Re: Вопросы по ФУП и конфликту Слава и йожи |
16 травня 2018 21:34:03 IP/Host: ---.la.net.ua
|
Розгорнути попередні цитати...Не может и не должен модератор учавствовать в спорахДля того він модератор, щоб втручатися в дискусії, направляти тему в правильне русло
16 травня 2018 21:34:39 IP/Host: ---.opensvit.ua
|
Розгорнути попередні цитати...Пані Олено.
Хотілось би почути ваше бачення механізму втілення редакційної політики на цьому майданчику.
Дякую.Боюсь, что редакционная политика - это не про ФУП.
У вас здесь свои правила - вы же не проверяете информацию, не нужна вам вторая точка зрения ))
Мое видение - вы выбираете модераторов. Судьи у вас уже выбраны? Сами определяете схему своего собственного самоуправления; Я читала, что Слав хочет внедрить наблюдательный совет - почему нет? Вы сами решаете как управляется ФУП.
Нынешнюю ситуацию, когда существует мнение, что кто-то перебрал на себя контроль над форумом, надо исправить.
Нужен некий независимый арбитр.
16 травня 2018 21:34:46 IP/Host: ---.uacity.net
|
16 травня 2018 21:35:29 IP/Host: ---.dynamic.vega-ua.net
|
16 травня 2018 21:35:35 IP/Host: ADMIN
|
Розгорнути попередні цитати...Зрозуміло, що юридично фуп належить УП, а отже належить Вам.
Але що таке фуп? Кому належить живий організм чи спілка небайдужих людей?
кому він належить по справедливості ? і по поняттях моралі ?Формально ФУП принадлежит мне. Но фактически, согласитесь, я очень давно вообще никак не вмешиваюсь в вашу жизнь. Дала вам полную свободу.
Я ЗА то, чтобы администрацию, модераторов, судей, кого хотите, выдвигали и назначали вы сами.
Думаю, было бы правильно администратора согласовать со мной. Судьи и модераторы - это уже ваш выбор.
Но, кстати, это моя позиция со времен "великой реформы" на ФУПе - ничего с тех пор не поменялось.звичайно це так і було формально що на фупі повна свобода
але нас постійно лякали що Ви згадаєте про фуп і викинете нас звідси
16 травня 2018 21:35:40 IP/Host: ---.la.net.ua
|
Розгорнути попередні цитати...А за что Йожа требовала денег от Слава?Это вопрос к йоже и Славу. У них разные версии. В этой ситуации я клонна верить Славу.моей версии вы не спрашивали и не слышали.
Алена, пожалуйста опубликуйте общую сумму рекламных денег, которые я получила у вас (у андрея клименко) в первый раз в 2016 году, и далее за 2017й и 3 месяца 2018-го. У меня всё.
Потому что мои предъявления расчетов от Андрея никак не устроили ни Слвика (Амид свидетель), ни остальных юзеров. Именно этот вопрос наиболее активно муссируется всеми.
Под раздачу попал даже новый админ Амид - его личные объяснения тоже были просто проигнорированы.
А наблюдать постоянное втирание гнилой селедки про крысила-рубилакассу-приватизировала-греблабабло (с) юзер слав - у меня нет ни сил, ни желания.
Буду очень благодарна.
Я хотела уйти с УП - и вы про это знали с августа-17 - и я наконец ушла в конце декабря.
Я точно так же хотела уйти и с форума - совсем уйти, у меня просто поменялись жизненные приоритеты - и я ушла. Если нужно было, чтобы такой ценой - то значит так уже и будет. В конце концов, с людьми, которые за считанные дни способны создать ветку на 100 страниц с втиранием гнилой селедки в кого угодно неугодного им, и тщательно лелеять её - как, напр, "квартирная" ветка про нардепа Лещенко - мне не потягаться
Вотрут какую угодно селедку, нагромождая ложь за ложью. Объяснить кому-то что-то бесполезно, а тем более переубеждать.
16 травня 2018 21:35:45 IP/Host: ---.092.073.pools.vodafone-ip.de
|
16 травня 2018 21:36:00 IP/Host: ---.com
|
16 травня 2018 21:36:15 IP/Host: 194.44.204.---
|
Розгорнути попередні цитати...І не забуваймо що йде війна. І в інфопросторі теж. І саме там і світ і ми в Україні програєм рашапропагандонам.
Тому дотримання певних правил, що дозволять тримати ФУП чистими від пропаганди ворога, часто дуже підступної і професійної, дуже важливо
Воплі ворожих агентів про утиски свободи для їх роботи на наших ресурсах, хай не турбують нікогостопроцентово підтримую. Московитські пропагандисти повинні нещадно банитись на цьому форумі. Без всяких сопель про "свободу слова".
Звичайно є і будуть помилки, але вони колись розгребуться.....Тут питання дуже непросте, бо смішно думати, що кремлівські пропагандисти будуть себе обов'язково видавати ольгінським айпі та московським акцентом. От в мене останнім часом є великі підозри, що деякі з них пишуть бездоганною українською зі Львова та з ультранаціоналістич них позицій. Але довести таке в принципі не можливо, принаймні без слідчих СБУ в реалі.
16 травня 2018 21:36:54 IP/Host: ---.opensvit.ua
|
Про модераторів.
Чому вважається, що модератор, якщо він не дописує на фупі ,може бути об'єктивним?
Це наївно.
Кожна доросла людина має свої політичні уподобання не зважаючи на те, дописувач фупа він, чи ні.
Тому, просто шукаємо справедливу, гідну людину.
16 травня 2018 21:37:23 IP/Host: ---.pool.ukrtel.net
|
Розгорнути попередні цитати...А за что Йожа требовала денег от Слава?Это вопрос к йоже и Славу. У них разные версии. В этой ситуации я клонна верить Славу.моей версии вы не спрашивали и не слышали.
Алена, пожалуйста опубликуйте общую сумму рекламных денег, которые я получила у вас (у андрея клименко) в первый раз в 2016 году, и далее за 2017й и 3 месяца 2018-го. У меня всё.
Потому что мои предъявления расчетов от Андрея никак не устроили ни Слвика (Амид свидетель), ни остальных юзеров. Именно этот вопрос наиболее активно муссируется всеми.
Под раздачу попал даже новый админ Амид - его личные объяснения тоже были просто проигнорированы.
А наблюдать постоянное втирание гнилой селедки про крысила-рубилакассу-приватизировала-греблабабло (с) юзер слав - у меня нет ни сил, ни желания.
Буду очень благодарна.
Я хотела уйти с УП - и вы про это знали с августа-17 - и я наконец ушла в конце декабря.
Я точно так же хотела уйти и с форума - совсем уйти, у меня просто поменялись жизненные приоритеты - и я ушла. Если нужно было, чтобы такой ценой - то значит так уже и будет. В конце концов, с людьми, которые за считанные дни способны создать ветку на 100 страниц с втиранием гнилой селедки в кого угодно неугодного им, и тщательно лелеять её - как, напр, "квартирная" ветка про нардепа Лещенко - мне не потягаться
Вотрут какую угодно селедку, нагромождая ложь за ложью. Объяснить кому-то что-то бесполезно, а тем более переубеждать.
16 травня 2018 21:37:45 IP/Host: ---.la.net.ua
|
Розгорнути попередні цитати...Формально ФУП принадлежит мне. Но фактически, согласитесь, я очень давно вообще никак не вмешиваюсь в вашу жизнь. Дала вам полную свободу.
Я ЗА то, чтобы администрацию, модераторов, судей, кого хотите, выдвигали и назначали вы сами.
Думаю, было бы правильно администратора согласовать со мной. Судьи и модераторы - это уже ваш выбор.
Но, кстати, это моя позиция со времен "великой реформы" на ФУПе - ничего с тех пор не поменялось.звичайно це так і було формально що на фупі повна свобода
але нас постійно лякали що Ви згадаєте про фуп і викинете нас звідсиЯ так полагаю, вы, Слав, говорите о йоже? Прошу доказательства.
16 травня 2018 21:37:56 IP/Host: ---.pool.ukrtel.net
|
16 травня 2018 21:38:52 IP/Host: ---.pool.ukrtel.net
|
Где грань между правильным и не правильным руслом?
16 травня 2018 21:40:43 IP/Host: ---.volia.net
|
Розгорнути попередні цитати...Олено Юріївно! Ви повинні знати, що Світлана Бикова тут ображала, принижувала, матюкалася, несправедливо банила, терла пости юзерів, маніпулювала і т.д. До Вас давно намагалися достукатися, але ви дуже довіряли Биковій і Славу. Розумні люди ще два роки тому кричали, що ці двоє, особливо Бикова, доведуть форум до ручки. А ви не чули. Отож, або закрити його, або жорсткий контроль.Вот мне интересно - куда вы стучали?Я згоден з дописувачем. Найбільшої шкоди форуму завдала саме Бикова, і все що він (чи вона) сказав, правда.
16 травня 2018 21:40:57 IP/Host: ---.pool.ukrtel.net
|
Буду очень благодарна.
16 травня 2018 21:41:31 IP/Host: ---.abhsia.telus.net
|
Меня устраивает нынешнее положение дел а так же устраивает Амид как администратор ФУПа ( очень достойный как по мне человек для этой работы )
Мне так же трудно понять чего добивается Слав
Ситуация нормализовалась на форум возвращаются старые пользователи
мне крайне не хочется возвращения порядков сформированных этими тремя типами Слав Турч и Света
Мне не нравится что ФУП ( за последние три года руководства форумом этими людьми ) превратился педроботовскую скотобазу огороженную забором
Сейчас при новом администраторе ситуация стала меняться в лучшую сторону чему пытается воспрепятствовать Слава
16 травня 2018 21:41:32 IP/Host: ---.maxnet.ua
|
16 травня 2018 21:41:32 IP/Host: ADMIN
|
Шановна Олено Юріївно!
Стан форуму на даний момент мене, як і дуже багато форумчан зараз влаштовує. Абсолютно влаштовує Amid, як адміністратор форуму та теперішні модератори.
Єдина просьба - не віддавайте кнопку Славу, бо весь цей скандал піднявся через спробу одноосібного керування форумом згідно своїх хворобливих уявлень про "кацапів", "вату", "сепаратистів", бажання просто потролити і розвести на пустому місці скандал і срач, а також істеричного бажання заволодіти "головною кнопкою ФУПу".
Просто залиште все, як є на даний момент. Ну, може ще додати модераторів, якщо наявні не справляються.
І ще вважаю, що модератори мають бути або анонімними, або взагалі не дописувати на форумі.
Дякую за увагу.
16 травня 2018 21:41:49 IP/Host: ---.29.164.172.threembb.co.uk
|
16 травня 2018 21:41:54 IP/Host: ---.pool.ukrtel.net
|
Добрый вечер.
Буду краток.
Вот стиль общения руководства форума
Показати зображення...
Показати зображення...
Показати зображення...
Замечательная дружелюбная атмосфера.
И вежливые прощания перед банами.
16 травня 2018 21:42:15 IP/Host: ---.dialup.umc.net.ua
|
Розгорнути попередні цитати...Слав з тобою і йожою вже все зрозуміло. Єдине чого я не розумію чого ви навічно не забанені після всього цього позору.Щось зрозуміло , а щось - ні . Категорично проти банів проукраїнських дописувачів , навічно .Опять же - кто определят "проукраинскость" дописувачей? Но меня тоже сильно коробит бан навсегда.
16 травня 2018 21:42:47 IP/Host: ---.dynamic.vega-ua.net
|
16 травня 2018 21:44:19 IP/Host: 193.105.7.---
|
Добрый вечер.
Буду краток.
Показати зображення...
Показати зображення...
Показати зображення...
И вежливые прощания перед банами.
16 травня 2018 21:45:19 IP/Host: 194.44.204.---
|
Наскільки я розумію, теперішня ситуація виникла через конфлікт двох світоглядів - меркантильного та ідеалістичного.
Згідно з одним ФУП мав приносити дохід за будь-яку ціну - навіть ціною залучення різних одіозних дописувачів.
Добре ще якби був просто срач з непринципових питань.
Але зараз питання стоїть руба - або ми, або нас.
Слав був готовий взяти на себе фінансування (і зрештою вклав деякі кошти в забезпечення функціонування ФУПу) - попри красиві слова і заяви, крім нього ніхто сктьєвих сум не давав (не знаю чи давав ще хтось).
Ідея модератора-адміністратора, який брав би участь в дискусіях виявилася хибною - позаштатні модератори часто банили з особистих міркувань тих, з ким вступали в конфлікт.
Тому слід, мабуть, повернутися до штатного адміністратора-модератора і третейського суду на випадок виникнення конфлікту інтересів чи спірного рішення.
Адміністратор не може брати участь в обговореннях.
Питання його утримання має вирішуватися УП - за рахунок реклами та доплати від УП (якщо коштів від реклами не вистачатиме).
Наскільки я бачу з дописів іншого розв‘язання не видно.
Інша проблема - політична орієнтація УП. Існує аутивне протистояння між прихильниками різних політичних партій, що нормально.
Ненормально - будь-яка підтримка російської окупаційної політики чи її наслідків. Також недопустимою є проросійська пропаганда, яка може набирати різних форм.
Далі буде.
Вибачте, в мене літак на злітній смузі.
16 травня 2018 21:45:56 IP/Host: ---.pool.ukrtel.net
|
16 травня 2018 21:46:25 IP/Host: ---.broadband.kyivstar.net
|
Модерація не має залежати від особистості.
Тільки від правил.
16 травня 2018 21:46:45 IP/Host: ---.pool.ukrtel.net
|
Дурдом он зміг самоорганізуватися, переїхати на нову площадку, обрати модера. Ото вже готове суспільство. А ФУП чекає господаря, щоб вказівку дав. Ну, контент гєнєріруют.
16 травня 2018 21:46:55 IP/Host: ---.la.net.ua
|
Розгорнути попередні цитати...Шановна Олено Юріївно!
Стан форуму на даний момент мене, як і дуже багато форумчан зараз влаштовує. Абсолютно влаштовує Amid, як адміністратор форуму та теперішні модератори.
Єдина просьба - не віддавайте кнопку Славу, бо весь цей скандал піднявся через спробу одноосібного керування форумом згідно своїх хворобливих уявлень про "кацапів", "вату", "сепаратистів", бажання просто потролити і розвести на пустому місці скандал і срач, а також істеричного бажання заволодіти "головною кнопкою ФУПу".
Просто залиште все, як є на даний момент. Ну, може ще додати модераторів, якщо наявні не справляються.
І ще вважаю, що модератори мають бути або анонімними, або взагалі не дописувати на форумі.
Дякую за увагу.Если Amid захочет быть модератором, админом, кем угодно, я не против. Знаю его в реале очень много лет. Он очень надежный, приличный, честный человек. Но слово за ним.
Славу "кнопку" не отдам. Он сам сейчас не просит. Могу ошибаться, но ему важно, чтобы форум работал и процветал. Не зря же он сам, по собственной инициативе, так долго финансово помогал форуму. Я ему благодарна за это. Но кнопка не продается.
16 травня 2018 21:48:04 IP/Host: ---.la.net.ua
|
Розгорнути попередні цитати...Формально ФУП принадлежит мне. Но фактически, согласитесь, я очень давно вообще никак не вмешиваюсь в вашу жизнь. Дала вам полную свободу.
але нас постійно лякали що Ви згадаєте про фуп і викинете нас звідсиЯ так полагаю, вы, Слав, говорите о йоже? Прошу доказательства.
16 травня 2018 21:48:14 IP/Host: ---.pool.ukrtel.net
|
Розгорнути попередні цитати...Наскільки я розумію, теперішня ситуація виникла через конфлікт двох світоглядів - меркантильного та ідеалістичного.
Згідно з одним ФУП мав приносити дохід за будь-яку ціну - навіть ціною залучення різних одіозних дописувачів.
Добре ще якби був просто срач з непринципових питань.
Але зараз питання стоїть руба - або ми, або нас.
Слав був готовий взяти на себе фінансування (і зрештою вклав деякі кошти в забезпечення функціонування ФУПу) - попри красиві слова і заяви, крім нього ніхто сктьєвих сум не давав (не знаю чи давав ще хтось).
Ідея модератора-адміністратора, який брав би участь в дискусіях виявилася хибною - позаштатні модератори часто банили з особистих міркувань тих, з ким вступали в конфлікт.
Тому слід, мабуть, повернутися до штатного адміністратора-модератора і третейського суду на випадок виникнення конфлікту інтересів чи спірного рішення.
Адміністратор не може брати участь в обговореннях.
Питання його утримання має вирішуватися УП - за рахунок реклами та доплати від УП (якщо коштів від реклами не вистачатиме).
Наскільки я бачу з дописів іншого розв‘язання не видно.
Інша проблема - політична орієнтація УП. Існує аутивне протистояння між прихильниками різних політичних партій, що нормально.
Ненормально - будь-яка підтримка російської окупаційної політики чи її наслідків. Також недопустимою є проросійська пропаганда, яка може набирати різних форм.
Далі буде.
Вибачте, в мене літак на злітній смузі.+1000
Слова одного із можливих модераторів форуму, якого (я думаю, що не помиляюсь) поважають всі.
16 травня 2018 21:49:24 IP/Host: ---.pool.ukrtel.net
|
Розгорнути попередні цитати...Добрый вечер.
Буду краток.
Показати зображення...
Показати зображення...
Показати зображення...
И вежливые прощания перед банами.Буду краток.
Судя по твоему посту ты злопамятный стукач.
16 травня 2018 21:49:38 IP/Host: ---.unanimity.volia.net
|
Розгорнути попередні цитати...Я - против пропаганды. Против того, чтобы люди из ближнего зарубежья, чувствовали себя у нас как дома, специально разжигали распри.Дописувачам з рф тут взагалі не місце, за останні роки жодного адекватного не було.
Дописувачів, які топлять за рашку, або все Українське їм муляє, теж треба гнати в заший. Вони і є ватани.
16 травня 2018 21:49:57 IP/Host: ---.pool.ukrtel.net
|
16 травня 2018 21:49:58 IP/Host: ADMIN
|
Но, кстати, это моя позиция со времен "великой реформы" на ФУПе - ничего с тех пор не поменялось.Уважаемая Pravda,
Уважаю Вашу позицию, но вынужден просить Вас не полагаться на самоорганизацию ФУПовского общества. Вы, как формальный владелец ФУПа, неизбежно, просто по формальным признакам, несете ответственность за происходящее на ФУПе. Например, несколько раз происходили случаи разглашения персональных данных, в нарушение укр. законодательства. При необходимости, могу привести примеры.
То есть, контроль с Вашей стороны всё равно должен быть.
Непременно.
С уважением,
Имярек.
16 травня 2018 21:50:11 IP/Host: ---.la.net.ua
|
16 травня 2018 21:50:17 IP/Host: ---.broadband.kyivstar.net
|
Розгорнути попередні цитати...Щось зрозуміло , а щось - ні . Категорично проти банів проукраїнських дописувачів , навічно .Опять же - кто определят "проукраинскость" дописувачей? Но меня тоже сильно коробит бан навсегда.А кто определяет, кто бот, или кто штабной, а кто нет? Эти определения есть в правилах, или это на усмотрение того, у кого в руках кнопка?
16 травня 2018 21:50:26 IP/Host: 37.73.14.---
|
Славу "кнопку" не отдам. Он сам сейчас не просит. Могу ошибаться, но ему важно, чтобы форум работал и процветал. Не зря же он сам, по собственной инициативе, так долго финансово помогал форуму. Я ему благодарна за это. Но кнопка не продается.
Я думаю, что дело в следующем:
Славу надоели танчики и ФУП (с кнопкой "убить любого") стал намного интересней.
И сейчас мы наблюдаем ломку маленького ребенка, у которого забрали любимую игрушку...
16 травня 2018 21:51:35 IP/Host: 185.146.120.---
|
я буду давати поступово
16 травня 2018 21:51:50 IP/Host: 195.211.62.---
|