Раді Вас бачити! » Увійти » Створити новий профіль

Будемо пробувати

Re: Будемо пробувати

пане Сорока,
норм, горілка.
Немиров  в нас те що залишилось більш менш.
Ніт.
Все обладнання, що більш-менш, Немирів перевіз до Раші  й клепає для кацапів.
Те що зараз в тих пляшках з закосом  під старовину, там якийсь спірт сцуко не люксовий, а  я їпу якого сорту.
Краще вже тоді з того самого Немирову тягати контрабас з цеху - 50 гривень за  півторашку. Тоді ціна виправдовує усе.
Зараз по тій самій ціні, що немирівська, в магазі можна брати зубровку.

А щодо того шо в тебе на фото, так  прямим текстом було сказано, щоб більше таку фуєту мені не приносили в гості.

Останнє редагування: 15 жовтня 2021 16:03:43 від птах Сорока
   
Re: Будемо пробувати

висота.

щоб не кланятись постійно.

Висота , то й - висота . Аби подабалось .
   
Re: Будемо пробувати

Ніт.
Все обладнання, що більш-менш, Немирів перевіз до Раші  й клепає для кацапів.
Те що зараз в тих пляшках з закосом  під старовину, там якийсь спірт сцуко не люксовий, а  я їпу якого сорту.
Краще вже тоді з того самого Немирову тягати контрабас з цеху - 50 гривень за  півторашку. Тоді ціна виправдовує усе.
Зараз по тій самій ціні, що немирівська, в магазі можна брати зубровку.

А щодо того шо в тебе на фото, так  прямим текстом було сказано, щоб більше таку фуєту мені не приносили в гості.

та може.
не сперечаюсь, поки що заходила.
   
Re: Будемо пробувати

не сперечаюсь, поки що заходила.
Ну воно, в принципі, не повний треш, але спирт нижче середнього, звісно шо можна було замаскувати глюкозою, гліцеринчіком, й влітало б аж бігом.
Але шось вони недопрацювали в рецептурі цих квадратних бутлів. Ще й дизайн бутлів, імхо, уйопіщний. Хотіли під старовину закосити, але не вийшло.
Але в принципі пох.
Як та пательня, не пристає їдло?
   
Re: Будемо пробувати

давно такой пользуюсь... классная штука.

из возможно рекомендаций....  бомбезно перед олией... на ней же обжарить свинную грудинку кусочками.. небольшими или сало.  там где сила воли так себе... этот продукт съедается задолго до того как дожарится картошка.. лучше после нужной степени обжарки снять, добавить олии и уже жарить картошку. Отлично кстати получается так называемая  картошка по селянски.... тоесть к кожуре. кусочки желательно не очень большие.

еще одно... лучше всего на этой сковороде получается... когда жаришь на сильном огне... 

ну и последнее.... обычно делаю из сырой картошки, обычно по селянски на сале ( грудинке)... но видел как человек для ускорения процесса просто варил картошку в мундире, резал на кусочки и просто обжаривал ее на этой сковороде. Ну это видимо когда мало времени, компания большая.

ну и последнее последнее... к картошке по селянски бомбезно идет соус на основе майонеза с чесноком.  погружаешь в него картошечку и в рот  :)
   
Re: Будемо пробувати

для ускорения процесса просто варил картошку в мундире,
Та ну.
Це відварити в мундирі картоплю, а після того жарити хіба швидше?
Хіба шо то невелика картопля якась.
   
Re: Будемо пробувати

Та ну.
Це відварити в мундирі картоплю, а після того жарити хіба швидше?
Хіба шо то невелика картопля якась.

не совсем про это речь. было это на корпаративе за городом. человек дома сварил картишку, а на природе только обжарил  на такой скоророде.

но я предпочитаю из сырой. мне кажется так вкуснее в любом случае.
   
Re: Будемо пробувати



   
Re: Будемо пробувати

Ну воно, в принципі, не повний треш, але спирт нижче середнього, звісно шо можна було замаскувати глюкозою, гліцеринчіком, й влітало б аж бігом.
Але шось вони недопрацювали в рецептурі цих квадратних бутлів. Ще й дизайн бутлів, імхо, уйопіщний. Хотіли під старовину закосити, але не вийшло.
Але в принципі пох.
Як та пательня, не пристає їдло?

пристало.

сказали знаючі, що вижарити потрібно.
але і на перший раз не погано получилося.
   
Re: Будемо пробувати

Толково  (tu)

пане Турч,

все як потрібно.

шашлик як завжди, доїдаємо)
   
Re: Будемо пробувати


Сцуко, треба піти й собі кальян заїпашити....
   
Re: Будемо пробувати

Отакая штука есть.... Регулируется по высоте, прожаренная, ничего не пристаёт. Картофан изумительный получается, особенно мелкий целенький. Фото старое.

   
Re: Будемо пробувати

Ніт.
Все обладнання, що більш-менш, Немирів перевіз до Раші  й клепає для кацапів.
Те що зараз в тих пляшках з закосом  під старовину, там якийсь спірт сцуко не люксовий, а  я їпу якого сорту.
Краще вже тоді з того самого Немирову тягати контрабас з цеху - 50 гривень за  півторашку. Тоді ціна виправдовує усе.
Зараз по тій самій ціні, що немирівська, в магазі можна брати зубровку.

А щодо того шо в тебе на фото, так  прямим текстом було сказано, щоб більше таку фуєту мені не приносили в гості.

та.. старий чорний у порівнянні з цим новодєлом - небо і земля
мав можливість порівняти, коли із давніх запасів пару пляшок залишалося
новий - повна :bueee: жорсткий із якимсь хімічним запахом і присмаком чи шо
а взагалі зараз весь (принамі бюджетний) нєміроф скурвився в т.ч медова з перцем
раніше була відносно якісна нарідна горілка.
тепер треба або щось суттєво подорожче купувати або самому гнать. пєчалька
   
Re: Будемо пробувати


думаємо :gigi:

Детский сад, е-ий Богу!

Вот так надо:
   
Re: Будемо пробувати

Детский сад, е-ий Богу!

Вот так надо:
https://youtu.be/_h5I547DYvU

Не то

Вот так
   
Re: Будемо пробувати

а взагалі зараз весь (принамі бюджетний) нєміроф скурвився в т.ч медова з перцем
раніше була відносно якісна нарідна горілка.
Забудьте  за той немирів. Завод майже не працює.
Те що більш-менш, зараз в Раші.  Лишилося один чи два цехи, які клепають отой новодєл й паралельно лівак для контрабасу.
Персонал скорочено к фуям й місто Немирів одразу перетворилось в злидні піздецові, а-ля 90-ті роки.
   
Re: Будемо пробувати


з дискової борони, кажуть бомба

Вообще-то это назьівается "лущильник".

Делался из стёртого диска.

Современньіе горе-бизнесменьі вьіхолостили шикарную идею в говно на цепях.

Никаких треног и цепей. Делался на короткому шворне, так как топилось всё кизяками и в поле найти дрова - это к хипстерам.
Штука простая, суровая и эффективная как топор викингов.

Цивилизация всё засрала.
   
Re: Будемо пробувати

Отакая штука есть.... Регулируется по высоте, прожаренная, ничего не пристаёт. Картофан изумительный получается, особенно мелкий целенький. Фото старое.

Показати зображення...

Близко к оригіналу, но тоже новодел.
   
Re: Будемо пробувати

Молодцы.

Умеют же люди отдыхать...
   
Re: Будемо пробувати

Близко к оригіналу, но тоже новодел.

Ну показуй свій "оригінал".
   
Re: Будемо пробувати

Вообще-то это назьівается "лущильник".

Делался из стёртого диска.

Современньіе горе-бизнесменьі вьіхолостили шикарную идею в говно на цепях.

Никаких треног и цепей. Делался на короткому шворне, так как топилось всё кизяками и в поле найти дрова - это к хипстерам.
Штука простая, суровая и эффективная как топор викингов.

Цивилизация всё засрала.

пока что не впечатлила.

сковородка.

может действительно выжарить надо.
   
Re: Будемо пробувати

Сцуко, треба піти й собі кальян заїпашити....

ще кальянщик потрібен)
   
Re: Будемо пробувати

Ну показуй свій "оригінал".
та мабуть ось це:


але сказати, щоб я колись був неїпаццо вражений таким, то ніт.

ще кальянщик потрібен)
Так я й сам кальянщик.
Але зараз розлінився, домашні кальяни роздав друзям )))
   
Re: Будемо пробувати

пока что не впечатлила.

сковородка.

может действительно выжарить надо.
в качестве совета - картошку резать крупней
   
Re: Будемо пробувати

треба або щось суттєво подорожче купувати або самому гнать

Придбав самогонний апарат десь такий


То маю сказати, що казьонку не дуже й хочеться :)
В тіло продукту не потрапляє перваку 500-700 грам, ну й хвости нижче15- 20° не беру.
З 6 кг цукру десь до семи літрів виходить 43-47°.
На мій смак більше, або менше градусів не йдуть на користь продукту.
Для смаку й кольору додаю ризький бальзам.
Мені раніш самогон не доводилось гнати, а той що бувало пив захвату не викликав.
Зараз зі своїм другий раз приємно повечеряти, та й гостей зустріти :shuffle:
   
Re: Будемо пробувати

З 6 кг цукру десь до семи літрів
Шта? :-o
   
Re: Будемо пробувати

Шта?
Бадяжать, пан Сорока. Кіло цукру - літр, це ж кожен школяр знає.
   
Re: Будемо пробувати

в качестве совета - картошку резать крупней

может,
но картоха прилепала, тут думаю разницы нет
   
Re: Будемо пробувати

Бадяжать, пан Сорока. Кіло цукру - літр, це ж кожен школяр знає.
Ну я їпу, як це треба бадяжити, відкидати голови й хвости, й щоб з 6 ставало 7 літрів  й ще  47 градусів.
   
Re: Будемо пробувати

Придбав самогонний апарат десь такий
Показати зображення...
То маю сказати, що казьонку не дуже й хочеться :)
В тіло продукту не потрапляє перваку 500-700 грам, ну й хвости нижче15- 20° не беру.
З 6 кг цукру десь до семи літрів виходить 43-47°.
На мій смак більше, або менше градусів не йдуть на користь продукту.
Для смаку й кольору додаю ризький бальзам.
Мені раніш самогон не доводилось гнати, а той що бувало пив захвату не викликав.
Зараз зі своїм другий раз приємно повечеряти, та й гостей зустріти :shuffle:

є такий)

рік погрався, закинув.
   
Re: Будемо пробувати

Ну я їпу, як це треба бадяжити, відкидати голови й хвости, й щоб з 6 ставало 7 літрів  й ще  47 градусів.
Хвости і голови - в окрему тару. Тещі там чи сусіду який музло врубає. От і буде 7.
   
Re: Будемо пробувати

та мабуть ось це:

Показати зображення...
але сказати, щоб я колись був неїпаццо вражений таким, то ніт.

Так я й сам кальянщик.
Але зараз розлінився, домашні кальяни роздав друзям )))

Да.
Оно.
Но ещё волна срезана.

Типа цивилизованно.

Оригінал более брутальньій.
   
Re: Будемо пробувати

Шта? :-o
Слухай, сам здивований.
Чув ще з радянських часів норму- кіло сахарю/100гр дріжжів=літр самогону. Всього гамузом.
Зараз, ну може не строго 6кг, а з яким довіском. Але ж ніяк не 7.
Води літрів 30, 2 перегони по 15-18 літрів.
І так- гарантованих 7 літрів 43-47°
Перваки на розтірки роздаємо :) 
   
Re: Будемо пробувати

Ну показуй свій "оригінал".

Щаз.

Уже бегу.

Волості назад.
   
Re: Будемо пробувати

рік погрався, закинув.
Ага. Якшо не фуярити як "мікро-бізнес" на продаж, то ця забавка швидко набридає й практично нафуй  не треба.
   
Re: Будемо пробувати

Придбав самогонний апарат десь такий
Показати зображення...
То маю сказати, що казьонку не дуже й хочеться :)
В тіло продукту не потрапляє перваку 500-700 грам, ну й хвости нижче15- 20° не беру.
З 6 кг цукру десь до семи літрів виходить 43-47°.
На мій смак більше, або менше градусів не йдуть на користь продукту.
Для смаку й кольору додаю ризький бальзам.
Мені раніш самогон не доводилось гнати, а той що бувало пив захвату не викликав.
Зараз зі своїм другий раз приємно повечеряти, та й гостей зустріти :shuffle:

 (tu)  :-)o  :D

також думаю подібний апарат придбати
поки трохи ліньки, бо ще можна більш менш нормальну казьонку знайти
але тенденція така, що домашнє виробництво скоро може стати маст хев
бо те що в крамницях продається, курвиться  невпинно 8-)
   
Re: Будемо пробувати

(tu)  :-)o  :D

також думаю подібний апарат придбати
поки трохи ліньки, бо ще можна більш менш нормальну казьонку знайти
але тенденція така, що домашнє виробництво скоро може стати маст хев
бо те що в крамницях продається, курвиться  невпинно 8-)

придбайте,

пограєтесь, і закинете як я)
   
Re: Будемо пробувати

Ага. Якшо не фуярити як "мікро-бізнес" на продаж, то ця забавка швидко набридає й практично нафуй  не треба.

В мене під проточну воду, то я поки в місті й зроблю для села, для себе.
Мікробізнес ну його нафуй.
В селі ніхто не знає, що це свій.
Й ніколи не знатиме.
Мені копійки з тпкого бізнесу не треба, а морока з клієнтами тим більш.
Апарат півроку, не виключено, що через рік теж на горище попаде :D
   
Re: Будемо пробувати

Хвости і голови - в окрему тару. Тещі там чи сусіду який музло врубає. От і буде 7.

пан Хома,

все робив як книжка пише,
навіть пробу знімав.
але для того потрібно багато часу та уваги
   
Re: Будемо пробувати

Апарат півроку, не виключено, що через рік теж на горище попаде
Та нє, на горище не треба.
Ще радянський апарат з нержі "45-го заводу" був  комусь подарований нафуй.
Може й зараз працює  десь )))
   

Цю тему переглядають:

0 Користувачів і 1 гість
 
Повна версія