Re: Будемо пробувати |
15 жовтня 2021 16:00:06 IP/Host: ---.enet.vn.ua
|
пане Сорока,
норм, горілка.
Немиров в нас те що залишилось більш менш.
Re: Будемо пробувати |
15 жовтня 2021 16:13:15 IP/Host: ---.opera-mini.net
|
Розгорнути попередні цитати...сенс, в чому?Що ото дрова горять чі жевріють на нижній пательні чі сковороді , котра і без отворів за-для підсмоктування повітря і хитатимецця , як тії дрова кочергою ворушити .
То ув чому сенс утримування багаття не на землі , а на сковороді , котра навіть жорстко не закріплена ..?
Воно зрозуміло - "хазяїн - барин" (с) , але шось дивне у порівнянні з такою ж круглою буржуйкою , де би згори ставилась пательня чі казан , а тепло від полум'я закритого стінками , якося би ощадливіше розподілялось .
А як той пристрій з ніжками - походний , то ж однак до отієї нижньої пательні/сковороди тра би якісь вуха чі гайки доварювати , а до ніжок гачки і ув тій нижній сковороді декілька отворів робити , що-би ролю колосніків виконувала .
Бо хто зна , як ото двічі по стопіісят і лізти теє вугілля ворушити потім . ))висота.
щоб не кланятись постійно.
Re: Будемо пробувати |
15 жовтня 2021 16:17:23 IP/Host: ---.datagroup.ua
|
Розгорнути попередні цитати...пане Сорока,
норм, горілка.
Немиров в нас те що залишилось більш менш.Ніт.
Все обладнання, що більш-менш, Немирів перевіз до Раші й клепає для кацапів.
Те що зараз в тих пляшках з закосом під старовину, там якийсь спірт сцуко не люксовий, а я їпу якого сорту.
Краще вже тоді з того самого Немирову тягати контрабас з цеху - 50 гривень за півторашку. Тоді ціна виправдовує усе.
Зараз по тій самій ціні, що немирівська, в магазі можна брати зубровку.
А щодо того шо в тебе на фото, так прямим текстом було сказано, щоб більше таку фуєту мені не приносили в гості.
Re: Будемо пробувати |
15 жовтня 2021 16:20:08 IP/Host: ---.enet.vn.ua
|
не сперечаюсь, поки що заходила.
Re: Будемо пробувати |
15 жовтня 2021 16:29:23 IP/Host: 91.243.193.---
|
Re: Будемо пробувати |
15 жовтня 2021 16:33:16 IP/Host: ---.enet.vn.ua
|
для ускорения процесса просто варил картошку в мундире,
Re: Будемо пробувати |
15 жовтня 2021 16:34:49 IP/Host: 91.243.193.---
|
Розгорнути попередні цитати...для ускорения процесса просто варил картошку в мундире,Та ну.
Це відварити в мундирі картоплю, а після того жарити хіба швидше?
Хіба шо то невелика картопля якась.
Re: Будемо пробувати |
15 жовтня 2021 16:36:04 IP/Host: ---.datagroup.ua
|
Re: Будемо пробувати |
15 жовтня 2021 16:38:47 IP/Host: ---.datagroup.ua
|
Розгорнути попередні цитати...не сперечаюсь, поки що заходила.Ну воно, в принципі, не повний треш, але спирт нижче середнього, звісно шо можна було замаскувати глюкозою, гліцеринчіком, й влітало б аж бігом.
Але шось вони недопрацювали в рецептурі цих квадратних бутлів. Ще й дизайн бутлів, імхо, уйопіщний. Хотіли під старовину закосити, але не вийшло.
Але в принципі пох.
Як та пательня, не пристає їдло?
Re: Будемо пробувати |
15 жовтня 2021 16:45:44 IP/Host: ---.datagroup.ua
|
Re: Будемо пробувати |
15 жовтня 2021 16:48:36 IP/Host: ---.enet.vn.ua
|
Re: Будемо пробувати |
15 жовтня 2021 16:54:04 IP/Host: ---.broadband.kyivstar.net
|
Re: Будемо пробувати |
15 жовтня 2021 16:57:29 IP/Host: 188.231.153.---
|
Розгорнути попередні цитати...пане Сорока,
норм, горілка.
Немиров в нас те що залишилось більш менш.Ніт.
Все обладнання, що більш-менш, Немирів перевіз до Раші й клепає для кацапів.
Те що зараз в тих пляшках з закосом під старовину, там якийсь спірт сцуко не люксовий, а я їпу якого сорту.
Краще вже тоді з того самого Немирову тягати контрабас з цеху - 50 гривень за півторашку. Тоді ціна виправдовує усе.
Зараз по тій самій ціні, що немирівська, в магазі можна брати зубровку.
А щодо того шо в тебе на фото, так прямим текстом було сказано, щоб більше таку фуєту мені не приносили в гості.
Re: Будемо пробувати |
15 жовтня 2021 16:58:08 IP/Host: 217.147.175.---
|
Re: Будемо пробувати |
15 жовтня 2021 16:59:12 IP/Host: 217.147.175.---
|
Розгорнути попередні цитати...
думаємоДетский сад, е-ий Богу!
Вот так надо:
https://youtu.be/_h5I547DYvU
Re: Будемо пробувати |
15 жовтня 2021 17:00:24 IP/Host: ---.enet.vn.ua
|
а взагалі зараз весь (принамі бюджетний) нєміроф скурвився в т.ч медова з перцем
раніше була відносно якісна нарідна горілка.
Re: Будемо пробувати |
15 жовтня 2021 17:03:26 IP/Host: 217.147.175.---
|
з дискової борони, кажуть бомба
Re: Будемо пробувати |
15 жовтня 2021 17:04:21 IP/Host: 217.147.175.---
|
Отакая штука есть.... Регулируется по высоте, прожаренная, ничего не пристаёт. Картофан изумительный получается, особенно мелкий целенький. Фото старое.
Показати зображення...
Re: Будемо пробувати |
15 жовтня 2021 17:08:49 IP/Host: ---.b025.la.net.ua
|
Re: Будемо пробувати |
15 жовтня 2021 17:11:09 IP/Host: ---.broadband.kyivstar.net
|
Розгорнути попередні цитати...Отакая штука есть.... Регулируется по высоте, прожаренная, ничего не пристаёт. Картофан изумительный получается, особенно мелкий целенький. Фото старое.
Показати зображення...Близко к оригіналу, но тоже новодел.
Re: Будемо пробувати |
15 жовтня 2021 17:12:21 IP/Host: ---.datagroup.ua
|
Розгорнути попередні цитати...
з дискової борони, кажуть бомбаВообще-то это назьівается "лущильник".
Делался из стёртого диска.
Современньіе горе-бизнесменьі вьіхолостили шикарную идею в говно на цепях.
Никаких треног и цепей. Делался на короткому шворне, так как топилось всё кизяками и в поле найти дрова - это к хипстерам.
Штука простая, суровая и эффективная как топор викингов.
Цивилизация всё засрала.
Re: Будемо пробувати |
15 жовтня 2021 17:13:56 IP/Host: ---.datagroup.ua
|
Re: Будемо пробувати |
15 жовтня 2021 17:15:03 IP/Host: ---.enet.vn.ua
|
Ну показуй свій "оригінал".
ще кальянщик потрібен)
Re: Будемо пробувати |
15 жовтня 2021 17:17:10 IP/Host: ---.sky.od.ua
|
Розгорнути попередні цитати...
з дискової борони, кажуть бомбаВообще-то это назьівается "лущильник".
Делался из стёртого диска.
Современньіе горе-бизнесменьі вьіхолостили шикарную идею в говно на цепях.
Никаких треног и цепей. Делался на короткому шворне, так как топилось всё кизяками и в поле найти дрова - это к хипстерам.
Штука простая, суровая и эффективная как топор викингов.
Цивилизация всё засрала.пока что не впечатлила.
сковородка.
может действительно выжарить надо.
Re: Будемо пробувати |
15 жовтня 2021 17:18:43 IP/Host: ---.mobile.kyivstar.net
|
треба або щось суттєво подорожче купувати або самому гнать
Re: Будемо пробувати |
15 жовтня 2021 17:21:09 IP/Host: ---.enet.vn.ua
|
Re: Будемо пробувати |
15 жовтня 2021 17:22:02 IP/Host: 90.216.150.---
|
Шта?
Re: Будемо пробувати |
15 жовтня 2021 17:22:40 IP/Host: ---.datagroup.ua
|
Розгорнути попередні цитати...Вообще-то это назьівается "лущильник".
Делался из стёртого диска.
Современньіе горе-бизнесменьі вьіхолостили шикарную идею в говно на цепях.
Никаких треног и цепей. Делался на короткому шворне, так как топилось всё кизяками и в поле найти дрова - это к хипстерам.
Штука простая, суровая и эффективная как топор викингов.
Цивилизация всё засрала.пока что не впечатлила.
сковородка.
может действительно выжарить надо.в качестве совета - картошку резать крупней
Re: Будемо пробувати |
15 жовтня 2021 17:23:16 IP/Host: ---.enet.vn.ua
|
Бадяжать, пан Сорока. Кіло цукру - літр, це ж кожен школяр знає.
Re: Будемо пробувати |
15 жовтня 2021 17:24:44 IP/Host: ---.datagroup.ua
|
Розгорнути попередні цитати...треба або щось суттєво подорожче купувати або самому гнатьПридбав самогонний апарат десь такий
Показати зображення...
То маю сказати, що казьонку не дуже й хочеться
В тіло продукту не потрапляє перваку 500-700 грам, ну й хвости нижче15- 20° не беру.
З 6 кг цукру десь до семи літрів виходить 43-47°.
На мій смак більше, або менше градусів не йдуть на користь продукту.
Для смаку й кольору додаю ризький бальзам.
Мені раніш самогон не доводилось гнати, а той що бувало пив захвату не викликав.
Зараз зі своїм другий раз приємно повечеряти, та й гостей зустріти
Re: Будемо пробувати |
15 жовтня 2021 17:26:05 IP/Host: 90.216.150.---
|
Ну я їпу, як це треба бадяжити, відкидати голови й хвости, й щоб з 6 ставало 7 літрів й ще 47 градусів.
Re: Будемо пробувати |
15 жовтня 2021 17:27:31 IP/Host: 46.96.174.---
|
Розгорнути попередні цитати...Ну показуй свій "оригінал".та мабуть ось це:
Показати зображення...
але сказати, щоб я колись був неїпаццо вражений таким, то ніт.Розгорнути попередні цитати...ще кальянщик потрібен)Так я й сам кальянщик.
Але зараз розлінився, домашні кальяни роздав друзям )))
Re: Будемо пробувати |
15 жовтня 2021 17:28:32 IP/Host: ---.mobile.kyivstar.net
|
Розгорнути попередні цитати...З 6 кг цукру десь до семи літрівШта?
Re: Будемо пробувати |
15 жовтня 2021 17:28:35 IP/Host: 46.96.174.---
|
Розгорнути попередні цитати...Отакая штука есть.... Регулируется по высоте, прожаренная, ничего не пристаёт. Картофан изумительный получается, особенно мелкий целенький. Фото старое.
Показати зображення...Близко к оригіналу, но тоже новодел.Ну показуй свій "оригінал".
Re: Будемо пробувати |
15 жовтня 2021 17:29:55 IP/Host: ---.enet.vn.ua
|
рік погрався, закинув.
Re: Будемо пробувати |
15 жовтня 2021 17:32:18 IP/Host: 188.231.153.---
|
Розгорнути попередні цитати...треба або щось суттєво подорожче купувати або самому гнатьПридбав самогонний апарат десь такий
Показати зображення...
То маю сказати, що казьонку не дуже й хочеться
В тіло продукту не потрапляє перваку 500-700 грам, ну й хвости нижче15- 20° не беру.
З 6 кг цукру десь до семи літрів виходить 43-47°.
На мій смак більше, або менше градусів не йдуть на користь продукту.
Для смаку й кольору додаю ризький бальзам.
Мені раніш самогон не доводилось гнати, а той що бувало пив захвату не викликав.
Зараз зі своїм другий раз приємно повечеряти, та й гостей зустріти
Re: Будемо пробувати |
15 жовтня 2021 17:34:17 IP/Host: ---.mobile.kyivstar.net
|
Розгорнути попередні цитати...треба або щось суттєво подорожче купувати або самому гнатьПридбав самогонний апарат десь такий
Показати зображення...
То маю сказати, що казьонку не дуже й хочеться
В тіло продукту не потрапляє перваку 500-700 грам, ну й хвости нижче15- 20° не беру.
З 6 кг цукру десь до семи літрів виходить 43-47°.
На мій смак більше, або менше градусів не йдуть на користь продукту.
Для смаку й кольору додаю ризький бальзам.
Мені раніш самогон не доводилось гнати, а той що бувало пив захвату не викликав.
Зараз зі своїм другий раз приємно повечеряти, та й гостей зустріти
також думаю подібний апарат придбати
поки трохи ліньки, бо ще можна більш менш нормальну казьонку знайти
але тенденція така, що домашнє виробництво скоро може стати маст хев
бо те що в крамницях продається, курвиться невпинно
Re: Будемо пробувати |
15 жовтня 2021 17:34:31 IP/Host: ---.mobile.kyivstar.net
|
Розгорнути попередні цитати...рік погрався, закинув.Ага. Якшо не фуярити як "мікро-бізнес" на продаж, то ця забавка швидко набридає й практично нафуй не треба.
Re: Будемо пробувати |
15 жовтня 2021 17:36:16 IP/Host: ---.mobile.kyivstar.net
|
Розгорнути попередні цитати...Ну я їпу, як це треба бадяжити, відкидати голови й хвости, й щоб з 6 ставало 7 літрів й ще 47 градусів.Хвости і голови - в окрему тару. Тещі там чи сусіду який музло врубає. От і буде 7.
Re: Будемо пробувати |
15 жовтня 2021 17:37:15 IP/Host: ---.enet.vn.ua
|
Апарат півроку, не виключено, що через рік теж на горище попаде