий же приход, то я розумію їхню пристрасть