Раді Вас бачити! » Увійти » Створити новий профіль

ФЗВ: шкварки :rotate:

ФЗВ: шкварки  :rotate:

Шановні фупчики
Взяв я свіжого перекладеного сала грам 300 порізав кусками, посолив, поперчив і добре вижарив до шкварків
Поки смажив на тому салі що натопилося картоплю, з'їв ті шварки - смакота.
Пахне підсмажена картопля  8-)

І що - сильно шкідлива така їжа?
 :D

Останнє редагування: 14 березня 2019 22:23:20 від nsvvpn
   
Re: ФЗВ: шкварки  :rotate:
PAL

Найцікавіше, що безпечніше за рослинну олію в тих жеж умовах :laugh:
   
Re: ФЗВ: шкварки  :rotate:

Найцікавіше, що безпечніше за рослинну олію в тих жеж умовах :laugh:

Ліпше на салі картоплю смажити?
   
Re: ФЗВ: шкварки  :rotate:

Якщо смажене сало - тоді так, дуже шкідлива такая їжа.
   
Re: ФЗВ: шкварки  :rotate:

Ах ви ж хад :))))
   
Re: ФЗВ: шкварки  :rotate:

Якщо смажене сало - тоді так, дуже шкідлива такая їжа.

олія виділяє більше шкідливих канцерогенів при смаженні
   
Re: ФЗВ: шкварки  :rotate:

Якщо смажене сало - тоді так, дуже шкідлива такая їжа.

Так. Свіже сьогодняшнє
Таке - перекладене м'ясом. А обжарене таке рум'яне з перцем  8-)  Але не зовсім як сухарики)

А в чому шкідливість?
   
Re: ФЗВ: шкварки  :rotate:

Ах ви ж хад :))))

Ви теж таке полюбляєте?  8-)
   
Re: ФЗВ: шкварки  :rotate:

олія виділяє більше шкідливих канцерогенів при смаженні
Да,жидкие растительные масла при нагреве при жарке окисляются- присоединяется кислород к двойным связям.Приобретая вредные свойства для организма.
 Лучше жарить на свином,говяжем жире  (лучше смесь),в них нет двойных связей..
 Шкварки это универсальная вещь для картошки,многих каш.Даже для супчика " все остатки в холодильнике".
 Я обычно не жарю,а скорее тушу,добавив воду.а лучше бульон и подсолнечное масло. Когда воды испарилась,то уже достигнута готовность чего тушил..
 Немного обжарил при перемешивании.чтобы не подгорало на оставшемся масле,добавленном вместе с водой..Специи. Готово. На тарелку сверху зелень.
 Завтра достану из морозилки большой баклажан,лук- репку.морковку и стушу,щедро приправив растительным маслом. А были бы шкварки,то ими...
 И в конце ложку кукурузной муки.Или две.. Впитает лишнюю влагу и масло.

Останнє редагування: 14 березня 2019 22:55:22 від Георгиу
   
Re: ФЗВ: шкварки  :rotate:

Супрун в ФБ написала,что жарить на смальце полезнее,чем на подсолнечном масле.
( жарить вообще вредно,но ,если жарить -то на смальце)
 :)
   
Re: ФЗВ: шкварки  :rotate:

Ви теж таке полюбляєте?  8-)

Особливо люблю шкварочки в баноші :)
   
Re: ФЗВ: шкварки  :rotate:

А як ще ото на молоду кругленьку картопельку полити отим топленим салом і шкварочки такі висмажені, аж похрумкують, та трішки кропом посипати, і ото їсти - картопелька молода аж солодка, шкварочки хрум-хрум солоненькі, і запивати кислим молоком - таким, що вже добре скисло і загусло, що треба ложкою брвти.
Сільська літня вечеря..
   
Re: ФЗВ: шкварки  :rotate:

авжеш на  салі барабуля з цибулею смачніше
   
Re: ФЗВ: шкварки  :rotate:

Особливо люблю шкварочки в баноші :)

Таке хіба москаль не любить!
   
Re: ФЗВ: шкварки  :rotate:

Особливо люблю шкварочки в баноші :)
(tu)
   

Цю тему переглядають:

0 Користувачів і 1 гість
 
Повна версія