Раді Вас бачити! » Увійти » Створити новий профіль

О!!! ФЗВ а шо ото воно значить - Цукор третьої категорії з цукрових буряків :umnik2:

то вже не зовсім цукор
домішки
   
ДСТУ 4623:2006
3.2.2 Кристалічний цукор залежно від показників якості поділяють на чотири категорії: першу,
другу, третю і четверту; пресований цукор — на три категорії: першу, другу і третю. Сахарозу для
шампанського виробляють першої та другої категорій, цукрову пудру — першої, другої та третьої
категорій.
   
взагалі цукор з домішками корисніший. Але він сильніше вбирає вологу так що в упаковці банально менше масова частка цукру)
   
По 7 гривень?

Почим не скажу, треба дивитися у чєку...формуліровка задєла, сахар третього сорту :umnik2:
   
Сахар - він або є або нема, є ще категорія рафінад 8-)
   
Сахар - він або є або нема, є ще категорія рафінад 8-)

Та все норм.
На, читай, там є таблиця
http://grandex.pl/wp-content/uploads/2017/08/Sahar_belyy_DSTU_4623_2006.pdf
   
Отой тросніковий сахєр - це раззвод маркєтогов, нефіга не сладкій.
Я більше повірю шо сігари крутять Кубінські дєви на бьодрах  :gigi:
   
Почим не скажу, треба дивитися у чєку...формуліровка задєла, сахар третього сорту :umnik2:
+=======================================================================+
Третьої категорії - це НЕ ТРЕТЬОГО сорту. Категорія показує вміст фруктози, яка теж є
вуглеводнем як і сахароза. Фруктоза в декілька разів більш солодка ніж сахароза.
Фруктоза є ізомером глюкози та під дією ферментів перетворюються одна в іншу.
   
Отой тросніковий сахєр - це раззвод маркєтогов, нефіга не сладкій.
Я більше повірю шо сігари крутять Кубінські дєви на бьодрах  :gigi:
+=======================================+
Бо цукор з тростини майже не містить фруктози.
   
Отой тросніковий сахєр - це раззвод маркєтогов, нефіга не сладкій.
Я більше повірю шо сігари крутять Кубінські дєви на бьодрах  :gigi:

Это не сахар. Это утфель.
   
звари самогонки, дізнаєшся опитним путьом.
   
+=======================================+
Бо цукор з тростини майже не містить фруктози.

І з буряка теж не містить.
   
звари самогонки, дізнаєшся опитним путьом.

А самогонка з меляси? Ням-ням. Привіт з 90-х  :D
   
І з буряка теж не містить.
+============================================+
З буряка містить в дуже широких межах, але завжди є.
Однокурсники що викладали хімію в Інституті харчової
промисловості часто приходили до нас на хімфак зробити
тестове визначення.
   
А самогонка з меляси? Ням-ням. Привіт з 90-х  :D

Та які 90-і?  Паточний (мелясний) самогон - це класика. Практично ром! :-)o
   
+============================================+
З буряка містить в дуже широких межах, але завжди є.
Однокурсники що викладали хімію в Інституті харчової
промисловості часто приходили до нас на хімфак зробити
тестове визначення.

Не фантазуй.
   
звари самогонки, дізнаєшся опитним путьом.

Так пробували :gigi: фугонули того кубінського сахару...перестало іграть :gigi:
   
А самогонка з меляси? Ням-ням. Привіт з 90-х  :D
один раз в селі за клубом випила, чи то мілясовки, чи буpячанки, то навіть не встигла запити, все назад пішло.
   
один раз в селі за клубом випила, чи то мілясовки, чи буpячанки, то навіть не встигла запити, все назад пішло.

 :laugh:

Треба було ще раз, через не хочу. Пішло б як треба, перевірено  ;)
   
один раз в селі за клубом випила, чи то мілясовки, чи буpячанки, то навіть не встигла запити, все назад пішло.

Балувана... :-)o
   
По хімсоставу, меласа та маляс, однакові але мають однакову назву патока :gigi:
   
п.с. Бурячанка - то окрема тема. Там свій смак....Свій запах(букет)... :D
п.п.с. Іноді так хочеться згадати молодість... :-)o
   
Так пробували  фугонули того кубінського сахару...перестало іграть
тю! :zrada:

Треба було ще раз, через не хочу. Пішло б як треба, перевірено
таки да, то тільки мені так було, бувалому народу як сітро.

п.с. Бурячанка - то окрема тема. Там свій смак....Свій запах(букет)...
:lol:
для досвіченого сомельє. дійсно, воно різного ступеню ядрьоності витримки буває.
   
один раз в селі за клубом випила, чи то мілясовки, чи буpячанки, то навіть не встигла запити, все назад пішло.
один раз в селі за клубом випила
 :gigi:

Ну да,  і кіно у Клубі було Індійськє :gigi:

 :beach:


 :super:  :super:  :super:


Останнє редагування: 22 травня 2022 21:56:49 від Meanmen
   
Ну да,  і кіно у Клубі було Індійськє
тоді все село збиралося.
   
п.с. Бурячанка - то окрема тема. Там свій смак....Свій запах(букет)... :D
п.п.с. Іноді так хочеться згадати молодість... :-)o

Бурячиху до сих пір вважаю кращим самогоном. Та де ж її зараз зустрінеш?
   
Та які 90-і?  Паточний (мелясний) самогон - це класика. Практично ром! :-)o

Може пам'ятаєш з чого в 90-х самогон варили. З меляси, жому, халви, цукерок. А самий хіт був з яблучного повидла, яке продавалось в таких 5 кг бляшаних відрах.  :D
   
Бурячиху до сих пір вважаю кращим самогоном. Та де ж її зараз зустрінеш?

Я минулого літа лоханувся на рибі. Мужики на березі сиділи, мене теж запрсили на чарку. Беруть пляшку віскі, наливають 50. Я собі випив і кажу їм. От бачите, віскарь, а такий подібний по смаку до нашого самогону. Вони так подивились і кажуть - Так то і є самогон. Ми просто його в пляшку від віски налили  :D
   
тоді все село збиралося.

Ще нєкоторі на лісапєтах маркі Україна [ua]  возили дівчат на рамі і на багажніку, а інколи і пішкі з сусідьного села :beach:  :first_mov:
   
Не фантазуй.
+====================================================================+
Не тринди. Рефрактометр був якраз на моєму робочому місці. А це один з методів.
   
+====================================================================+
Не тринди. Рефрактометр був якраз на моєму робочому місці. А це один з методів.
Ну чого ти впираєшся? Фруктози в буряку на 1-2 порядка менше, ніж сахарози.  Про що мова?
   
один раз в селі за клубом випила, чи то мілясовки, чи буpячанки, то навіть не встигла запити, все назад пішло.
Я також пив 1 раз і також в селі за клубом. Але без таких наслідків)
   
Ну чого ти впираєшся? Фруктози в буряку на 1-2 порядка менше, ніж сахарози.  Про що мова?
+=================================================================+
А чого ти впираєшся? Тая кількість фруктози визначає ступінь солодкості.
Хімічно чиста сахароза менш солодка ніж звичайний цукор. Бо звичайний
цукор містить достатньо фруктози яка в значному ступені визначає солодкість. 
   

Цю тему переглядають:

0 Користувачів і 1 гість
 
Повна версія