Раді Вас бачити! » Увійти » Створити новий профіль

жареная кока кола

Re: жареная кока кола

:lol:

 1 чайная ложка с горкой содержит в себе 7 грамм сахара

Пардон, супні ложки.

Це багато, але блін, це не треть кг, як на стенді.
   
Re: жареная кока кола

Положите в тарелку с кока-колой кусок мяса — и через 2 дня Вы его там не найдёте.

я пробував - міф зруйновано
болт з гайкою -те ж саме
   
Re: жареная кока кола

І ще цікавий факт (не про колу). Я його не перевіряла, але от таке пишуть:

Кофейний барометр.

   Если опустить кусок сахара-рафинада в чашку кофе и дать ему раствориться, не перемешивая, на поверхности напитка появятся воздушные пузырьки. В том случае, если они образуют пенистую массу на середине чашки, будет прекрасная погода; если пена расположилась в виде кольца у краев чашки – жди сильных дождей.

 :)

   
Re: жареная кока кола

Колись, після життя в одній з дуже спекотних країн, підсів на колу. Денна доза була вже 3 літри ( :facepalm1: ), так от вам що скажу - печінка то дуже гостро почала відчувати, довелось зав'язати.
   
Re: жареная кока кола

вкусно остывший кофе+кола (компоненты смешиваем на личное усмотрение). обалденно
   
Re: жареная кока кола

Кажуть шо у Америці, справжня Соса-Сола робиця з кукурудзяного сиропу...
   
Re: жареная кока кола

Кажуть шо у Америці, справжня Соса-Сола робиця з кукурудзяного сиропу...

Справжня має робитися с коки, що росте у південній Америці, та тропічного горіха - коли.  :X
   
Re: жареная кока кола

Любые сладкие шипучки разбавляю 50/50 с минералкой. Удовольствие то же, пью пару раз в месяц. Хотя и пепси и колу обожаю
   
Re: жареная кока кола

І, до речі - такої первиннної кока-коли я б випив з великим задоволенням  :)
   
Re: жареная кока кола

Кока-кола своїми руками  :) От знайшла в себе такий рецепт

•Вода   — 1 л    
• Лімон   (неневеликий) — 1 шт    
• Лайм   — 1 шт    
• Апельсин   — 2 шт    
• Кориця   (бажано в палочках, але можна  мелену корица - 1ч.л.) — 3 шт    
• Коріандр   (бажано в зернах, якщо мелений - 1 ч.л.) — 2 ч. л.    
• Горіх мускатний   (мелений) — 1/4 ч. л.    
• Цукор   (з них 5 ст.л.для карамелі, решта - в сироп) — 300 г    
• Кофе натуральний   — 2 ст. л.    
• Ванільна есенція   — 1/2 ч. л.    
• Вода газована

Спочатку готуємо "колір" для Кока-Коли.  Приготуйте 1 склянку гарячої води (знадобиться в кінці процесу). На дно глибокої каструлі або сковородки влити 1 столову ложку води і додати 5 столових ложек цукру. Поставити на дуже маленький вогонь, постійно мішаючи. Так готують карамельний соус  ("паленка").  Займає не більш  5 хвилин.
Спочатку випарується вода, цукор висушиться і буде нагадувати по виду сіль).
Цукор може схопитися в грудки і трохи придертися до каструлі.  Так і має бути. Просто постійно лопаткою мішаємо і віддираємо цукор від кастрюлі.
Потім цукор почне "мокріти" і плавитися. Продовжуємо мішати лопаткою. У цей момент всі грудки розплавляться, цукор перестане прилипати до каструлі і почне темніти.
Темніє він дуже швидко! Важливо не довести його до чорноти. Як тільки побачили, що сироп став  темно-коричневого кольору, з'явилися пухирці - тут же вливаємо склянку гарячої води. Вливайте акуратно, оскільки суміш розпечена, і вона "пшікнет" (щоб вас не обпекло бризками). Вода нам для того, щоб суміш не застигла, а залишалася рідкою. Прокип'ятіть цю суміш на великому вогні секунд 20-30 і вимкніть вогонь. Усе. Кока-Кольний  "колір" готовий. До речі, не хвилюйтеся, каструля прекрасно миється після паленки.
Дуже ретельно вимийте цитрусові (лімон, лайм, апельсин)! Краще навіть потримати в теплій воді з додаванням 2 ч. л. соди хвилин 5, а потім помити щіткою. Цедру зніміть ножиком або теркою дуже тоненько, не зачіпаючи білий, гіркий шар фрукта.
Білу частину очистити і викинути, з голеньких цитрусових вичавити сік.
Цедру, 3 палички кориці (або 1 ч. л. меленої), 2 ч. л. зерен коріандру (або 1 ч. л. меленого), 1/4 ложки мускатного горіха і цукор залити літром окропу, прокип'ятити 1 хвилину. Цукор додавайте на свій розсуд. У магазинної Колі цукру взагалі божевільно багато - 1: 2 з водою! Нам так багато не треба)
Вимикаємо вогонь. В нашу помаранчеву рідину вливаємо сік цитрусових, додаємо ванільний екстракт (скрізь продається в маленьких колбах, зовсім недорогий) і вливаємо "колір". Тепер кави ...  З ним Кола більше схожа на Колу, з ним з'являється той особливий присмак. Якщо ви каву не вживаєте або не даєте діткам - можна і не додавати, все одно смачно буде. Залила 2 ст. ложки меленої натуральної кави крутим окропом (150 мл) на 10 хвилин. Процідити, влити каву у сироп.
Охолодити сироп і поставити настоюватися у холодильник на кілька годин (можна на ніч, наприклад). Потім процідіти. Вихід: +/- 1,5 літра сиропу. Подається так: пів стакана заливаємо сиропом, другу половину - газованою водою. Шматочок льоду вітається.

Пи.Си. Хочу попередити, що маю лише такий рецепт. Я його не готувала ще. Хто бажає, може бути першим екпериментатором на ФУПі (P)

Останнє редагування: 7 березня 2017 22:04:59 від Задармапродавши
   
Re: жареная кока кола

вкусно остывший кофе+кола (компоненты смешиваем на личное усмотрение). обалденно

+ коньяк
 називається "будильник" :D
   
Re: жареная кока кола
LAR

Делаю так, натуральный домашний яблочный сок или  какой другой, без сахара , разбавляю минералкой, ну очень прилично по вкусу получаеться.
   
Re: жареная кока кола

Я не п'ю років 10 ніякої коли, лимонаду, пастеризованих соків, тим більшетхмічних напоїв та іншої отрути.

П'ю воду (без газу) і напої на основі води - каву, чай, свіжо-витиснуті соки ну вино інколи. Все просте, природнє й натуральне (навіть соки тільки з наших фруктів - в нас не вживають ніякої хімії взагалі, бо вулканічний грунт - природнє добриво сам по собі)..

Випити колу для мене всерівно, що стакан рідкого гівна для Вас. Дивлюся на цих блідих, роздутих пузатих туристів, що дудлять ту колу з пивом і диву даюся бідні люди, труять і знищують самі себе. Але не осуджую, кожен має право робиьи з власним жиьтям,, що забажає...
   
Re: жареная кока кола

   
Re: жареная кока кола
Old

кока кола - это хуже чем водка
а водка с кокаколой? нейтрализуют друг друга, однако.
а вот немецкая молодеж любит кушать жрать виски с колой
   

Цю тему переглядають:

0 Користувачів і 1 гість
 
Повна версія