Re: Пектиму хліб |
19 квітня 2020 12:17:28 IP/Host: ---.dynamic-pool.mclaut.net
|
Re: Пектиму хліб
Пшениця
|
20 квітня 2020 03:00:46 IP/Host: ---.wp.shawcable.net
|
Re: Пектиму хліб |
20 квітня 2020 07:04:58 IP/Host: 93.76.8.---
|
Показати зображення...
Разрезала свою Паннеттоне. Ну, что я вам скажу, для тех кому нравится классическая итальянская пасха, получилось очень близко к оригиналу. Есть специфическая ватность, влажность и слоистость, слоистости хотелось бы побольше, но если не смотреть так на 4+ получилось. Через фото сложно это разлядеть, но поверьте этот рецепт можно использовать.
Re: Пектиму хліб |
20 квітня 2020 09:33:12 IP/Host: ---.dynamic-pool.mclaut.net
|
Розгорнути попередні цитати...Показати зображення...
Разрезала свою Паннеттоне. Ну, что я вам скажу, для тех кому нравится классическая итальянская пасха, получилось очень близко к оригиналу. Есть специфическая ватность, влажность и слоистость, слоистости хотелось бы побольше, но если не смотреть так на 4+ получилось. Через фото сложно это разлядеть, но поверьте этот рецепт можно использовать.панетоне має термін придатності десь з півроку).
Сподіваюсь, ваш варіант не є суцільною хімозою)
Re: Пектиму хліб |
20 квітня 2020 09:39:24 IP/Host: ---.dynamic-pool.mclaut.net
|
Хліб на кукурудзянці і смаженому соняшниковому насінні.
Крупи десь 1/3 від пшеничного борошна. Насіння десь 1/2 склянки
Половину крупи підсмажив до гарного запаху - вона ледве потемніла. Потім додав трохи окропу і зарпариив її 30 сек в мікрохвильвці
Решту крупи просто додав до тіста як звичайно
Насіння побризкав водою, посолив, підсамжив
Аби тісто потім "зцементувалося" при випіканні, спочатку зробив рідкіше тісто (борошно і дріжджі) і поставив його в тепле місце десь на 14 годин. Клейковина сформувалася дуже потужна, граюче тісто аж випустило воду.
Потім вже додав кукурудзянку, насіння і решту борошна.
І ще на 2 години поставив у тепло. Підійшло непогано.
Сильний приємний запах печеної кукурудзи. Надзвичайно смачно вийшло.
Хліб геть не збивається в комок при жуванні - просто розсипається у роті на крихти. Текстура просто чудова.
Показати зображення...
Re: Пектиму хліб
Пшениця
|
20 квітня 2020 16:04:39 IP/Host: ---.wp.shawcable.net
|
Розгорнути попередні цитати...Хліб на кукурудзянці і смаженому соняшниковому насінні.
Крупи десь 1/3 від пшеничного борошна. Насіння десь 1/2 склянки
Половину крупи підсмажив до гарного запаху - вона ледве потемніла. Потім додав трохи окропу і зарпариив її 30 сек в мікрохвильвці
Решту крупи просто додав до тіста як звичайно
Насіння побризкав водою, посолив, підсамжив
Аби тісто потім "зцементувалося" при випіканні, спочатку зробив рідкіше тісто (борошно і дріжджі) і поставив його в тепле місце десь на 14 годин. Клейковина сформувалася дуже потужна, граюче тісто аж випустило воду.
Потім вже додав кукурудзянку, насіння і решту борошна.
І ще на 2 години поставив у тепло. Підійшло непогано.
Сильний приємний запах печеної кукурудзи. Надзвичайно смачно вийшло.
Хліб геть не збивається в комок при жуванні - просто розсипається у роті на крихти. Текстура просто чудова.
Показати зображення...Нашла у себя немного кукурузной крупы в виде хлопьев, для быстрого приготовления. Наверное это вариант для кукурузного хлеба подходит. Сделала микс добавила овсяных хлопьев, семечек подсолнечных и обжарила как вы посоветовали, ещё тыквенных семечек и масла грецкого ореха. Муки с высевками. Короче будет зерновой полезный хлеб.
Re: Пектиму хліб
Пшениця
|
20 квітня 2020 17:26:22 IP/Host: 142.233.200.---
|
Розгорнути попередні цитати...Хліб на кукурудзянці і смаженому соняшниковому насінні.
Крупи десь 1/3 від пшеничного борошна. Насіння десь 1/2 склянки
Половину крупи підсмажив до гарного запаху - вона ледве потемніла. Потім додав трохи окропу і зарпариив її 30 сек в мікрохвильвці
Решту крупи просто додав до тіста як звичайно
Насіння побризкав водою, посолив, підсамжив
Аби тісто потім "зцементувалося" при випіканні, спочатку зробив рідкіше тісто (борошно і дріжджі) і поставив його в тепле місце десь на 14 годин. Клейковина сформувалася дуже потужна, граюче тісто аж випустило воду.
Потім вже додав кукурудзянку, насіння і решту борошна.
І ще на 2 години поставив у тепло. Підійшло непогано.
Сильний приємний запах печеної кукурудзи. Надзвичайно смачно вийшло.
Хліб геть не збивається в комок при жуванні - просто розсипається у роті на крихти. Текстура просто чудова.
Показати зображення...Нашла у себя немного кукурузной крупы в виде хлопьев, для быстрого приготовления. Наверное это вариант для кукурузного хлеба подходит. Сделала микс добавила овсяных хлопьев, семечек подсолнечных и обжарила как вы посоветовали, ещё тыквенных семечек и масла грецкого ореха. Муки с высевками. Короче будет зерновой полезный хлеб.
Re: Пектиму хліб |
22 квітня 2020 10:22:45 IP/Host: ---.dynamic-pool.mclaut.net
|
Re: Пектиму хліб
Пшениця
|
23 квітня 2020 07:43:00 IP/Host: ---.wp.shawcable.net
|
Вот такой получился. Хлеб вкусный, аромат при выпечке был вообще сумасшедший. Пшениця, я обжаривала загружая поэтапно овсяные, кукурузные хлопья, а потом подсолнечные семечки, вот тут и ошиблась, пришлось все сразу с семечками грузить в хлебопечку. Для семечек это рановато поподать сразу в замес. И кукурузных и овсяных хлопьев было мало, нашла остатки какие были. Но хлеб вкусный. Да ещё, я добавляла ложку сухого солода, поэтому цвет соответствующий. Муж купил крупы кукурузной, мелкого помола, теперь попробую с большей долей в общем составе. Обратите внимание какая корочка получилась, слоистая, воздушная, хрустящая с поджаристыми семенами, ням!
Re: Пектиму хліб
Пшениця
|
23 квітня 2020 07:52:43 IP/Host: ---.wp.shawcable.net
|
Re: Пектиму хліб |
23 квітня 2020 08:50:02 IP/Host: ---.dynamic-pool.mclaut.net
|
Розгорнути попередні цитати...Вот такой получился. Хлеб вкусный, аромат при выпечке был вообще сумасшедший. Пшениця, я обжаривала загружая поэтапно овсяные, кукурузные хлопья, а потом подсолнечные семечки, вот тут и ошиблась, пришлось все сразу с семечками грузить в хлебопечку. Для семечек это рановато поподать сразу в замес. И кукурузных и овсяных хлопьев было мало, нашла остатки какие были. Но хлеб вкусный. Да ещё, я добавляла ложку сухого солода, поэтому цвет соответствующий. Муж купил крупы кукурузной, мелкого помола, теперь попробую с большей долей в общем составе. Обратите внимание какая корочка получилась, слоистая, воздушная, хрустящая с поджаристыми семенами, ням!
А корочка і дійсно красива.
Якщо скоринка пориста (з дірочками) - це знак якості
Якщо усохша і пласка - значить неправильно випікали.
Обсмажені крупа і вівсянка розмокли при випіканні, чи залишилися сухими?
Re: Пектиму хліб |
23 квітня 2020 09:07:09 IP/Host: ---.dynamic-pool.mclaut.net
|
Re: Пектиму хліб |
23 квітня 2020 19:03:59 IP/Host: ---.volia.net
|
Re: Пектиму хліб |
23 квітня 2020 19:38:23 IP/Host: 195.64.183.---
|
печу хліб щодня останні 5 років.
Перші місяці 3 читав взахльоб усіма мовами, які знаю і дивився все, що було на Ютубі навіть без звуку, включаючи з Індії, Афнагістану, Ел-Сальвадору і Нової Гвинеї
Потім якось почав розуміти, що нічого нового якось нема: всі відмінності - варіації на тему пропорцій, часу і додатків.
Через півроку з"явилося стійке відчуття, що треба кидати дивитися і слухати, як я вже чітко зрозумів - всю ту рекламну фігню, заради кількості преглядів для них
За ці 5 років перепробував перепробував сотні і сотні комбінацій всього: пропорцій, часу і додатків.
Всі мислимі і немислимі борошна з усіх злаків і незлаків, молов навіть сам, часто просмажуючи до або опісля мелення. Збирав трави, додавав листя з дерев, гілки ялини, туї, ароматні коріння, замішував на виварах з кори дуба і липи, виварах з гілочок малини, ябулуні і груші.
Про такі прості додатки як мед, сік райських яблук чи спиртовий настій кісточок абрикос-мурельок і вишень, кава, , чорний тросниковий чукор, або саморобне борошно із свіжеобсмаженої гречки можна не згадувати.
Цим я займався майже 4 роки
Після всього я зупинився на наступних інгрідієнтах
1. Обсмажена вівсянка - частина цілі, частина перемелена потім в борошно - для смаку і текстури. Несмажена вівсянка середнто помелена - для текстури.
2. Обсмажене насіння - багато. Смак і приємно хрустить.
3. Крупноналіберна кукурудзяна каша - аби трохи кришився навіть свіжий - я таке люблю
3. Борошно звийчайне з твердої пшениці - вміст білку не менше 13г
4. Сіль - люблю присолонкуватий
5. Трошки цукру
6. Вода
7. Швидкі дріжжі
Температура - назагал висока. Але слідкувати, аби не погоріло насіння. Але моя мала любить, коли випечено при середньо-низькій.
Час - чим довше тісто бродить - тим краще. Можна і 3-4 дні, і довше
Тісто замішую так, аби дірочки майбутнього хлібу були однакові і настільки мілкі - наскільки можливо. Типу, як з павутиння. І пружинив назад на всі 100%
Форма - люблю плаский, типу чіабати: можна випікати коротше при виший температурі: аби і зверху не встиг згоріти - і всередині встиг пропектися.
Це якщо дуже коротко.
Re: Пектиму хліб |
23 квітня 2020 21:49:23 IP/Host: ---.dynamic-pool.mclaut.net
|
После этого карантина мы не сможем из дверей квартиры выйти
Опять напекли... вот такие штуки...
Показати зображення...
Показати зображення...
Показати зображення...
Показати зображення...
Re: Пектиму хліб |
23 квітня 2020 21:50:20 IP/Host: 95.67.82.---
|
Вчера испекла. Кукурузной крупы больше 100гр, муки второго сорта с высевками тоже так же, остальная пшеничная вс. Всего 500грм.Масло кукурузное 50 мл, вода 330мл, дрожжи сухие 7гр. Соль по вкусу и сахар две столовые ложки. Тесто было не крутое при замесе, мазалось. Но печка его так вымесила, что меня удивило состояние развитой клейковины, хлеб получился вроде как из муки твёрдых сортов.
Хлебопечка очень хорошо справляется со своей задачей.
А вот при утренних солнечных лучах фото получилось ярким.
Re: Пектиму хліб |
23 квітня 2020 22:15:05 IP/Host: 195.64.183.---
|
Re: Пектиму хліб
Пшениця
|
23 квітня 2020 22:16:08 IP/Host: ---.wp.shawcable.net
|
После этого карантина мы не сможем из дверей квартиры выйти
Опять напекли... вот такие штуки...
Показати зображення...
Показати зображення...
Показати зображення...
Показати зображення...
Re: Пектиму хліб
Пшениця
|
23 квітня 2020 22:18:38 IP/Host: ---.wp.shawcable.net
|
Я сьогодні на кукурудзянці спік. Обсмажив її сильніше, ніж звичайно. До коричньового. Запах стоїть - на стіни дертися.
Дріжджів дав всього лише на кінчику чайної ложки, але дам їм грати в рідкому тісті довго - добу в теплі. Вони там і розмножилися. Тісто стало кислим на смак і з"явився запах алкоголю. Звідкілясь аж прилетіла дрозофіла
Упріло гарно і клейковина знову випустила воду.
В пічці підійшло як скажене - ще трохи і луснуло б.
Фотки покажу і розкажу про смак коли хліб остигне
Re: Пектиму хліб |
23 квітня 2020 22:24:45 IP/Host: 195.64.183.---
|
Розгорнути попередні цитати...Я сьогодні на кукурудзянці спік. Обсмажив її сильніше, ніж звичайно. До коричньового. Запах стоїть - на стіни дертися.
Дріжджів дав всього лише на кінчику чайної ложки, але дам їм грати в рідкому тісті довго - добу в теплі. Вони там і розмножилися. Тісто стало кислим на смак і з"явився запах алкоголю. Звідкілясь аж прилетіла дрозофіла
Упріло гарно і клейковина знову випустила воду.
В пічці підійшло як скажене - ще трохи і луснуло б.
Фотки покажу і розкажу про смак коли хліб остигнепродовження...
А ось що в мене вийшло
Поки пеклося такий запах стояв, що неможливо було терпіти
А як остигло, то... середненько якось. Текстура і решта - нормально, але смаку одна кукурурдзянка, нехай і смажена, якось не додає.
Треба або насіння, або +смажена вівсянка
Показати зображення...
Re: Пектиму хліб |
23 квітня 2020 22:28:50 IP/Host: ---.volia.net
|
Розгорнути попередні цитати...После этого карантина мы не сможем из дверей квартиры выйти
Опять напекли... вот такие штуки...
Показати зображення...
Показати зображення...
Показати зображення...
Показати зображення...Йопсєль!... Красотіща!
Тісто солодке? З маслом чи сухе? Ванілін чи мед?
Re: Пектиму хліб |
23 квітня 2020 22:39:27 IP/Host: ---.dip0.t-ipconnect.de
|
После этого карантина мы не сможем из дверей квартиры выйти
Опять напекли... вот такие штуки...
Показати зображення...
Показати зображення...
Показати зображення...
Показати зображення...
Re: Пектиму хліб |
23 квітня 2020 22:42:09 IP/Host: ---.dip0.t-ipconnect.de
|
Розгорнути попередні цитати...После этого карантина мы не сможем из дверей квартиры выйти
Опять напекли... вот такие штуки...
Показати зображення...
Показати зображення...
Показати зображення...
Показати зображення...Йопсєль!... Красотіща!
Тісто солодке? З маслом чи сухе? Ванілін чи мед?Вкусно!
За вечер три штуки умолотил
Что за тесто - не в курсе, я только в духовку ставил, потом достал, сфоткал и съел... Как называется и что за тесто - завтра у супруги спрошу.
Re: Пектиму хліб |
23 квітня 2020 22:43:03 IP/Host: ---.volia.net
|
Розгорнути попередні цитати...После этого карантина мы не сможем из дверей квартиры выйти
Опять напекли... вот такие штуки...
Показати зображення...
Показати зображення...
Показати зображення...
Показати зображення...Класно, тільки вони тут однозначно завеликі, якщо на людину по одному до кофе чи до чаю ...
А ось маленькі, в таких формочках для маффінів саме те було б, як на мене....
https://www.backformen.net/muffinformen/
Re: Пектиму хліб |
23 квітня 2020 22:44:15 IP/Host: ---.volia.net
|
Розгорнути попередні цитати...Йопсєль!... Красотіща!
Тісто солодке? З маслом чи сухе? Ванілін чи мед?Вкусно!
За вечер три штуки умолотил
Что за тесто - не в курсе, я только в духовку ставил, потом достал, сфоткал и съел... Как называется и что за тесто - завтра у супруги спрошу.Та це тісто, як на краффіни, зараз на них як раз мода в інтернеті...
Також хотіла спекти такі, але у нас зараз дріждів не купити в Німеччині
Re: Пектиму хліб |
23 квітня 2020 22:46:36 IP/Host: ---.dip0.t-ipconnect.de
|
Розгорнути попередні цитати...Вкусно!
За вечер три штуки умолотил
Что за тесто - не в курсе, я только в духовку ставил, потом достал, сфоткал и съел... Как называется и что за тесто - завтра у супруги спрошу.Та це тісто, як на краффіни, зараз на них як раз мода в інтернеті...
Також хотіла спекти такі, але у нас зараз дріждів не купити в НімеччиніА что за проблема с дрожжами, все немцы дома сидят и пекут?
Re: Пектиму хліб
Пшениця
|
23 квітня 2020 23:35:55 IP/Host: ---.wp.shawcable.net
|
Розгорнути попередні цитати...Я сьогодні на кукурудзянці спік. Обсмажив її сильніше, ніж звичайно. До коричньового. Запах стоїть - на стіни дертися.
Дріжджів дав всього лише на кінчику чайної ложки, але дам їм грати в рідкому тісті довго - добу в теплі. Вони там і розмножилися. Тісто стало кислим на смак і з"явився запах алкоголю. Звідкілясь аж прилетіла дрозофіла
Упріло гарно і клейковина знову випустила воду.
В пічці підійшло як скажене - ще трохи і луснуло б.
Фотки покажу і розкажу про смак коли хліб остигнепродовження...
А ось що в мене вийшло
Поки пеклося такий запах стояв, що неможливо було терпіти
А як остигло, то... середненько якось. Текстура і решта - нормально, але смаку одна кукурурдзянка, нехай і смажена, якось не додає.
Треба або насіння, або +смажена вівсянка
Показати зображення...Клас !!!
Хто місив і де пекли ? Або що місило і в чому випікали ? )
Re: Пектиму хліб
Пшениця
|
23 квітня 2020 23:38:39 IP/Host: ---.wp.shawcable.net
|
Розгорнути попередні цитати...После этого карантина мы не сможем из дверей квартиры выйти
Опять напекли... вот такие штуки...
Показати зображення...
Показати зображення...
Показати зображення...
Показати зображення...Йопсєль!... Красотіща!
Тісто солодке? З маслом чи сухе? Ванілін чи мед?Вкусно!
За вечер три штуки умолотил
Что за тесто - не в курсе, я только в духовку ставил, потом достал, сфоткал и съел... Как называется и что за тесто - завтра у супруги спрошу.
Re: Пектиму хліб
Пшениця
|
23 квітня 2020 23:49:21 IP/Host: ---.wp.shawcable.net
|
Re: Пектиму хліб |
24 квітня 2020 00:26:38 IP/Host: ---.dynamic-pool.mclaut.net
|
Офигєзний м'якуш !
І це при такій малій кількості білого борошна....
А що за пічь і який режим ?
Re: Пектиму хліб |
24 квітня 2020 00:34:29 IP/Host: ---.dynamic-pool.mclaut.net
|
Розгорнути попередні цитати...Я сьогодні на кукурудзянці спік. Обсмажив її сильніше, ніж звичайно. До коричньового. Запах стоїть - на стіни дертися.
Дріжджів дав всього лише на кінчику чайної ложки, але дам їм грати в рідкому тісті довго - добу в теплі. Вони там і розмножилися. Тісто стало кислим на смак і з"явився запах алкоголю. Звідкілясь аж прилетіла дрозофіла
Упріло гарно і клейковина знову випустила воду.
В пічці підійшло як скажене - ще трохи і луснуло б.
Фотки покажу і розкажу про смак коли хліб остигнепродовження...
А ось що в мене вийшло
Поки пеклося такий запах стояв, що неможливо було терпіти
А як остигло, то... середненько якось. Текстура і решта - нормально, але смаку одна кукурурдзянка, нехай і смажена, якось не додає.
Треба або насіння, або +смажена вівсянка
Показати зображення...
Re: Пектиму хліб |
24 квітня 2020 00:42:03 IP/Host: ---.dynamic-pool.mclaut.net
|
Розгорнути попередні цитати...продовження...
А ось що в мене вийшло
Поки пеклося такий запах стояв, що неможливо було терпіти
А як остигло, то... середненько якось. Текстура і решта - нормально, але смаку одна кукурурдзянка, нехай і смажена, якось не додає.
Треба або насіння, або +смажена вівсянка
Показати зображення...Клас !!!
Хто місив і де пекли ? Або що місило і в чому випікали ? )Та руками і місив. А пік у звичайній ел.духовці
Вже думав купити хлібопічку, а тут з цим вірусом нарід скупив і дріжджі і хлібопічки, тупо нема в продажу.
Цікаво, що борошно - не проблема.
Я тому і дріжджів менше кладу - як написав. Але ставлю в тепло і надовго, аби самі розмножувалися - теж про це написав.
В общем, засада.
Re: Пектиму хліб
Пшениця
|
24 квітня 2020 01:36:45 IP/Host: ---.wp.shawcable.net
|
Розгорнути попередні цитати...Клас !!!
Хто місив і де пекли ? Або що місило і в чому випікали ? )Та руками і місив. А пік у звичайній ел.духовці
Вже думав купити хлібопічку, а тут з цим вірусом нарід скупив і дріжджі і хлібопічки, тупо нема в продажу.
Цікаво, що борошно - не проблема.
Я тому і дріжджів менше кладу - як написав. Але ставлю в тепло і надовго, аби самі розмножувалися - теж про це написав.
В общем, засада.Обязательно купити хлебопечку, даже если захочется испечь в духовке, то замес и режимы подъема в хлебопечке очень и очень помогают в этом деле. Покупайте только Panasonic, я думаю у вас они тоже идут с таким названием. У других фирм встречается такой факт, что для разных стран могут быть разные названия у одного и того же изделия.
Re: Пектиму хліб |
24 квітня 2020 02:15:41 IP/Host: ---.dynamic-pool.mclaut.net
|
Розгорнути попередні цитати...Та руками і місив. А пік у звичайній ел.духовці
Вже думав купити хлібопічку, а тут з цим вірусом нарід скупив і дріжджі і хлібопічки, тупо нема в продажу.
Цікаво, що борошно - не проблема.
Я тому і дріжджів менше кладу - як написав. Але ставлю в тепло і надовго, аби самі розмножувалися - теж про це написав.
В общем, засада.Обязательно купити хлебопечку, даже если захочется испечь в духовке, то замес и режимы подъема в хлебопечке очень и очень помогают в этом деле. Покупайте только Panasonic, я думаю у вас они тоже идут с таким названием. У других фирм встречается такой факт, что для разных стран могут быть разные названия у одного и того же изделия.Я спочатку якось на хлібопічку дивися, як на просте ремесло. Бо сам же займався "мистецтвом" - винаходив та творив
А це вже роки 2-3 як бачу, там вже все придумано. І хоббі поступово перетворюється в звичку. Нічого якісно нового не зробиш же. Ну, насіння, ну, вівсянка, ну, родзинки, ну, на яблуках, на меду, на гілочках малини. На льоні, на кукурудзі, на мелясі.
Але в кінці виходить хліб. Одна відмінність - різні смаки.
Тіпа, як газіровка. Сьогодні з яблучним, а завтра з вишневим сиропом. Але - газировка. А не пінаколада.
І от тоді я і почав задумуватися про хлібопічку.
Треба тільки подивитися на що звертати увагу при виборі. Останні 2 тижні вивчаю огляди моделей.
Ось місцева топ-5 названа
https://www.goodhousekeeping.com/cooking-tools/g25938263/best-bread-makers-machines-reviews/
Best Overall Bread Maker: Zojirushi Virtuoso Plus Bread Maker
Best Value Bread Maker: Hamilton Beach Bread Maker
Best Bread Maker for Beginners: Cuisinart CBK110 Automatic Bread Maker
Best Bread Maker for Families: Breville Custom Loaf Bread Maker
Best Bread Maker for Gluten-Free Bread: Cuisinart CBK-200FR Convection Bread Maker
Re: Пектиму хліб
Пшениця
|
24 квітня 2020 02:24:23 IP/Host: ---.wp.shawcable.net
|
Розгорнути попередні цитати...Обязательно купити хлебопечку, даже если захочется испечь в духовке, то замес и режимы подъема в хлебопечке очень и очень помогают в этом деле. Покупайте только Panasonic, я думаю у вас они тоже идут с таким названием. У других фирм встречается такой факт, что для разных стран могут быть разные названия у одного и того же изделия.Я спочатку якось на хлібопічку дивися, як на просте ремесло. Бо сам же займався "мистецтвом" - винаходив та творив
А це вже роки 2-3 як бачу, там вже все придумано. І хоббі поступово перетворюється в звичку. Нічого якісно нового не зробиш же. Ну, насіння, ну, вівсянка, ну, родзинки, ну, на яблуках, на меду, на гілочках малини. На льоні, на кукурудзі, на мелясі.
Але в кінці виходить хліб. Одна відмінність - різні смаки.
Тіпа, як газіровка. Сьогодні з яблучним, а завтра з вишневим сиропом. Але - газировка. А не пінаколада.
І от тоді я і почав задумуватися про хлібопічку.
Треба тільки подивитися на що звертати увагу при виборі. Останні 2 тижні вивчаю огляди моделей.
Ось місцева топ-5 названа
https://www.goodhousekeeping.com/cooking-tools/g25938263/best-bread-makers-machines-reviews/
Best Overall Bread Maker: Zojirushi Virtuoso Plus Bread Maker
Best Value Bread Maker: Hamilton Beach Bread Maker
Best Bread Maker for Beginners: Cuisinart CBK110 Automatic Bread Maker
Best Bread Maker for Families: Breville Custom Loaf Bread Maker
Best Bread Maker for Gluten-Free Bread: Cuisinart CBK-200FR Convection Bread MakerBest Value Bread Maker: Hamilton Beach Bread Maker, эта только визуально похожа, но с верхним окном. Это вроде удобно, но бывает , что верх может не подрумяниваться. Бывает не хватает температуры нагрева и хлеб может пахнуть дрожжами, не успевает как бы вибродить. Видела хлеб с разных моделей и сама пекла на других, лучше чем в панасе не получается. А потом отзывы надо смотреть на форумах , где все-таки есть независимая оценка. Поищите у себя панасоник, все-таки проверенная модель и вы по фото видите результат, а не рекламный ход. Перед карантином одну подругу уговорила купить , а подруга вообще не по этим делам. Я больше переживала, думаю вдруг не пойдет у нее это дело, а машинка самая дорогая из всех моделей. Так она теперь в диком восторге, и говорит как они раньше жили?! Фотами хлеба меня закидывает Часто можно слышать, что это бесполезный девайс, но что я вам скажу, просто люди покупают неудачные модели и хлеб получается не очень и люди бросают эту затею. Есть у меня знакомая , как-то случайно узнаю что у нее есть хлебопечка, а как узнала она просто попробовала мой хлеб и с удивлением отметила , какой он вкусный, а я говорит в своей не пеку просто ерунда какая-то получается.
Re: Пектиму хліб |
24 квітня 2020 02:37:48 IP/Host: ---.dynamic-pool.mclaut.net
|
Re: Пектиму хліб |
24 квітня 2020 02:42:17 IP/Host: ---.dynamic-pool.mclaut.net
|
Розгорнути попередні цитати...Я спочатку якось на хлібопічку дивися, як на просте ремесло. Бо сам же займався "мистецтвом" - винаходив та творив
А це вже роки 2-3 як бачу, там вже все придумано. І хоббі поступово перетворюється в звичку. Нічого якісно нового не зробиш же. Ну, насіння, ну, вівсянка, ну, родзинки, ну, на яблуках, на меду, на гілочках малини. На льоні, на кукурудзі, на мелясі.
Але в кінці виходить хліб. Одна відмінність - різні смаки.
Тіпа, як газіровка. Сьогодні з яблучним, а завтра з вишневим сиропом. Але - газировка. А не пінаколада.
І от тоді я і почав задумуватися про хлібопічку.
Треба тільки подивитися на що звертати увагу при виборі. Останні 2 тижні вивчаю огляди моделей.
Ось місцева топ-5 названа
https://www.goodhousekeeping.com/cooking-tools/g25938263/best-bread-makers-machines-reviews/
Best Overall Bread Maker: Zojirushi Virtuoso Plus Bread Maker
Best Value Bread Maker: Hamilton Beach Bread Maker
Best Bread Maker for Beginners: Cuisinart CBK110 Automatic Bread Maker
Best Bread Maker for Families: Breville Custom Loaf Bread Maker
Best Bread Maker for Gluten-Free Bread: Cuisinart CBK-200FR Convection Bread MakerBest Value Bread Maker: Hamilton Beach Bread Maker, эта только визуально похожа, но с верхним окном. Это вроде удобно, но бывает , что верх может не подрумяниваться. Бывает не хватает температуры нагрева и хлеб может пахнуть дрожжами, не успевает как бы вибродить. Видела хлеб с разных моделей и сама пекла на других, лучше чем в панасе не получается. А потом отзывы надо смотреть на форумах , где все-таки есть независимая оценка. Поищите у себя панасоник, все-таки проверенная модель и вы по фото видите результат, а не рекламный ход. Перед карантином одну подругу уговорила купить , а подруга вообще не по этим делам. Я больше переживала, думаю вдруг не пойдет у нее это дело, а машинка самая дорогая из всех моделей. Так она теперь в диком восторге, и говорит как они раньше жили?! Фотами хлеба меня закидывает Часто можно слышать, что это бесполезный девайс, но что я вам скажу, просто люди покупают неудачные модели и хлеб получается не очень и люди бросают эту затею. Есть у меня знакомая , как-то случайно узнаю что у нее есть хлебопечка, а как узнала она просто попробовала мой хлеб и с удивлением отметила , какой он вкусный, а я говорит в своей не пеку просто ерунда какая-то получается.А яка модель Панасоніка?
Ось якийсь є.
Panasonic SDRD250W Bread Maker with Raisin/Nut Dispenser, White
https://www.amazon.ca/Panasonic-SDRD250-Automatic-Bread-Dispenser/dp/B0044WWC7E
Але його поки що нема - розкупили ))
А ось якийсь за 800 баксів - цей є (бо дорого - ніхто брати не хоче ), і я не візьму
Panasonic home bakery 2 loaf type white SD-BMT2000-W by Panasonic
https://www.amazon.ca/Panasonic-home-bakery-white-SD-BMT2000-W/dp/B00MFI1HTI
І ще ось якийсь
https://www.amazon.ca/Panasonic-home-bakery-yellow-SD-BH1000-Y/dp/B00MFI1T1O
Ще:
https://www.amazon.ca/Panasonic-Bakery-White-SD-SB1-W-Japan/dp/B07TLLQRJM/
Тільки щось вони якісь дорогі, я чомусь розраховував ну макс на 400, і то - за топ
А це по 500+ до 1200
Краще руками і в пічці
Re: Пектиму хліб |
24 квітня 2020 02:46:32 IP/Host: ---.dynamic-pool.mclaut.net
|
Re: Пектиму хліб
Пшениця
|
24 квітня 2020 03:12:46 IP/Host: ---.wp.shawcable.net
|
https://www.amazon.ca/Panasonic-SDRD250-Automatic-Bread-Dispenser/dp/B0044WWC7E. Такая у меня первая была, а вот вторая уже похожа на мою теперешнюю. Покупала два месяца назад за 5600 грн. на две тысячи дешевле чем с украинской версией программ и инструкцией, в Украине они по 7500грн. Покупала через интернет, везли её из польши. 800 это канадских $?
Re: Пектиму хліб
Пшениця
|
24 квітня 2020 16:42:36 IP/Host: ---.wp.shawcable.net
|
Розгорнути попередні цитати...Я сьогодні на кукурудзянці спік. Обсмажив її сильніше, ніж звичайно. До коричньового. Запах стоїть - на стіни дертися.
Дріжджів дав всього лише на кінчику чайної ложки, але дам їм грати в рідкому тісті довго - добу в теплі. Вони там і розмножилися. Тісто стало кислим на смак і з"явився запах алкоголю. Звідкілясь аж прилетіла дрозофіла
Упріло гарно і клейковина знову випустила воду.
В пічці підійшло як скажене - ще трохи і луснуло б.
Фотки покажу і розкажу про смак коли хліб остигнепродовження...
А ось що в мене вийшло
Поки пеклося такий запах стояв, що неможливо було терпіти
А як остигло, то... середненько якось. Текстура і решта - нормально, але смаку одна кукурурдзянка, нехай і смажена, якось не додає.
Треба або насіння, або +смажена вівсянка
Показати зображення...Дырочки хорошие, семечки канешна вкус добавляют. Я знаю, что у вас там дрожжи значительно активнее чем у нас, в два раза. И мука у нас с меньшей клейковиной 11%. Правда клейковину отдельно можно купить , но и так получается . Люблю хлеб на муке общего помола.