Re: Трошки про олію |
21 серпня 2019 14:37:06 IP/Host: ---.volia.net
|
Спасибо комментаторам, порадовали своей беспардонностью
Сковорода, самая обыкновенная совковая дюраль. Для дрочеров на стоимость газа. Мне лично пох сколько он стоит и вас мои затраты никак не должны волновать, что такое принцип, слыхали?
И основная суть эксперимента, понять чем нынешняя рафинированная олия отличается от домашней. Какое говно в нее подмешивают. Если вам не интересно, что вы кушаете, это ваши личные проблемы.
Re: Трошки про олію |
21 серпня 2019 14:37:36 IP/Host: ---.pool.ukrtel.net
|
Розгорнути попередні цитати...Нічого не підмішують. А навіть навпаки, забирають. При рафинації з олії видалються воски та інші речовини, які дають характерний запах і колір.
Говорю тобі як людина, яка працює на олійно-екстракційному заводі.Розкажи більше
Раніше свіжевижата олія із соняшника плюс сіль плюс кільця цибульки були делікатесом
Зараз extra virgin sunflower oil не продают ніде
Warum?
Re: Трошки про олію |
21 серпня 2019 14:50:43 IP/Host: ---.domashka.kiev.ua
|
Розгорнути попередні цитати...Нічого не підмішують. А навіть навпаки, забирають. При рафинації з олії видалються воски та інші речовини, які дають характерний запах і колір.
Говорю тобі як людина, яка працює на олійно-екстракційному заводі.Розкажи більше
Раніше свіжевижата олія із соняшника плюс сіль плюс кільця цибульки були делікатесом
Зараз extra virgin sunflower oil не продают ніде
Warum?Клас ! Ви не з тих людей, які мене переконували, що рафінована олія світла тому, що її водою розбавляють ?
Свіжевижата олія (зі звичайної олійниці) не проходить ніякої обробки. Що вижали, те й злили. Тому в ній присутні всі воски, частини клітковини, кислоти і таке інше. Тому в неї харектерний сильний запах. Для салатів це добре (для тих хто любить). А от при смаженні на такій олії запах далеко не всім подобається (ще може і гіркота з'явитись). Тому для смаження використовують рафіновану олію. З неї ВИДАЛЕНІ фосфоліпіди, воскоподібні речовини, жиророзчинні пігменти, жирніх кислоти, альдегіди, кетони та інші леткі кислоти. Так що при виробництві олії на заводах в неї нічого не додають, а навпаки видаляють.
Re: Трошки про олію |
21 серпня 2019 14:52:15 IP/Host: ---.pool.ukrtel.net
|
Совковую сковородку давно пора выкинуть.
И если ты до сих пор жаришь-шкваришь некачественной говняной оліє, пользуясь сковородкой 40-летней давности, то мне тебя и твою семью искренне жаль.
Re: Трошки про олію |
21 серпня 2019 14:54:41 IP/Host: ---.volia.net
|
Цитоване безпосередньо мене стосуєцця , бо користаюсь совковою і мене влаштовує .
Re: Трошки про олію |
21 серпня 2019 14:58:29 IP/Host: ---.pool.ukrtel.net
|
Розгорнути попередні цитати...Цитоване безпосередньо мене стосуєцця , бо користаюсь совковою і мене влаштовує .Покажи фото своей сковородки.
Re: Трошки про олію |
21 серпня 2019 15:00:31 IP/Host: ---.volia.net
|
Розгорнути попередні цитати...Цитоване безпосередньо мене стосуєцця , бо користаюсь совковою і мене влаштовує .Покажи фото своей сковородки.Та ну , я ж европейські цінності хоч може і частково , але ж визнаю - гріх буде з людей знущатись , псіхіку читачів-дописувачів травмувати . ))
Re: Трошки про олію |
21 серпня 2019 15:06:22 IP/Host: ---.pool.ukrtel.net
|
Розгорнути попередні цитати...Покажи фото своей сковородки.Та ну , я ж европейські цінності хоч може і частково , але ж визнаю - гріх буде з людей знущатись , псіхіку читачів-дописувачів травмувати . ))Та що нам ті дописувачі
Може я хочу в тебе викупити ту чудо-сковороду що 40 років смажить!
Re: Трошки про олію |
21 серпня 2019 15:07:19 IP/Host: 195.64.183.---
|
Re: Трошки про олію |
21 серпня 2019 15:40:10 IP/Host: ---.239.95-12.link-kremen.net
|
Re: Трошки про олію |
21 серпня 2019 15:54:04 IP/Host: ---.pool.ukrtel.net
|
Re: Трошки про олію |
21 серпня 2019 16:05:59 IP/Host: 92.117.150.---
|
Re: Трошки про олію |
21 серпня 2019 16:10:53 IP/Host: 193.93.103.---
|
Да блд йовама, есть нормальные сковородки и чугунка на 3 литра и тефлон, шо вы б***ь уперлись рогом в какую то х.у.йню. Ну совсем фупчики е.б.а.нулись. Самый простой вопрос, основанный на багаторичному досвиду. На домашней олии нагар опадает за сутки, на самом маленьком огне комфорки. Те кто считает стоимость газа, идут просто на..х.уй. На магазинной олии нагар превращается в какую то субстанцию толщиной в пол милиметра, которая просто как эмаль на заводской кружке. У кого не хватає розуму допетрити про що мова, йдить мимо. Пи.здота фупівсьва, у вас розуму як бл у комахи, тільки попиздити про петра та зе
Re: Трошки про олію |
21 серпня 2019 16:34:37 IP/Host: ---.pool.ukrtel.net
|
Re: Трошки про олію |
21 серпня 2019 19:54:20 IP/Host: 195.64.183.---
|
Да блд йовама, есть нормальные сковородки и чугунка на 3 литра и тефлон, шо вы б***ь уперлись рогом в какую то х.у.йню. Ну совсем фупчики е.б.а.нулись. Самый простой вопрос, основанный на багаторичному досвиду. На домашней олии нагар опадает за сутки, на самом маленьком огне комфорки. Те кто считает стоимость газа, идут просто на..х.уй. На магазинной олии нагар превращается в какую то субстанцию толщиной в пол милиметра, которая просто как эмаль на заводской кружке. У кого не хватає розуму допетрити про що мова, йдить мимо. Пи.здота фупівсьва, у вас розуму як бл у комахи, тільки попиздити про петра та зе
Re: Трошки про олію |
21 серпня 2019 23:53:59 IP/Host: ---.dyn.optonline.net
|
Спасибо комментаторам, порадовали своей беспардонностью
Сковорода, самая обыкновенная совковая дюраль. Для дрочеров на стоимость газа. Мне лично пох сколько он стоит и вас мои затраты никак не должны волновать, что такое принцип, слыхали?
И основная суть эксперимента, понять чем нынешняя рафинированная олия отличается от домашней. Какое говно в нее подмешивают. Если вам не интересно, что вы кушаете, это ваши личные проблемы.
Re: Трошки про олію |
22 серпня 2019 00:02:39 IP/Host: ---.com.ua
|
Решил привести в порядок старую сковороду. Выкинуть чисто жалко. Добротная такая сковорода. Ну когда то, в давние времена приводил ее в "чувство" на газовой плите. Ставил на самый медленный огонь и сутки она грелась. Как правило к утру, она была как с конвеера, яркая и блестящая. Поставил на огонь ........ в общей сложности трое суток на огне. Хрен там. Весь этот нагар превратился в какую то пленку типа эмали. Прилипла так, шо даже щетка по металлу на болгарке не снимает. Это я к тому, какое говно в магазине продают. Раньше готовили только на домашней и никаких проблем не было. Что там в нее подмешивают х.з..
Re: Трошки про олію |
22 серпня 2019 00:08:59 IP/Host: ---.dyn.optonline.net
|
Re: Трошки про олію |
22 серпня 2019 00:11:22 IP/Host: ---.play-internet.pl
|
Розгорнути попередні цитати...Раньше жена готовила на модных сковородках пока не доказал что на чугунной жарить удобней и лучше.Главное обкатать новую чугунную сковородку тогда к ней меьше будет прилипать и пригорать.Нужно ее прокалить два три раза с сольюНа різні потреби потрібні різні пательні. Протушувати, або обсмажувати на максимальній температурі м'ясо, краще чавун. А для млинців в мене є з низьким бортиком і покриттям
Re: Трошки про олію |
22 серпня 2019 00:18:32 IP/Host: ---.239.95-12.link-kremen.net
|
Розгорнути попередні цитати...Решил привести в порядок старую сковороду. Выкинуть чисто жалко. Добротная такая сковорода. Ну когда то, в давние времена приводил ее в "чувство" на газовой плите. Ставил на самый медленный огонь и сутки она грелась. Как правило к утру, она была как с конвеера, яркая и блестящая. Поставил на огонь ........ в общей сложности трое суток на огне. Хрен там. Весь этот нагар превратился в какую то пленку типа эмали. Прилипла так, шо даже щетка по металлу на болгарке не снимает. Это я к тому, какое говно в магазине продают. Раньше готовили только на домашней и никаких проблем не было. Что там в нее подмешивают х.з..Довбень, береш звичайну соду кип'ятиш пательню в її розчині півгодини.
Весь нагар розм'якшається , так що його можна зняти шпателем, або ножем. Потім миєш.
І не треба годинами нічого випалювати.
Re: Трошки про олію |
22 серпня 2019 01:04:53 IP/Host: 195.49.149.---
|
Розгорнути попередні цитати...Решил привести в порядок старую сковороду. Выкинуть чисто жалко. Добротная такая сковорода. Ну когда то, в давние времена приводил ее в "чувство" на газовой плите. Ставил на самый медленный огонь и сутки она грелась. Как правило к утру, она была как с конвеера, яркая и блестящая. Поставил на огонь ........ в общей сложности трое суток на огне. Хрен там. Весь этот нагар превратился в какую то пленку типа эмали. Прилипла так, шо даже щетка по металлу на болгарке не снимает. Это я к тому, какое говно в магазине продают. Раньше готовили только на домашней и никаких проблем не было. Что там в нее подмешивают х.з..Довбень, береш звичайну соду кип'ятиш пательню в її розчині півгодини.
Весь нагар розм'якшається , так що його можна зняти шпателем, або ножем. Потім миєш.
І не треба годинами нічого випалювати.ну шо за люди я знаю, що є багато способів очистити нагар с посуду. До інших не вдавався, бо цей провірений роками. Щось у складі олії змінилось. Мова йде про магазинну.
Re: Трошки про олію |
22 серпня 2019 01:16:24 IP/Host: ---.broadband.kyivstar.net
|
Re: Трошки про олію |
22 серпня 2019 01:19:48 IP/Host: ---.com.ua
|
Розгорнути попередні цитати...Довбень, береш звичайну соду кип'ятиш пательню в її розчині півгодини.
Весь нагар розм'якшається , так що його можна зняти шпателем, або ножем. Потім миєш.
І не треба годинами нічого випалювати.ну шо за люди я знаю, що є багато способів очистити нагар с посуду. До інших не вдавався, бо цей провірений роками. Щось у складі олії змінилось. Мова йде про магазинну.Я почти также свои чищу.
Фо Дидусь с содою: а снаружи почистить?
Re: Трошки про олію |
22 серпня 2019 10:21:16 IP/Host: ---.fun.co.ua
|
Розгорнути попередні цитати...Треба просто купити нову паделю. І не замрочуватись. Мені б Ваші проблеми:-)та є інші пательні . Питання в тому, що туди підмішують, що такий результат дає
Re: Трошки про олію |
22 серпня 2019 10:26:03 IP/Host: ---.fun.co.ua
|
Розгорнути попередні цитати...Для смаження треба використовувати ріпакові оліюКокосовую. Она не горит
Re: Трошки про олію |
22 серпня 2019 10:36:23 IP/Host: ---.155.158.104.in-addr.arpa
|
Розгорнути попередні цитати..."Поставил на огонь ........ в общей сложности трое суток на огне."
А-а-а-а-а-ааааа!!!
три доби газ палити !!!!
Через пательню в якоі зруйновано покритя!!!!
Три доби!!! ТРИ!!!!!
Газу страчено на сумму двох нових пателен!
Зеленский !Вова ! Знизь цим людям ще тарифи,вони того врті !
Це тупік! Газ нормальну ціну платити -- дорого ,а три доби братванку палити--нормалек!
Шикарно жиете панове! Ні англіець ,ні португалець ні німець такого субі не дозволить -- то дорого!чому дорого?))) то ж не через лічильник. а по абонплатію вважаю на шару. він може всі комфорки на всю цілодобово палити - і платити лиш символічну абонплату
Re: Трошки про олію |
22 серпня 2019 10:38:26 IP/Host: ---.it-tv.org
|
Re: Трошки про олію |
22 серпня 2019 10:59:10 IP/Host: ---.mobile.vf-ua.net
|
После того, как год назад поставили дома посудомойку, и теперь сковородки моем только там, забыли, что такое нагар. Но конечно мыть надо при высокой температуре 70 град. Сейчас все сковородки как новые, только по царапинам на антипригарном покрытии видно, что были в использовании.
У меня вывод такой — нагар убирается за счет высокой температуры воды и за счет того, что все это плещется в воде достаточно долго. Руками так не сделаешь — не будешь же ты елозить сковородку кипятком полчаса вручную
Re: Трошки про олію |
22 серпня 2019 12:08:42 IP/Host: ---.fun.co.ua
|
Розгорнути попередні цитати...Нічого не підмішують. А навіть навпаки, забирають. При рафинації з олії видалються воски та інші речовини, які дають характерний запах і колір.
Говорю тобі як людина, яка працює на олійно-екстракційному заводі.Розкажи більше
Раніше свіжевижата олія із соняшника плюс сіль плюс кільця цибульки були делікатесом
Зараз extra virgin sunflower oil не продают ніде
Warum?
Re: Трошки про олію |
22 серпня 2019 12:30:03 IP/Host: ---.fun.co.ua
|
Да блд йовама, есть нормальные сковородки и чугунка на 3 литра и тефлон, шо вы б***ь уперлись рогом в какую то х.у.йню. Ну совсем фупчики е.б.а.нулись. Самый простой вопрос, основанный на багаторичному досвиду. На домашней олии нагар опадает за сутки, на самом маленьком огне комфорки. Те кто считает стоимость газа, идут просто на..х.уй. На магазинной олии нагар превращается в какую то субстанцию толщиной в пол милиметра, которая просто как эмаль на заводской кружке. У кого не хватає розуму допетрити про що мова, йдить мимо. Пи.здота фупівсьва, у вас розуму як бл у комахи, тільки попиздити про петра та зе
Re: Трошки про олію |
22 серпня 2019 12:36:21 IP/Host: ---.fun.co.ua
|
Розгорнути попередні цитати...Решил привести в порядок старую сковороду. Выкинуть чисто жалко. Добротная такая сковорода. Ну когда то, в давние времена приводил ее в "чувство" на газовой плите. Ставил на самый медленный огонь и сутки она грелась. Как правило к утру, она была как с конвеера, яркая и блестящая. Поставил на огонь ........ в общей сложности трое суток на огне. Хрен там. Весь этот нагар превратился в какую то пленку типа эмали. Прилипла так, шо даже щетка по металлу на болгарке не снимает. Это я к тому, какое говно в магазине продают. Раньше готовили только на домашней и никаких проблем не было. Что там в нее подмешивают х.з..Довбень, береш звичайну соду кип'ятиш пательню в її розчині півгодини.
Весь нагар розм'якшається , так що його можна зняти шпателем, або ножем. Потім миєш.
І не треба годинами нічого випалювати.ну шо за люди я знаю, що є багато способів очистити нагар с посуду. До інших не вдавався, бо цей провірений роками. Щось у складі олії змінилось. Мова йде про магазинну.
Re: Трошки про олію |
22 серпня 2019 12:51:06 IP/Host: ---.z-tele.com.ua
|
Раньше жена готовила на модных сковородках пока не доказал что на чугунной жарить удобней и лучше.Главное обкатать новую чугунную сковородку тогда к ней меьше будет прилипать и пригорать.Нужно ее прокалить два три раза с солью