Раді Вас бачити! » Увійти » Створити новий профіль

Ще про совєтскій пломбір (фото)

Ще про совєтскій пломбір  (фото)

   
Re: Ще про совєтскій пломбір  (фото)

Тєма пломбіру не розкрита...
   
Re: Ще про совєтскій пломбір  (фото)

потато, ти його їв?
   
Re: Ще про совєтскій пломбір  (фото)

потато, ти його їв?

ну звичайно
   
Re: Ще про совєтскій пломбір  (фото)
PAL

ностальгуючим за "савєтскім пламбірам" - купіть собі нарешті "Хрещатик" у стаканчику та заспокойтеся
Це 1:1 оте саме, що тоді продавали за смаком
Тільки невеличку "доработку" треба провести: витягніть з упаковки, покладіть на півгодини поза холодильником, щоб розтануло та тохи стаканчик розмок, потім пожмакайте той стаканчик та запхайте до морозильника ще на годину

на виході отримаєте свій улюблений "савєтскій пламбір"
   
Re: Ще про совєтскій пломбір  (фото)

ну звичайно
зараз куштував такий же чи кращий?
   
Re: Ще про совєтскій пломбір  (фото)

зараз куштував такий же чи кращий?

савєтскій справжній брежнєвскій
   
Re: Ще про совєтскій пломбір  (фото)

ТС можна вважати совкодрочером?  8-)
   
Re: Ще про совєтскій пломбір  (фото)

савєтскій справжній брежнєвскій
хіба зараз є такий?
   
Re: Ще про совєтскій пломбір  (фото)

хз
морозиво в совку було гівняне
вода заморожена
але халва була офуєнна , той смак до нині памятаю
   
Re: Ще про совєтскій пломбір  (фото)

морозиво в совку було гівняне
вода заморожена
тобі не пощастило
   
Re: Ще про совєтскій пломбір  (фото)

хіба зараз є такий?

не знаю
але коли я куштував був
   
Re: Ще про совєтскій пломбір  (фото)

ностальгуючим за "савєтскім пламбірам" - купіть собі нарешті "Хрещатик" у стаканчику та заспокойтеся
Це 1:1 оте саме, що тоді продавали за смаком
Тільки невеличку "доработку" треба провести: витягніть з упаковки, покладіть на півгодини поза холодильником, щоб розтануло та тохи стаканчик розмок, потім пожмакайте той стаканчик та запхайте до морозильника ще на годину

на виході отримаєте свій улюблений "савєтскій пламбір"
точно )))
   
Re: Ще про совєтскій пломбір  (фото)

ностальгуючим за "савєтскім пламбірам" - купіть собі нарешті "Хрещатик" у стаканчику та заспокойтеся
Це 1:1 оте саме, що тоді продавали за смаком
Тільки невеличку "доработку" треба провести: витягніть з упаковки, покладіть на півгодини поза холодильником, щоб розтануло та тохи стаканчик розмок, потім пожмакайте той стаканчик та запхайте до морозильника ще на годину

на виході отримаєте свій улюблений "савєтскій пламбір"
Нее

Он чем-то похож на тот, что сегодня можно купить в Молоко от фермера

Был очень твердым и желтоватый оттенок (жирность)

Ну таким я помню

Сегодня мороженое очень белое и мягче
   
Re: Ще про совєтскій пломбір  (фото)

Я на 99% впевнений що в цієї продавчині хата була упакована товаром під саму завязку. 4 камази не менше.
   
Re: Ще про совєтскій пломбір  (фото)

Могло закінчитися. Свіжу партію в той день могли і не завезти тому що вже час після обіду і вже працівники постачання чекали закінчення робочого дня. Тому поки є люди ставали в чергу і брали.
   
Re: Ще про совєтскій пломбір  (фото)

Нее

Он чем-то похож на тот, что сегодня можно купить в Молоко от фермера

Был очень твердым и желтоватый оттенок (жирность)

Ну таким я помню

Сегодня мороженое очень белое и мягче

тоді не було технологій взбивання
таких які є зараз
тому додавали більше жиру
західне морозиво яке почали завозити продавці по консистенції  рекламували як "пташине молоко"
   
Re: Ще про совєтскій пломбір  (фото)

які стаканчики? Їли переважно квадратне, затиснене між двома вафлями. Вафлі розмокали, морозиво тануло і текло по руках.
Пломбір був молочний і вершковий - за 13 і 19 копійок. Було ще ескімо за 22 в фользі на паличці.
Ну і в стаканчику за 22 і з кремом 28. Але нормальні пацани типу мене вважали, що краще два за 13, ніж одне за 28. Потім з‘явився каштан за 28. Але в моєму дитинстві його майже не було.
Можна ще було піти в Пасаж в кафе-морозиво і взяти розвісне за 19 копійок, або молочний коктейль за 12.  B-)
   
Re: Ще про совєтскій пломбір  (фото)

не знаю
але коли я куштував був
не бачив. Але їх інший, теж не гірший совкового
   
Re: Ще про совєтскій пломбір  (фото)

Нее

Он чем-то похож на тот, что сегодня можно купить в Молоко от фермера

Был очень твердым и желтоватый оттенок (жирность)

Ну таким я помню

Сегодня мороженое очень белое и мягче
Не был он жёлтым. Ни в стаканчиках, ни тот который между двух вафель шел. Было вкусно, поскольку не с чем было сравнивать. При этом помню часто попадался с малым количеством молока, словно замёрзшая вода с молочной пеной. Сейчас такое выбросил бы сразу. Тогда и это было круто
   
Re: Ще про совєтскій пломбір  (фото)

точно )))
Ще круглий папірець наліпити треба.
   
Re: Ще про совєтскій пломбір  (фото)

Пломбір був молочний і вершковий
пломбір це пломбір, а вершковий то вершкове
   
Re: Ще про совєтскій пломбір  (фото)

ностальгуючим за "савєтскім пламбірам" - купіть собі нарешті "Хрещатик" у стаканчику та заспокойтеся
Це 1:1 оте саме, що тоді продавали за смаком
Тільки невеличку "доработку" треба провести: витягніть з упаковки, покладіть на півгодини поза холодильником, щоб розтануло та тохи стаканчик розмок, потім пожмакайте той стаканчик та запхайте до морозильника ще на годину

на виході отримаєте свій улюблений "савєтскій пламбір"
Состав читали? Опять пальмовое масло, гидрогенизированные растительные жиры, ароматизатор шокололада, стабилизаторы, усилители вкуса, запаха в конских никем не контролируемых дозах, что превращается в наркотик для детей?
   
Re: Ще про совєтскій пломбір  (фото)

   
Re: Ще про совєтскій пломбір  (фото)

Все скучатели за савьецким забывают одну простую вещь. Когда нет выбора, а тем более есть дефицит, многое кажется вкусным. Когда вместо трёх видов мороженого у тебя сотня торговых марок с широкими линейками и ты имеешь изобилие то можешь сравнивать и выбирать то что нравится. А не употреблять то что можно купить и радоваться хоть этому. Десятая иномарка не приносит столько счастья, сколько единственные жигули, которых можно было ждать всю жизнь.
   
Re: Ще про совєтскій пломбір  (фото)

Нее

Он чем-то похож на тот, что сегодня можно купить в Молоко от фермера

Был очень твердым и желтоватый оттенок (жирность)

Ну таким я помню

Сегодня мороженое очень белое и мягче
То "фермерское молоко" в этих киосках и раскладках на каждом шагу отдельная тема. го уже проверили, оно не молоко и вся продукция не молочная, а растительная, при этом они упорно пишут, что это творог, сметана и молоко, хотя там хоть по цене можно понять, что так не может быть, но, по сути, это обман, и его кто-то крышует. К тому же, уже отдельный бизнес перепродавать этот творог как настоящий вдвое дороже.
   
Re: Ще про совєтскій пломбір  (фото)
PAL

Состав читали? Опять пальмовое масло, гидрогенизированные растительные жиры, ароматизатор шокололада, стабилизаторы, усилители вкуса, запаха в конских никем не контролируемых дозах, что превращается в наркотик для детей?
читав
за складом, що на етикетці, ніхєра нема там пальми, в лабу не здавав, вибачайте.
ароматизатори є й були ЗАВШЕ у БУДЬ-ЯКОМУ морозиві (якщо пан не в курсі, ванілін теж ароматизатор)
   
Re: Ще про совєтскій пломбір  (фото)

   
Re: Ще про совєтскій пломбір  (фото)
PAL

Все скучатели за савьецким забывают одну простую вещь. Когда нет выбора, а тем более есть дефицит, многое кажется вкусным. Когда вместо трёх видов мороженого у тебя сотня торговых марок с широкими линейками и ты имеешь изобилие то можешь сравнивать и выбирать то что нравится. А не употреблять то что можно купить и радоваться хоть этому. Десятая иномарка не приносит столько счастья, сколько единственные жигули, которых можно было ждать всю жизнь.

до речі, я пригадую, яким смачним здавався у 90х звичайний снікерс (опісля "савєтскава натуральнава шакалада")
Й до речі, зразу хочу попередити - я мав можливість порівняти французські цукерки з радянськими у 80х, вже не знаю, звідки батько припер пластикову коробку тих цукерок
Я був розочарований, радянські "асорті" були смачніші. А от снікерс перебивав ті радянські цукерки на раз
   
Re: Ще про совєтскій пломбір  (фото)

   
Re: Ще про совєтскій пломбір  (фото)

   
Re: Ще про совєтскій пломбір  (фото)

Показати зображення...

Зато натуральниє бєс хіміі
 :gigi:  :lol:
   
Re: Ще про совєтскій пломбір  (фото)

які стаканчики? Їли переважно квадратне, затиснене між двома вафлями. Вафлі розмокали, морозиво тануло і текло по руках.
Пломбір був молочний і вершковий - за 13 і 19 копійок. Було ще ескімо за 22 в фользі на паличці.
Ну і в стаканчику за 22 і з кремом 28. Але нормальні пацани типу мене вважали, що краще два за 13, ніж одне за 28. Потім з‘явився каштан за 28. Але в моєму дитинстві його майже не було.
Можна ще було піти в Пасаж в кафе-морозиво і взяти розвісне за 19 копійок, або молочний коктейль за 12.  B-)

эскимо в Киеве? квадратное ? с вафельками?
это в какие годы? при Шелесте?
   
Re: Ще про совєтскій пломбір  (фото)

   
Re: Ще про совєтскій пломбір  (фото)

В Одесской области мы раз летом проезжали через молдавское село Паланка на молдавской территории и там покупали мороженое сделанное в Молдове, в вафельных стаканчиках. Цена где-то в 2 раза меньше чем наше самое дешёвое. Но по вкусу превосходит украинские дорогие. Наверное, натуральное - из молока. Тогда возвращались с отдыха и на отдыхе покупали мороженое почти каждый день разных производителей отечественных.
   
Re: Ще про совєтскій пломбір  (фото)





   

Цю тему переглядають:

0 Користувачів і 1 гість
 
Повна версія