Re: Вопросы по ФУП и конфликту Слава и йожи |
16 травня 2018 22:19:30 IP/Host: 194.44.30.---
|
Наскільки я розумію, теперішня ситуація виникла через конфлікт двох світоглядів - меркантильного та ідеалістичного.
Згідно з одним ФУП мав приносити дохід за будь-яку ціну - навіть ціною залучення різних одіозних дописувачів.
Добре ще якби був просто срач з непринципових питань.
Але зараз питання стоїть руба - або ми, або нас.
Слав був готовий взяти на себе фінансування (і зрештою вклав деякі кошти в забезпечення функціонування ФУПу) - попри красиві слова і заяви, крім нього ніхто сктьєвих сум не давав (не знаю чи давав ще хтось).
Ідея модератора-адміністратора, який брав би участь в дискусіях виявилася хибною - позаштатні модератори часто банили з особистих міркувань тих, з ким вступали в конфлікт.
Тому слід, мабуть, повернутися до штатного адміністратора-модератора і третейського суду на випадок виникнення конфлікту інтересів чи спірного рішення.
Адміністратор не може брати участь в обговореннях.
Питання його утримання має вирішуватися УП - за рахунок реклами та доплати від УП (якщо коштів від реклами не вистачатиме).
Наскільки я бачу з дописів іншого розв‘язання не видно.
Інша проблема - політична орієнтація УП. Існує аутивне протистояння між прихильниками різних політичних партій, що нормально.
Ненормально - будь-яка підтримка російської окупаційної політики чи її наслідків. Також недопустимою є проросійська пропаганда, яка може набирати різних форм.
Далі буде.
Вибачте, в мене літак на злітній смузі.
16 травня 2018 22:19:33 IP/Host: ---.la.net.ua
|
Розгорнути попередні цитати...модератори не повинні писати на форумі
бо почнуть гнобити за думки відмінні від власних
але стороннім доведеться платитине уверена, что можно найти людей, которые будут этим заниматься на профессиональной основе.
Для меня это равносильно равнодушному модератору.
Не бывает идеального модератора - как минимум тот, кого забанят, будет люто его ненавидеть.
Но можно отстраниться. Есть люди, способные встать над своими взглядами. Таких надо находить.
Амид - точно из такого разряда. Ищите других.
16 травня 2018 22:20:01 IP/Host: ---.pool.ukrtel.net
|
16 травня 2018 22:20:01 IP/Host: ---.under.net.ua
|
Розгорнути попередні цитати...Слав з тобою і йожою вже все зрозуміло. Єдине чого я не розумію чого ви навічно не забанені після всього цього позору.Щось зрозуміло , а щось - ні . Категорично проти банів проукраїнських дописувачів , навічно .Опять же - кто определят "проукраинскость" дописувачей? Но меня тоже сильно коробит бан навсегда.
16 травня 2018 22:20:07 IP/Host: ---.domashka.kiev.ua
|
16 травня 2018 22:20:27 IP/Host: ---.la.net.ua
|
Розгорнути попередні цитати...правила для судей (Раздел 6) - я вам написала и несколько раз предлагала обсудить
собственно судей вы, фуп - так и не смогли выбрать, сколько бы славик не кричал. Ветка с 28 кандидатами (я считала) - тоже утонула в клубеБугога! Ти практично в один й той самий день примудрялась виступати з ініціативами, й мутити епічний срач зі Славом.
Зрозуміло, що на той час вже ніхто не сприймав серйозно те що виходило з під твого пера.
Так само як зараз більшість ігнорує ініціативи Слава, бо не можуть люди з втраченою репутацією щось життєздатне пропонувати.
16 травня 2018 22:20:28 IP/Host: ---.conagrafoods.com
|
Розгорнути попередні цитати...Абсолютно. Хай пише що хоче і де хоче як простий користувач, але він не годиться бути модератором, бо вже майже добив цей форум під час своєї каденції.
Хоча я ніяк не можу зрозуміти, чого ж він добивається? нормальні адекватні модери вже на місці і форум працює прекрасно. Хто йому не дає бути простим фупчиком ВЖЕ? До чого ці відеочати, таємні записи, виливання болота та розголошення приватної інформації, шантаж зруйнувати життя та кар"єру опоненту, натяки про 20 відсотків (які потім прояснив, що не знає, чи Бикова брала, але ж людині тепер реально зруйновано репутацію після цього), та численні заклики до "боротьби" на Фупіі, якщо це не заради магічної кнопки?
І чому Слав говорить від імені фупчиків - чому він говорить "ми", коли має на увазі себе?Хоч Слав мені не друг, але я вимушений заперечити - кнопкою він не зловживав. І навіть як що і є хтось, кого він забанив, це виключно поодинокі випадки. Лірника, Странника, ... і ще багатьох з форуму видавив не Слав.Я на своїй шкурі спробувала модераторство Слава. Якими він мене словами не матюкав - викласти? Свєтині матюки у порівнянні - щоденник інститутки. І чому? тому що через свою інтелектуальну обмеженість (а може, просто тому що міг, користуючись своєю владою), вирішив, що я Ольга Тейлор (яку, до речі, він теж довічно забанив). Я натискаю кнопку - і куди йдуть мої скарги? До нього ж, Слава!
Це себе так модератор поводить на шанованому форумі?? Компроментуючи брутальним матом і неадекватною поведінкою шанований бранд "Української Правди"? І я - тільки один приклад. Всіх, хто на нього не так віртуально подивився, обзивав "ватою" і відправляв у довічний бан. Причому декого після буквально одного поста.
16 травня 2018 22:20:48 IP/Host: ---.184.102.185.t-fibra.net
|
ну то робіть тоді шось.
Подобається тут спілкуватися, але через упороте бабіще, рагуля і дебільних модурів давно вже тут не пишу і бажання нема.
На днях спробував знову тут поспілкуватися, повіривши у "нову аудміуніуструацію" і писати тут знову перехотілося.
сподіваюсь, проблема не в утриманні сервера, а чисто у модерації, яку можна вирішити дуже просто. Сподіваюсь, у вас це нарешті вийде.
16 травня 2018 22:21:14 IP/Host: 198.15.118.---
|
Розгорнути попередні цитати..."Анархія мать порядку" та "Володар мух" в одному бокалі.
УП має повернути всім будь-які гроші, які комусь "жмуть" (що їх вони на щось тут потратили)
УП має взяти під контроль ФУП
Прибрати дурні вступні запитання
Банити виключно і тільки -- за Образи/погрози тощо
У жодному випадку НЕ банити нікого за Політичні/Релігійні/Расові/Гендерні чи інші погляди
Свобода Слдова означає право людини -- мати Власну Думку та Вільно її висловлювати
У чому смисл ФУПу, якщо тут затикають людям роьа чи змушують усіях хором кричати "люміній"
І хто це робить?
Адміни, які возомнили про себе невідомо що
Це непорядок
НМДУП точно не будет никому возвращать деньги, которые кто-то добровольно выделил на форум. Тем более, что, как я понимаю, эти деньги не были учтены надлежащим образом.
Во всем остальном я с вами согласна.Я предлагал всем пользователям ФУПа собраться и отдать Славе деньги ( я не думаю что с носа много бы получилось )
16 травня 2018 22:21:33 IP/Host: 37.73.43.---
|
Уважаемые форумчане!
Не буду выступать с заявлениями, честно говоря, я в легком шоке от случившегося.
Не думала, что мне придется выступать в качестве арбитра на форуме - была уверена, что вы уже создали независимую и работающую систему самоорганизации.
Но кризис - это хороший повод исправить ошибки и сделать форум сильнее.
Моя позиция неизменна - я не собираюсь продавать форум.
Готова ответить на ваши вопросы о работе ФУП, его настоящем и будущем.
16 травня 2018 22:22:13 IP/Host: 213.179.239.---
|
Розгорнути попередні цитати...Мне не нравится что ФУП ( за последние три года руководства форумом этими людьми ) превратился педроботовскую скотобазу огороженную заборомИ я не хотела бы, чтобы ФУП превратился в "педроботовскую скотобазу огороженную забором". Мне лично было бы стыдно. Вы же не подразделение минстеця?
16 травня 2018 22:22:15 IP/Host: ---.conagrafoods.com
|
Розгорнути попередні цитати...правила для судей (Раздел 6) - я вам написала и несколько раз предлагала обсудить
собственно судей вы, фуп - так и не смогли выбрать, сколько бы славик не кричал. Ветка с 28 кандидатами (я считала) - тоже утонула в клубеБугога! Ти практично в один й той самий день примудрялась виступати з ініціативами, й мутити епічний срач зі Славом.
Зрозуміло, що на той час вже ніхто не сприймав серйозно те що виходило з під твого пера.
Так само як зараз більшість ігнорує ініціативи Слава, бо не можуть люди з втраченою репутацією щось життєздатне пропонувати.в чому втрачена моя репутація?
це цікаво
16 травня 2018 22:22:39 IP/Host: ---.la.net.ua
|
И самое последнее -вдруг кому-то будет полезно?...
Не принимайте предложение Славика про "2 незалежних модери на з/п" - это приведет к такому же скандалу и грязи, как взорвалось этой весной. Славик будет искренне считать, что раз он башляет, то ему и заказывать банкет.
Лучше доведите до логической точки прозрачность и регулярность рекл.поступлений и донат-кнопки.
У меня всё. Жду только озвучивания реальных сумм за рекламу на форуме - от Алены или кого-то другого по ее поручению.
16 травня 2018 22:22:51 IP/Host: ---.pool.ukrtel.net
|
Розгорнути попередні цитати...Я - против пропаганды. Против того, чтобы люди из ближнего зарубежья, чувствовали себя у нас как дома, специально разжигали распри.Дописувачам з рф тут взагалі не місце, за останні роки жодного адекватного не було.
Дописувачів, які топлять за рашку, або все Українське їм муляє, теж треба гнати в заший. Вони і є ватани.
16 травня 2018 22:23:17 IP/Host: ---.dynamic-FTTB.kharkov.volia.com
|
16 травня 2018 22:23:39 IP/Host: ---.tupoleva.net
|
Розгорнути попередні цитати...А за что Йожа требовала денег от Слава?Это вопрос к йоже и Славу. У них разные версии. В этой ситуации я клонна верить Славу.моей версии вы не спрашивали и не слышали.
Алена, пожалуйста опубликуйте общую сумму рекламных денег, которые я получила у вас (у андрея клименко) в первый раз в 2016 году, и далее за 2017й и 3 месяца 2018-го. У меня всё.
Потому что мои предъявления расчетов от Андрея никак не устроили ни Слвика (Амид свидетель), ни остальных юзеров. Именно этот вопрос наиболее активно муссируется всеми.
Под раздачу попал даже новый админ Амид - его личные объяснения тоже были просто проигнорированы.
А наблюдать постоянное втирание гнилой селедки про крысила-рубилакассу-приватизировала-греблабабло (с) юзер слав - у меня нет ни сил, ни желания.
Буду очень благодарна.
Я хотела уйти с УП - и вы про это знали с августа-17 - и я наконец ушла в конце декабря.
Я точно так же хотела уйти и с форума - совсем уйти, у меня просто поменялись жизненные приоритеты - и я ушла. Если нужно было, чтобы такой ценой - то значит так уже и будет. В конце концов, с людьми, которые за считанные дни способны создать ветку на 100 страниц с втиранием гнилой селедки в кого угодно неугодного им, и тщательно лелеять её - как, напр, "квартирная" ветка про нардепа Лещенко - мне не потягаться
Вотрут какую угодно селедку, нагромождая ложь за ложью. Объяснить кому-то что-то бесполезно, а тем более переубеждать.
16 травня 2018 22:25:01 IP/Host: ---.ohtele.com
|
Розгорнути попередні цитати...Формально ФУП принадлежит мне. Но фактически, согласитесь, я очень давно вообще никак не вмешиваюсь в вашу жизнь. Дала вам полную свободу.
Я ЗА то, чтобы администрацию, модераторов, судей, кого хотите, выдвигали и назначали вы сами.
Думаю, было бы правильно администратора согласовать со мной. Судьи и модераторы - это уже ваш выбор.
Но, кстати, это моя позиция со времен "великой реформы" на ФУПе - ничего с тех пор не поменялось.Уважаемая Pravda,
Уважаю Вашу позицию, но вынужден просить Вас не полагаться на самоорганизацию ФУПовского общества. Вы, как формальный владелец ФУПа, неизбежно, просто по формальным признакам, несете ответственность за происходящее на ФУПе. Например, несколько раз происходили случаи разглашения персональных данных, в нарушение укр. законодательства. При необходимости, могу привести примеры.
То есть, контроль с Вашей стороны всё равно должен быть.
Непременно.
С уважением,
Имярек.Вы правы - контроль должен быть, вы снова правы - я несу юридическую ответственность за происходящее на форуме. Буду благодарна за примеры.
16 травня 2018 22:25:39 IP/Host: ADMIN
|
Розгорнути попередні цитати...Формально ФУП принадлежит мне. Но фактически, согласитесь, я очень давно вообще никак не вмешиваюсь в вашу жизнь. Дала вам полную свободу.Альона.
ну з ФУПом все ясно, 100-200 юзерів, 1000 гостей в день, тут грошей не зробиш.
А що ти зробила з блогами ?
було 35 тисяч гостей в день.
200- 300 каментів на кожний блог
гроші текли рікою.
а ти поставила нового модератора.
він забанив всіх українцв і патріотів.
лишилися 2 юльки, один шизік, другий з туровської і пару порохоботів.
каментів стало в середньому 2-5 на блог
ти зарізала курку яка несла золоті яйця
так дєржать...
16 травня 2018 22:25:48 IP/Host: ---.la.net.ua
|
16 травня 2018 22:26:04 IP/Host: ---.pool.ukrtel.net
|
И самое последнее -вдруг кому-то будет полезно?...
Не принимайте предложение Славика про "2 незалежних модери на з/п" - это приведет к такому же скандалу и грязи, как взорвалось этой весной. Славик будет искренне считать, что раз он башляет, то ему и заказывать банкет.
Лучше доведите до логической точки прозрачность и регулярность рекл.поступлений и донат-кнопки.
У меня всё. Жду только озвучивания реальных сумм за рекламу на форуме - от Алены или кого-то другого по ее поручению.
16 травня 2018 22:26:08 IP/Host: 193.109.128.---
|
Что ни говори а перекос в сторону травли зрадофилов был,но переможникам и этого было мало,как выяснилось.Про вату никто не спорит - ей тут не место
16 травня 2018 22:26:08 IP/Host: ---.pool.ukrtel.net
|
але стороннім доведеться платитине уверена, что можно найти людей, которые будут этим заниматься на профессиональной основе.
Не бывает идеального модератора - как минимум тот, кого забанят, будет люто его ненавидеть.
Но можно отстраниться. Есть люди, способные встать над своими взглядами. Таких надо находить.
Амид - точно из такого разряда. Ищите других.
16 травня 2018 22:26:13 IP/Host: ---.pool.ukrtel.net
|
и последнее. По поводу самоорганизации
правила для судей (Раздел 6) - я вам написала и несколько раз предлагала обсудить
собственно судей вы, фуп - так и не смогли выбрать, сколько бы славик не кричал. Ветка с 28 кандидатами (я считала) - тоже утонула в клубе
Перед моим уходом я смогла таки организовать модераторов и арбитра - и они выбрали трех судей из этих 28
одним из них был Амид, который теперь админ.
осталось двое.
Раздел для судей и их функционал растик по моей просьбе успел сделать, и мы его даже протестили.
Т.е. все готово для старта.
Но за эти 3 недели, как все давно готово - никто так и не прикрутил хотя бы правила, и никто не взял на себя труд представить судей.
А теперь вы собираетесь снова выбирать "сами"Могу пожелать удачи и дать совет - любые оргвопросы по обустройству фупа - доводите до конца, до логической точки. Не ждите, что кто-то это сделает за вас - потому что этот "кто-то" разлогинилась и не планирует возвращаться сюда.
16 травня 2018 22:27:10 IP/Host: ---.la.net.ua
|
16 травня 2018 22:27:55 IP/Host: ---.abhsia.telus.net
|
Розгорнути попередні цитати...Хоч Слав мені не друг, але я вимушений заперечити - кнопкою він не зловживав. І навіть як що і є хтось, кого він забанив, це виключно поодинокі випадки. Лірника, Странника, ... і ще багатьох з форуму видавив не Слав.Я на своїй шкурі спробувала модераторство Слава. Якими він мене словами не матюкав - викласти? Свєтині матюки у порівнянні - щоденник інститутки. І чому? тому що через свою інтелектуальну обмеженість (а може, просто тому що міг, користуючись своєю владою), вирішив, що я Ольга Тейлор (яку, до речі, він теж довічно забанив). Я натискаю кнопку - і куди йдуть мої скарги? До нього ж, Слава!
Це себе так модератор поводить на шанованому форумі?? Компроментуючи брутальним матом і неадекватною поведінкою шанований бранд "Української Правди"? І я - тільки один приклад. Всіх, хто на нього не так віртуально подивився, обзивав "ватою" і відправляв у довічний бан. Причому декого після буквально одного поста.
Конкістадора розбанили це плюс. Питання чи бабло Слава переможе зло)))
Я за те що б він виклав реальне бабло за ФУП. Підкреслю - реальне)))
16 травня 2018 22:28:20 IP/Host: 185.146.120.---
|
в чому втрачена моя репутація?
це цікаво
16 травня 2018 22:29:20 IP/Host: ---.broadband.kyivstar.net
|
Розгорнути попередні цитати...Не продається ФУП і добре
Не давати тут вільно працювати скоординованим штабним писакам - теж було б корисноЯ категорически против того, чтобы на ФУПе заседали сплошные партийные писаки. Это убъет форум быстрее, чем все остальное.Насправді це дуже спірне питання, за якими критеріями визначати хто партійний? Вони вміють гарно шифруватися. Наприклад, всі хто беззастережно підтримує політику нинішнього президента і не сприймає жодної критики у його бік - партійні писаки?
16 травня 2018 22:29:29 IP/Host: ---.pool.ukrtel.net
|
Розгорнути попередні цитати...Это вопрос к йоже и Славу. У них разные версии. В этой ситуации я клонна верить Славу.моей версии вы не спрашивали и не слышали.
Алена, пожалуйста опубликуйте общую сумму рекламных денег, которые я получила у вас (у андрея клименко) в первый раз в 2016 году, и далее за 2017й и 3 месяца 2018-го. У меня всё.
Потому что мои предъявления расчетов от Андрея никак не устроили ни Слвика (Амид свидетель), ни остальных юзеров. Именно этот вопрос наиболее активно муссируется всеми.
Под раздачу попал даже новый админ Амид - его личные объяснения тоже были просто проигнорированы.
А наблюдать постоянное втирание гнилой селедки про крысила-рубилакассу-приватизировала-греблабабло (с) юзер слав - у меня нет ни сил, ни желания.
Буду очень благодарна.
Я хотела уйти с УП - и вы про это знали с августа-17 - и я наконец ушла в конце декабря.
Я точно так же хотела уйти и с форума - совсем уйти, у меня просто поменялись жизненные приоритеты - и я ушла. Если нужно было, чтобы такой ценой - то значит так уже и будет. В конце концов, с людьми, которые за считанные дни способны создать ветку на 100 страниц с втиранием гнилой селедки в кого угодно неугодного им, и тщательно лелеять её - как, напр, "квартирная" ветка про нардепа Лещенко - мне не потягаться
Вотрут какую угодно селедку, нагромождая ложь за ложью. Объяснить кому-то что-то бесполезно, а тем более переубеждать.а я не хочу, чтоб ты уходила. я против...
16 травня 2018 22:29:37 IP/Host: ---.la.net.ua
|
Розгорнути попередні цитати...в чому втрачена моя репутація?
це цікавоВ процесі срачу, ти врешті-решт скотився до рівня Йожа.
Це виключно моє, імхо, але навіть зараз ти продовжуєш вести "бойові дії", маскуючи це турботою про ФУП, і все заради того, щоб в майбутньому до модерування чи адмінства не потрапив ніхто з лояльних, на твою думку, Йожу.
Тому нема віри в твої добрі наміри
16 травня 2018 22:30:58 IP/Host: ---.under.net.ua
|
Добрый вечер.
Буду краток.
Вот стиль общения руководства форума
Показати зображення...
Показати зображення...
Показати зображення...
Замечательная дружелюбная атмосфера.
И вежливые прощания перед банами.
16 травня 2018 22:31:04 IP/Host: 185.146.120.---
|
Поэтому за слово "порохобот" я бы вообще банил нафиг
16 травня 2018 22:31:28 IP/Host: ---.la.net.ua
|
Розгорнути попередні цитати...Формально ФУП принадлежит мне. Но фактически, согласитесь, я очень давно вообще никак не вмешиваюсь в вашу жизнь. Дала вам полную свободу.
Я ЗА то, чтобы администрацию, модераторов, судей, кого хотите, выдвигали и назначали вы сами.
Думаю, было бы правильно администратора согласовать со мной. Судьи и модераторы - это уже ваш выбор.
Но, кстати, это моя позиция со времен "великой реформы" на ФУПе - ничего с тех пор не поменялось.звичайно це так і було формально що на фупі повна свобода
але нас постійно лякали що Ви згадаєте про фуп і викинете нас звідсиЯ так полагаю, вы, Слав, говорите о йоже? Прошу доказательства.
Теперь для всех - по поводу "убить фуп"
я не совсем гладко увольнялась с УП. Третий раз за 8 лет.
Первый - в 2012, после открытого письма к АЮ - до сих пор в админке где-то есть
Второй - весной-2015, когда так и не смогла добиться от вас, Алена, никакого ответа по поводу этих злосчастных рекламных денег - т.е. совсем никакого, а фуп уже тогда на меня наседал "оооо света тут гребет бабло", да и проблемы у нас начались с железом, скидывались всем форумом. Под аккомпанемент, разумеется - "а где наши деньги с рекламы?..."
и третий - вот, с сентября-17, когда перед новым годом мне наконец удалось поставить точку.
И я была убеждена, что такое негативное отношение - взаимное. Прошу меня простить, Алена - у меня не было никаких оснований думать как-то иначе.
И, следовательно, любое мое обращение к вам, пани главред УП, - могло спровоцировать что угодно вплоть до отключения фупа с главной УП - именно так я и представляла себе смерть форума.
Потому что все эти долгие 8 лет любое мое обращение к вам, Алена, по поводу фупа вызывало у вас или недовольство, или прямое игнорирование.
Именно поэтому я считала, что простое напоминание о существовании форума, да еще и от меня - вызовет у вас какую угодно реакцию, кроме положительной. Вы сами не дали считать иначе за эти 8 лет.
И поэтому писала, что теоретически "убить фуп" может кто угодно - просто напомнив вам о его существовании.
16 травня 2018 22:32:05 IP/Host: ---.volia.net
|
16 травня 2018 22:32:18 IP/Host: ---.46-149-93-250.nat.osnova.tv
|
и как вы вообще себе представляете заработок на блогах? Или на форуме?
16 травня 2018 22:32:18 IP/Host: ---.pool.ukrtel.net
|
Розгорнути попередні цитати...Я категорически против того, чтобы на ФУПе заседали сплошные партийные писаки. Это убъет форум быстрее, чем все остальное.Насправді це дуже спірне питання, за якими критеріями визначати хто партійний? Вони вміють гарно шифруватися. Наприклад, всі хто беззастережно підтримує політику нинішнього президента і не сприймає жодної критики у його бік - партійні писаки?Ничего спорного в этом нет.
Просто не надо путать "критику" и вранье. Например, "всемизвестная" коррупция Порошенко. Это не "критика" это вранье. фейк. и причем тут "партийная" принадлежность. из всех кого я знаю и кого называют "порохоботами" нет ни одного члена БПП. Поэтому за слово "порохобот" я бы вообще банил нафигТ.к. 99% случаев оно всплывает, когда оппоненту нечего возразить по фактажу. А попробуй сделать - сразу завопят "фулиганы свободы слова лишают". Только вот что я скажу: свобода слова и свобода вранья - это разные вещи.
Сейчас здесь свобода вранья. Кому это на руку в итоге? Правильно - т.н. "писакам"
16 травня 2018 22:32:30 IP/Host: ---.dynamic-FTTB.kharkov.volia.com
|
Амид - точно из такого разряда. Ищите других.незгоден з Вами
16 травня 2018 22:32:41 IP/Host: ---.conagrafoods.com
|
Розгорнути попередні цитати...Я на своїй шкурі спробувала модераторство Слава. Якими він мене словами не матюкав - викласти? Свєтині матюки у порівнянні - щоденник інститутки. І чому? тому що через свою інтелектуальну обмеженість (а може, просто тому що міг, користуючись своєю владою), вирішив, що я Ольга Тейлор (яку, до речі, він теж довічно забанив). Я натискаю кнопку - і куди йдуть мої скарги? До нього ж, Слава!
Конкістадора розбанили це плюс. Питання чи бабло Слава переможе зло)))
Я за те що б він виклав реальне бабло за ФУП. Підкреслю - реальне)))А скільки це зайняло зусиль - розбанити Конкістадора, хоча у порівнянні з іншими він нічого поганого не зробив і не сказав. Вийшло непорозуміння. То Слав до цього часу матюкається - як так, розбанили!
Якщо Слав чи хтось інший викладає бабло, то все, що я прошу - щоб, як вже хтось написав, це було 1) відкрито розголошено юзерам і 2) формально задокументовано, включаючи, що, власне, за це отримує "спонсор".
А юзери хай собі вирішують, брати їм участь у такому форумі чи ні. Адже ніхто не заважає Славу просто сьогодні піти і розкрутити свій власний форум, де він буде бог, цар і банщик всіх, кого захоче.
16 травня 2018 22:33:31 IP/Host: ---.under.net.ua
|
Розгорнути попередні цитати...Шановна Олено Юріївно!
Стан форуму на даний момент мене, як і дуже багато форумчан зараз влаштовує. Абсолютно влаштовує Amid, як адміністратор форуму та теперішні модератори.
Єдина просьба - не віддавайте кнопку Славу, бо весь цей скандал піднявся через спробу одноосібного керування форумом згідно своїх хворобливих уявлень про "кацапів", "вату", "сепаратистів", бажання просто потролити і розвести на пустому місці скандал і срач, а також істеричного бажання заволодіти "головною кнопкою ФУПу".
Просто залиште все, як є на даний момент. Ну, може ще додати модераторів, якщо наявні не справляються.
І ще вважаю, що модератори мають бути або анонімними, або взагалі не дописувати на форумі.
Дякую за увагу.Если Amid захочет быть модератором, админом, кем угодно, я не против. Знаю его в реале очень много лет. Он очень надежный, приличный, честный человек. Но слово за ним.
Славу "кнопку" не отдам. Он сам сейчас не просит. Могу ошибаться, но ему важно, чтобы форум работал и процветал. Не зря же он сам, по собственной инициативе, так долго финансово помогал форуму. Я ему благодарна за это. Но кнопка не продается.
16 травня 2018 22:34:29 IP/Host: 185.146.120.---
|
Так я веду таку політику що б всі на кого має вплив йож не були присутні в адміністрації форуму я цього не скриваю
16 травня 2018 22:34:37 IP/Host: ---.la.net.ua
|
Розгорнути попередні цитати...Шановна Олено Юріївно!
Стан форуму на даний момент мене, як і дуже багато форумчан зараз влаштовує. Абсолютно влаштовує Amid, як адміністратор форуму та теперішні модератори.
Єдина просьба - не віддавайте кнопку Славу, бо весь цей скандал піднявся через спробу одноосібного керування форумом згідно своїх хворобливих уявлень про "кацапів", "вату", "сепаратистів", бажання просто потролити і розвести на пустому місці скандал і срач, а також істеричного бажання заволодіти "головною кнопкою ФУПу".
Просто залиште все, як є на даний момент. Ну, може ще додати модераторів, якщо наявні не справляються.
І ще вважаю, що модератори мають бути або анонімними, або взагалі не дописувати на форумі.
Дякую за увагу.Если Amid захочет быть модератором, админом, кем угодно, я не против. Знаю его в реале очень много лет. Он очень надежный, приличный, честный человек. Но слово за ним.
Славу "кнопку" не отдам. Он сам сейчас не просит. Могу ошибаться, но ему важно, чтобы форум работал и процветал. Не зря же он сам, по собственной инициативе, так долго финансово помогал форуму. Я ему благодарна за это. Но кнопка не продается.Модератором бути точно не хочу, можу залишитися на підхваті, як той же Растік, для нормального модерування треба витрачати хоча б 3-4 години на день суто на фуп.