Раді Вас бачити! » Увійти » Створити новий профіль

Ну що вам сказати

Re: Ну що вам сказати

Всім поцінювачам українських коньяків.
Коньячний спирт отримують перегонкою виноматеріала ( вина) в спирт.
То при заводі має бути цех спиртокуріння. Це ціла наука ота спиртокурка.
Потім той спирт закладають в діжки на витримку.
Витримка мусить бути мінімум три роки. Які 163 дні????
Подумайте які мають бути площі підвалів, де ті спирти мають зберігатись.
Без цехів спиртокурки і витримки не може бути завода.
Подумайте про коньяки на яких пишуть 10 чи більше років витримки
Вірите, що в Бучачі витримують спирти 10-15-20 років?
Чи може десь в Україні є таке?

ПС Те що Бучач продається в літаках - це лиш уміння домовлятися
рекламних менеджерів, чи власників
   
Re: Ну що вам сказати

краще самогончику на колганi\женьшенi\хрiновi...тощо...
   
Re: Ну що вам сказати

Чи є тут сміливці, що пробували Микулинецьке віскі?
Як воно?
   
Re: Ну що вам сказати

нормальний коньяк "Ювылейний" 10 лет.


   
Re: Ну що вам сказати

Чи є тут сміливці, що пробували Микулинецьке віскі?
Як воно?
Бачив таке в магазині по ціні дорожче ніж вороже
   
Re: Ну що вам сказати

Чи є тут сміливці, що пробували Микулинецьке віскі?
Як воно?

Так собі. Але не отруїшся, культура виробництва присутня.
А якшо порівнювати з горілкою (будь-якою) - то це таки крок уперед :)
   
Re: Ну що вам сказати

Сам не дуже то полюбляю, але любителям рекомендую, на диво якісне

   
Re: Ну що вам сказати

краще самогончику на колганi\женьшенi\хрiновi...тощо...
маю декiлька знайомих.,якI в закладах домовляються з офiцiантом, що закажуть спиртне...але вживати будуть лише своэ, саморобне...що принесли...бо якщо у мазинах зi спиртним оппа...то у кафе-ресторанах взагалi опище...
   
Re: Ну що вам сказати

В мене знайомі по дюті фрі купляють чи контрабас, а  потім в кахве п'ють
   
Re: Ну що вам сказати

Всім поцінювачам українських коньяків.
Коньячний спирт отримують перегонкою виноматеріала ( вина) в спирт.
То при заводі має бути цех спиртокуріння. Це ціла наука ота спиртокурка.
Потім той спирт закладають в діжки на витримку.
Витримка мусить бути мінімум три роки. Які 163 дні????
Подумайте які мають бути площі підвалів, де ті спирти мають зберігатись.
Без цехів спиртокурки і витримки не може бути завода.
Подумайте про коньяки на яких пишуть 10 чи більше років витримки
Вірите, що в Бучачі витримують спирти 10-15-20 років?
Чи може десь в Україні є таке?

ПС Те що Бучач продається в літаках - це лиш уміння домовлятися
рекламних менеджерів, чи власників

Всё гораздо хуже. Точно знаю, что закарпатские ординарные коньяки никто ни в каких бочках не выдерживает. Уже много лет, как на заводе внедрена рацуха: вместо выдержки в дубовых бочках "продавливать" напиток через дубовые опилки.

   
Re: Ну що вам сказати

в закладах домовляються з офiцiантом

купляють чи контрабас, а  потім в кахве п'ють

Жлобство найвищої марки.
   
Re: Ну що вам сказати

Жлобство найвищої марки.
люди бережуть здоров*я....ваше щастя, що ви не труїлись паленим алкоголем..в кафе це в рази вiрогiднiше...це як раз роблять багатьки...одна пара з них у минулому мала свiй ресторан... ;)
   
Re: Ну що вам сказати

Нічого страшного, вижив. Але більше не буду.  :K
Від Б перейдемо до спостереження щодо Ї.
Багато молодих дівчат із гарними стрункими фігурами.
З обличчями набагато гірше.
Гарних - одна з десяти, більш-менш привабливих одна з п'яти.
Хоча, звісно, є і красуні, але тих зовсім мало на вулицях.
Екологія і стиль життя відбивається на обличчі.
   
Re: Ну що вам сказати

Коньяк в Україні - гівно.
Закарпатський тхне самогоном
Одеський - синильною кислотою.
По іншим дам звіт завтра.

Only whiski !
   
Re: Ну що вам сказати

Чув про таку "технологію" .  Ще чув що з допомогою хімії добавляють
дубильні сполуки і не потрібно витримки
Але то все непотрібні витрати
Простіше привезти самі дешеві помиї з Іспанії.
   
Re: Ну що вам сказати

Only whiski !

Плюс 100500
   
Re: Ну що вам сказати

Сам не дуже то полюбляю, але любителям рекомендую, на диво якісне

Показати зображення...

кальвадоси допомагають з травленням "спалюючи" їжу, але щось не можу розпробувати та призвичаїтись ;)

Останнє редагування: 24 квітня 2017 18:54:10 від MakYury
   
Re: Ну що вам сказати

Нічого страшного, вижив. Але більше не буду.  :K
Від Б перейдемо до спостереження щодо Ї.
Багато молодих дівчат із гарними стрункими фігурами.
З обличчями набагато гірше.
Гарних - одна з десяти, більш-менш привабливих одна з п'яти.
Хоча, звісно, є і красуні, але тих зовсім мало на вулицях.
Екологія і стиль життя відбивається на обличчі.
так, спочатку коньяк , а потім на вулицю до дівчат)))
   
Re: Ну що вам сказати

Рекомендую бренді "Прикарпатський". На смак - краще більшості українських коньяків, хоча і витримка 183 дні, як пишуть. Прекрасний напій для щоденного вживання. Приємний смак, запах, наслідки. Поки тільки його і п'ю. беру одразу пляшки про дві. Щоправда, є тільки в АТБ. Вони ще випукають кальвадос, але я поки його не знайшов.

 :facepalm:

для щоденного вживання краще бояришніка поки що людство нічого не вигадало :)
   
Re: Ну що вам сказати

люди бережуть здоров*я....ваше щастя, що ви не труїлись паленим алкоголем..в кафе це в рази вiрогiднiше...

Тобто, люди ну ніяк не можуть втриматися від походу в якесь конкретне кафе/бар, але бояться отруїтись там паленим алкоголем??
Можна ж:
1. Випити вдома чи на природі
2. Сходити в інший, порядніший заклад.

Чи не так?
   
Re: Ну що вам сказати

Всё гораздо хуже. Точно знаю, что закарпатские ординарные коньяки никто ни в каких бочках не выдерживает. Уже много лет, как на заводе внедрена рацуха: вместо выдержки в дубовых бочках "продавливать" напиток через дубовые опилки.

наивно пологать, что массовый западный продуут, который продается тиражами на 2-3 порядка большими производится как-то по-другому
   
Re: Ну що вам сказати

Нічого страшного, вижив. Але більше не буду.  :K
Від Б перейдемо до спостереження щодо Ї.
Багато молодих дівчат із гарними стрункими фігурами.
З обличчями набагато гірше.
Гарних - одна з десяти, більш-менш привабливих одна з п'яти.
Хоча, звісно, є і красуні, але тих зовсім мало на вулицях.
Екологія і стиль життя відбивається на обличчі.
та при чому тут екологія чи стиль життя.
це всюди так. all over the world.
красивих є 5-15%
в якихось націй % красивих білше, в якихось менше.

в УА проблема є мала мобільність населення, тому мало мішається кров. У великих космополітичних містах - красунь більше. Власне з тої ж причини.
   
Re: Ну що вам сказати

так, спочатку коньяк , а потім на вулицю до дівчат)))
все правильно.
доки ефект коньяку не вивітрився і більшість здаються красивими і бажаними )))
   
Re: Ну що вам сказати

Багато молодих дівчат із гарними стрункими фігурами.
З обличчями набагато гірше.
Гарних - одна з десяти, більш-менш привабливих одна з п'яти.
Хоча, звісно, є і красуні, але тих зовсім мало на вулицях.
Екологія і стиль життя відбивається на обличчі.

Это до бутылки коньяка или после? Это важно знать для правильного трактования результата!  :)
   
Re: Ну що вам сказати

не зрозуміла схема...
наш бренді для наших дівчат?
   
Re: Ну що вам сказати

Чув про таку "технологію" .  Ще чув що з допомогою хімії добавляють
дубильні сполуки і не потрібно витримки
Але то все непотрібні витрати
Простіше привезти самі дешеві помиї з Іспанії.

Саме так, "коньячний напій" Десна, для якого за часів перебудови замість ГОСТу вигадали якісь ТУ.

В мене рецептура примітивна, однак перевірена часом. Беру горілку міцніше від звичайної (так подає самогонку стереотипне видання "Українська кухня" 70-х років  :gigi: ), краще морелівку (палінка!), грушовку (шнапс!) , двічі перегнану бурячиху чи мелясівку (мескаль-текіла!) або навпіл розведений файний спирт, заливаю в сулію (а не в банку під капроном), кидаю туди 7-10 натесаних дубових трісок (без кори) трохи обпечених на вогні (з гілок 120-річного дуба, що росте у мене у дворі, посадженого ще тіткою мого прадіда, про яку згадує в мемурах Марко Вовчок   :love:  ), затикаю корком, щоби трохи дихало і ставлю на місяць-півтора в холодок під лаву. Більше настоювати не треба, бо вже дубець відчувається, однак присмак дошки - то зайве.
Відтак - чудовий колір, добрячий смак та міць  :-B Натурально, я цей хлопський витвір називаю домашнім коньяком  :-)o Що ще треба, коли приїздиш відпочити на риблоловлю-гриби, щось зробити і гостей почастувати? От на біса мені здався той казенний коняк в гранчаку, хіба я буди везти з собою на село каву,  сири, шоколад чи чужинський виноград з супермаркету, га?  [ua]
   
Re: Ну що вам сказати

Недавно скакал один "мексиканец", мескаль, мескаль, 17 лет выдержки.
В итоге самогон самогоном.

Учитесь ценить свое... пока оно есть.
Жги еще!!! 
Напомнило " ваш отот балет- панты в трусах"
[/quote]
А что за бренд? Я мезкаль старше 12 лет не пил.
   
Re: Ну що вам сказати

Нічого страшного, вижив. Але більше не буду.  :K
Від Б перейдемо до спостереження щодо Ї.
Багато молодих дівчат із гарними стрункими фігурами.
З обличчями набагато гірше.
Гарних - одна з десяти, більш-менш привабливих одна з п'яти.
Хоча, звісно, є і красуні, але тих зовсім мало на вулицях.
Екологія і стиль життя відбивається на обличчі.

Пей водку. Желательно ржаную. Или ржаной виски, Полковник Тейлор, Редемпшн или Сазерак, если достанешь.

На крайняк Бушмил. Все остальное - отказать.
   
Re: Ну що вам сказати

ще декілька років тому були поставки коньяку з Молдавії
деколи навіть 30-річний
в трилітрових банках
вже нема :(
   
Re: Ну що вам сказати

Нічого страшного, вижив. Але більше не буду.  :K
Від Б перейдемо до спостереження щодо Ї.
Багато молодих дівчат із гарними стрункими фігурами.
З обличчями набагато гірше.
Гарних - одна з десяти, більш-менш привабливих одна з п'яти.
Хоча, звісно, є і красуні, але тих зовсім мало на вулицях.
Екологія і стиль життя відбивається на обличчі.
Щось Ви тут намудрували, велмишановний пане Раднику. Схоже, що за "молодих дівчат" Ви писали про 40-річних жіночок. Бо не видно у нас молоденьких з "обличчями набагато гірше". ...люблю Вас
   
Re: Ну що вам сказати

Щось Ви тут намудрували, велмишановний пане Раднику. Схоже, що за "молодих дівчат" Ви писали про 40-річних жіночок. Бо не видно у нас молоденьких з "обличчями набагато гірше". ...люблю Вас

Радник к сожалению прав. Однако думаю, что все красивые нынче на авто ездят.
   
Re: Ну що вам сказати

Саме так, "коньячний напій" Десна, для якого за часів перебудови замість ГОСТу вигадали якісь ТУ.

В мене рецептура примітивна, однак перевірена часом. Беру горілку міцніше від звичайної (так подає самогонку стереотипне видання "Українська кухня" 70-х років  :gigi: ), краще морелівку (палінка!), грушовку (шнапс!) , двічі перегнану бурячиху чи мелясівку (мескаль-текіла!) або навпіл розведений файний спирт, заливаю в сулію (а не в банку під капроном), кидаю туди 7-10 натесаних дубових трісок (без кори) трохи обпечених на вогні (з гілок 120-річного дуба, що росте у мене у дворі, посадженого ще тіткою мого прадіда, про яку згадує в мемурах Марко Вовчок   :love:  ), затикаю корком, щоби трохи дихало і ставлю на місяць-півтора в холодок під лаву. Більше настоювати не треба, бо вже дубець відчувається, однак присмак дошки - то зайве.
Відтак - чудовий колір, добрячий смак та міць  :-B Натурально, я цей хлопський витвір називаю домашнім коньяком  :-)o Що ще треба, коли приїздиш відпочити на риблоловлю-гриби, щось зробити і гостей почастувати? От на біса мені здався той казенний коняк в гранчаку, хіба я буди везти з собою на село каву,  сири, шоколад чи чужинський виноград з супермаркету, га?  [ua]
Коньяк - це все таки продукт вироблений з винограду,а не з груші- буряка.
Колір йому дає палений цукор,а не дуб.
А так по тексту все правильно
   
Re: Ну що вам сказати

Хороша і дуже пізнавальна гілочка. З задоволенням читаю і дещо вже пробую... :D

Продовжуйте....
   

Цю тему переглядають:

0 Користувачів і 1 гість
 
Повна версія