Раді Вас бачити! » Увійти » Створити новий профіль

Ви вживаєте в їжу цю "гидоту" ...

Ви вживаєте в їжу цю "гидоту" ...

   
Re: Ви вживаєте в їжу цю "гидоту" ...

очень классно
   
Re: Ви вживаєте в їжу цю "гидоту" ...

ХУУУ, як пече ...
Хааа, уххх.
Нямка.
   
Re: Ви вживаєте в їжу цю "гидоту" ...

Так... жую взагалі.
   
Re: Ви вживаєте в їжу цю "гидоту" ...

Ні, я не люблю дуже гостре
   
Re: Ви вживаєте в їжу цю "гидоту" ...

Так... жую взагалі.
подеколи краще  жувати ...
   
Re: Ви вживаєте в їжу цю "гидоту" ...

Люблю свіженького (прямо з грядки) покришити в салат. (tu)
   
Re: Ви вживаєте в їжу цю "гидоту" ...

Колись в дитинстві тим перцем довела до сказу старшу двоюрідну сестру)))
Був у бабусі такий сушений перець, я запевняла сестру що це я зробила з пластелину, вона мене звинувачувала у брехні і як останній аргумент - вкусила той перець))) півдня відмачувала рот у воді)))
   
Re: Ви вживаєте в їжу цю "гидоту" ...

каждый год делаю аджику 2-3 литра. Очень классная штука
   
Re: Ви вживаєте в їжу цю "гидоту" ...

А чи доречно, з погляду психології, наражати себе таким кулінарним садомазо ?
   
Re: Ви вживаєте в їжу цю "гидоту" ...

Під перші страви в прикуску - добре!
І зараз у продажу круглий рік свіжий

пишуть що сприяє метаболізму


борщ без перцю - як сало без часнику

Останнє редагування: 27 травня 2018 23:55:33 від bassarabia
   
Re: Ви вживаєте в їжу цю "гидоту" ...

каждый год делаю аджику 2-3 литра. Очень классная штука
Таку

   
Re: Ви вживаєте в їжу цю "гидоту" ...

Таку
Показати зображення...
на выбор грузинская или абхазская. Перец, кинза, петрушка, зира, семена кинзы, чсенок и пажитник. и много соли. Где то через месяц она становится мягкой на вкус, острота немного теряется.
   
Re: Ви вживаєте в їжу цю "гидоту" ...

]Таку

Показати зображення...

це жорстка угорска штука я в минулому році з Румунії привіз -половину з'їсти не зміг в холодильнику стоїть -треш

занадто перчено солона

Останнє редагування: 28 травня 2018 00:06:21 від bassarabia
   
Re: Ви вживаєте в їжу цю "гидоту" ...

на выбор грузинская или абхазская. Перец, кинза, петрушка, зира, семена кинзы, чсенок и пажитник. и много соли. Где то через месяц она становится мягкой на вкус, острота немного теряется.
пропоную скуштувати  угорську, що на фото .
Аджику й я роблю, одну суху (любима) й стандартну .
Ерош пішта - атом .
   
Re: Ви вживаєте в їжу цю "гидоту" ...

пропоную скуштувати  угорську, що на фото .
Аджику й я роблю, одну суху (любима) й стандартну .
Ерош пішта - атом .
надо попробовать. Но то что сам делаешь можно как то регулировать остроту, "разбавляя" паприкой. Крепость такая, 1 чайная ложка на о,5 борща дает хорошо пропотеть. На хлеб с салом тоже ниче так. Ну а в цлом на любителя острого и прянного. Выбор перца у нас не велик. Основном "бараний рог". Его можно зеленым и просто кушать с борщом. Дунганский у нас не выращивают.
   
Re: Ви вживаєте в їжу цю "гидоту" ...

попробуйте, баночки хватает на год.
Чили нервно курит в сторонке ...
Хочу бограч.
   
Re: Ви вживаєте в їжу цю "гидоту" ...

ХУУУ, як пече ...
Хааа, уххх.
Нямка.


Перец жгучий это наркотик, наркотический эффект возникает не за счет «наркотических» свойств самого жгучего перца, а за счет ресурсов нашего же организма. Когда внутрь нас попадает слишком острая, обжигающая еда, организм решает, что это боль, что он в опасности, и мозг выкидывает в кровь порцию эндорфина — нашего естественного гормона счастья. Человек испытывает эйфорию и подсознательно связывает ее с острой пищей. Не случайно перец-чили входит в состав многих средств для похудания: он обжигает ЖКТ и повышает тонус, отбивая аппетит. Тех, кому знаком синдром мигрени от острого, не так уж мало, обычно они сами избегают пищи, изобилующей специями. Но есть и такие, у кого острое не вызывает никаких негативных реакций.
   
Re: Ви вживаєте в їжу цю "гидоту" ...

регулярно.
Сирий і маринований у винному оцті.

Останнє редагування: 28 травня 2018 00:51:16 від Morcheeba
   
Re: Ви вживаєте в їжу цю "гидоту" ...

У нас дуже популярна - самий юг Бесарабії
Ардєй юте(ardei iute .. рум. - дуже пекучий)


Останнє редагування: 28 травня 2018 01:04:50 від Анетум
   
Re: Ви вживаєте в їжу цю "гидоту" ...

Нє.
Отаку.
   
Re: Ви вживаєте в їжу цю "гидоту" ...

В мене знайомий займається спортивною медициною. Йому далеко за 60, але стрункий та виглядає набагато молодше. Радить дотримуватись порад цілителя Віталія Островського. В тому числі користь від гострого перцю, як кровоочищувача.
https://www.youtube.com/watch?v=PeXnMrXRgRQ
https://www.youtube.com/watch?v=yB31TCZSUDE
   
Re: Ви вживаєте в їжу цю "гидоту" ...

Крім того перець запобігає попаданню всякої зарази в організм.
   
Re: Ви вживаєте в їжу цю "гидоту" ...

Люблю по острому выступить, хоть организму и боль.. кстати о боли. Наверное самое острое, что можно сейчас найти в Украине:



100% боли)) Весьма похоже на правду. Эта срань в раз в 10 острее хорошей китайской сирачи по шкале и в 3 раза острее табаско 13500 SHU. Можно найти в Сильпо. Кстати вдруг кто знает где острее - делитесь)

Останнє редагування: 28 травня 2018 04:48:48 від Dimka
   
Re: Ви вживаєте в їжу цю "гидоту" ...

А чи доречно, з погляду психології, наражати себе таким кулінарним садомазо ?
а до чого тут психологія і тим більше садомазо,
коли воно просто смачно і приємно [A]
   
Re: Ви вживаєте в їжу цю "гидоту" ...

100% боли))
надо шефа пригласить в гаштет на сосиски с кетчупом  :laugh:
   
Re: Ви вживаєте в їжу цю "гидоту" ...

Всього в міру. Хоча гостра їжа смакує краще.
   
Re: Ви вживаєте в їжу цю "гидоту" ...

Потрошку вживаю. Бо гостру іжу дуже не люблю, як і солону.
   
Re: Ви вживаєте в їжу цю "гидоту" ...

на выбор грузинская или абхазская. Перец, кинза, петрушка, зира, семена кинзы, чсенок и пажитник. и много соли. Где то через месяц она становится мягкой на вкус, острота немного теряется.
ага и я делала когда-то. уцхо-сунели или хмели-сунели туда еще можно, много зелени - это вкусно. Правда в Абхазии этот перец в ступке перетирают, но я через мясорубку 2 раза.
   
Re: Ви вживаєте в їжу цю "гидоту" ...

А так я горький перец кладу в сотэ и то я его теперь делаю очень очень редко, еще его неплохо класть в салаты
   
Re: Ви вживаєте в їжу цю "гидоту" ...

люблю, але не вживаю. на вживання здоров`я не вистачає.
   
Re: Ви вживаєте в їжу цю "гидоту" ...

Люблю по острому выступить, хоть организму и боль.. кстати о боли. Наверное самое острое, что можно сейчас найти в Украине:

Показати зображення...
100% боли)) Весьма похоже на правду. Эта срань в раз в 10 острее хорошей китайской сирачи по шкале и в 3 раза острее табаско 13500 SHU. Можно найти в Сильпо. Кстати вдруг кто знает где острее - делитесь)

підтримую
я гострішого не зустрічав
пекельна суміш
додаю в звичайну домашню аджику на півлітрову банку дрібку цього напалму на кінчику чайної ложки і аджика стає дуже гострою
іноді їм і так з мнясою, але попервах лупить по рецепторах так що жити не хо
але згодом звикаєш

але слід пам'ятати про ефект "весело на вході - весело на виході"  :gigi:

ще у Сільпо можна купити від Лавки Традицій гостру аджику, теж гідний продукт

Останнє редагування: 28 травня 2018 09:24:49 від H.Kropp
   
Re: Ви вживаєте в їжу цю "гидоту" ...

Нє.
Отаку.
Показати зображення...
Хабанеро? Изверг! :gigi: Нее, лучше кашмирский - он "лает, но не кусает" или халапеньо - ням-ням, маринованный - настоящий наркотик
   
Re: Ви вживаєте в їжу цю "гидоту" ...

А я кисло-солодкий роблю з імбірем та часником. Гарний виходить. І не довго робити.
   
Re: Ви вживаєте в їжу цю "гидоту" ...

   Аксакалы на Кавказе вообще жрут его горстями. Одно из необходимых условий долголетия
   
Re: Ви вживаєте в їжу цю "гидоту" ...

Я острое/жгучее страсть как люблю, на любые просьбы "сделать поострее" получаю какое-то унылое подобие жгучего.
Разве недавно в Dis Amigos достойный соус принесли.
   
Re: Ви вживаєте в їжу цю "гидоту" ...

Я острое/жгучее страсть как люблю, на любые просьбы "сделать поострее" получаю какое-то унылое подобие жгучего.
Разве недавно в Dis Amigos достойный соус принесли.
сделайте абхазкую аджику, из 1 кг перца получается литр аджики, мешать с томатным соком готовую - она острая)
   
Re: Ви вживаєте в їжу цю "гидоту" ...

...ученые делали вывод, что алкалоид капсаицин вызывает массовую гибель
 клеток злокачественных опухолей.
 При этом противоборствующее действие капсаицина
 на здоровые клетки организма негативно не влияет, наоборот стимулирует и делает их более жизнеспособными...
   
Re: Ви вживаєте в їжу цю "гидоту" ...

В мене знайомий займається спортивною медициною. Йому далеко за 60, але стрункий та виглядає набагато молодше. Радить дотримуватись порад цілителя Віталія Островського. В тому числі користь від гострого перцю, як кровоочищувача.
https://www.youtube.com/watch?v=PeXnMrXRgRQ
https://www.youtube.com/watch?v=yB31TCZSUDE
О! Дякую. Цікавий лектор.
   
Re: Ви вживаєте в їжу цю "гидоту" ...

О! Дякую. Цікавий лектор.
Я теж недавно познайомився. Але дійсно ми часто любимо у випадку чого вживати синтетичні таблетки. Про те що вживаємо в їжу та п'ємо часто не задумуємось. Все що пропонує супермаркет.  Добре, що є ще історична пам'ять та дотримуємось хоча б трохи  традицій предків

Останнє редагування: 28 травня 2018 10:25:28 від Cталкер
   

Цю тему переглядають:

0 Користувачів і 1 гість
 
Повна версія