Re: Вопросы по ФУП и конфликту Слава и йожи |
16 травня 2018 22:46:14 IP/Host: ---.mobile.kyivstar.net
|
16 травня 2018 22:46:26 IP/Host: 185.182.81.---
|
16 травня 2018 22:46:32 IP/Host: ---.092.073.pools.vodafone-ip.de
|
16 травня 2018 22:46:34 IP/Host: 62.122.202.---
|
Славу "кнопку" не отдам. Он сам сейчас не просит. Могу ошибаться, но ему важно, чтобы форум работал и процветал. Не зря же он сам, по собственной инициативе, так долго финансово помогал форуму. Я ему благодарна за это. Но кнопка не продается.
16 травня 2018 22:46:57 IP/Host: ---.tupoleva.net
|
А я не хочу чтобы Света уходила.И хочу чтобы они со Славком помирились. И всё бы было хорошо
16 травня 2018 22:47:28 IP/Host: ---.dip0.t-ipconnect.de
|
Розгорнути попередні цитати...Модерація не має залежати від особистості.
Тільки від правил.Саме тому заводяться профіваники, які начебто нічого поганого не кажуть, але навкруги стоїть сморід.Насправді Профілактик дуже сильно еволюціював з 2014 до 2018, у різні часи позиція його сильно змінювалась, і просто причепити черговий ярлик не враховуючи історичного бэкграунду, ницо. Хоча, каюсь, сам його тролив трохи за ватяність.
16 травня 2018 22:47:59 IP/Host: ---.under.net.ua
|
Не потрібно банити за політичні погляди.
треба банити за кацапську пропаганду (назавжди)
за фейки та бездоказові вкиди від штабних ботів (до 3х місяців)
ІМНО
16 травня 2018 22:48:01 IP/Host: ---.pool.ukrtel.net
|
Розгорнути попередні цитати...где Света?
верните Свету
устройте ее на работу Алена Юрьевна
старыйсрачдруг лучше новых двух!По договоренности со Amid, и Слав и йожа сейчас разбанены.
Ее право - писать, оправдываться или игнорировать.
Но она точно не получит от меня добро ни на модератора, ни на судью, ни на какую-нибудь другую позицию на ФУП. Как и Слав.Ви напевне забули, що претендували тільки на адміністратора. А якщо ФУП визначить Світлані посаду...? Щось дуже швидко закінчилась у Вас демократія.
16 травня 2018 22:48:14 IP/Host: 185.146.120.---
|
Аmid, у Вашому віці потрібно вже знати, що наспрааді люди ніколи не змінюються, вон просто вчаться краще підстроюватися під момент
16 травня 2018 22:48:18 IP/Host: ---.domashka.kiev.ua
|
16 травня 2018 22:48:45 IP/Host: ---.dynamic.chello.pl
|
Повторюсь.
Алёна Юрьевна - Вы юридически ответственны за происходящее на форуме?
16 травня 2018 22:49:23 IP/Host: ---.092.073.pools.vodafone-ip.de
|
Розгорнути попередні цитати...Не потрібно банити за політичні погляди.
ІМНОА українських дописувачів за фейки банити?
16 травня 2018 22:49:44 IP/Host: ---.la.net.ua
|
Розгорнути попередні цитати...Славу "кнопку" не отдам. Он сам сейчас не просит. Могу ошибаться, но ему важно, чтобы форум работал и процветал. Не зря же он сам, по собственной инициативе, так долго финансово помогал форуму. Я ему благодарна за это. Но кнопка не продается.Слав любить срач
і одним з мотивів була можливість.. кхм "безкарно вести дискусію на дуже низькому рівні"
16 травня 2018 22:49:45 IP/Host: ---.tupoleva.net
|
Розгорнути попередні цитати...Саме тому заводяться профіваники, які начебто нічого поганого не кажуть, але навкруги стоїть сморід.Насправді Профілактик дуже сильно еволюціював з 2014 до 2018, у різні часи позиція його сильно змінювалась, і просто причепити черговий ярлик не враховуючи історичного бэкграунду, ницо. Хоча, каюсь, сам його тролив трохи за ватяність.Аmid, у Вашому віці потрібно вже знати, що наспрааді люди ніколи не змінюються, вони просто вчаться краще підстроюватися під момент
16 травня 2018 22:49:46 IP/Host: ---.incident.volia.net
|
16 травня 2018 22:49:59 IP/Host: 198.15.118.---
|
Насправді Профілактик дуже сильно еволюціював з 2014 до 2018, у різні часи позиція його сильно змінювалась,
16 травня 2018 22:50:09 IP/Host: ---.dynamic.chello.pl
|
16 травня 2018 22:50:42 IP/Host: ---.46-149-93-250.nat.osnova.tv
|
Все вірно! Форум повинен тільки Пєтю хвалить! Війна ж!
16 травня 2018 22:50:46 IP/Host: ---.103.191.188.homenet.kiev.ua
|
16 травня 2018 22:51:22 IP/Host: ---.la.net.ua
|
Алена, я очень жду от вас реальную цифру - деньги, котрые я получила за фуповскую рекламу от вас или андрея клименко.
2 месяца фуп только этого и жаждал - во главе со Славиком, ежедневно втаптывая меня в грязь и доливая новых леденящих душу подробностей - чисто по Геббельсу "чем чудовищнее ложь, тем охотнее в нее верят".
Теперь этого же самого прошу у вас и я. Подтвердите плз озвученные мною и Амидом цифры.
16 травня 2018 22:51:22 IP/Host: ---.mobile.kyivstar.net
|
16 травня 2018 22:51:47 IP/Host: ---.130.176-229.soho.net.ua
|
Розгорнути попередні цитати...Модерація не має залежати від особистості.
Тільки від правил.Саме тому заводяться профіваники, які начебто нічого поганого не кажуть, але навкруги стоїть сморід.
16 травня 2018 22:51:48 IP/Host: ---.pool.ukrtel.net
|
Алена, я очень жду от вас реальную цифру - деньги, котрые я получила за фуповскую рекламу от вас или андрея клименко.
2 месяца фуп только этого и жаждал - во главе со Славиком, ежедневно втаптывая меня в грязь и доливая новых леденящих душу подробностей - чисто по Геббельсу "чем чудовищнее ложь, тем охотнее в нее верят".
Теперь этого же самого прошу у вас и я.
16 травня 2018 22:52:19 IP/Host: ---.pool.ukrtel.net
|
16 травня 2018 22:52:31 IP/Host: ---.dynamic.vega-ua.net
|
16 травня 2018 22:52:39 IP/Host: ---.la.net.ua
|
Розгорнути попередні цитати...Славу "кнопку" не отдам. Он сам сейчас не просит. Могу ошибаться, но ему важно, чтобы форум работал и процветал. Не зря же он сам, по собственной инициативе, так долго финансово помогал форуму. Я ему благодарна за это. Но кнопка не продается.Слав любить срач
і одним з мотивів була можливість.. кхм "безкарно вести дискусію на дуже низькому рівні"Так на дідька він тоді банив товпи юзерів?
16 травня 2018 22:52:43 IP/Host: ---.la.net.ua
|
Розгорнути попередні цитати...Все вірно! Форум повинен тільки Пєтю хвалить! Війна ж!Ось дивіться - зараз ви спробували використати дешеву маніпуляцію. Запостили вкрай тупу ідею, яка вочевидь не пройде і сподіваєтесь на те, що це викликає негативну реакцію в бік Порошенко чи згоду на розміщення на ФУП "альтернативних думок". А насправді мова про інше - якщо якийсь бовдур пише "Порошенко бере хабарі", але не має тому доказів - це робота не проти Порошенко, це робота проти України і такого покидька потрібно відправляти в бан. А от якщо він має підтвердження своїх слів - звісно може писати. Теж саме стосується і навішування ярликів на кшталт "юлькобот" - не можеш підтвердити що то бот - пішов у бан. Чи ви за те щоб можна було безкарно лити бруд не маючи на то підстав?
16 травня 2018 22:53:28 IP/Host: ---.abhsia.telus.net
|
2 афроеж
я не верю, что ты присваивала рекламные деньги. думаю и абсолютное большинство не верит. просто у буйных, которых ты банила за время своего модерства, сейчас именины.
если ты не будешь больше писать здесь, я желаю тебе удачи. ты сделала много хорошего. больше чем любой другой с твоими стартовыми условиями.
тебя обязательно будут помнить. и обрадуются если ты вернешься
16 травня 2018 22:53:40 IP/Host: ---.cablep.bezeqint.net
|
16 травня 2018 22:53:41 IP/Host: 91.200.124.---
|
А тут форум приватний, значить, його власник має повне право призначити яке хоче керівництво і встановити які хоче правила.
16 травня 2018 22:54:00 IP/Host: ---.lv.ukrtel.net
|
Розгорнути попередні цитати...А я не хочу чтобы Света уходила.И хочу чтобы они со Славком помирились. И всё бы было хорошода пусть не мирятся, пусть сохраняют холодный нейтралитет. но форум не должен превращаться в тихое застойное болотце, здесь должна бурлить и кипеть жизнь - срач, замирение, страсти, борьба, единение, противоречие.
Но я б хотела, чтоб Светик тут осталась - итак, нас с тобою уже двое)
16 травня 2018 22:54:14 IP/Host: ---.184.102.185.t-fibra.net
|
насправді модератор "зі сторони", не дописувач ФУПу не зможе адекватно банити, бо він не знає людей, не знає відносин між ними, не знеає контексту деяких фрах та усталених фуповських оборотів, не зможе відрізнити разовий зрив виваженого в цілому дописувача від постійного мату чорноротих єбанатів
в ідеалі треба троє модераторів, по одному від кожного "табору"- один від умовних "порохоботів", один від умовної "опозиції", і третій - максимально рівновіддалений від перших і других
один банить, решта двоє - перевіряють, при необгрунтованому пристрасному бані ці двоє солідарним рішенням можуть скасувати бан чи змешити його термін
для зв'язку із модераторами та передачі їм скарг на необгунтовані бани можна обрати "омбудсмена", який буде доводити до них випадки. які треба перевірити
і все, просто треба щоб модератори намагалися максимально дослівно викноувати правила
обматюкав опонента- на тобі сутки на перший раз, і (x) на твої політпогляди, і так далі по зростаючій
все просто, нема чого город городити
16 травня 2018 22:54:14 IP/Host: ---.la.net.ua
|
Розгорнути попередні цитати...2 афроеж
я не верю, что ты присваивала рекламные деньги. думаю и абсолютное большинство не верит. просто у буйных, которых ты банила за время своего модерства, сейчас именины.
если ты не будешь больше писать здесь, я желаю тебе удачи. ты сделала много хорошего. больше чем любой другой с твоими стартовыми условиями.
тебя обязательно будут помнить. и обрадуются если ты вернешьсяЯ Світлану особисто не знаю, але теж не вірю, що вона брала ці чи якісь інші гроші.
А те, що Слав брехун, я знаю. Бо якщо він брехав про мене, то значить, здатний збрехати і з інших приводів.
16 травня 2018 22:55:35 IP/Host: ADMIN
|
16 травня 2018 22:56:44 IP/Host: ---.under.net.ua
|
Розгорнути попередні цитати...Я ЗА то, чтобы администрацию, модераторов, судей, кого хотите, выдвигали и назначали вы сами.
Думаю, было бы правильно администратора согласовать со мной. Судьи и модераторы - это уже ваш выбор.більшість обере собі суддів, модераторів, які будуть гнобити меншість.. хто цю бідолашну меншість захистить?Это очень важный вопрос. Но точно нужно и можно обеспечить опрядок меншинств. Будем думать вместе, как это сделать.
Если у кого-то есть хорошие предложения - с удовольствием учтем.
16 травня 2018 22:56:56 IP/Host: 195.64.182.---
|
Повторюсь ещё раз.![]()
16 травня 2018 22:57:00 IP/Host: 185.146.120.---
|
16 травня 2018 22:57:11 IP/Host: ---.177.57.37.triolan.net
|
Розгорнути попередні цитати...Все вірно! Форум повинен тільки Пєтю хвалить! Війна ж!Ось дивіться - зараз ви спробували використати дешеву маніпуляцію. Запостили вкрай тупу ідею, яка вочевидь не пройде і сподіваєтесь на те, що це викликає негативну реакцію в бік Порошенко чи згоду на розміщення на ФУП "альтернативних думок". А насправді мова про інше - якщо якийсь бовдур пише "Порошенко бере хабарі", але не має тому доказів - це робота не проти Порошенко, це робота проти України і такого покидька потрібно відправляти в бан. А от якщо він має підтвердження своїх слів - звісно може писати. Теж саме стосується і навішування ярликів на кшталт "юлькобот" - не можеш підтвердити що то бот - пішов у бан. Чи ви за те щоб можна було безкарно лити бруд не маючи на то підстав?
16 травня 2018 22:57:40 IP/Host: ---.dynamic.chello.pl
|
Повторюсь ещё раз.![]()
16 травня 2018 22:57:41 IP/Host: ---.unanimity.volia.net
|
Розгорнути попередні цитати...Ви ж трохи думайте що і в який час пишетеСлушне зауваження, так склалося, що ФУП перетворився на такий собі один з інформаційних фронтів України і правила модерації мають працювати за законами військового, а не мирного часу. Тому параноя зайвою не буде.Все вірно! Форум повинен тільки Пєтю хвалить! Війна ж!