Раді Вас бачити! » Увійти » Створити новий профіль

Більшість німців хоче відкриття ресторанів і готелів

Більше половини опитаних німців виступають за відкриття готелів та аналогічних закладів під час Великодніх свят. Ще майже 75 відсотків опитаних воліють відкриття ресторанів і барів, підрахували соціологи.
Попри зростання випадків заражень коронавірусом, переважна більшість німців висловлюється за відкриття готельно-ресторанного бізнесу ще до початку Великодніх свят. Про це свідчать результати оприлюдненого в неділю, 21 березня, опитування соціологічного інституту YouGov на замовлення інформагенції dpa.
Згідно з даними соціологів, 52 відсотки респондентів виступають за те, щоб готелі та аналогічні заклади ще до Великодніх свят отримали можливість відкриватися з дотриманням відповідних протиепідемічних норм та мінімальної дистанції. 14 відсотків навіть воліли б відкриття таких закладів без жодних обмежень. Тільки 25 відсотків опитаних вважають, що під час Великодніх канікул готелі повинні залишатися закритими. 9 відсотків не змогли відповісти на це питання.

Три чверті німців хочуть у пандемію посидіти в ресторані чи барі
Значно більше німців - загалом понад три чверті опитаних - прагнуть якнайшвидшого відкриття ресторанів, пивних садів, пабів і кафе. Зазначається, що 32 відсотки прихильників відкриття ресторанів виступають за те, щоб такі заклади обслуговували клієнтів тільки на відкритих майданчиках або просто неба за дотримання протиепідемічних обмежень
Ще 34 відсотки виступають за відкриття критої частини ресторанів так само за дотримання відповідних протиепідемічних норм. А 11 відсотків воліють, щоб ресторани та інші заклади громадського харчування відкривалися взагалі без жодних обмежень. Натомість лише 16 відсотків переконані, що ресторани та паби мають і надалі залишатися закритими.

У більшості федеральних земель уже за тиждень розпочнуться Великодні канікули. Дотепер від запровадженого з кінця 2020 року жорсткого локдауну в Німеччині найбільше потерпає саме готельно-ресторанний бізнес. Ухвалені раніше кроки в бік послаблення обмежень ці заклади не зачепили.

22 березня федеральний уряд і земельні уряди обговорюватимуть питання можливого подовження локдауну. Раніше в неділю повідомлялося, що канцлерка Анґела Меркель (Angela Merkel) виступає за подовження нинішніх обмежень на квітень.
   
Тому що ресторан тут  це не понти а можливість норм харчуватися.
   
Букове-е-е-ель!!!!  :gigi:
   
Тому що ресторан тут  це не понти а можливість норм харчуватися.
а шо, у німців напряги з використанням кухонної техніки? Бош перестав виготовляти холодильники, плитки?  :(
чи німаки мануали розучились читати?
   
У ФРН готелі можуть приймати тих, хто подорожує у робочих справах. Ті, що відкриті звітують про заповненість менше 10%. Ціни також впали. Тому доходи відчинених готелей у великих німецьких містах у лютому цього року склав від сили 10% від результата лютого 2020.

Власникам вигідніше тримати заклади розміщення зачиненими (тим, хто у штаті 60% зарплатні працівника компенсує держава, т.зв.Kurzarbeit. Роботодавець може доплачувати, якщо хоче. А може ні). Уряд обіцяв готелям та ресторанам фінансову допомогу на покриття фіксованих витрат із розрахунку 75% доходів у той самий період минулого рока (мінус нарахований Kurzarbeit). Але переважна більшість ще очікує цю допомогу за листопад/грудень.

Десь на узбережжі - можна відкрити готелі й для туристів. У містах економічно немає сенсу, бо що там робити коли майже все зачинено? Вештатися вулицями?

Щодо ресторанів: тримати у закритому приміщенні людей - наражати на небезпеку. Аерозольний шлях розповсюдження навіть при провітрюванні залишається. Треба зачекати коли більшість матиме щеплення.

На додаток наведу приклад німецької бюрократії: ресторан, який рік не працював втрачає ліцензію. Отримання нової коштує десь 5000 євро. Отже, ті хто був зачинений весь час почали отримувати листи щастя. На заперечення, що більшість часу діє заборона відповідь - ваші проблеми. Такі закони. То, власникам було б дешевше відкритися на один день... заплатити штраф за порушення правил локдауну та зберегти ліцензію..

Останнє редагування: 22 березня 2021 14:22:03 від Paravoz
   
Одне із досліджень з Південної Кореї, як вірус передається у закритому приміщенні. Протяги вітра корнлюють із зараженняи.

   
Одне із досліджень з Південної Кореї, як вірус передається у закритому приміщенні. Протяги вітра корнлюють із зараженняи.

Показати зображення...
а по шамальотах не зробили?
   
а шо, у німців напряги з використанням кухонної техніки? Бош перестав виготовляти холодильники, плитки?  :(
чи німаки мануали розучились читати?
Кухні норм.
10-20к євро можуть потратити.
Але сенс тоі кухні щоб раз в тиждень щось наготувати.
?
Якщо рахувати абсолютно  повн витрати на готовку +час витрачений і головне хто то буде куховарити вдома то локал відвідати краще пасує.
Раз турецький раз китайський чи астрійський норм.
Ті ж самі гроші і без клопоту)
   
Ті ж самі гроші і без клопоту)
Брехня
   
Брехня
То предява???

Менюплан лови де зарулюємо через день.
https://www.zum-straba.at/

До ковіду комплекс коштував 6євро.
Років 10 тримали ціну 5.00є за дві страви.

Приготуй  то дешевше)))

Середа, 24 березня
Суп: Суп з печінкових кнодлів
Основна страва: запечена яловичина Естерхазі (з коренеплодами), запарена з макаронами
Ціна: 6,80 євро

Четвер, 25 березня
Суп: Frittatensuppe
Основна страва: М'ясні котлети, запечені з картопляним салатом
Ціна: 6,80 €

П’ятниця, 26 березня
Суп: Цукіні пюре
крем суп Основна страва: філе тріски , запечене з салатом
Ціна: € 6,80
   
Шо за комуняцкие цены. В 2 раза дешевле, чем в Стокгольме за ланч из одного блюда ;o
   
а по шамальотах не зробили?

по літаках не сильно відрізняється. Де протяг повітря - там шанси підчепити цей вірус вище. Один із кейсів минулого року: 7,5 годин рейс до Ірландії. 13 захворівших, хоча літак був заповнений тільки на 17%.

   
по літаках не сильно відрізняється. Де протяг повітря - там шанси підчепити цей вірус вище. Один із кейсів минулого року: 7,5 годин рейс до Ірландії. 13 захворівших, хоча літак був заповнений тільки на 17%.

Показати зображення...
ги! я правий був!
   
комуняцкие цены.
Соціалізм)

Але такі місця не на кожному кроці.
Магістрат Відня є власник 5000 локалів від штейбуфета до норм рестораціі.
І оренда в деяких з них суто символічна чи навіть 0є

В вас теж має бути.
У нас переважно біля кампусів поліціі чи магістратних службовців. Чи відпочинкові зони тих самих закладів магістрату.
І кухня в них норм.
З такими цінами немає потреби готувати на одного чи на двох.
За мийку гриля  в дворі путцфрау бере в мене окремо 40є. І 30центів кіловат духовка  посудомиийка на дві тарілки  та ну нах.
Вдома  з горячого виключно борщ.
   
Тому що ресторан тут  це не понти а можливість норм харчуватися.
а тейкевеї там що, закриті? з стартпосту зрозуміло, що бюргери хотять саме шастати по рестораціям і барам.
   

Цю тему переглядають:

0 Користувачів і 1 гість
 
Повна версія