Re: Подорож через всю Америку з Орегону до Нью Йорку
Пшениця
|
22 квітня 2021 00:50:14 IP/Host: ---.wp.shawcable.net
|
Десь там плагає скакає стрпер Пшиниця
Re: Подорож через всю Америку з Орегону до Нью Йорку
Пшениця
|
22 квітня 2021 00:54:49 IP/Host: ---.wp.shawcable.net
|
Re: Подорож через всю Америку з Орегону до Нью Йорку |
22 квітня 2021 00:56:38 IP/Host: ---.mobile.att.net
|
Re: Подорож через всю Америку з Орегону до Нью Йорку
Пшениця
|
22 квітня 2021 01:05:37 IP/Host: ---.wp.shawcable.net
|
давай іншу частину магазину
показуй
Re: Подорож через всю Америку з Орегону до Нью Йорку |
22 квітня 2021 01:06:48 IP/Host: ---.broadband.kyivstar.net
|
Re: Подорож через всю Америку з Орегону до Нью Йорку
Пшениця
|
22 квітня 2021 01:16:12 IP/Host: ---.wp.shawcable.net
|
Розгорнути попередні цитати...ловити рибу на безме-е-е-жних канадських озерах:И чё там клюет?
Re: Подорож через всю Америку з Орегону до Нью Йорку |
22 квітня 2021 03:05:27 IP/Host: ---.mobile.att.net
|
Розгорнути попередні цитати...давай іншу частину магазину
показуйАга, ти вже про сир таке казав.
Пригадати?
Фото дошки зроблене в бейсменті в хаті за 750тис долярів за цінами 2009-2010 року. Вдвічі дорожчої, ніж твій курятник
Re: Подорож через всю Америку з Орегону до Нью Йорку |
22 квітня 2021 03:12:10 IP/Host: ---.cpe.net.cable.rogers.com
|
Re: Подорож через всю Америку з Орегону до Нью Йорку |
22 квітня 2021 03:19:10 IP/Host: ---.mobile.att.net
|
Re: Подорож через всю Америку з Орегону до Нью Йорку
Пшениця
|
22 квітня 2021 03:22:36 IP/Host: ---.wp.shawcable.net
|
Розгорнути попередні цитати...давай іншу частину магазину
показуйАга, ти вже про сир таке казав.
Пригадати?
Фото дошки зроблене в бейсменті в хаті за 750тис долярів за цінами 2009-2010 року. Вдвічі дорожчої, ніж твій курятникХерня питання. свій дім я можу помацати пообговорювати
він є на фотографіях в гуглі з самого початку життя
а ти знайшовся жирна свинюка і почінаєшь писати херню
помятай тебє не існує ти примара так що кезДи все що хочіш
Re: Подорож через всю Америку з Орегону до Нью Йорку |
22 квітня 2021 05:42:21 IP/Host: ---.mobile.att.net
|
Re: Подорож через всю Америку з Орегону до Нью Йорку
Пшениця
|
22 квітня 2021 06:23:00 IP/Host: ---.wp.shawcable.net
|
став ціну три мільйони
і покажи чужий маєток і верищи що то твоє
Re: Подорож через всю Америку з Орегону до Нью Йорку |
22 квітня 2021 06:59:05 IP/Host: ---.lightspeed.rcsntx.sbcglobal.net
|
Розгорнути попередні цитати...Ага, ти вже про сир таке казав.
Пригадати?
Фото дошки зроблене в бейсменті в хаті за 750тис долярів за цінами 2009-2010 року. Вдвічі дорожчої, ніж твій курятникХерня питання. свій дім я можу помацати пообговорювати
він є на фотографіях в гуглі з самого початку життя
а ти знайшовся жирна свинюка і почінаєшь писати херню
помятай тебє не існує ти примара так що кезДи все що хочішНу, знаєш, тобі ж треба якось психологічно компенсувати свою добровільно надбану фізичну "переВАГУ́"
Ось ти з труханів і вистрибуєш, намагаючись хоч якось довести "форумним примарам" свої "досягнення"
Навіть не завжди розуміючи, що фотки з Волмарту - це йопаний встид, а не крутізна
А от незакомлексованим (примарам) навіщо "самоутвєрждаться"?
Нє, ну, інколи можна таких як ти ставити на місце сиром по $20+/kg і фаршем по $15/kg
Хочеш, я зараз сфоткаю
1. надрізану ковбасу по $27/kg, яку я зазвичай їм з
2. сиром по $18 /kg, запиваючи
3. листовим чаєм з Індії по $34/kg
зранку і вечором. 2 рази на день.
І поруч вставлю твої сосики по 3 чи 4 бакси за кіло і твій чай "Грейт Вел"ю" по 4 чи 5 баксів за пачку?
Re: Подорож через всю Америку з Орегону до Нью Йорку
Пшениця
|
22 квітня 2021 07:17:58 IP/Host: ---.wp.shawcable.net
|
Розгорнути попередні цитати...Херня питання. свій дім я можу помацати пообговорювати
він є на фотографіях в гуглі з самого початку життя
а ти знайшовся жирна свинюка і почінаєшь писати херню
помятай тебє не існує ти примара так що кезДи все що хочішНу, знаєш, тобі ж треба якось психологічно компенсувати свою добровільно надбану фізичну "переВАГУ́"
Ось ти з труханів і вистрибуєш, намагаючись хоч якось довести "форумним примарам" свої "досягнення"
Навіть не завжди розуміючи, що фотки з Волмарту - це йопаний встид, а не крутізна
А от незакомлексованим (примарам) навіщо "самоутвєрждаться"?
Нє, ну, інколи можна таких як ти ставити на місце сиром по $20+/kg і фаршем по $15/kg
Хочеш, я зараз сфоткаю
1. надрізану ковбасу по $27/kg, яку я зазвичай їм з
2. сиром по $18 /kg, запиваючи
3. листовим чаєм з Індії по $34/kg
зранку і вечором. 2 рази на день.
І поруч вставлю твої сосики по 3 чи 4 бакси за кіло і твій чай "Грейт Вел"ю" по 4 чи 5 баксів за пачку?8$ За фунт сыра? Так это обычный сыр. Там пармезан или романо.
Фарш $7 за фунт? Это цена обычного неплохого фарша в магазине. В рядовом сепермаркете абсолютно.
$27 кг колбаса?
Самая регулярная и часто жрущаяся ВСЕМИ в калифорнии Коламбус салями $7 - 250 гграмм.
Что за гавно ты ещь?
Ну, чай килограмами я не покупаю и вообще тут чай пьют лузеры и ретрограды.
Бля ть ну и аудитория... один домом с прописяными коврами другой колбасой для котов хвастаются.
Причем оба суко оба украинца и нет чтобы, как китайцы, помочь обсирают друг друга.
Сраная нация славяне.
Что москали что хахлы.
Re: Подорож через всю Америку з Орегону до Нью Йорку
Пшениця
|
22 квітня 2021 07:22:32 IP/Host: ---.wp.shawcable.net
|
Причем оба суко оба украинца и нет чтобы, как китайцы, помочь обсирают друг друга.
Re: Подорож через всю Америку з Орегону до Нью Йорку |
22 квітня 2021 13:19:26 IP/Host: ---.mobile.att.net
|
Розгорнути попередні цитати...Херня питання. свій дім я можу помацати пообговорювати
він є на фотографіях в гуглі з самого початку життя
а ти знайшовся жирна свинюка і почінаєшь писати херню
помятай тебє не існує ти примара так що кезДи все що хочішНу, знаєш, тобі ж треба якось психологічно компенсувати свою добровільно надбану фізичну "переВАГУ́"
Ось ти з труханів і вистрибуєш, намагаючись хоч якось довести "форумним примарам" свої "досягнення"
Навіть не завжди розуміючи, що фотки з Волмарту - це йопаний встид, а не крутізна
А от незакомлексованим (примарам) навіщо "самоутвєрждаться"?
Нє, ну, інколи можна таких як ти ставити на місце сиром по $20+/kg і фаршем по $15/kg
Хочеш, я зараз сфоткаю
1. надрізану ковбасу по $27/kg, яку я зазвичай їм з
2. сиром по $18 /kg, запиваючи
3. листовим чаєм з Індії по $34/kg
зранку і вечором. 2 рази на день.
І поруч вставлю твої сосики по 3 чи 4 бакси за кіло і твій чай "Грейт Вел"ю" по 4 чи 5 баксів за пачку?8$ За фунт сыра? Так это обычный сыр. Там пармезан или романо.
Фарш $7 за фунт? Это цена обычного неплохого фарша в магазине. В рядовом сепермаркете абсолютно.
$27 кг колбаса?
Самая регулярная и часто жрущаяся ВСЕМИ в калифорнии Коламбус салями $7 - 250 гграмм.
Что за гавно ты ещь?
Ну, чай килограмами я не покупаю и вообще тут чай пьют лузеры и ретрограды.
Бля ть ну и аудитория... один домом с прописяными коврами другой колбасой для котов хвастаются.
Причем оба суко оба украинца и нет чтобы, как китайцы, помочь обсирают друг друга.
Сраная нация славяне.
Что москали что хахлы.
Re: Подорож через всю Америку з Орегону до Нью Йорку
Пшениця
|
22 квітня 2021 20:51:07 IP/Host: ---.wp.shawcable.net
|
Розгорнути попередні цитати...Ну, знаєш, тобі ж треба якось психологічно компенсувати свою добровільно надбану фізичну "переВАГУ́"
Ось ти з труханів і вистрибуєш, намагаючись хоч якось довести "форумним примарам" свої "досягнення"
Навіть не завжди розуміючи, що фотки з Волмарту - це йопаний встид, а не крутізна
А от незакомлексованим (примарам) навіщо "самоутвєрждаться"?
Нє, ну, інколи можна таких як ти ставити на місце сиром по $20+/kg і фаршем по $15/kg
Хочеш, я зараз сфоткаю
1. надрізану ковбасу по $27/kg, яку я зазвичай їм з
2. сиром по $18 /kg, запиваючи
3. листовим чаєм з Індії по $34/kg
зранку і вечором. 2 рази на день.
І поруч вставлю твої сосики по 3 чи 4 бакси за кіло і твій чай "Грейт Вел"ю" по 4 чи 5 баксів за пачку?8$ За фунт сыра? Так это обычный сыр. Там пармезан или романо.
Фарш $7 за фунт? Это цена обычного неплохого фарша в магазине. В рядовом сепермаркете абсолютно.
$27 кг колбаса?
Самая регулярная и часто жрущаяся ВСЕМИ в калифорнии Коламбус салями $7 - 250 гграмм.
Что за гавно ты ещь?
Ну, чай килограмами я не покупаю и вообще тут чай пьют лузеры и ретрограды.
Бля ть ну и аудитория... один домом с прописяными коврами другой колбасой для котов хвастаются.
Причем оба суко оба украинца и нет чтобы, как китайцы, помочь обсирают друг друга.
Сраная нация славяне.
Что москали что хахлы.q
Чувак що ти кездякаєшь які сцяні коври в моторхомах вартістью більше 300 тисяч долярів на коври не сцуть
вдумайся іграшка більше 300 тисяч дол
Re: Подорож через всю Америку з Орегону до Нью Йорку |
22 квітня 2021 22:54:03 IP/Host: ---.mobile.att.net
|
Re: Подорож через всю Америку з Орегону до Нью Йорку |
22 квітня 2021 23:13:18 IP/Host: ---.enet.vn.ua
|
Re: Подорож через всю Америку з Орегону до Нью Йорку |
22 квітня 2021 23:43:42 IP/Host: ---.trifle.net
|
Re: Подорож через всю Америку з Орегону до Нью Йорку |
22 квітня 2021 23:55:41 IP/Host: ---.enet.vn.ua
|
Розгорнути попередні цитати...Причем оба суко оба украинца и нет чтобы, как китайцы, помочь обсирают друг друга.Тут ти неправий
Показати зображення...
Re: Подорож через всю Америку з Орегону до Нью Йорку |
22 квітня 2021 23:59:24 IP/Host: ---.utels.ua
|
Розгорнути попередні цитати...став ціну три мільйони
і покажи чужий маєток і верищи що то твоєЯкби я виставив себе на всєобщєє обозрєніє - як ти - тоді і був би сенс хвалитися-брехати .
А так - навіщо ? Перед ким хвалитися ? Перед такими ж "примарами" ?
На, ось я взяв з одного з 3х холодильників (у нас на кожного по одному), що ближче лежало.
Ковбаса по 17, сири від 18 до 24. Тут десь на $120-130
Показати зображення...
Цей Пармезан, що на фотографії - 5 таких пляшок в холодильнику (на 3 місяці купую одразу) - мала його на спагеті любить сипати.
В інших холодильниках лежать beef tenderloin - свіженьке, курячі грудки без кістки та шкіри (заморозив кіла 3 чи 4), шинка Шнайдерс на кістці (є і свіжа і заморожена).
Є ще сир якийсь для малої - залиті парафіном шматочки грамів по 25 чи 30 - по-моєму $23 чи $24 за кіло.
А гімно, яке купуєш ти - я навіть в ті крамниці, де воно продається - не ходжу: не хочу дивитися на таких, як ти, півторацентнерних лантухів
Десь так.
А ти давай продовжуй відмивати килим в своєму "новому" моторхоумі за 40 тис. від собачої уріни та біжі до Волмарту взяти пару кіл фаршу "Great Value"
Re: Подорож через всю Америку з Орегону до Нью Йорку |
23 квітня 2021 00:00:00 IP/Host: ---.mobile.att.net
|
Піздануться, ковбасники ковбасою міряються.
Кончені люди, як добре що ви уїпали з України.
Re: Подорож через всю Америку з Орегону до Нью Йорку |
23 квітня 2021 00:00:33 IP/Host: ---.mobile.att.net
|
Розгорнути попередні цитати...став ціну три мільйони
і покажи чужий маєток і верищи що то твоєЯкби я виставив себе на всєобщєє обозрєніє - як ти - тоді і був би сенс хвалитися-брехати .
А так - навіщо ? Перед ким хвалитися ? Перед такими ж "примарами" ?
На, ось я взяв з одного з 3х холодильників (у нас на кожного по одному), що ближче лежало.
Ковбаса по 17, сири від 18 до 24. Тут десь на $120-130
Показати зображення...
Цей Пармезан, що на фотографії - 5 таких пляшок в холодильнику (на 3 місяці купую одразу) - мала його на спагеті любить сипати.
В інших холодильниках лежать beef tenderloin - свіженьке, курячі грудки без кістки та шкіри (заморозив кіла 3 чи 4), шинка Шнайдерс на кістці (є і свіжа і заморожена).
Є ще сир якийсь для малої - залиті парафіном шматочки грамів по 25 чи 30 - по-моєму $23 чи $24 за кіло.
А гімно, яке купуєш ти - я навіть в ті крамниці, де воно продається - не ходжу: не хочу дивитися на таких, як ти, півторацентнерних лантухів
Десь так.
А ти давай продовжуй відмивати килим в своєму "новому" моторхоумі за 40 тис. від собачої уріни та біжі до Волмарту взяти пару кіл фаршу "Great Value"У меня вопрос. А что в США не покупают мясные изделия и сыры на развес чтобы за один раз съесть? Я вижу одни герметичные упаковки, которые может быть две недели назад сделали. Разве максимальная свежесть продуктов, тем более скоропортящихся, не актуально в США?
Re: Подорож через всю Америку з Орегону до Нью Йорку |
23 квітня 2021 00:03:45 IP/Host: 74.220.113.---
|
Розгорнути попередні цитати...став ціну три мільйони
і покажи чужий маєток і верищи що то твоєЯкби я виставив себе на всєобщєє обозрєніє - як ти - тоді і був би сенс хвалитися-брехати .
А так - навіщо ? Перед ким хвалитися ? Перед такими ж "примарами" ?
На, ось я взяв з одного з 3х холодильників (у нас на кожного по одному), що ближче лежало.
Ковбаса по 17, сири від 18 до 24. Тут десь на $120-130
Показати зображення...
Цей Пармезан, що на фотографії - 5 таких пляшок в холодильнику (на 3 місяці купую одразу) - мала його на спагеті любить сипати.
В інших холодильниках лежать beef tenderloin - свіженьке, курячі грудки без кістки та шкіри (заморозив кіла 3 чи 4), шинка Шнайдерс на кістці (є і свіжа і заморожена).
Є ще сир якийсь для малої - залиті парафіном шматочки грамів по 25 чи 30 - по-моєму $23 чи $24 за кіло.
А гімно, яке купуєш ти - я навіть в ті крамниці, де воно продається - не ходжу: не хочу дивитися на таких, як ти, півторацентнерних лантухів
Десь так.
А ти давай продовжуй відмивати килим в своєму "новому" моторхоумі за 40 тис. від собачої уріни та біжі до Волмарту взяти пару кіл фаршу "Great Value"У меня вопрос. А что в США не покупают мясные изделия и сыры на развес чтобы за один раз съесть? Я вижу одни герметичные упаковки, которые может быть две недели назад сделали. Разве максимальная свежесть продуктов, тем более скоропортящихся, не актуально в США?
Re: Подорож через всю Америку з Орегону до Нью Йорку |
23 квітня 2021 00:10:18 IP/Host: ---.utels.ua
|
Re: Подорож через всю Америку з Орегону до Нью Йорку |
23 квітня 2021 00:13:04 IP/Host: 74.220.113.---
|
Просьба ответить Пшеницю, т.к. с ТС никакого желания нет общаться.
Чтобы понятней было. Хлеб, мясные и молочные изделия желательно покупать с минимальным содержанием консервантов и максимально свежими. То есть с минимальным временем поставки от производителя к столу покупателя. Длительное хранение даже в герметичной упаковке вряд ли улучшает качество продуктов. ))
Re: Подорож через всю Америку з Орегону до Нью Йорку |
23 квітня 2021 00:13:29 IP/Host: ---.mobile.att.net
|
Просьба ответить Пшеницю, т.к. с ТС никакого желания нет общаться.
Чтобы понятней было. Хлеб, мясные и молочные изделия желательно покупать с минимальным содержанием консервантов и максимально свежими. То есть с минимальным временем поставки от производителя к столу покупателя. Длительное хранение даже в герметичной упаковке вряд ли улучшает качество продуктов. ))
Re: Подорож через всю Америку з Орегону до Нью Йорку |
23 квітня 2021 00:13:41 IP/Host: ---.utels.ua
|
Розгорнути попередні цитати...Якби я виставив себе на всєобщєє обозрєніє - як ти - тоді і був би сенс хвалитися-брехати .
А так - навіщо ? Перед ким хвалитися ? Перед такими ж "примарами" ?
На, ось я взяв з одного з 3х холодильників (у нас на кожного по одному), що ближче лежало.
Ковбаса по 17, сири від 18 до 24. Тут десь на $120-130
Показати зображення...
Цей Пармезан, що на фотографії - 5 таких пляшок в холодильнику (на 3 місяці купую одразу) - мала його на спагеті любить сипати.
В інших холодильниках лежать beef tenderloin - свіженьке, курячі грудки без кістки та шкіри (заморозив кіла 3 чи 4), шинка Шнайдерс на кістці (є і свіжа і заморожена).
Є ще сир якийсь для малої - залиті парафіном шматочки грамів по 25 чи 30 - по-моєму $23 чи $24 за кіло.
А гімно, яке купуєш ти - я навіть в ті крамниці, де воно продається - не ходжу: не хочу дивитися на таких, як ти, півторацентнерних лантухів
Десь так.
А ти давай продовжуй відмивати килим в своєму "новому" моторхоумі за 40 тис. від собачої уріни та біжі до Волмарту взяти пару кіл фаршу "Great Value"У меня вопрос. А что в США не покупают мясные изделия и сыры на развес чтобы за один раз съесть? Я вижу одни герметичные упаковки, которые может быть две недели назад сделали. Разве максимальная свежесть продуктов, тем более скоропортящихся, не актуально в США?Ото позорище от Kraft - некий продукт, почему-то именуемый пармезаном. Приличный пармезан покупают здесь в итальянских магазинах, где его и перемелят в порошок. Или в том же Trader Joe’s. Даже в потном Whole Food. Ну и все остальное - солидол с примесью молока...
Re: Подорож через всю Америку з Орегону до Нью Йорку |
23 квітня 2021 00:14:02 IP/Host: ---.mobile.att.net
|
Розгорнути попередні цитати...Просьба ответить Пшеницю, т.к. с ТС никакого желания нет общаться.
Чтобы понятней было. Хлеб, мясные и молочные изделия желательно покупать с минимальным содержанием консервантов и максимально свежими. То есть с минимальным временем поставки от производителя к столу покупателя. Длительное хранение даже в герметичной упаковке вряд ли улучшает качество продуктов. ))У нас пекарня в 20 мин езды. И все свежее - от курятины до говядины, мёд и т.д. Прямо с ферм.
Re: Подорож через всю Америку з Орегону до Нью Йорку |
23 квітня 2021 00:14:32 IP/Host: ---.mobile.att.net
|
Розгорнути попередні цитати...У меня вопрос. А что в США не покупают мясные изделия и сыры на развес чтобы за один раз съесть? Я вижу одни герметичные упаковки, которые может быть две недели назад сделали. Разве максимальная свежесть продуктов, тем более скоропортящихся, не актуально в США?Ото позорище от Kraft - некий продукт, почему-то именуемый пармезаном. Приличный пармезан покупают здесь в итальянских магазинах, где его и перемелят в порошок. Или в том же Trader Joe’s. Даже в потном Whole Food. Ну и все остальное - солидол с примесью молока...Ну Вы правильно поняли мой вопрос. Точно также я препочитаю свежее пиво баночному или бутылочному с годовым сроком хранения.
Re: Подорож через всю Америку з Орегону до Нью Йорку |
23 квітня 2021 00:16:13 IP/Host: 74.220.113.---
|
Розгорнути попередні цитати...Просьба ответить Пшеницю, т.к. с ТС никакого желания нет общаться.
Чтобы понятней было. Хлеб, мясные и молочные изделия желательно покупать с минимальным содержанием консервантов и максимально свежими. То есть с минимальным временем поставки от производителя к столу покупателя. Длительное хранение даже в герметичной упаковке вряд ли улучшает качество продуктов. ))У нас пекарня в 20 мин езды. И все свежее - от курятины до говядины, мёд и т.д. Прямо с ферм.У вас б***ь дє
Re: Подорож через всю Америку з Орегону до Нью Йорку
Пшениця
|
23 квітня 2021 00:43:09 IP/Host: ---.wp.shawcable.net
|
Розгорнути попередні цитати...став ціну три мільйони
і покажи чужий маєток і верищи що то твоєЯкби я виставив себе на всєобщєє обозрєніє - як ти - тоді і був би сенс хвалитися-брехати .
А так - навіщо ? Перед ким хвалитися ? Перед такими ж "примарами" ?
На, ось я взяв з одного з 3х холодильників (у нас на кожного по одному), що ближче лежало.
Ковбаса по 17, сири від 18 до 24. Тут десь на $120-130
Показати зображення...
Цей Пармезан, що на фотографії - 5 таких пляшок в холодильнику (на 3 місяці купую одразу) - мала його на спагеті любить сипати.
В інших холодильниках лежать beef tenderloin - свіженьке, курячі грудки без кістки та шкіри (заморозив кіла 3 чи 4), шинка Шнайдерс на кістці (є і свіжа і заморожена).
Є ще сир якийсь для малої - залиті парафіном шматочки грамів по 25 чи 30 - по-моєму $23 чи $24 за кіло.
А гімно, яке купуєш ти - я навіть в ті крамниці, де воно продається - не ходжу: не хочу дивитися на таких, як ти, півторацентнерних лантухів
Десь так.
А ти давай продовжуй відмивати килим в своєму "новому" моторхоумі за 40 тис. від собачої уріни та біжі до Волмарту взяти пару кіл фаршу "Great Value"У меня вопрос. А что в США не покупают мясные изделия и сыры на развес чтобы за один раз съесть? Я вижу одни герметичные упаковки, которые может быть две недели назад сделали. Разве максимальная свежесть продуктов, тем более скоропортящихся, не актуально в США?
Re: Подорож через всю Америку з Орегону до Нью Йорку
Пшениця
|
23 квітня 2021 00:56:13 IP/Host: ---.wp.shawcable.net
|
Просьба ответить Пшеницю, т.к. с ТС никакого желания нет общаться.
Чтобы понятней было. Хлеб, мясные и молочные изделия желательно покупать с минимальным содержанием консервантов и максимально свежими. То есть с минимальным временем поставки от производителя к столу покупателя. Длительное хранение даже в герметичной упаковке вряд ли улучшает качество продуктов. ))
Ото позорище от Kraft - некий продукт, почему-то именуемый пармезаном. Приличный пармезан покупают здесь в итальянских магазинах, где его и перемелят в порошок. Или в том же Trader Joe’s. Даже в потном Whole Food. Ну и все остальное - солидол с примесью молока...
Re: Подорож через всю Америку з Орегону до Нью Йорку
Пшениця
|
23 квітня 2021 00:59:35 IP/Host: ---.wp.shawcable.net
|
Розгорнути попередні цитати...Причем оба суко оба украинца и нет чтобы, как китайцы, помочь обсирают друг друга.Тут ти неправий
Показати зображення...Різні варіанти Вудіка:
Показати зображення...
Re: Подорож через всю Америку з Орегону до Нью Йорку |
23 квітня 2021 01:12:41 IP/Host: ---.sub-174-198-198.myvzw.com
|
Розгорнути попередні цитати...Просьба ответить Пшеницю, т.к. с ТС никакого желания нет общаться.
Чтобы понятней было. Хлеб, мясные и молочные изделия желательно покупать с минимальным содержанием консервантов и максимально свежими. То есть с минимальным временем поставки от производителя к столу покупателя. Длительное хранение даже в герметичной упаковке вряд ли улучшает качество продуктов. ))Все наше життя - баланс комфорту і потенційної небезпеки за цей комфорт. )Розгорнути попередні цитати...Ото позорище от Kraft - некий продукт, почему-то именуемый пармезаном. Приличный пармезан покупают здесь в итальянских магазинах, где его и перемелят в порошок. Или в том же Trader Joe’s. Даже в потном Whole Food. Ну и все остальное - солидол с примесью молока...Ну, по-1. От не тринди, Крафт підробку не тулить, як би ти тут не пєтушився і не бив себе п"яткою в груди.
По-2. Місцеві "італійські" крамниці мають таке ж відношення до Італії, як і місцеві піцерії до тої ж Італії
По-3 . Продукт якісний, зроблений з натуральних продуктів, про "нафту і синтетику" можеш впарювати свою маячню тим, хто живе в Україні - вони повірять. Якщо написано - з молока - значить з молока. А не з солідолу на пальмовому маслі
Re: Подорож через всю Америку з Орегону до Нью Йорку
Пшениця
|
23 квітня 2021 01:22:03 IP/Host: ---.wp.shawcable.net
|
Розгорнути попередні цитати...Просьба ответить Пшеницю, т.к. с ТС никакого желания нет общаться.
Чтобы понятней было. Хлеб, мясные и молочные изделия желательно покупать с минимальным содержанием консервантов и максимально свежими. То есть с минимальным временем поставки от производителя к столу покупателя. Длительное хранение даже в герметичной упаковке вряд ли улучшает качество продуктов. ))Все наше життя - баланс комфорту і потенційної небезпеки за цей комфорт. )Ото позорище от Kraft - некий продукт, почему-то именуемый пармезаном. Приличный пармезан покупают здесь в итальянских магазинах, где его и перемелят в порошок. Или в том же Trader Joe’s. Даже в потном Whole Food. Ну и все остальное - солидол с примесью молока...Ну, по-1. От не тринди, Крафт підробку не тулить, як би ти тут не пєтушився і не бив себе п"яткою в груди.
По-2. Місцеві "італійські" крамниці мають таке ж відношення до Італії, як і місцеві піцерії до тої ж Італії
По-3 . Продукт якісний, зроблений з натуральних продуктів, про "нафту і синтетику" можеш впарювати свою маячню тим, хто живе в Україні - вони повірять. Якщо написано - з молока - значить з молока. А не з солідолу на пальмовому масліParmesan Cheese (Pasteurized Part-Skim Milk, Cheese Culture, Salt, Enzymes), Cellulose Powder To Prevent Caking, Potassium Sorbate To Protect Flavor
Ты клинический идиот... БУГАГАГАГА!
Re: Подорож через всю Америку з Орегону до Нью Йорку
Пшениця
|
23 квітня 2021 01:29:37 IP/Host: ---.wp.shawcable.net
|
Re: Подорож через всю Америку з Орегону до Нью Йорку |
23 квітня 2021 01:35:11 IP/Host: ---.mobile.att.net
|
Re: Подорож через всю Америку з Орегону до Нью Йорку |
23 квітня 2021 01:48:25 IP/Host: ---.sub-174-198-198.myvzw.com
|
Розгорнути попередні цитати...Все наше життя - баланс комфорту і потенційної небезпеки за цей комфорт. )
Ну, по-1. От не тринди, Крафт підробку не тулить, як би ти тут не пєтушився і не бив себе п"яткою в груди.
По-2. Місцеві "італійські" крамниці мають таке ж відношення до Італії, як і місцеві піцерії до тої ж Італії
По-3 . Продукт якісний, зроблений з натуральних продуктів, про "нафту і синтетику" можеш впарювати свою маячню тим, хто живе в Україні - вони повірять. Якщо написано - з молока - значить з молока. А не з солідолу на пальмовому масліParmesan Cheese (Pasteurized Part-Skim Milk, Cheese Culture, Salt, Enzymes), Cellulose Powder To Prevent Caking, Potassium Sorbate To Protect Flavor
Ты клинический идиот... БУГАГАГАГА!І шо далі?
1. А ти що, знаєш складники справжнього пармезану, придурок? Що там в нього кидають, як він ферментується, що в нього додають? Чи ти думаєш в справжньому тільки молоко і сіль? Молоко та сіль - вийде творог, остолоп.
А за целюлозу, що я їм щодня в помідорах, капусті, хлібові, селері і овсянці я плачу 2-3 долари в день, ідіота ти шмат!
2. Ти знаєш, які складники кидають в тих "типу італійських" крамницях, де "хтось" (а не ти) їх купує?