Re: Кому яєшню? |
28 серпня 2016 07:10:59 IP/Host: ---.socal.res.rr.com
|
Розгорнути попередні цитати...С чесноком помидорами и спаржевой фасолью. Это Армянское и Грузинское блюдо.Кавказька кухня, це більш витончений покращений варіант турецької.Не согласен. Они сильно отличаются. По двум причинам. Религия и Климат.
Re: Кому яєшню? |
28 серпня 2016 07:21:30 IP/Host: ---.dialup.umc.net.ua
|
Розгорнути попередні цитати...Кавказька кухня, це більш витончений покращений варіант турецької.Не согласен. Они сильно отличаются. По двум причинам. Религия и Климат.Османська імперія взагалі то була мультирелігійною з домінуючим ісламом. По ставленню до інших релігій вона була набагато толерантніша за ту ж Європу. Тому вплив її культури та кухні величезний і на кавказі, і на балканах. А так звичайно ж відрізняється.
Re: Кому яєшню? |
28 серпня 2016 07:31:16 IP/Host: ---.socal.res.rr.com
|
Розгорнути попередні цитати...Не согласен. Они сильно отличаются. По двум причинам. Религия и Климат.Османська імперія взагалі то була мультирелігійною з домінуючим ісламом. По ставленню до інших релігій вона була набагато толерантніша за ту ж Європу. Тому вплив її культури та кухні величезний і на кавказі, і на балканах. А так звичайно ж відрізняється.Вот наверное по тому она ближе к Арабским кухням чем к балканским или кавказским. За исключением мучного. Там почти все один в один.
Re: Кому яєшню? |
28 серпня 2016 07:34:33 IP/Host: ---.red.bezeqint.net
|
Розгорнути попередні цитати...Османська імперія взагалі то була мультирелігійною з домінуючим ісламом. По ставленню до інших релігій вона була набагато толерантніша за ту ж Європу. Тому вплив її культури та кухні величезний і на кавказі, і на балканах. А так звичайно ж відрізняється.Вот наверное по тому она ближе к Арабским кухням чем к балканским или кавказским. За исключением мучного. Там почти все один в один.Та нууу, турецька - досить близька до середньоземноморськ их кухонь - ліванської, ізраільської, навіть грецької. Кавказька має ту саму базу, але багато своїх специфічних присмаків
Re: Кому яєшню? |
28 серпня 2016 07:41:02 IP/Host: ---.socal.res.rr.com
|
Розгорнути попередні цитати...Вот наверное по тому она ближе к Арабским кухням чем к балканским или кавказским. За исключением мучного. Там почти все один в один.Та нууу, турецька - досить близька до середньоземноморськ их кухонь - ліванської, ізраільської, навіть грецької. Кавказька має ту саму базу, але багато своїх специфічних присмаківА шакшука, кажуть, взагалі туніська страва!
Це безнадійно на БС шукати батьківщіну якоїсь страви. Все перемішано та добряче взбовтане!
З регіональними відмінностями, не дуже суттєвими.
Re: Кому яєшню? |
28 серпня 2016 07:44:22 IP/Host: ---.red.bezeqint.net
|
Re: Кому яєшню? |
28 серпня 2016 07:45:39 IP/Host: ---.socal.res.rr.com
|
Ну так. Воно і має загальну назву: "Середземноморська кухня".
Re: Кому яєшню? |
28 серпня 2016 07:45:46 IP/Host: ---.kyivstar.net
|
Re: Кому яєшню? |
28 серпня 2016 22:55:06 IP/Host: ---.airexpress.net.ua
|
Розгорнути попередні цитати...Помнишь, как обои клеили - колбаса финская, масло новозеландское... Блин, бедные студенты))))Цуко, жжошь напалмомЪ!!!! ))))))))))))))
канэчна помню!А "перуанское рагу" - смесь всего, что есть, обжаренная на сковородке с перцем чили)) "Компоненты изначально были съедобны" (с) )))
Re: Кому яєшню? |
28 серпня 2016 23:24:44 IP/Host: ---.ppp.elite-line.net
|
Re: Кому яєшню? |
28 серпня 2016 23:27:59 IP/Host: 193.109.128.---
|
Re: Кому яєшню? |
29 серпня 2016 05:36:03 IP/Host: 78.111.185.---
|
Розгорнути попередні цитати...Цуко, жжошь напалмомЪ!!!! ))))))))))))))
канэчна помню!А "перуанское рагу" - смесь всего, что есть, обжаренная на сковородке с перцем чили)) "Компоненты изначально были съедобны" (с) )))то вааще классика!
ЗЫ ты, эта, не задерживайсо - а то йа фсю хреновину сожру самым наглымЪ образомЪ!
Re: Кому яєшню? |
29 серпня 2016 05:49:45 IP/Host: ---.pool.ukrtel.net
|
Re: Кому яєшню? |
29 серпня 2016 06:01:46 IP/Host: ---.domashka.kiev.ua
|
Додав подрібнені перець, сливи і помідори які розрізав навпіл
Re: Кому яєшню? |
29 серпня 2016 08:23:50 IP/Host: 193.161.14.---
|
Re: Кому яєшню? |
29 серпня 2016 08:46:56 IP/Host: ---.mytrinity.com.ua
|
Re: Кому яєшню? |
29 серпня 2016 08:58:02 IP/Host: ---.dialup.umc.net.ua
|
Re: Кому яєшню? |
29 серпня 2016 10:24:43 IP/Host: ---.224.225.91.homenet.kiev.ua
|
Натхненний цією гілкою, створив власний рецепт.
Шість яєць, трошки вареної ковбаски з салом, півцибулини, одна солодка перчина, дві сливи-угорки, шість помідорчиків-чері, сіль, сода, спеції, олія.
Ковбаску і цибулю, порізані кубиками обсмажив в олії до золотавого коліру цибулі. Додав подрібнені перець, сливи і помідори які розрізав навпіл. Поки все це пасерувалося хвилин 5-7 , збив виделкою яйця із сіллю,спеціями і трохи соди на кінчику ножа. Потім збиті яйця вилив у пасеровану суміш ковбаси і овочей. Тут треба постаратися , щоб яйця досягли дна сковороди, тому треба оберещно виделочкою попроколювати всю площу яєчні. Накриваємо сковороду кришкою. Через 5 хвилин можна їсти.
Фото не буде. Бо все одразу і з'їли вдвох з жінкою