Раді Вас бачити! » Увійти » Створити новий профіль

Трошки про олію

Трошки про олію

   Решил привести в порядок старую сковороду. Выкинуть чисто жалко. Добротная такая сковорода. Ну когда то, в давние времена приводил ее в "чувство" на газовой плите. Ставил на самый медленный огонь и сутки она грелась. Как правило к утру, она была как с конвеера, яркая и блестящая. Поставил на огонь ........ в общей сложности трое суток на огне. Хрен там. Весь этот нагар превратился в какую то пленку типа эмали. Прилипла так, шо даже щетка по металлу на болгарке не снимает. Это я к тому, какое говно в магазине продают. Раньше готовили только на домашней и никаких проблем не было. Что там в нее подмешивают х.з..
   
Re: Трошки про олію

Треба просто купити нову паделю. І не замрочуватись. Мені б Ваші проблеми:-)
   
Re: Трошки про олію

Треба просто купити нову паделю. І не замрочуватись. Мені б Ваші проблеми:-)
та є інші пательні  :laugh: . Питання в тому, що туди підмішують, що такий результат дає
   
Re: Трошки про олію

та є інші пательні  :laugh: . Питання в тому, що туди підмішують, що такий результат дає

Думаю, все буде добре
   
Re: Трошки про олію

"Поставил на огонь ........ в общей сложности трое суток на огне."
 :facepalm:
А-а-а-а-а-ааааа!!!
три доби газ палити !!!! :weep:

Через пательню в якоі зруйновано покритя!!!!
Три доби!!! ТРИ!!!!!
Газу страчено на сумму двох нових пателен!

Зеленский !Вова ! Знизь цим людям ще тарифи,вони того врті !   

Це тупік! Газ нормальну ціну платити -- дорого ,а три доби братванку палити--нормалек! :facepalm1:


Шикарно жиете панове! Ні англіець ,ні португалець ні німець такого субі не дозволить -- то дорого!



Останнє редагування: 21 серпня 2019 06:54:38 від bassarabia
   
Re: Трошки про олію

"Поставил на огонь ........ в общей сложности трое суток на огне."
 :facepalm:
А-а-а-а-а-ааааа!!!
три доби газ палити !!!! :weep:

Через пательню в якоі зруйновано покритя!!!!
Три доби!!! ТРИ!!!!!
Газу страчено на сумму двох нових пателен!

Зеленский !Вова ! Знизь цим людям ще тарифи,вони того врті !  

Це тупік! Газ нормальну ціну платити -- дорого ,а три доби братванку палити--нормалек! :facepalm1:


Шикарно жиете панове! Ні англіець ,ні португалець ні німець такого субі не дозволить -- то дорого!

чому дорого?))) то ж не через лічильник. а по абонплатію вважаю на шару. він може всі комфорки на всю цілодобово палити - і платити лиш символічну абонплату  (tu)  [ua]
   
Re: Трошки про олію

чому дорого?))) то ж не через лічильник. а по абонплатію вважаю на шару. він може всі комфорки на всю цілодобово палити - і платити лиш символічну абонплату  (tu)  [ua]

 :facepalm1:

А-а-а-а-а-а-а-а-а-а!!!!!


ТРИДОБИ братванку грів !!!!!!! Чому тоді не 5?!  ЗНИЗИТИТАРИФИ!!!!!ГАЗВЛАСНОГОВИДОБУДК У!!!!!!  :facepalm:

Слів нема,це якись .....якась яма.... антидот для доброго настрію.... я пішов з ціей гілкі !  :(

Останнє редагування: 21 серпня 2019 07:09:02 від bassarabia
   
Re: Трошки про олію

та є інші пательні  :laugh: . Питання в тому, що туди підмішують, що такий результат дає

Просто менше підмішують, тому такий результат. :gigi:
   
Re: Трошки про олію

"А Вы их мыть пробовали?" (с)
   
Re: Трошки про олію

повернувси:

И не нужны сложные математические расчеты, дабы выяснить, что расход топлива одной среднестатистическо й горелки составляет около 1,2 м3/час.(с)

24х3=72

по цінам РМ

72Х6 =432 лея = 617 грн

а ось ціни на пательні
https://metro.zakaz.ua/ru/fry-pan/04337147813191/%D1%81%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%B0-%D0%B0%D1%80%D0%BE/

маленьких пателен на ті гроші 6 шт можно було купити
чугуних Біоли -2 шт або одну  Tefal Evidence с антипригарным покрытием

в ЕС на газ для споживачів в середньому в 2 рази вище ціна ніж в РМ
то значить пан спалив по іх цінам мінімум 16 малих пателен по 80 грн або 4 чугуних Біоли або ж мінімум  2 тефали

 жити з шиком заборонити не можливо!
Ви кажете що ЕС втомився від України? Е підозра що вони в акуе!

І обовязково вимагайте від Вови Зеленского знижок на газ! Не давайте тим европейцям продихатися! Хай здивовані навіть спати лягають!




Останнє редагування: 21 серпня 2019 07:50:09 від bassarabia
   
Re: Трошки про олію

паделю
пательню
   
Re: Трошки про олію

повернувси:

И не нужны сложные математические расчеты, дабы выяснить, что расход топлива одной среднестатистическо й горелки составляет около 1,2 м3/час.(с)

24х3=72

по цінам РМ

72Х6 =432 лея = 617 грн

а ось ціни на пательні
https://metro.zakaz.ua/ru/fry-pan/04337147813191/%D1%81%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%B0-%D0%B0%D1%80%D0%BE/

маленьких пателен на ті гроші 6 шт можно було купити
чугуних Біоли -2 шт або одну  Tefal Evidence с антипригарным покрытием

в ЕС на газ для споживачів в середньому в 2 рази вище ціна ніж в РМ
то значить пан спалив по іх цінам мінімум 16 малих пателен по 80 грн або 4 чугуних Біоли або ж мінімум  2 тефали

 жити з шиком заборонити не можливо!
Ви кажете що ЕС втомився від України? Е підозра що вони в акуе!

ні
   
Re: Трошки про олію

так це реально дегенерат і він ніколи не зрозуміє чому всі прийшли до такого висновку
   
Re: Трошки про олію

   Решил привести в порядок старую сковороду. Выкинуть чисто жалко. Добротная такая сковорода. Ну когда то, в давние времена приводил ее в "чувство" на газовой плите. Ставил на самый медленный огонь и сутки она грелась. Как правило к утру, она была как с конвеера, яркая и блестящая. Поставил на огонь ........ в общей сложности трое суток на огне. Хрен там. Весь этот нагар превратился в какую то пленку типа эмали. Прилипла так, шо даже щетка по металлу на болгарке не снимает. Это я к тому, какое говно в магазине продают. Раньше готовили только на домашней и никаких проблем не было. Что там в нее подмешивают х.з..

Ось для вас є варіант: чудова сковорода, без покриття, спеціально для смаження зі скоринкою

https://kitchen-profi.com.ua/posuda/skovorody/skovoroda-24-sm-sensation-zwilling



А тефлонові не можна палити як ви робите бо тефлон деградує під дією високої температури та кисню.
   
Re: Трошки про олію

три доби палив сковорідку і зробив висновок про олію, яка туди колись наливалась

ні, ну молодець, експериментатор  (tu)
   
Re: Трошки про олію

   Решил привести в порядок старую сковороду. Выкинуть чисто жалко. Добротная такая сковорода. Ну когда то, в давние времена приводил ее в "чувство" на газовой плите. Ставил на самый медленный огонь и сутки она грелась. Как правило к утру, она была как с конвеера, яркая и блестящая. Поставил на огонь ........ в общей сложности трое суток на огне. Хрен там. Весь этот нагар превратился в какую то пленку типа эмали. Прилипла так, шо даже щетка по металлу на болгарке не снимает. Это я к тому, какое говно в магазине продают. Раньше готовили только на домашней и никаких проблем не было. Что там в нее подмешивают х.з..

ето надо било до такого додуматься :facepalm1:
субсидію випалоював :S
   
Re: Трошки про олію

В нас з*явився беззаперечний лідер на премію дарвіна в розділі науковотехнічні досліди. :facepalm1:  :rotate:
   
Re: Трошки про олію

Для смаження треба використовувати ріпакові олію
   
Re: Трошки про олію

Для смаження треба використовувати ріпакові олію
Кокосовую. Она не горит
   
Re: Трошки про олію

Прозрели!!!!?
"Как же далеки они от народа"(с)
У нас куда ни кинь-тот же клин...
Напали на чувака.... :facepalm1:
   
Re: Трошки про олію

Весь этот нагар превратился в какую то пленку типа эмали.


Трошки міфів (не вигадок).
Саме так перші тефлонові покриття й вигадали,
вивчали склад хімічного покриття від таких "зальотів" і з'ясували що то за особлива формула вуглецю (углероду). Знайомо?


Останнє редагування: 21 серпня 2019 09:45:46 від Бондар Роман /Tracker/
   
Re: Трошки про олію
PAL

ні

+1
це цифра для всієї плити за умови, що включиш усе на максимум
можно сміливо на 10 ділити у даному випадку
   
Re: Трошки про олію

Автор, давай вже новий водно-олійний двигун!

згідно міфології,

ця технологія ефективного горіння для автомобілів,
теж прийшла з кухні: від потрапляння і випаровування води біля олії, та потрапляння при цьому відкритого вогню....

від горіння перелень до пожеж ресторанів....

Останнє редагування: 21 серпня 2019 09:45:35 від Бондар Роман /Tracker/
   
Re: Трошки про олію

Ось для вас є варіант: чудова сковорода, без покриття, спеціально для смаження зі скоринкою

https://kitchen-profi.com.ua/posuda/skovorody/skovoroda-24-sm-sensation-zwilling

Показати зображення...
А тефлонові не можна палити як ви робите бо тефлон деградує під дією високої температури та кисню.

Я думаю він чугун грів
   
Re: Трошки про олію

перегрітою парою з першого контуру атомного реактора тре чистити пательні!  :K
   
Re: Трошки про олію
van

Раньше жена готовила на модных сковородках  пока не доказал что на чугунной жарить удобней и лучше.Главное обкатать новую чугунную сковородку тогда к ней меьше будет прилипать и пригорать.Нужно ее прокалить два три раза  с солью
   
Re: Трошки про олію

Ще один експериментатор-практик - жінка готує, а він доводить їй як краще  :lol:
   
Re: Трошки про олію

Раньше жена готовила на модных сковородках  пока не доказал что на чугунной жарить удобней и лучше.Главное обкатать новую чугунную сковородку тогда к ней меьше будет прилипать и пригорать.Нужно ее прокалить два три раза  с солью
На різні потреби потрібні різні пательні. Протушувати, або обсмажувати на максимальній температурі м'ясо, краще чавун. А для млинців в мене є з низьким бортиком і покриттям
   
Re: Трошки про олію

   Решил привести в порядок старую сковороду. Выкинуть чисто жалко. Добротная такая сковорода. Ну когда то, в давние времена приводил ее в "чувство" на газовой плите. Ставил на самый медленный огонь и сутки она грелась. Как правило к утру, она была как с конвеера, яркая и блестящая. Поставил на огонь ........ в общей сложности трое суток на огне. Хрен там. Весь этот нагар превратился в какую то пленку типа эмали. Прилипла так, шо даже щетка по металлу на болгарке не снимает. Это я к тому, какое говно в магазине продают. Раньше готовили только на домашней и никаких проблем не было. Что там в нее подмешивают х.з..

Ги-ги , знайома метода , знайома , колись таку юринду у студентському гуртожиткові чудили , тілько тра ж додати , що попередньо тра ручку пламасову відкрутити від сковороди , бо згорить нахвіг .

А от висновки стосовно якості олії вважаю де-що некоректними або окремим випадком або неповними назагал , бо може то газ такий , що сковорода не нагріваєцця до потрібної тємператури , що-би олія перетворилась на сажу або олія має високу тємпературу горіння , що взагалі то добре .
Бо то сояшникова вигоряє враз , а наприклад кукурудзяна , під час смаження якогось продукту не вигоря і а ні найменшого чаду не дає .
З олівок , олією ніколи не користувавсь , тому і мовчу - стосовно властивостей .
   
Re: Трошки про олію

"Поставил на огонь ........ в общей сложности трое суток на огне."
 :facepalm:
А-а-а-а-а-ааааа!!!
три доби газ палити !!!! :weep:

Через пательню в якоі зруйновано покритя!!!!
Три доби!!! ТРИ!!!!!
Газу страчено на сумму двох нових пателен!

Зеленский !Вова ! Знизь цим людям ще тарифи,вони того врті !  

Це тупік! Газ нормальну ціну платити -- дорого ,а три доби братванку палити--нормалек! :facepalm1:


Шикарно жиете панове! Ні англіець ,ні португалець ні німець такого субі не дозволить -- то дорого!
Чого б ото так волати?
Може в людини справка  субсідія.
   
Re: Трошки про олію

тогда к ней меьше будет прилипать и пригорать

- Дрібниці . Що прилипло з попередньої їжі , із'їсця із наступною .  )))

Головне - ніколи , ніколи від слова зовсім , сковороду не мити . ))
   
Re: Трошки про олію

смажене -не корисно
   
Re: Трошки про олію

 Провів експеримент. Витратив 0.001 куба за 92сек на повільному вогні. Тобто, куб спалиться за 25год. ТС спалив десь три куби, що приблизно за витратами 3*6.5 = 20грн.
   
Re: Трошки про олію

   Решил привести в порядок старую сковороду. Выкинуть чисто жалко. Добротная такая сковорода. Ну когда то, в давние времена приводил ее в "чувство" на газовой плите. Ставил на самый медленный огонь и сутки она грелась. Как правило к утру, она была как с конвеера, яркая и блестящая. Поставил на огонь ........ в общей сложности трое суток на огне. Хрен там. Весь этот нагар превратился в какую то пленку типа эмали. Прилипла так, шо даже щетка по металлу на болгарке не снимает. Это я к тому, какое говно в магазине продают. Раньше готовили только на домашней и никаких проблем не было. Что там в нее подмешивают х.з..
Дружочек
сковорода (петельня) сейчас делается із разних матеріалов
Во все времена самая лучшая сковорода била і есть чугунной
Ти не рассказал какая твоя - алюмініевий сплав покритий тефлоном?
Как чістіть чугуній - смотрі ютуб
https://youtu.be/XoXfDNoCIa0
Алюміній і тефлон - одно.
Сковорода із нержавейкі - другое.
But best of the best is чугуній.
Certain scientists, environmentalists, and consumer advocacy groups have concerns about the chemicals used to make many of the nonstick coatings on the market, such as  Teflon. The chemical of most concern is PFOA.

Exposing nonstick pans to very high temperatures will, however, release other potentially toxic chemicals into the air, so if you use nonstick pans, take precautions:

Never heat a pan empty on a burner.
Keep your burner on medium or low.
Throw out a pan if its coating is starting to chip or flake.
https://www.thespruceeats.com/nonstick-vs-stainless-steel-cookware-908922
   
Re: Трошки про олію

   Решил привести в порядок старую сковороду. Выкинуть чисто жалко. Добротная такая сковорода. Ну когда то, в давние времена приводил ее в "чувство" на газовой плите. Ставил на самый медленный огонь и сутки она грелась. Как правило к утру, она была как с конвеера, яркая и блестящая. Поставил на огонь ........ в общей сложности трое суток на огне. Хрен там. Весь этот нагар превратился в какую то пленку типа эмали. Прилипла так, шо даже щетка по металлу на болгарке не снимает. Это я к тому, какое говно в магазине продают. Раньше готовили только на домашней и никаких проблем не было. Что там в нее подмешивают х.з..
Нічого не підмішують. А навіть навпаки, забирають. При рафинації з олії видалються воски та інші речовини, які дають характерний запах і колір.
Говорю тобі як людина, яка працює на олійно-екстракційному заводі.
   
Re: Трошки про олію

Нічого не підмішують. А навіть навпаки, забирають. При рафинації з олії видалються воски та інші речовини, які дають характерний запах і колір.
Говорю тобі як людина, яка працює на олійно-екстракційному заводі.

Розкажи більше
Раніше  свіжевижата олія із соняшника плюс сіль плюс кільця цибульки були делікатесом
Зараз extra virgin sunflower oil не продают ніде
Warum?
   
Re: Трошки про олію


Якщо нагар вже не коричневий, а чорний, то тільки

   
Re: Трошки про олію
smx

я после капитальной мойки заливаю сковороду маслом и иногда ставлю на самый маленький огонь
правда минут на 15
так меньше прилипает, после того как хорошо помыл сковродку
и правда раньше использовал рафинированное кукурузное масло, сейчас больше оливковое девственное  :D
   
Re: Трошки про олію

Спасибо комментаторам, порадовали своей беспардонностью  :laugh:
Сковорода, самая обыкновенная совковая дюраль. Для дрочеров на стоимость газа. Мне лично пох сколько он стоит и вас мои затраты никак не должны волновать, что такое принцип, слыхали?
И основная суть эксперимента, понять чем нынешняя рафинированная олия отличается от домашней. Какое говно в нее подмешивают. Если вам не интересно, что вы кушаете, это ваши личные проблемы.
   
Re: Трошки про олію

И основная суть эксперимента,

Повсякчас увімкнений , мій особитий внутрішній перекладач , трансформує цитоване у - "І основная суть провокационного стартового сообщения"
   

Цю тему переглядають:

0 Користувачів і 1 гість
 
Повна версія