Re: Вопросы по ФУП и конфликту Слава и йожи |
16 травня 2018 21:19:23 IP/Host: ---.kichkas.net
|
Розгорнути попередні цитати...Олено Юріївно! Ви повинні знати, що Світлана Бикова тут ображала, принижувала, матюкалася, несправедливо банила, терла пости юзерів, маніпулювала і т.д. До Вас давно намагалися достукатися, але ви дуже довіряли Биковій і Славу. Розумні люди ще два роки тому кричали, що ці двоє, особливо Бикова, доведуть форум до ручки. А ви не чули. Отож, або закрити його, або жорсткий контроль.Вот мне интересно - куда вы стучали?
16 травня 2018 21:19:34 IP/Host: ---.com
|
Викид в паблік запису розмов і також скрінів мною стався після цієї теми і посту . яка була явною брехливою маніпуляцією
я згоден може це довести та й думаю амід цього не буде заперечувати
https://forum.pravda.com.ua/index.php?topic=1003094.msg21110471#msg21110471
Показати зображення...
16 травня 2018 21:19:47 IP/Host: ---.kichkas.net
|
Розгорнути попередні цитати...Моя позиция неизменна - я не собираюсь продавать форум.
Готова ответить на ваши вопросы о работе ФУП, его настоящем и будущем.А за что Йожа требовала денег от Слава?Это вопрос к йоже и Славу. У них разные версии. В этой ситуации я клонна верить Славу.
16 травня 2018 21:20:03 IP/Host: ADMIN
|
чи потрібні москалі і ватнікі на фупі? (з цього почався конфлікт)
16 травня 2018 21:21:19 IP/Host: 194.44.30.---
|
чи потрібні москалі і ватнікі на фупі? (з цього почався конфлікт)
16 травня 2018 21:22:19 IP/Host: ---.uacity.net
|
Розгорнути попередні цитати...Олено Юріївно! Ви повинні знати, що Світлана Бикова тут ображала, принижувала, матюкалася, несправедливо банила, терла пости юзерів, маніпулювала і т.д. До Вас давно намагалися достукатися, але ви дуже довіряли Биковій і Славу. Розумні люди ще два роки тому кричали, що ці двоє, особливо Бикова, доведуть форум до ручки. А ви не чули. Отож, або закрити його, або жорсткий контроль.Вот мне интересно - куда вы стучали?Я згоден з дописувачем. Найбільшої шкоди форуму завдала саме Бикова, і все що він (чи вона) сказав, правда.
16 травня 2018 21:22:36 IP/Host: ---.092.073.pools.vodafone-ip.de
|
Розгорнути попередні цитати...чи потрібні москалі і ватнікі на фупі? (з цього почався конфлікт)Смотря кого называть москалями и ватниками. Вы же можете ошибаться в оценке людей.
Я - против пропаганды. Против того, чтобы люди из ближнего зарубежья, чувствовали себя у нас как дома, специально разжигали распри.
Но я за здоровую дискуссию, умение убеждать, умение слушать и слышать.
И я точно против автоматических ярлыков.
16 травня 2018 21:23:08 IP/Host: 194.44.204.---
|
І не забуваймо що йде війна. І в інфопросторі теж. І саме там і світ і ми в Україні програєм рашапропагандонам.
Тому дотримання певних правил, що дозволять тримати ФУП чистими від пропаганди ворога, часто дуже підступної і професійної, дуже важливо
Воплі ворожих агентів про утиски свободи для їх роботи на наших ресурсах, хай не турбують нікого
16 травня 2018 21:24:01 IP/Host: ---.pool.ukrtel.net
|
16 травня 2018 21:24:09 IP/Host: ---.license.volia.net
|
Розгорнути попередні цитати...Моя позиция неизменна - я не собираюсь продавать форум.
Готова ответить на ваши вопросы о работе ФУП, его настоящем и будущем.А за что Йожа требовала денег от Слава?Это вопрос к йоже и Славу. У них разные версии. В этой ситуации я клонна верить Славу.
16 травня 2018 21:24:52 IP/Host: ADMIN
|
Розгорнути попередні цитати...Слав з тобою і йожою вже все зрозуміло. Єдине чого я не розумію чого ви навічно не забанені після всього цього позору.Щось зрозуміло , а щось - ні . Категорично проти банів проукраїнських дописувачів , навічно .
16 травня 2018 21:24:54 IP/Host: ---.dynamic.vega-ua.net
|
16 травня 2018 21:25:52 IP/Host: ---.la.net.ua
|
Якісь дивні два з трьох перших дописи в гілці. . В 20-28 перший , в 20-30 другий , в 20-31 третій .такі простині ні за дві ні за три хвилини не напишеш. Тобто то заготовки? Тіпа дві точки зору для тих що не в курсі?
16 травня 2018 21:25:54 IP/Host: 87.76.239.---
|
16 травня 2018 21:26:35 IP/Host: ---.la.net.ua
|
Розгорнути попередні цитати...Слав з тобою і йожою вже все зрозуміло. Єдине чого я не розумію чого ви навічно не забанені після всього цього позору.Щось зрозуміло , а щось - ні . Категорично проти банів проукраїнських дописувачів , навічно .Опять же - кто определят "проукраинскость" дописувачей? Но меня тоже сильно коробит бан навсегда.
16 травня 2018 21:26:40 IP/Host: ---.pool.ukrtel.net
|
16 травня 2018 21:26:45 IP/Host: ---.la.net.ua
|
16 травня 2018 21:26:55 IP/Host: ---.pool.ukrtel.net
|
Розгорнути попередні цитати...Вот мне интересно - куда вы стучали?це пані Вершина юльковський бот . вилила не одне відро помиїв на УП і фуп на дурдомі
але при такійдикій узурпації на ФУПічомусь вона тут пише доволі успішноі ніхто її не банить і дають регіструвати наові ніки поки регістрація була відкрита
ну то таке ремарка .
зараз в цій темі самими активними будуть якраз ображені юльки і зрадофілиЧего ты всем ярлыки вешаешь
16 травня 2018 21:27:27 IP/Host: ---.km.ua
|
І не забуваймо що йде війна. І в інфопросторі теж. І саме там і світ і ми в Україні програєм рашапропагандонам.
Тому дотримання певних правил, що дозволять тримати ФУП чистими від пропаганди ворога, часто дуже підступної і професійної, дуже важливо
Воплі ворожих агентів про утиски свободи для їх роботи на наших ресурсах, хай не турбують нікого
16 травня 2018 21:28:29 IP/Host: ---.pool.ukrtel.net
|
Пані Олено. Прошу Вас дослухатися до загальної лінії Слава, він має природню інтуіцію справедливості
16 травня 2018 21:28:38 IP/Host: ---.154.151.178.triolan.net
|
Выскажу опять свое мнение.
Не может и не должен модератор учавствовать в спорах (срачах проще)
Ибо на 90% личные амбиции призывают хвататься за кнопку
Поэтому категорически против чтобы модерами были активные участники дискуссий - в частности Слав.
Выборы судей и модеров - юридически очень сложная процедура и опять будет вой.
Амида считаю достойным модератором.
Но увы ФУП на 90% превратился в срачи порохоботов и зрадофилов.
16 травня 2018 21:28:39 IP/Host: ---.broadband.kyivstar.net
|
Я - против пропаганды. Против того, чтобы люди из ближнего зарубежья, чувствовали себя у нас как дома, специально разжигали распри.
16 травня 2018 21:29:19 IP/Host: ---.opera-mini.net
|
16 травня 2018 21:29:25 IP/Host: ---.dynamic.vega-ua.net
|
Розгорнути попередні цитати...Олено Юріївно! Ви повинні знати, що Світлана Бикова тут ображала, принижувала, матюкалася, несправедливо банила, терла пости юзерів, маніпулювала і т.д. До Вас давно намагалися достукатися, але ви дуже довіряли Биковій і Славу. Розумні люди ще два роки тому кричали, що ці двоє, особливо Бикова, доведуть форум до ручки. А ви не чули. Отож, або закрити його, або жорсткий контроль.Вот мне интересно - куда вы стучали?це пані Вершина юльковський бот . вилила не одне відро помиїв на УП і фуп на дурдомі
але при такійдикій узурпації на ФУПічомусь вона тут пише доволі успішноі ніхто її не банить і дають регіструвати наові ніки поки регістрація була відкрита
ну то таке ремарка .
зараз в цій темі самими активними будуть якраз ображені юльки і зрадофіли
16 травня 2018 21:29:42 IP/Host: ---.154.151.178.triolan.net
|
Олено Юріївно, кого Ви бачите представником УП, а саме адміністратором ФУПу?
Дякую.
16 травня 2018 21:30:16 IP/Host: ---.la.net.ua
|
Розгорнути попередні цитати...це пані Вершина юльковський бот . вилила не одне відро помиїв на УП і фуп на дурдомі
ну то таке ремарка .
зараз в цій темі самими активними будуть якраз ображені юльки і зрадофілиЧего ты всем ярлыки вешаешьТи свої дописи почитай. Навіть, в цій гілці. В тебе ж той, хто не згоден з твоїми поглядами, має ярлик.
16 травня 2018 21:30:51 IP/Host: ---.uacity.net
|
Розгорнути попередні цитати...А за что Йожа требовала денег от Слава?Это вопрос к йоже и Славу. У них разные версии. В этой ситуации я клонна верить Славу.Сомневаюсь, что так было. Это нелогично. Продать можно то, чем владеешь.
16 травня 2018 21:30:59 IP/Host: ---.hyperhost.name
|
16 травня 2018 21:31:01 IP/Host: ---.pool.ukrtel.net
|
Не может и не должен модератор учавствовать в спорах
16 травня 2018 21:31:10 IP/Host: 194.44.30.---
|
Розгорнути попередні цитати...І не забуваймо що йде війна. І в інфопросторі теж. І саме там і світ і ми в Україні програєм рашапропагандонам.
Воплі ворожих агентів про утиски свободи для їх роботи на наших ресурсах, хай не турбують нікогостопроцентово підтримую. Московитські пропагандисти повинні нещадно банитись на цьому форумі. Без всяких сопель про "свободу слова".
Звичайно є і будуть помилки, але вони колись розгребуться.....
16 травня 2018 21:31:34 IP/Host: ---.pool.ukrtel.net
|
16 травня 2018 21:32:12 IP/Host: ---.pool.ukrtel.net
|
16 травня 2018 21:32:26 IP/Host: ---.103.191.188.homenet.kiev.ua
|
Розгорнути попередні цитати...чи потрібні москалі і ватнікі на фупі? (з цього почався конфлікт)Смотря кого называть москалями и ватниками. Вы же можете ошибаться в оценке людей.
Но я за здоровую дискуссию, умение убеждать, умение слушать и слышать.
И я точно против автоматических ярлыков.
16 травня 2018 21:32:50 IP/Host: ---.opensvit.ua
|
16 травня 2018 21:32:54 IP/Host: ADMIN
|
Пані Олено.
Хотілось би почути ваше бачення механізму втілення редакційної політики на цьому майданчику.
Дякую.
16 травня 2018 21:33:01 IP/Host: ---.dynamic.vega-ua.net
|
Розгорнути попередні цитати...Якісь дивні два з трьох перших дописи в гілці. . В 20-28 перший , в 20-30 другий , в 20-31 третій .такі простині ні за дві ні за три хвилини не напишеш. Тобто то заготовки? Тіпа дві точки зору для тих що не в курсі?я перепостив з попередьої теми
а кацапський бот мав заготовлено . чому мав ? це питання
16 травня 2018 21:33:07 IP/Host: ---.pool.ukrtel.net
|
ну окей. Будут выборы модеров. А как это будет выглядеть?
16 травня 2018 21:33:32 IP/Host: ---.domashka.kiev.ua
|
16 травня 2018 21:33:32 IP/Host: ---.pool.ukrtel.net
|
16 травня 2018 21:33:55 IP/Host: ---.sevtele.com
|