Раді Вас бачити! » Увійти » Створити новий профіль

Що ж робити із порошковими винами

Re: Що ж робити із порошковими винами

Закупается импортное вино низкого качества - называется виноматериал и разливается в тару на продажу. В Белоруси на такой виноматериал работники завода жалуются и он уничтожается:
http://www.tv.tvrmogilev.by/ru/news/latest/1_12219.html
А у нас, наверное, пройдет любого качества.
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

А у нас, наверное, пройдет любого качества.


Цитувати
Самое интересное, что в этом же районе, даже в этом же селе я сам знаю пару цехов, где разливают в огромных масштабах контрафактное вино. Заходит фура, цистерна с вином, например, из Молдавии, и ее быстро разливают по бутылкам и клеят этикетки известных заводов. И дальше „левое“ вино уходит по супермаркетам страны. Но мы ни разу не слышали, чтобы милиция или налоговая накрыла хоть один такой тихий, неизвестный туристам цех в Шабо

Крістоф Лакарен
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

Самый дешевый виноматериал, который предлагают винодельни всего мира это то, что они сами не сочли возможным использовать для производства вина под своим именем – это несортовое вино с самых плохих участков, с делянок с огромной урожайностью в 150 и более центнеров с гектара, с высоким коэффициентом отпрессовывания сока, которому в процессе производства время уделялось «по остаточному принципу». В погоне за самой низкой ценой наши «вторичные» виноделы часто приобретают на иностранных винодельнях сусло «второго отжима», грубую прессовую фракцию сока, которую практически никогда не используют для производства высококачественных вин.
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

+
Абсолютно .
Є ще така фіча , що без етикеток продаж вина винокурнями не є нелегальним 
Власне з-за перевиробництва . Але є встановлені квоти на такий продаж .
Виробникам вигідніше продати його дешево , або віддати в якусь локальну спільноту " під фієсту" за мізерний відкат від  майбутнього продажу . певною мірою такий собі " ф'ючерс " ітд .
Яке " порошкове вино " , якому довбойобу прийде до голови займатись такою поцоватою діяльністтю ?

одеситам та однодумцям
бо червоного у Європі дофіга, а от замутити з чогось "шампанське", "вермут" чи аж "бренді" не так вже і просто
тому і розводять Юпі
Salute, Marengo, Shustoffff, Bolgrad і дофіга інших

Останнє редагування: 4 травня 2017 07:51:00 від MakYury
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

А я не знал почему мне попадались качественные вина, а потом некачественные тех же производителей.
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

А я не знал почему мне попадались качественные вина, а потом некачественные тех же производителей.

Не робіть поспішних висновків. Якось у Франції в дуже пристойному ресторані в 2-й пляшці того ж самого виробника червоного вина була якась хуйня, наш столик вирішив, що нас найобують і висловив своє фе офіціанту. той почав божитися, що вино з того самого ящика і т.п. Прийшла черга 3-ї пляшки - вона на диво була як перша.
Зійшлися на тому, що це могла бути невдала партія, або пляшка десь перегрілася чи щось таке. 
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

Не робіть поспішних висновків. Якось у Франції в дуже пристойному ресторані в 2-й пляшці того ж самого виробника червоного вина була якась хуйня, наш столик вирішив, що нас найобують і висловив своє фе офіціанту. той почав божитися, що вино з того самого ящика і т.п. Прийшла черга 3-ї пляшки - вона на диво була як перша.
Зійшлися на тому, що це могла бути невдала партія, або пляшка десь перегрілася чи щось таке. 

Мабуть виноматеріал закупляли в різних місцях:
"Возьмем, к примеру, винодельческое предприятие "Инкерман". Это предприятие спроектировано и построено с ориентиром на производство выдержанных в дубовой таре вин. У завода есть подвалы, общей площадью более 50 тысяч квадратных метров, сотни дубовых емкостей различной емкости, но нет ни одного виноградного пресса. Откуда же берется вино марки «Инкерман»? Все очень просто – завод покупает молодое, невыдержанное вино у других хозяйств края (или не края), выдерживает его и бутилирует под своим именем."
http://daily-winegraph.livejournal.com/618939.html
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

Мабуть виноматеріал закупляли в різних місцях:
"Возьмем, к примеру, винодельческое предприятие "Инкерман". Это предприятие спроектировано и построено с ориентиром на производство выдержанных в дубовой таре вин. У завода есть подвалы, общей площадью более 50 тысяч квадратных метров, сотни дубовых емкостей различной емкости, но нет ни одного виноградного пресса. Откуда же берется вино марки «Инкерман»? Все очень просто – завод покупает молодое, невыдержанное вино у других хозяйств края (или не края), выдерживает его и бутилирует под своим именем."
http://daily-winegraph.livejournal.com/618939.html

Ні, то було французське вино середньої цінової категорії.

Просто не треба забувати, що вино це натур-продукт. Саме тому в ресторанах, відкривши пляшку вина, спочатку дають його продегустувати.
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

Ні, то було французське вино середньої цінової категорії.

Просто не треба забувати, що вино це натур-продукт. Саме тому в ресторанах, відкривши пляшку вина, спочатку дають його продегустувати.
І що може бути високий % неякісного в ящиках з якісним?
   
Re: Що ж робити із порошковими винами


Працівники алкогольної сфери просто знають, що порошкових вин не існує.

Порошкові вина це міф.


Прекрасно!!! Кава з порошку існує, чай з порошку існує, молоко з порошку існує, фруктові соки з порошку існують...
А вино з порошку - ні-ні, це фантастика, синку... :laugh:

   
Re: Що ж робити із порошковими винами

І що може бути високий % неякісного в ящиках з якісним?

Цього я не знаю.
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

Интересно,а чей коньячный спирт? Производители кто главные на экспорт
в основном "шустов" и "болград", в среднем в месяц отправляют на Батуми 4 -5 контейнерных емкостей по 26 тыщ литров в каждой, виноматериалы отгружают обычно в конце ноября - начале декабря, обычными автоцистернами на судно - продуктовоз, тоже на Батуми, иногда на Ашдод
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

в основном "шустов" и "болград", в среднем в месяц отправляют на Батуми 4 -5 контейнерных емкостей по 26 тыщ литров в каждой, виноматериалы отгружают обычно в конце ноября - начале декабря, обычными автоцистернами на судно - продуктовоз, тоже на Батуми, иногда на Ашдод

що ж вони відправляють, якщо у нас гидоту продають?
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

Прекрасно!!! Кава з порошку існує, чай з порошку існує, молоко з порошку існує, фруктові соки з порошку існують...
А вино з порошку - ні-ні, це фантастика, синку... :laugh:
http://www.anapakurort.info/forum/images/2013/10/2901_DSC_0969_1.jpg

хтось пробував колись розбовтати цей порошок і видати його за вино?
сам куштував результат?

Останнє редагування: 4 травня 2017 10:09:28 від Читач
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

хтось пробував колись розбовтати цей порошок і видати його за вино?
сам коштував результат?

і економіку було б цікаво порахувати
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

в основном "шустов" и "болград", в среднем в месяц отправляют на Батуми 4 -5 контейнерных емкостей по 26 тыщ литров в каждой, виноматериалы отгружают обычно в конце ноября - начале декабря, обычными автоцистернами на судно - продуктовоз, тоже на Батуми, иногда на Ашдод
а про князь трубецкой что-то знаете?
у них свой материал или покупной? бочки реально стоят и реально в них выдерживают?
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

хтось пробував колись розбовтати цей порошок і видати його за вино?
сам куштував результат?

Один раз, років вісім тому, нарвався на порошковий "Кагор" у місцевому "руському" магазині.
При чому, ціна була, як за справжній - $10.00 за пляшку 0,7.
Я не перший раз брав "Кагор" у цьому магазі - завжди було нормальне, а того разу була якась бурда бурого кольору, і на дні келиха залишався осад. (td)
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

а про князь трубецкой что-то знаете?
у них свой материал или покупной? бочки реально стоят и реально в них выдерживают?
Ще вина Гулієвих класні, у них наче все за технологією. Але їх реально мало, як і говорив сам Гулієв. Я в Києві тільки в одному місці бачив, у Одесі - в двох...
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

Після того випадку, я в "руських" магазах вино не купую. Солодких вин - взагалі не купую.
П'ю виключно каліфорнійське каберне-совіньйон. (tu)
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

а про князь трубецкой что-то знаете?
у них свой материал или покупной? бочки реально стоят и реально в них выдерживают?
Нам колись винороб в Берегово розказував, що в Україні існує всього три норманих видів вина у магазинах: Гулієвих, Трубецького і Колоніст...
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

хтось пробував колись розбовтати цей порошок і видати його за вино?
сам куштував результат?
Може це для добавок до виноматеріалу?
Самый дешёвый виноматериал это чановый осадок. Фактически – это дрожжевая гуща, которая остается в чане, после того, как сверху слито все качественное вино. Этот осадок проходит дополнительные стадии очистки, оклейки, жесткой фильтрации, и в нем, по большому счету, не остается ни вкуса ни ароматики, которые потом приходится «восстанавливать» посредством добавления ароматизаторов. Фактически это уже не вино, а «натурального происхождения спиртосодержащая жидкость».
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

Нам колись винороб в Берегово розказував, що в Україні існує всього три норманих видів вина у магазинах: Гулієвих, Трубецького і Колоніст...
замовляю пляшку ОКСАМИТ УКРАЇНИ.  якщо, як кажуть , це рівень 8-10 ойрової франції, умовно, то чому б ні.
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

Один раз, років вісім тому, нарвався на порошковий "Кагор" у місцевому "руському" магазині.
При чому, ціна була, як за справжній - $10.00 за пляшку 0,7.
Я не перший раз брав "Кагор" у цьому магазі - завжди було нормальне, а того разу була якась бурда бурого кольору, і на дні келиха залишався осад. (td)

тобто уявлення, що це продукт розбавлення порошку водою просто така собі вигадка
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

замовляю пляшку ОКСАМИТ УКРАЇНИ.  якщо, як кажуть , це рівень 8-10 ойрової франції, умовно, то чому б ні.

Проригаєшся приходь .
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

Може це для добавок до виноматеріалу?
Самый дешёвый виноматериал это чановый осадок. Фактически – это дрожжевая гуща, которая остается в чане, после того, как сверху слито все качественное вино. Этот осадок проходит дополнительные стадии очистки, оклейки, жесткой фильтрации, и в нем, по большому счету, не остается ни вкуса ни ароматики, которые потом приходится «восстанавливать» посредством добавления ароматизаторов. Фактически это уже не вино, а «натурального происхождения спиртосодержащая жидкость».

можливо це просто смакові добавки
що не теж саме, що основа для виготовлення
додавання глутамату натрію в суп ще не робить суп порошковим 
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

Нам колись винороб в Берегово розказував, що в Україні існує всього три норманих видів вина у магазинах: Гулієвих, Трубецького і Колоніст...

є кілька малих виробників які на жаль не можуть легалізуватись
причини тут 

https://www.facebook.com/notes/beykush-winery/%D1%80%D0%B0%D0%B1%D0%BE%D1%87%D0%B5%D0%B9-%D0%B3%D1%80%D1%83%D0%BF%D0%BF%D0%B5-%D0%BF%D1%80%D0%B8-%D0%BC%D0%B8%D0%BD-%D0%B0%D0%BF%D0%BA-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%BB%D0%BE%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%8F-%D0%BF%D0%BE-%D1%83%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%89%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%8E-%D1%80%D0%B5%D0%B3%D1%83%D0%BB%D0%B8%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%8F-%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%BE%D0%B4%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D1%8F-%D0%B2-%D1%83%D0%BA/1285383881496889/


це наприклад http://beykush.com/

вина ковача https://www.facebook.com/%D0%97%D0%B0%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%BF%D0%B0%D1%82%D1%81%D1%8C%D0%BA%D0%B5-%D0%B2%D1%96%D0%B4-%D0%9A%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D1%87%D0%B0-529471617159579/

ігор заіка https://www.youtube.com/watch?v=p127UebwRZY&t=627s

(це його цех від податкової http://цензор/news/388642/podpolnyyi_tseh_po_proizvodstvu_falsifitsirovannogo_vina_likvidirovan_v_dnepropetrovske_izyato_produktsii )
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

тобто уявлення, що це продукт розбавлення порошку водою просто така собі вигадка

Ви схильні думати, що я придумав цю історію? 8-:
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

Проригаєшся приходь .
є досвід? коштували це вино, чи просто папіздєть?
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

можливо це просто смакові добавки
що не теж саме, що основа для виготовлення
додавання глутамату натрію в суп ще не робить суп порошковим 

так і є якійсь екстракт типу https://www.alibaba.com/product-detail/Anti-aging-new-arrival-30-polyphenols_60462924676.html?spm=a2700.7724838.0.0.n83NCZ&s=p
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

є досвід? коштували це вино, чи просто папіздєть?

не куштував але засуджує
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

Ви схильні думати, що я придумав цю історію? 8-:

Я схильний думати що ви вигадали свої висновки після вживання поганого вина виходячи з інформації прочитаній в інтернеті.
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

Якщо кучка на тротуарі виглядає як лайно, пахне як лайно, і мухи навколо нього кружляють, то це зі 100% вірогідністю - лайно. :bueee:
Якщо вміст пляшки з темно-зеленого скла виглядає як бормотуха, пахне як бормотуха і на смак як бормотуха, то це і є вона сама - БОРМОТУХА. :bueee:
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

Виробники оптом купують виноматеріал дешевше євро за літр:
https://www.google.com.ua/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://www.aqwamarin.com/pricelist-aquamarine.pdf&ved=0ahUKEwiQ8PbY3dXTAhXClCwKHUuZBCMQFgg5MAc&usg=AFQjCNFpAyJfiafJjeV1ISTpygebkWBQUg&sig2=akZKHr5v6MAXWZIm6JgGwQ
Потім залежності від того наскільки розвинута фантазія придумують марки, накручують ціну в кілька раз і продають. Правда ще потрібно потратитися на пляшки і етикетки.
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

Після шокуючих новин про масові отруєння неправильним алкоголем, які надходять з РФ з регулярністю місячних затемнень,
дуже смішно звучать намагання деяких форумчан переконати мене в НЕіснуванні такого явища, як порошкові вина. :laugh:
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

Після шокуючих новин про масові отруєння неправильним алкоголем, які надходять з РФ з регулярністю місячних затемнень,
дуже смішно звучать намагання деяких форумчан переконати мене в НЕіснуванні такого явища, як порошкові вина. :laugh:
Якби було порошкове вино, то була би ситуація як з порошковим пивом - не помічено отравлень. А з вином ситуація гірша - добавляють до неякісної основи не харчовий спирт і для маскування цього всього порошкові добавки.
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

Що ж робити із порошковими винами
Не покупать вино украинского разлива, за исключением производства лично знакомых виноделов, для кого это возможно.
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

є досвід? коштували це вино, чи просто папіздєть?

Я не морська свинка щоб над собою ставити експерименти .
" Українське сухе вино " Оксамит " звучить як " кампучійський ритм&блюз " .
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

Была у меня сотрудница родом с Болграда, это самый край одесской области. Так вот ее отец работал на болградском винзаводе, по ее словам завод представляет из себя сарай с канистрами концентрата и спирта, которые смешиваются в правильных пропорциях для получения 2-х десятков видов “натуральных вин”. С виноградом там никто не заморачивается. Реализуется продукция 10 литровыми картонными коробками, которые потом продают в розлив местные предприимчивые жители, по всем курортам области под видом домашних вин.
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

Спочатку прочитав назву теми як
"Що робити з порошенковими винами"
задумався... :)
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

Після шокуючих новин про масові отруєння неправильним алкоголем, які надходять з РФ з регулярністю місячних затемнень,
дуже смішно звучать намагання деяких форумчан переконати мене в НЕіснуванні такого явища, як порошкові вина. :laugh:
навіщо порошок, якщо дешевий винометаріал коштує 0.6 ойро літр?
   

Цю тему переглядають:

0 Користувачів і 1 гість
 
Повна версія