Re: Вопросы по ФУП и конфликту Слава и йожи |
16 травня 2018 22:34:49 IP/Host: ---.72.157.140.mvs.net.ua
|
Розгорнути попередні цитати...И самое последнее -вдруг кому-то будет полезно?...
Не принимайте предложение Славика про "2 незалежних модери на з/п" - это приведет к такому же скандалу и грязи, как взорвалось этой весной. Славик будет искренне считать, что раз он башляет, то ему и заказывать банкет.
Лучше доведите до логической точки прозрачность и регулярность рекл.поступлений и донат-кнопки.
У меня всё. Жду только озвучивания реальных сумм за рекламу на форуме - от Алены или кого-то другого по ее поручению.1. Почему, если были деньги от рекламы, то ты собирала дополнительные на "железо для форума"?
2. На каком основании пожертвовавшим деньги на карту Растамана официально давалась индульгенция от банов?
16 травня 2018 22:35:16 IP/Host: 87.76.239.---
|
Розгорнути попередні цитати...Мне не нравится что ФУП ( за последние три года руководства форумом этими людьми ) превратился педроботовскую скотобазу огороженную заборомИ я не хотела бы, чтобы ФУП превратился в "педроботовскую скотобазу огороженную забором". Мне лично было бы стыдно. Вы же не подразделение минстеця?
16 травня 2018 22:35:53 IP/Host: ---.cablep.bezeqint.net
|
Розгорнути попередні цитати...Формально ФУП принадлежит мне. Но фактически, согласитесь, я очень давно вообще никак не вмешиваюсь в вашу жизнь. Дала вам полную свободу.
Я ЗА то, чтобы администрацию, модераторов, судей, кого хотите, выдвигали и назначали вы сами.
Думаю, было бы правильно администратора согласовать со мной. Судьи и модераторы - это уже ваш выбор.
Но, кстати, это моя позиция со времен "великой реформы" на ФУПе - ничего с тех пор не поменялось.Уважаемая Pravda,
Уважаю Вашу позицию, но вынужден просить Вас не полагаться на самоорганизацию ФУПовского общества. Вы, как формальный владелец ФУПа, неизбежно, просто по формальным признакам, несете ответственность за происходящее на ФУПе. Например, несколько раз происходили случаи разглашения персональных данных, в нарушение укр. законодательства. При необходимости, могу привести примеры.
То есть, контроль с Вашей стороны всё равно должен быть.
Непременно.
С уважением,
Имярек.Вы правы - контроль должен быть, вы снова правы - я несу юридическую ответственность за происходящее на форуме. Буду благодарна за примеры.
16 травня 2018 22:36:15 IP/Host: 91.200.124.---
|
модератор має право банити дописувачів
16 травня 2018 22:36:24 IP/Host: ---.domashka.kiev.ua
|
Розгорнути попередні цитати...И самое последнее -вдруг кому-то будет полезно?...
Не принимайте предложение Славика про "2 незалежних модери на з/п" - это приведет к такому же скандалу и грязи, как взорвалось этой весной. Славик будет искренне считать, что раз он башляет, то ему и заказывать банкет.
Лучше доведите до логической точки прозрачность и регулярность рекл.поступлений и донат-кнопки.
У меня всё. Жду только озвучивания реальных сумм за рекламу на форуме - от Алены или кого-то другого по ее поручению.1. Почему, если были деньги от рекламы, то ты собирала дополнительные на "железо для форума"?
2. На каком основании пожертвовавшим деньги на карту Растамана официально давалась индульгенция от банов?
16 травня 2018 22:36:34 IP/Host: 77.111.244.---
|
16 травня 2018 22:36:47 IP/Host: ---.pool.ukrtel.net
|
Олена Юріївна а можна прибрати рекламу для зарегістрованих користувачів
а кошти ті які будуть йти від решти реклами залишати на УП
16 травня 2018 22:36:53 IP/Host: ---.pool.ukrtel.net
|
Майже всі ті ніки, що тут відтанцьовують Савову позицію, це боти у нього на зарплаті.
Це було видно по їх добре скоординованим діям, коли вони зграєю впроваджували на ФУПі технологічні темники
То Слава, цього організатора ботоферми, потрібно викинути з ФУПа, а позицію його найманців ігнорувати.
16 травня 2018 22:37:05 IP/Host: ---.76.118.88.freenet.com.ua
|
16 травня 2018 22:37:33 IP/Host: ---.broadband.kyivstar.net
|
Розгорнути попередні цитати...Поэтому за слово "порохобот" я бы вообще банил нафигНе давайте кнопку цьому дописувачу.Уявляю що було б, якби колись перебанили всіх антиюльків
16 травня 2018 22:37:49 IP/Host: ---.under.net.ua
|
Славу "кнопку" не отдам. Он сам сейчас не просит. Могу ошибаться, но ему важно, чтобы форум работал и процветал. Не зря же он сам, по собственной инициативе, так долго финансово помогал форуму. Я ему благодарна за это. Но кнопка не продается.
16 травня 2018 22:37:56 IP/Host: ---.domashka.kiev.ua
|
Розгорнути попередні цитати...и последнее. По поводу самоорганизации
правила для судей (Раздел 6) - я вам написала и несколько раз предлагала обсудить
собственно судей вы, фуп - так и не смогли выбрать, сколько бы славик не кричал. Ветка с 28 кандидатами (я считала) - тоже утонула в клубе
Перед моим уходом я смогла таки организовать модераторов и арбитра - и они выбрали трех судей из этих 28
одним из них был Амид, который теперь админ.
осталось двое.
Раздел для судей и их функционал растик по моей просьбе успел сделать, и мы его даже протестили.
Т.е. все готово для старта.
Но за эти 3 недели, как все давно готово - никто так и не прикрутил хотя бы правила, и никто не взял на себя труд представить судей.
А теперь вы собираетесь снова выбирать "сами"Могу пожелать удачи и дать совет - любые оргвопросы по обустройству фупа - доводите до конца, до логической точки. Не ждите, что кто-то это сделает за вас - потому что этот "кто-то" разлогинилась и не планирует возвращаться сюда.
Достатньо від Фупчиків вибрати одного , одного .... І ти це добре знаєш, тут з твого боку маніпуляція, ти намагаєшся більше записати, знаючи що це провальна ідея... Інших ви своїх назначите яких ніхто не буде знати.
16 травня 2018 22:38:05 IP/Host: ---.46-149-93-250.nat.osnova.tv
|
А я не хочу чтобы Света уходила.И хочу чтобы они со Славком помирились. И всё бы было хорошо
16 травня 2018 22:38:32 IP/Host: ---.pool.ukrtel.net
|
2. На каком основании пожертвовавшим деньги на карту Растамана официально давалась индульгенция от банов?1. потому что проблемы и железо было летом-15
а первые деньги от УП за рекламу - летом-16
2. Ты о чем?... Абсолюно не поняла претензии. Какая карта, какой растаман, какие индульгенции? Вам мало втирания селедки в меня, решили еще кого-нибудь приобщить к вашим бредовым фантазиям? Удачи, без меня.
16 травня 2018 22:38:57 IP/Host: ---.pool.ukrtel.net
|
Розгорнути попередні цитати...Добрый вечер.
Буду краток.
Вот стиль общения руководства форума
Показати зображення...
Показати зображення...
Показати зображення...
Замечательная дружелюбная атмосфера.
И вежливые прощания перед банами.Об'єктивно, вас по 4.3 "зловживання матом та зловмисний флуд" можна кожень день банити,у мене ви просто в ігнорі були.
Та й ще наїзди на працівників УП пам'ятаю.
16 травня 2018 22:39:02 IP/Host: ---.broadband.kyivstar.net
|
Розгорнути попередні цитати...Мне не нравится что ФУП ( за последние три года руководства форумом этими людьми ) превратился педроботовскую скотобазу огороженную заборомИ я не хотела бы, чтобы ФУП превратился в "педроботовскую скотобазу огороженную забором". Мне лично было бы стыдно. Вы же не подразделение минстеця?
16 травня 2018 22:39:05 IP/Host: 194.126.181.---
|
16 травня 2018 22:39:12 IP/Host: ---.76.118.88.freenet.com.ua
|
Розгорнути попередні цитати...А я не хочу чтобы Света уходила.И хочу чтобы они со Славком помирились. И всё бы было хорошоЩе й дітей спільних завели?
16 травня 2018 22:39:13 IP/Host: ---.unanimity.volia.net
|
Розгорнути попередні цитати...Щось зрозуміло , а щось - ні . Категорично проти банів проукраїнських дописувачів , навічно .Опять же - кто определят "проукраинскость" дописувачей? Но меня тоже сильно коробит бан навсегда.Тут насправді легка параноя почалася на рахунок вати і москалів свого часу.
16 травня 2018 22:39:21 IP/Host: 185.146.120.---
|
модератор не має бути підзвітним, якщо він не обраний більшістю користувачів. його функція - реєстрація, попередження і бан, згідно правил.
всі дії суто інформативні: ваказав нікнейм, вказав пункт, вказав строк. все.
допоки модер - особа за призначенням, то перше і єдине правило для всіх - виконувати його рішення мовчки.
16 травня 2018 22:39:52 IP/Host: ---.broadband.kyivstar.net
|
16 травня 2018 22:39:56 IP/Host: ---.la.net.ua
|
Розгорнути попередні цитати...Поэтому за слово "порохобот" я бы вообще банил нафигНе давайте кнопку цьому дописувачу.Уявляю що було б, якби колись перебанили всіх антиюльківбыло бы то, что сейчас. Кого ты называешь антиюльками - сами ушли.
Зы: задрали ярлыки. Если ловишь юлю на окровенной брехне с ее же цитатами вчера и сегодня - ты антиюлек. Если говоришь, что за 4 года у нас появилась армия - ты порохобот.
Не выносимая легкость фуповского бытия.
16 травня 2018 22:39:57 IP/Host: ---.pool.ukrtel.net
|
Розгорнути попередні цитати...и последнее. По поводу самоорганизации
правила для судей (Раздел 6) - я вам написала и несколько раз предлагала обсудить
собственно судей вы, фуп - так и не смогли выбрать, сколько бы славик не кричал. Ветка с 28 кандидатами (я считала) - тоже утонула в клубе
Перед моим уходом я смогла таки организовать модераторов и арбитра - и они выбрали трех судей из этих 28
одним из них был Амид, который теперь админ.
осталось двое.
Раздел для судей и их функционал растик по моей просьбе успел сделать, и мы его даже протестили.
Т.е. все готово для старта.
Но за эти 3 недели, как все давно готово - никто так и не прикрутил хотя бы правила, и никто не взял на себя труд представить судей.
А теперь вы собираетесь снова выбирать "сами"Могу пожелать удачи и дать совет - любые оргвопросы по обустройству фупа - доводите до конца, до логической точки. Не ждите, что кто-то это сделает за вас - потому что этот "кто-то" разлогинилась и не планирует возвращаться сюда.
Достатньо від Фупчиків вибрати одного , одного .... І ти це добре знаєш, тут з твого боку маніпуляція, ти намагаєшся більше записати, знаючи що це провальна ідея... Інших ви своїх назначите яких ніхто не буде знати.ну, судя по абсолютному одобрению их постов в этой ветке - оба судьи как раз такие, как надопользующиеся всеобщим уважением и авторитетом
значит, мы в модераторской не ошиблись, когда их выбиралихоть что-то хорошее
16 травня 2018 22:40:29 IP/Host: ---.abhsia.telus.net
|
Розгорнути попередні цитати...Конкістадора розбанили це плюс. Питання чи бабло Слава переможе зло)))
Я за те що б він виклав реальне бабло за ФУП. Підкреслю - реальне)))А скільки це зайняло зусиль - розбанити Конкістадора, хоча у порівнянні з іншими він нічого поганого не зробив і не сказав. Вийшло непорозуміння. То Слав до цього часу матюкається - як так, розбанили!
Якщо Слав чи хтось інший викладає бабло, то все, що я прошу - щоб, як вже хтось написав, це було 1) відкрито розголошено юзерам і 2) формально задокументовано, включаючи, що, власне, за це отримує "спонсор".
А юзери хай собі вирішують, брати їм участь у такому форумі чи ні. Адже ніхто не заважає Славу просто сьогодні піти і розкрутити свій власний форум, де він буде бог, цар і банщик всіх, кого захоче.
Те що Слав дуже тупий і дуже упертий бичара якось і не обговорюєтьсяЦе очевидність.
Я про форум. Він в формат УП очевидно не вписується.
16 травня 2018 22:41:00 IP/Host: ---.kichkas.net
|
Розгорнути попередні цитати...Мне не нравится что ФУП ( за последние три года руководства форумом этими людьми ) превратился педроботовскую скотобазу огороженную заборомИ я не хотела бы, чтобы ФУП превратился в "педроботовскую скотобазу огороженную забором". Мне лично было бы стыдно. Вы же не подразделение минстеця?------------------------
сложности цитирования, це не я .
єто наши патриоті - ненавистники Петра Алексеевича, V-образные.
16 травня 2018 22:42:12 IP/Host: ---.pool.ukrtel.net
|
16 травня 2018 22:42:30 IP/Host: ---.46-149-93-250.nat.osnova.tv
|
Ви ж трохи думайте що і в який час пишете
16 травня 2018 22:42:41 IP/Host: ---.la.net.ua
|
16 травня 2018 22:43:32 IP/Host: ---.239.89-130.link-kremen.net
|
16 травня 2018 22:43:38 IP/Host: 91.200.124.---
|
не виривайте з контексту
16 травня 2018 22:43:45 IP/Host: ---.pool.ukrtel.net
|
Розгорнути попередні цитати...где Света?
верните Свету
устройте ее на работу Алена Юрьевна
старыйсрачдруг лучше новых двух!По договоренности со Amid, и Слав и йожа сейчас разбанены.
Ее право - писать, оправдываться или игнорировать.
Но она точно не получит от меня добро ни на модератора, ни на судью, ни на какую-нибудь другую позицию на ФУП. Как и Слав.
16 травня 2018 22:44:03 IP/Host: ---.la.net.ua
|
Розгорнути попередні цитати...И я не хотела бы, чтобы ФУП превратился в "педроботовскую скотобазу огороженную забором". Мне лично было бы стыдно. Вы же не подразделение минстеця?------------------------
сложности цитирования, це не я .
єто наши патриоті - ненавистники Петра Алексеевича, V-образные.ти забув прикрутити табличку "сарказм"![]()
насправді модератор "зі сторони", не дописувач ФУПу не зможе адекватно банити, бо він не знає людей, не знає відносин між ними, не знеає контексту деяких фрах та усталених фуповських оборотів, не зможе відрізнити разовий зрив виваженого в цілому дописувача від постійного мату чорноротих єбанатів
в ідеалі треба троє модераторів, по одному від кожного "табору"- один від умовних "порохоботів", один від умовної "опозиції", і третій - максимально рівновіддалений від перших і других
один банить, решта двоє - перевіряють, при необгрунтованому пристрасному бані ці двоє солідарним рішенням можуть скасувати бан чи змешити його термін
для зв'язку із модераторами та передачі їм скарг на необгунтовані бани можна обрати "омбудсмена", який буде доводити до них випадки. які треба перевірити
і все, просто треба щоб модератори намагалися максимально дослівно викноувати правила
обматюкав опонента- на тобі сутки на перший раз, і (x) на твої політпогляди, і так далі по зростаючій
все просто, нема чого город городити
16 травня 2018 22:44:06 IP/Host: 185.146.120.---
|
в ідеалі треба троє модераторів, по одному від кожного "табору"- один від умовних "порохоботів", один від умовної "опозиції", і третій - максимально рівновіддалений від перших і других
4.9. У випадках, не передбачених перерахованими вище пунктами, рішення ухвалює модератор.
3.3. Якщо модератор виносить негативне рішення щодо подальшого знаходження користувача на ФУПі, його переводять у "Передбанник" – спеціальний закритий розділ для злісних порушників, де вони мають змогу зробити висновки та переглянути власну поведінку і способи спілкування на Форумі.
16 травня 2018 22:44:07 IP/Host: ---.under.net.ua
|
Розгорнути попередні цитати...Модерація не має залежати від особистості.
Тільки від правил.Саме тому заводяться профіваники, які начебто нічого поганого не кажуть, але навкруги стоїть сморід.
16 травня 2018 22:44:12 IP/Host: ---.abhsia.telus.net
|
Розгорнути попередні цитати...модератор має право банити дописувачівмодератор не має бути підзвітним, якщо він не обраний більшістю користувачів. його функція - реєстрація, попередження і бан, згідно правил.
всі дії суто інформативні: ваказав нікнейм, вказав пункт, вказав строк. все.
допоки модер - особа за призначенням, то перше і єдине правило для всіх - виконувати його рішення мовчки.
адмінфорум це не флудилка і повинен бути або вичищений, або зовсім закритий для загалу. його функція виключно технічна для спілкування модерів між собою, розподілу обов'язків, або радницьких питань.
ні пілоту, ні драйверу буса підказки паксів не потрібні, особливо в грозу.
16 травня 2018 22:44:33 IP/Host: ---.incident.volia.net
|
16 травня 2018 22:44:42 IP/Host: ---.66.87.109.triolan.net
|
И я не хотела бы, чтобы ФУП превратился в "педроботовскую скотобазу огороженную забором". Мне лично было бы стыдно. Вы же не подразделение минстеця?
16 травня 2018 22:45:09 IP/Host: ---.pool.ukrtel.net
|
Розгорнути попередні цитати...Ви ж трохи думайте що і в який час пишетеСлушне зауваження, так склалося, що ФУП перетворився на такий собі один з інформаційних фронтів України і правила модерації мають працювати за законами військового, а не мирного часу. Тому параноя зайвою не буде.
16 травня 2018 22:45:25 IP/Host: ---.cablep.bezeqint.net
|
16 травня 2018 22:46:06 IP/Host: ---.conagrafoods.com
|
Розгорнути попередні цитати...А скільки це зайняло зусиль - розбанити Конкістадора, хоча у порівнянні з іншими він нічого поганого не зробив і не сказав. Вийшло непорозуміння. То Слав до цього часу матюкається - як так, розбанили!
Якщо Слав чи хтось інший викладає бабло, то все, що я прошу - щоб, як вже хтось написав, це було 1) відкрито розголошено юзерам і 2) формально задокументовано, включаючи, що, власне, за це отримує "спонсор".
А юзери хай собі вирішують, брати їм участь у такому форумі чи ні. Адже ніхто не заважає Славу просто сьогодні піти і розкрутити свій власний форум, де він буде бог, цар і банщик всіх, кого захоче.
Те що Слав дуже тупий і дуже упертий бичара якось і не обговорюєтьсяЦе очевидність.
Я про форум. Він в формат УП очевидно не вписується.Якщо ми говоримо про модераторство, то інтелект чи його відсутність - то ще так (хоча, очевидно, треба мати певний інтелект, щоб відповідно інтерпретувати правила форуму та застосовувати їх у модерації). На мою думку, більша проблема зі Славом - упередженість. Тут вже хтось написав, що не можна допускати до модерації людей із психологічними проблемами. Як кажуть, маємо case in point.
Так вже сталося історично, що форум - частина УП. При ефективному керівництві форумом УП тільки виграє від нього. При неефективному форум буде створювати ризики для бранду УП, про що я теж у свій час писала, намагаючись достукатись до тодішнього керівництва форуму.