Раді Вас бачити! » Увійти » Створити новий профіль

В Україні почали діяти вимоги ЄС до якості шоколаду :dance:

З 1 січня в Україні почали діяти нові вимоги до виробів із какао і шоколаду, які повинні забезпечити дотримання європейських стандартів у сфері безпеки та якості продуктів харчування. Про це повідомляє Представництво ЄС в Україні на своїй сторінці в Facebook.

Згідно з європейськими вимогами, шоколадом може називатися тільки той продукт, який містить не менше 35% загальної кількості какао-продуктів. У молочному шоколаді повинно бути більше 25% какао-продуктів і не менше 14% молочних продуктів. Білий шоколад повинен містити не менше 20% какао-масла і більше 14% молочних продуктів.

“На відміну від вимог національного стандарту України (ДСТУ), який є добровільним, європейські вимоги є обов’язковими для виконання”, – підкреслюють у представництві. У разі невідповідності продукту європейським вимогам, він не зможе називатися “шоколадом” або “шоколадним”, а буде називатися “солодкий батончик” або “глазурована цукерка”.

Україна досить активно експортує шоколад і вироби з нього в країни ЄС. Тільки за січень-жовтень 2017 року збільшився експорт на 35%, в порівнянні з 2016 роком, і склав $25,3 млн.
   
вимагайте якісний шоколад в магазинах міста!  X(
   
35% ?

Шоколад? ;o
   
Тільки за січень-жовтень 2017 року збільшився експорт на 35%, в порівнянні з 2016 роком, і склав $25,3 млн.
;o  ого..
экспорта на 25 милионов баксов ..
нормальненько мы так шоколадок экспортируем...
п.с.
я так понимаю..и это не предел.
   
Пускай для начала поляков заставят варить нормальный шоколад.
Гадость по сравнению с нашим.
   
35% ?

Шоколад? ;o
+1
Якісний! Білят!
   
35% ?

Шоколад? ;o

мабуть тут мова йде про шоколадні цукерки. проти швейцарського, німецького, бельгійського шоколаду нам ловити нічого, а от шоколадні цукерки можуть конкурувати як мінімум на рівні
   


Бельгиец хвалил. Именно красный.
   
Нам на Миколая на роботі роздавали святкові набори від Конті.
Там від шоколаду тільки колір, а запах, смак та консистенція мабуть від лайна.
Це що ж тепер Борю теж заставлять нормальний шоколад робити?
   
Мінімум 75% жеру. Гіркий тільки.
   
Нам на Миколая на роботі роздавали святкові набори від Конті.
Там від шоколаду тільки колір, а запах, смак та консистенція мабуть від лайна.
Це що ж тепер Борю теж заставлять нормальний шоколад робити?
та ні, він просто втратить право називати свої цукерки шоколадними
   
А кто знает, где купить кошерный шоколад ? Сдается, только его можно есть...
Кошрут запрещает наличие в еде остатков насекомых, значит, есть шанс, что в кошерном шоколаде нет тараканов :)

Останнє редагування: 4 січня 2018 19:15:26 від Бяка
   

Цю тему переглядають:

0 Користувачів і 1 гість
 
Повна версія