ФЗВ. Сиров'ялена ковбаса та бастурма своїми руками. |
24 листопада 2023 21:38:24 IP/Host: ---.broadband.kyivstar.net
|
Re: ФЗВ. Сиров'ялена ковбаса та бастурма своїми руками. |
24 листопада 2023 21:39:23 IP/Host: ---.119.PPPoE.ktb.ua
|
Re: ФЗВ. Сиров'ялена ковбаса та бастурма своїми руками. |
24 листопада 2023 21:39:55 IP/Host: ---.broadband.kyivstar.net
|
Re: ФЗВ. Сиров'ялена ковбаса та бастурма своїми руками. |
24 листопада 2023 21:40:54 IP/Host: ---.mobile.kyivstar.net
|
Чи хтось має реальний досвід?
Передивився надцять відосів. Здається, нічого складного і затратного.
Ковбаса с магазину - чим далі, тим більш гидотна на смак і, впевнений, на склад.
Коліться, хто вже робив самостійно?
Re: ФЗВ. Сиров'ялена ковбаса та бастурма своїми руками. |
24 листопада 2023 21:41:27 IP/Host: ---.broadband.kyivstar.net
|
мастурба своїми руками
Re: ФЗВ. Сиров'ялена ковбаса та бастурма своїми руками. |
24 листопада 2023 21:42:28 IP/Host: ---.broadband.kyivstar.net
|
Розгорнути попередні цитати...Чи хтось має реальний досвід?
Передивився надцять відосів. Здається, нічого складного і затратного.
Ковбаса с магазину - чим далі, тим більш гидотна на смак і, впевнений, на склад.
Коліться, хто вже робив самостійно?Щось подібне бастурми роблю з курячого філею. Але є ризик, що затухне.
Re: ФЗВ. Сиров'ялена ковбаса та бастурма своїми руками. |
24 листопада 2023 21:48:31 IP/Host: ---.dip0.t-ipconnect.de
|
Розгорнути попередні цитати...Чи хтось має реальний досвід?
Передивився надцять відосів. Здається, нічого складного і затратного.
Ковбаса с магазину - чим далі, тим більш гидотна на смак і, впевнений, на склад.
Коліться, хто вже робив самостійно?Щось подібне бастурми роблю з курячого філею. Але є ризик, що затухне.накрутив холодильник на 3 градуси внизу. кажуть, треба, щоб не перевищувало 4.
Re: ФЗВ. Сиров'ялена ковбаса та бастурма своїми руками. |
24 листопада 2023 21:51:08 IP/Host: 69.157.202.---
|
Re: ФЗВ. Сиров'ялена ковбаса та бастурма своїми руками. |
24 листопада 2023 21:51:45 IP/Host: ---.lcom.net.ua
|
Re: ФЗВ. Сиров'ялена ковбаса та бастурма своїми руками. |
24 листопада 2023 21:51:50 IP/Host: ---.193-0-205-88.nat.osnova.tv
|
Re: ФЗВ. Сиров'ялена ковбаса та бастурма своїми руками. |
24 листопада 2023 21:55:49 IP/Host: ---.119.PPPoE.ktb.ua
|
скока тібє годікав, піанєр?
іди в жопу (с)
Re: ФЗВ. Сиров'ялена ковбаса та бастурма своїми руками. |
24 листопада 2023 21:55:58 IP/Host: 193.243.147.---
|
Re: ФЗВ. Сиров'ялена ковбаса та бастурма своїми руками. |
24 листопада 2023 21:58:50 IP/Host: ---.try.wideopenwest.com
|
Re: ФЗВ. Сиров'ялена ковбаса та бастурма своїми руками. |
24 листопада 2023 22:08:45 IP/Host: ---.158.32.174.best.net.ua
|
Re: ФЗВ. Сиров'ялена ковбаса та бастурма своїми руками. |
24 листопада 2023 22:09:57 IP/Host: ---.broadband.kyivstar.net
|
Розгорнути попередні цитати...скока тібє годікав, піанєр?
іди в жопу (с)пан сам відкрив кулінарну тему на політичному форумі
а тепер чомусь дивується на таку несерйозну відповідь
на офтопну тему і офтопна відповідь
Re: ФЗВ. Сиров'ялена ковбаса та бастурма своїми руками. |
24 листопада 2023 22:10:54 IP/Host: ---.broadband.kyivstar.net
|
Розгорнути попередні цитати...Щось подібне бастурми роблю з курячого філею. Але є ризик, що затухне.накрутив холодильник на 3 градуси внизу. кажуть, треба, щоб не перевищувало 4.В тебе є контакти Андреаса? Він до війни таким займався
Re: ФЗВ. Сиров'ялена ковбаса та бастурма своїми руками. |
24 листопада 2023 22:11:17 IP/Host: ---.mobile.kyivstar.net
|
Ось залишки сировялу, фотав на тапок. Дві верхні - свинина в колагеновій оболонці, знизу - яловичина в оболонці Налофен (дуже рекомендую). Сировина - дрібно порізане мясо, нітритна сіль, спеції. Два-три тижні десь до готовності, якщо щось просте. Робити реально доволі легко. Були ще сервелат та шинка(вєтчіна, кому звичніше), але вчора з'їли.
Показати зображення...
Re: ФЗВ. Сиров'ялена ковбаса та бастурма своїми руками. |
24 листопада 2023 22:11:25 IP/Host: 176.98.90.---
|
Re: ФЗВ. Сиров'ялена ковбаса та бастурма своїми руками. |
24 листопада 2023 22:11:43 IP/Host: ---.broadband.kyivstar.net
|
Ось залишки сировялу, фотав на тапок. Дві верхні - свинина в колагеновій оболонці, знизу - яловичина в оболонці Налофен (дуже рекомендую). Сировина - дрібно порізане мясо, нітритна сіль, спеції. Два-три тижні десь до готовності, якщо щось просте. Робити реально доволі легко. Були ще сервелат та шинка(вєтчіна, кому звичніше), але вчора з'їли.
Показати зображення...
Re: ФЗВ. Сиров'ялена ковбаса та бастурма своїми руками. |
24 листопада 2023 22:13:14 IP/Host: 193.243.147.---
|
Розгорнути попередні цитати...скока тібє годікав, піанєр?
іди в жопу (с)пан сам відкрив кулінарну тему на політичному форумі
а тепер чомусь дивується на таку несерйозну відповідь
на офтопну тему і офтопна відповідьти, школота, не знаєш традицій ФУПу. Особлиіво по п'ятницях.
Re: ФЗВ. Сиров'ялена ковбаса та бастурма своїми руками. |
24 листопада 2023 22:13:30 IP/Host: ---.broadband.kyivstar.net
|
Розгорнути попередні цитати...Ось залишки сировялу, фотав на тапок. Дві верхні - свинина в колагеновій оболонці, знизу - яловичина в оболонці Налофен (дуже рекомендую). Сировина - дрібно порізане мясо, нітритна сіль, спеції. Два-три тижні десь до готовності, якщо щось просте. Робити реально доволі легко. Були ще сервелат та шинка(вєтчіна, кому звичніше), але вчора з'їли.
Показати зображення...А без нітритної солі можна? Я її на дух не переношу. Я з кон'яком: столова ложка на 1 філе.
Re: ФЗВ. Сиров'ялена ковбаса та бастурма своїми руками. |
24 листопада 2023 22:14:22 IP/Host: ---.pool.ukrtel.net
|
Re: ФЗВ. Сиров'ялена ковбаса та бастурма своїми руками. |
24 листопада 2023 22:15:33 IP/Host: 69.157.202.---
|
Я з кон'яком
Re: ФЗВ. Сиров'ялена ковбаса та бастурма своїми руками. |
24 листопада 2023 22:16:22 IP/Host: ---.broadband.kyivstar.net
|
Re: ФЗВ. Сиров'ялена ковбаса та бастурма своїми руками. |
24 листопада 2023 22:17:39 IP/Host: ---.119.PPPoE.ktb.ua
|
ти, школота, не знаєш традицій ФУПу. Особлиіво по п'ятницях.
Re: ФЗВ. Сиров'ялена ковбаса та бастурма своїми руками. |
24 листопада 2023 22:21:12 IP/Host: ---.158.32.174.best.net.ua
|
Ось залишки сировялу, фотав на тапок. Дві верхні - свинина в колагеновій оболонці, знизу - яловичина в оболонці Налофен (дуже рекомендую). Сировина - дрібно порізане мясо, нітритна сіль, спеції. Два-три тижні десь до готовності, якщо щось просте. Робити реально доволі легко. Були ще сервелат та шинка(вєтчіна, кому звичніше), але вчора з'їли.
Показати зображення...
Re: ФЗВ. Сиров'ялена ковбаса та бастурма своїми руками. |
24 листопада 2023 22:21:41 IP/Host: ---.broadband.kyivstar.net
|
Розгорнути попередні цитати...ти, школота, не знаєш традицій ФУПу. Особлиіво по п'ятницях.схоже що ти сам не знаєш традицій
бо п'ятниця - це не про жратву
а саме про мастурбу цицьки піськи і увачько
крокі не дасть збрехати
Re: ФЗВ. Сиров'ялена ковбаса та бастурма своїми руками. |
24 листопада 2023 22:27:23 IP/Host: ---.ip-92-222-159.eu
|
П'ятниця - день коли традиційно можна відкривати гілки на будь-які теми.
Re: ФЗВ. Сиров'ялена ковбаса та бастурма своїми руками. |
24 листопада 2023 22:27:34 IP/Host: ---.158.32.174.best.net.ua
|
Взяв колагенову оболонку 28мм, шпагат, насадки на м'ясорубку, щоб набивати оболонку, нітритну сіль, харчові фосфати, спеції.
Будемо з дружиною пробувати. Останнім часом полюбляємо приготувати щось не повсякденне. Теж весело.
Re: ФЗВ. Сиров'ялена ковбаса та бастурма своїми руками. |
24 листопада 2023 22:30:23 IP/Host: ---.ip-92-222-159.eu
|
Re: ФЗВ. Сиров'ялена ковбаса та бастурма своїми руками. |
24 листопада 2023 22:32:17 IP/Host: 185.42.130.---
|
Re: ФЗВ. Сиров'ялена ковбаса та бастурма своїми руками. |
24 листопада 2023 22:32:43 IP/Host: ---.public.t-mobile.at
|
Re: ФЗВ. Сиров'ялена ковбаса та бастурма своїми руками. |
24 листопада 2023 22:34:15 IP/Host: ---.broadband.kyivstar.net
|
Розгорнути попередні цитати...Взяв колагенову оболонку 28мм, шпагат, насадки на м'ясорубку, щоб набивати оболонку, нітритну сіль, харчові фосфати, спеції.
Будемо з дружиною пробувати. Останнім часом полюбляємо приготувати щось не повсякденне. Теж весело.Фосфати тільки для ковбас з тепловою обробкою (шинка, сервелат, лікарська і т.д) А для них ще обовязково ваги кухонні треба і термометр. Ну і електродуховка, щоб температуру не вище 90 тримати.
Re: ФЗВ. Сиров'ялена ковбаса та бастурма своїми руками. |
24 листопада 2023 22:36:26 IP/Host: 185.42.130.---
|
Взяв колагенову оболонку 28мм, шпагат, насадки на м'ясорубку, щоб набивати оболонку, нітритну сіль, харчові фосфати, спеції.
Будемо з дружиною пробувати. Останнім часом полюбляємо приготувати щось не повсякденне. Теж весело.
Re: ФЗВ. Сиров'ялена ковбаса та бастурма своїми руками. |
24 листопада 2023 22:40:26 IP/Host: ---.broadband.kyivstar.net
|
Re: ФЗВ. Сиров'ялена ковбаса та бастурма своїми руками. |
24 листопада 2023 22:41:51 IP/Host: ---.broadband.kyivstar.net
|
Розгорнути попередні цитати...Взяв колагенову оболонку 28мм, шпагат, насадки на м'ясорубку, щоб набивати оболонку, нітритну сіль, харчові фосфати, спеції.
Будемо з дружиною пробувати. Останнім часом полюбляємо приготувати щось не повсякденне. Теж весело.Фосфати, до сировяленої не дають.
Re: ФЗВ. Сиров'ялена ковбаса та бастурма своїми руками. |
24 листопада 2023 22:47:12 IP/Host: ---.119.PPPoE.ktb.ua
|
Re: ФЗВ. Сиров'ялена ковбаса та бастурма своїми руками. |
24 листопада 2023 22:48:14 IP/Host: 198.52.146.---
|
Re: ФЗВ. Сиров'ялена ковбаса та бастурма своїми руками. |
24 листопада 2023 22:49:22 IP/Host: ---.ip-92-222-159.eu
|
Re: ФЗВ. Сиров'ялена ковбаса та бастурма своїми руками. |
24 листопада 2023 22:52:28 IP/Host: ---.19-2.cable.virginm.net
|
Роблю полендвіцю зі свині, джеркі з свині