Раді Вас бачити! » Увійти » Створити новий профіль

Учимся и учим готовить вкусно

Re: Учимся и учим готовить вкусно





Останнє редагування: 11 жовтня 2020 01:28:52 від ценительница алей
   
Re: Учимся и учим готовить вкусно

   
Re: Учимся и учим готовить вкусно

   
Re: Учимся и учим готовить вкусно



   
Re: Учимся и учим готовить вкусно

   
Re: Учимся и учим готовить вкусно

   
Re: Учимся и учим готовить вкусно



   
Re: Учимся и учим готовить вкусно

   
Re: Учимся и учим готовить вкусно
Пшениця

Не вистачало гречки. Досипав рису. Зварив. Несподівано сподобалось
З тих пір так і варю, вже років 5. Пропорція будь-яка. Хто хоче більш "рисову" кашу - кладемо більше рису, якщо більш "гречану - більше гречки
Спробуйте для початку 1/1 і все стане ясно
   
Re: Учимся и учим готовить вкусно
Пшениця

Ліньки було в олів'є варити і нарізати картоплю
Спробував замінити рисом. Нічо, нормально.
Смак і не гірший і не кращий. Просто інший.
Менше занудного різання інгрідієнтів

Ще додаю гречки також. Смак гарний виходить

А замість огірків підходить кисла капуста
   
Re: Учимся и учим готовить вкусно

Не вистачало гречки. Досипав рису. Зварив. Несподівано сподобалось
З тих пір так і варю, вже років 5. Пропорція будь-яка. Хто хоче більш "рисову" кашу - кладемо більше рису, якщо більш "гречану - більше гречки
Спробуйте для початку 1/1 і все стане ясно

Генеральська каша-змішати 5круп. Але мені рис з гречкою більш подрбається
   
Re: Учимся и учим готовить вкусно
Пшениця

Генеральська каша-змішати 5круп. Але мені рис з гречкою більш подрбається
Коли гречка не одна, а з рисом, то я підсмажую її трошки сильніше. Для запаху.
   
Re: Учимся и учим готовить вкусно

Додайте маленьку жменю сонячника. Не пошкодуете.
   
Re: Учимся и учим готовить вкусно





Останнє редагування: 19 жовтня 2020 02:14:34 від ценительница алей
   
Re: Учимся и учим готовить вкусно


   
Re: Учимся и учим готовить вкусно
Пшениця

Додайте маленьку жменю сонячника. Не пошкодуете.
Хіба смажені і перед самою подачею прямо в тарілку присипати
Бо ж розпаряться в кашу
   
Re: Учимся и учим готовить вкусно

Хіба смажені і перед самою подачею прямо в тарілку присипати
Бо ж розпаряться в кашу
як настоюеться, ясно, що не під час варки. В мене настоюють кашу хвилин з 10 під ковдрою в кріслі, за цей час смаженому сонечнеку нічого не стае. Каша виходить ароматна, й дуже смачна. Майже будьяка, до вівсянкі тільки не пробував.
   
Re: Учимся и учим готовить вкусно

   
Re: Учимся и учим готовить вкусно
Пшениця

як настоюеться, ясно, що не під час варки. В мене настоюють кашу хвилин з 10 під ковдрою в кріслі, за цей час смаженому сонечнеку нічого не стае. Каша виходить ароматна, й дуже смачна. Майже будьяка, до вівсянкі тільки не пробував.
Ідея просто чудова, слів нема
Я вівсянку як роблю, то інколи десь третину-чверть підсмажую спочатку до коричньової. Теж запах бомба виходить
   
Re: Учимся и учим готовить вкусно

Ідея просто чудова, слів нема
Я вівсянку як роблю, то інколи десь третину-чверть підсмажую спочатку до коричньової. Теж запах бомба виходить
дуже важко не пересмажити. Тількі жинка вміє, я в то не лізу. Смакує саме після варкі таке, з домашнім коровьячим маслом. Як настоюеться додати.
А додати смажених зерняток сонечника спробуйте. Донька іх трохі розбива, ій так більше смакує.
   
Re: Учимся и учим готовить вкусно
Пшениця

дуже важко не пересмажити. Тількі жинка вміє, я в то не лізу. Смакує саме після варкі таке, з домашнім коровьячим маслом. Як настоюеться додати.
А додати смажених зерняток сонечника спробуйте. Донька іх трохі розбива, ій так більше смакує.
Вівсянку ЛЕГКО пересмажити? Та її не усмажиш!
Стійка, як олов"яний солдатик.
Насіння спробую, звичайно. Я б теж їх трохи потовк спочатку
   
Re: Учимся и учим готовить вкусно

Вівсянку ЛЕГКО пересмажити? Та її не усмажиш!
Стійка, як олов"яний солдатик.
Насіння спробую, звичайно. Я б теж їх трохи потовк спочатку
вівсянку ніхто не смажить. Легко пересмажити гречку та пшенічні крупи.

Останнє редагування: 22 жовтня 2020 21:19:25 від beggy
   
Re: Учимся и учим готовить вкусно

.

Останнє редагування: 22 жовтня 2020 21:20:30 від beggy
   
Re: Учимся и учим готовить вкусно
Пшениця

вівсянку ніхто не смажить. Легко пересмажити гречку та пшенічні крупи.
і борщ легко переварити
і картоплю пересмажити

якщо колупатися в носі і ловити гав, поки воно печеться/вариться/смажиться  :D
   
Re: Учимся и учим готовить вкусно

про смачну не знаю .смачність спірне питання ,знаю трохи  про швидку

найшвидкийший гарячій бутер
ряемо
хліб з тостера- тост
на него кришимо цібулю салатну (не злу) можно накришити перцю болгарского зверху бринзу пластиною і 40 сек в мікроволновці
після можно зверьха помидорів
бо як помидори в микроволновці будут --будут пекти язика і треба щоб охолодилось швидкысть теряемо


Яешня з картоплею швидко на одного

одну картопю чистимо рубаемо соломкою --відразуразу кладемо в микроволновку на 3 хвилини
в цей же час рубаемо пів великоі  цібцлі на пательню з оліею,можно кілцями,за цібулею рубаемо солодкий перець один величезний, допражуемо 1.5 хвилин що лишилось до кінця 3 хвилин картоплі--
картоплю додоаемо відразу і почінаем шукати ейця,
можно накришити що зверьху трохи помидор але то додаст кислоти то тре робити по смаку
розбиваем два яйця  зверьху і поверьх яець  докидаемо бринзи і вже чекаемо до того як ейця готові будуть

бідний шлунок в ранковий час .але мені смачно , таке можно не більш раза в тиждень напевне робити ,через це в мене напевне і холестерін 6

Останнє редагування: 25 жовтня 2020 17:52:48 від bassarabia
   
Re: Учимся и учим готовить вкусно

про смачну не знаю .смачність спірне питання ,знаю трохи  про швидку

найшвидкийший гарячій бутер
ряемо
хліб з тостера- тост
на него кришимо цібулю салатну (не злу) можно накришити перцю болгарского зверху бринзу пластиною і 40 сек в мікроволновці
після можно зверьха помидорів
бо як помидори в микроволновці будут --будут пекти язика і треба щоб охолодилось швидкысть теряемо


Яешня з картоплею швидко на одного

одну картопю чистимо рубаемо соломкою --відразуразу кладемо в микроволновку на 3 хвилини
в цей же час рубаемо пів великоі  цібцлі на пательню з оліею,можно кілцями,за цібулею рубаемо солодкий перець один величезний, допражуемо 1.5 хвилин що лишилось до кінця 3 хвилин картоплі--
картоплю додоаемо відразу і почінаем шукати ейця,
можно накришити що зверьху трохи помидор але то додаст кислоти то тре робити по смаку
розбиваем два яйця  зверьху і поверьх яець  докидаемо бринзи і вже чекаемо до того як ейця готові будуть

бідний шлунок в ранковий час .але мені смачно , таке можно не більш раза в тиждень напевне робити ,через це в мене напевне і холестерін 6
мнясо де????
   
Re: Учимся и учим готовить вкусно
Пшениця

холестерін 6
або трішки вівсянки, або яблуко або пара помідорів разом з тою яєшнею
і 2 столові ложки олії в день не важливо особливо навіть якої
навіть без фізичних вправ
через 3 тижнія-місяць поміряйте свій холестерин, може і покращиться
   
Re: Учимся и учим готовить вкусно

або трішки вівсянки, або яблуко або пара помідорів разом з тою яєшнею
і 2 столові ложки олії в день не важливо особливо навіть якої
навіть без фізичних вправ
через 3 тижнія-місяць поміряйте свій холестерин, може і покращиться
в мене на сніданок вівсянка 5 днів на тиждень
1 день творог
1 день яешня
 яблок -- мінімум 1-2 на день навіть зимою і на весні
я думаю холестерін від бринзи та мучного а можливо від того що я кров аналз здавав коли мав проблеми з ногою і меньше тоді рухавси

Останнє редагування: 26 жовтня 2020 07:25:38 від bassarabia
   
Re: Учимся и учим готовить вкусно

в мене на сніданок вівсянка 5 днів на тиждень
1 день творог
1 день яешня
 яблок -- мінімум 1-2 на день навіть зимою і на весні
я думаю холестерін від бринзи та мучного
так й з голоду померти можна. Додайте до рациону просте сире сало. Як не дивно, холестерін не підвищує.
   
Re: Учимся и учим готовить вкусно

так й з голоду померти можна. Додайте до рациону просте сире сало. Як не дивно, холестерін не підвищує.
як я беру сало чі сам солю шмат сала то в мене виходить мінімум п'ять бутерів з ним додаткових за день :)
це + до ваги
так що с салом я спілкуюсь в вікенд в барі  1-2 раза на місяць

і який голод 96 кг на 189 см 6 точно зайві

Останнє редагування: 26 жовтня 2020 07:31:37 від bassarabia
   
Re: Учимся и учим готовить вкусно

ще по швидкому коли жінки нема дома

болгарска перрцюга
відрубуете верха в неі як на "фрширований перець

і пхаете  в неі цібулю рубану ,можно картоплю соломкою,помидорі рубані ,можно рубану ковбасу або осіскі все що е .....бринзу зверьха можно і яйцем залити
то як піцца --все іде але бринза чі сир я думаю обовязкова
кладете в чашку щоб не вливалось і в мікроволновку на 5-6 хвилин
з мікроволновкі на пательні допражуете ще 5 хвилин....

10 -15 хвилин а смак стави змінюйте складом інгрідіентів ...... :)



Останнє редагування: 26 жовтня 2020 07:42:56 від bassarabia
   
Re: Учимся и учим готовить вкусно

ще по швидкому коли жінки нема дома

болгарска перрцюга
відрубуете верха в неі як на "фрширований перець

і пхаете  в неі цібулю рубану ,можно картоплю соломкою,помидорі рубані ,можно рубану ковбасу або осіскі все що е .....бринзу зверьха можно і яйцем залити
то як піцца --все іде але бринза чі сир я думаю обовязкова
кладете в чашку щоб не вливалось і в мікроволновку на 5-6 хвилин
з мікроволновкі на пательні допражуете ще 5 хвилин....

10 хвилин  і поіли щось особисте...... :)
спробую, за написаним, має бути смачно.
   
Re: Учимся и учим готовить вкусно
Пшениця

Як правильно розрізати курину грудку

   
Re: Учимся и учим готовить вкусно

   
Re: Учимся и учим готовить вкусно
Пшениця

https://youtu.be/AOirSKsgRDA
"Я готую в казані, але мама не сковороді."
"Мясо. У мєня індюшка, но можетє брать любоє"
Далі не дивися

З таким початком можна і про кожен інший інгрідієнт те саме казати.
"У мене з зелені цибуля і петрушка, але можете брати часник та кріп."

При такому підході в кінці вийте сама ЗВИЧАЙНА тушкована картопля з м"ясом(tu)
Яку кожен готує по-своєму.

Сенс витрачати порох на зйомки і викладання в Ютуб?  :S

Останнє редагування: 16 листопада 2020 06:24:14 від Пшениця
   
Re: Учимся и учим готовить вкусно

Зараз не надто часу, та потім не згадаю. Рецепт пірога інженера Болотова. Нагадайте тижні за два.
   
Re: Учимся и учим готовить вкусно
Пшениця

Зараз не надто часу, та потім не згадаю. Рецепт пірога інженера Болотова. Нагадайте тижні за два.

https://www.you-books.com/book/B-Bolotov/Reczepty-Bolotova-na-kazhdyj-den

Борис Болотов
Рецепты Болотова на каждый день. Календарь на 2013 год
От издательства

Академика Болотова часто называют украинским волшебником. Идеи этого человека поражают воображение, а его открытия переворачивают представление об окружающем мире. Книги ученого издаются громадными тиражами, его имя знакомо миллионам. Неудивительно, что многие люди начали жить в соответствии с законами и истинами Болотова. И это понятно, ведь именно Борис Васильевич открыл путь, который уже сейчас дает возможность любому человеку прожить до 150 лет, а в будущем приведет нас к бессмертию.

Академик Болотов совершил переворот в химии. Он разработал собственную модель строения атома и представил химические элементы как кислоты, щелочи и соли литиевой воды, которые получаются в результате ядерных превращений элементов.

***************

пиріг, мабуть, буде термоядерний (tu)

А якщо від того теpмоядерного пирога повипадають зуби, то є від Болoтова рекомендація

***************

22 марта. Как вырастить новые зубы

Здоровый ЖКТ начинается со здоровой ротовой полости, где начинается переваривание пищи (ее пережевывание и растворение слюной).

Если ежедневно полоскать рот соленой водой на ночь, то зубы не будут болеть вообще. Даже если от ваших зубов остались одни корни, то они никогда не будут вас беспокоить. Одни корешки выпадут сами, а другие ухитрятся через несколько лет излечиться и отрасти. Самое интересное, что при таком способе ухода за ртом начинает отрастать новое поколение зубов.

Автор (Б. Болотов) лично встречался с пожилыми людьми (около 75 лет), у которых появились новые зубы. Исходя из этих фактов, можно заключить, что утраченные зубы могут вырасти заново у каждого.

****************


Зрештою, це все не має віднощення до діла, пиріг і дійсно може бути смачним

Останнє редагування: 17 листопада 2020 23:31:45 від Пшениця
   
Re: Учимся и учим готовить вкусно

https://www.you-books.com/book/B-Bolotov/Reczepty-Bolotova-na-kazhdyj-den

Борис Болотов
Рецепты Болотова на каждый день. Календарь на 2013 год
От издательства

Академика Болотова часто называют украинским волшебником. Идеи этого человека поражают воображение, а его открытия переворачивают представление об окружающем мире. Книги ученого издаются громадными тиражами, его имя знакомо миллионам. Неудивительно, что многие люди начали жить в соответствии с законами и истинами Болотова. И это понятно, ведь именно Борис Васильевич открыл путь, который уже сейчас дает возможность любому человеку прожить до 150 лет, а в будущем приведет нас к бессмертию.

Академик Болотов совершил переворот в химии. Он разработал собственную модель строения атома и представил химические элементы как кислоты, щелочи и соли литиевой воды, которые получаются в результате ядерных превращений элементов.
***************

пиріг, мабуть, буде термоядерний (tu)

А якщо від того теpмоядерного пирога повипадають зуби, то є від Болoтова рекомендація

***************

22 марта. Как вырастить новые зубы

Здоровый ЖКТ начинается со здоровой ротовой полости, где начинается переваривание пищи (ее пережевывание и растворение слюной).

Если ежедневно полоскать рот соленой водой на ночь, то зубы не будут болеть вообще. Даже если от ваших зубов остались одни корни, то они никогда не будут вас беспокоить. Одни корешки выпадут сами, а другие ухитрятся через несколько лет излечиться и отрасти. Самое интересное, что при таком способе ухода за ртом начинает отрастать новое поколение зубов.

Автор (Б. Болотов) лично встречался с пожилыми людьми (около 75 лет), у которых появились новые зубы. Исходя из этих фактов, можно заключить, что утраченные зубы могут вырасти заново у каждого.
****************


Зрештою, це все не має віднощення до діла, пиріг і дійсно може бути смачним
то піздюк та академік, а тут - благородний інженер- кулінар з цибуліним пірогом. То різні зовсім люди.
   
Re: Учимся и учим готовить вкусно

Буде вам той піріг завтра під ніч.
   
Re: Учимся и учим готовить вкусно
Пшениця

то піздюк та академік, а тут - благородний інженер- кулінар з цибуліним пірогом. То різні зовсім люди.

Вже облизуємося і чекаємо
Я в пирогах повний незнайка, ніколи не робив. З "пирогоподібних", максимум плачинди, по-моєму.
   

Цю тему переглядають:

0 Користувачів і 1 гість
 
Повна версія