Раді Вас бачити! » Увійти » Створити новий профіль

Що ж робити із порошковими винами

Re: Що ж робити із порошковими винами

Друзі в торгівельних мережах
Нормальна якість це від Трубецького
Колоніст але дорого
Нижче Шабо

Потім те що можна пити ще Коблево нижче котнар и чизай

Картофан , тобі і іншим шанувальникам українського вина треба поспішати , бо незабаром лібералізація торгових відносин з євросоюзом викине всіх цих шарамижників  з їхнім пойлом на смітник .
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

Картофан , тобі і іншим шанувальникам українського вина треба поспішати , бо незабаром лібералізація торгових відносин з євросоюзом викине всіх цих шарамижників  з їхнім пойлом на смітник .

хаха у нас  вже давно вільна зона з єс

питання зараз не в цьому
зараз треба дати можливість маленькому виробнику виходити на ринок без проблем
це реальне питання

а так при однаковій якості і ціні я звичайно куплю українське
а якщо ще і ціна нижча...

Останнє редагування: 6 травня 2017 20:05:00 від Potato
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

хаха у нас немає вже давно вільна зона з єс

Так " немає " чи " вже давно " ?
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

Так " немає " чи " вже давно " ?

давно вже вільна зона
завозь що хочеш. мито здається нульове

ще 3-4 роки тому казали що це вб'є вітчизняного виробника

не вбило. а якість стала кращою 
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

Малий виробник є цінний в  виробництві  в " зоні автентичності " . От такий тип вина з такого типу винограду ( місцевий сорт і ніде такого сорту більше не культивують ) . Кому потрібне низькоштибне каберне якого на ринку як керосіну в Саудівській Аравії.?
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

Малий виробник є цінний в  виробництві  в " зоні автентичності " . От такий тип вина з такого типу винограду ( місцевий сорт і ніде такого сорту більше не культивують ) . Кому потрібне низькоштибне каберне якого на ринку як керосіну в Саудівській Аравії.?

мої спостереження в Іспанії і Португалію підказують що найкраще в супермаркетах розкуповують дешеве вино без сорту, року виготовлення і регіону походження
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

Ну не йоханий бабай  :lol:

" В 2007-2008 роках здійснено посадку сортів мерло, совіньйон блан, шардоне, піно нуар та піно блан. В 2011 році – каберне фран та пті вердо, в 2012 – висаджено 5 га рислінгу рейнського, а в 2013 – по 5 га винограду сортів мальбек та сіра. "

Ти сам все цим сказав . Знаєш чому Іспанія країна виноробства , а Польща і Україна ні ?
Бо в Іспанії  вино виробляють з ВЛАСНИХ сортів винограду яких біля 30 . Не з каберне , не з шардоне , не з піно нуар ітд .
А така штука як " деномінасіон де оріхен " скажімо білого альбаріньо,  передбачає 95 % альбаріньо і вже потім додатки у вигляді скажімо французського винограду або рейнського і тд .
Якийсь трубєцкой насадив французських сортів і тепер з якогось переляку це українське вино .
...Сотрудниками Института выведено около 130 сортов столового и технического винограда, из которых 30 внесено в Государственный реестр сортов растений Украины. За последнее десятилетие разработаны технологии производства 20 наименований вин из сортов винограда селекции Института, которые получили на Международных выставках и конкурсах многочисленные золотые и серебряные медали.
     Институт сегодня – это современное научно-исследовательское учреждение, которое плодотворно решает научные проблемы в различных направлениях.
http://tairov.com.ua/

и Колонист и другие  делают из местно выведенного сорта - столовое сухое ординарное белое,ординарное - Сухолиманский белый.
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

...Сотрудниками Института выведено около 130 сортов столового и технического винограда, из которых 30 внесено в Государственный реестр сортов растений Украины. За последнее десятилетие разработаны технологии производства 20 наименований вин из сортов винограда селекции Института, которые получили на Международных выставках и конкурсах многочисленные золотые и серебряные медали.
     Институт сегодня – это современное научно-исследовательское учреждение, которое плодотворно решает научные проблемы в различных направлениях.
http://tairov.com.ua/

и Колонист и другие  делают из местно выведенного сорта - столовое сухое ординарное белое,ординарное - Сухолиманский белый.

От оце вже цікаво .
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

по-вашему, вина производства НПП Нива - это "нечто особенного"???
да это часто встречаемые наливайки, исключительно их там продукт.

Ваш уровень красноречиво проявляется в том, что вы не пробовав названное вино позволяете отзываться о нём.

Вы - типичный персонаж анекдота о рабиновиче, которому напел карузо.
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

склад читав?  :facepalm1:  там від сидру тіко назва

спробуй сидр,а не ці сцаки

http://goodwine.com.ua/sidry/cidre-bouche-brut.html
То что они его делают из яблок одинаковой спелости это ещё не значит, что они соблюдают всю старинную технологию. По старинной технологии ещё нужен вот такой прес
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

мої спостереження в Іспанії і Португалію підказують що найкраще в супермаркетах розкуповують дешеве вино без сорту, року виготовлення і регіону походження

Не видумуй .вся інформація там є просто ти її не прочитуєш . Береш елементарно пляшку вина з Арагону де пише прикладом " тінто ховен " , якщо це калатаюд то це карін'єна,  якщо кампо де борха - гарнача . Далі залежить від марки йдуть 5%   " присадки " (  в основному " франція " ) . Якщо ціна від 1 євро до двох з копійками - рік 2016 . Бо все що не продастся до кінця  буде просто утилізовано .
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

склад читав?  :facepalm1:  там від сидру тіко назва

спробуй сидр,а не ці сцаки

http://goodwine.com.ua/sidry/cidre-bouche-brut.html
То що ти мені пропонуєш, то не буду говорити, що туди мухи нанесли на яблука, коли на них сідали так як по цій технології вони їх не миють:
"Яблоки собирают, встряхивая деревья, в емкости под яблонями. Затем яблоки собираются вручную в мешки, при этом происходит сортировка. С помощью терки мякоть яблока разрезается на равные части, но прессуется она не сразу, а сначала вымачивается несколько часов для размягчения. "
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

Друзі в торгівельних мережах
Нормальна якість це від Трубецького
Колоніст але дорого
Нижче Шабо

Потім те що можна пити ще Коблево нижче котнар и чизай
+ Вина Гулієвих))
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

От оце вже цікаво .
http://kolonist.com.ua/ru/wine/odesskoe-chyornoe/
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

+ Вина Гулієвих))

не бачу їх зараз в маркетах
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

не бачу їх зараз в маркетах
та їх дуже мало, в Києві бачив у одній тільки точці на Подолі, в Одесі - у двох
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

Не видумуй .вся інформація там є просто ти її не прочитуєш . Береш елементарно пляшку вина з Арагону де пише прикладом " тінто ховен " , якщо це калатаюд то це карін'єна,  якщо кампо де борха - гарнача . Далі залежить від марки йдуть 5%   " присадки " (  в основному " франція " ) . Якщо ціна від 1 євро до двох з копійками - рік 2016 . Бо все що не продастся до кінця  буде просто утилізовано .

у нас на пляшках теж все є включно ДСТУ

тобі важливо що там є маленькими літерами чи смак?
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

То що ти мені пропонуєш, то не буду говорити, що туди мухи нанесли на яблука, коли на них сідали так як по цій технології вони їх не миють:
"Яблоки собирают, встряхивая деревья, в емкости под яблонями. Затем яблоки собираются вручную в мешки, при этом происходит сортировка. С помощью терки мякоть яблока разрезается на равные части, но прессуется она не сразу, а сначала вымачивается несколько часов для размягчения. "
тобі пити чи читати?
це сідр брют, яким він має бути, просто для порівняння, принаймні. потім повернешся до "сомерсбі"

Останнє редагування: 6 травня 2017 22:27:14 від хробак
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

та їх дуже мало, в Києві бачив у одній тільки точці на Подолі, в Одесі - у двох
гудвайн
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

Тож це питання дескусійне. А про 40 50 взагалі розмови немає 30+  а далі скільки проживе. І стосується це скоріше білих сортів.

дивлячись для кого дискусійне
для виробників молодого вина у старих виноградниках - жодної користі, самі збитки
для виробників марочних вин та бренді стабільність похідного матеріалу значно важливіша за врожайність чи за окремі супервдалі роки
бо неякісного продукту і так дофіга
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

давно вже вільна зона
завозь що хочеш. мито здається нульове

ще 3-4 роки тому казали що це вб'є вітчизняного виробника

не вбило. а якість стала кращою 

Ага, завозь, тільки заплати 500 тис.грн. на рік за ліцензію на оптову торгівлю, бо без неї хер отримаєш ліцензію на імпорт, і хер тобі продадуть акцизні марки.
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

Ага, завозь, тільки заплати 500 тис.грн. на рік за ліцензію на оптову торгівлю, бо без неї хер отримаєш ліцензію на імпорт, і хер тобі продадуть акцизні марки.

цю ліцензію відмінили
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

дивлячись для кого дискусійне
для виробників молодого вина у старих виноградниках - жодної користі, самі збитки
для виробників марочних вин та бренді стабільність похідного матеріалу значно важливіша за врожайність чи за окремі супервдалі роки
бо неякісного продукту і так дофіга

ми в принципі розмовляємо про вино масмарету
чи якісь елітні вина?
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

тобі пити чи читати?
це сідр брют, яким він має бути, просто для порівняння, принаймні. потім повернешся до "сомерсбі"
В супермакетах такое не могу найти:
http://mysupermarket.org.ua/search=Cidre+Bouche+Brut
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

ми в принципі розмовляємо про вино масмарету
чи якісь елітні вина?

масмаркет це ж питання умовне
іспанці роблять хороші вина стабільної якості за декілька євро, цілком пристойне бренді вже за 10
саме з ними намагаються конкурувати наші виробники, тож і якість треба оцінювати за рівними критеріями
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

масмаркет це ж питання умовне
іспанці роблять хороші вина стабільної якості за декілька євро, цілком пристойне бренді вже за 10
саме з ними намагаються конкурувати наші виробники, тож і якість треба оцінювати за рівними критеріями

ну то до чого тут лоза 40+ ?
при тому що переваги цього вина сумнівні навіть в елітному сегменті

   
Re: Що ж робити із порошковими винами

цю ліцензію відмінили

Коли це?
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

ну то до чого тут лоза 40+ ?
при тому що переваги цього вина сумнівні навіть в елітному сегменті

бо нормальні виробники використовують матеріал однієї якості для всієї лінійки продукції і якщо в них бренді від 10 до 50 євро умовно, то якість є вже навіть у найдешевших
чого не можна сказати про наших поки що, принаймні про нових
традиційні виробники типу Таврії як раз дотримуються тих саме стандартів, але не дотягують по якості, хоча і досить цікаві бренді в них
і тут якесь Шабо чи Болград: разу усьо і занедорого
абсолютно не вірю в таке
ну а Салюте чи Маренго(вермути) то однозначно мішають щось покупне - інформація з перших рук
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

бо нормальні виробники використовують матеріал однієї якості для всієї лінійки продукції і якщо в них бренді від 10 до 50 євро умовно, то якість є вже навіть у найдешевших
чого не можна сказати про наших поки що, принаймні про нових
традиційні виробники типу Таврії як раз дотримуються тих саме стандартів, але не дотягують по якості, хоча і досить цікаві бренді в них
і тут якесь Шабо чи Болград: разу усьо і занедорого
абсолютно не вірю в таке
ну а Салюте чи Маренго(вермути) то однозначно мішають щось покупне - інформація з перших рук

Шабо і Болград це речі які взагалі не можна порівнювати
між ними прірва

друге жоден українській виробник не продає вино за 10 більше євро за пляшку
українська еліта це 6-7 євро
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

В супепермаркетах є у наявності більше 100 видів вин:
http://mysupermarket.org.ua/topgroup.php?group=14&page=1
Це кожне потрібно продегустувати щоб зробити висновок на предмет порошкових добавок.
   
дуже цікава тема, дуже. я, крім вина, нічого не пью.
якось потім почитаю.
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

 У січні-квітні 2017 року Україна імпортувала 12 млн літрів вина на $23,4 млн

Про це повідомляє Аgravery з посиланням на дані Державної фіскальної служби.

Зокрема, найбільше вина протягом зазначеного періоду Україна імпортувала з Італії - на $6 млн, що становить 25,7% від загального обсягу імпорту. На другому місці - Грузія, з якою було імпортовано вина на $3,4 млн(14,65%). Третю сходинку посіла Франція - $3,3 млн(14%).

Разом з тим, Україна експортувала вина протягом звітного періоду вдвічі менше, ніж імпортувала - $12 млн зокрема, найбільше вина було поставлено до Росії - на $6,3 млн(52,8%).
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

бо нормальні виробники використовують матеріал однієї якості для всієї лінійки продукції і якщо в них бренді від 10 до 50 євро умовно, то якість є вже навіть у найдешевших
чого не можна сказати про наших поки що, принаймні про нових
традиційні виробники типу Таврії як раз дотримуються тих саме стандартів, але не дотягують по якості, хоча і досить цікаві бренді в них
і тут якесь Шабо чи Болград: разу усьо і занедорого
абсолютно не вірю в таке
ну а Салюте чи Маренго(вермути) то однозначно мішають щось покупне - інформація з перших рук
бренди  "BOLGRAD" пять звёзд - производства Цюрупинського завода .
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

Artem Kuzmenchuk п’є красное вино разом із Kateryna Spasichenko та Евгений Колчанов у Druzi Cafe.
4 год. · Kyiv ·

Еще недавно дегустация украинских вин была гарантированным стрессом. Можно быть винным патриотом страны до мозга костей, сколько угодно убеждать друзей не бояться покупать украинское и личным примером показывать, что никакого «зашквара» в этом нет. Но если на дегустации ты слышишь в бокале бардак и неуважение к потребителю — будь добр, достань ручку и разнеси отечественный продукт в пух и прах. И друзей предупреди: «Не брать, испортите себе вечер и настроение!».

Но вот уже сейчас я не припомню каких-то жутких провалов за последнее время. В эту среду вместе с WineLovers попробовал вслепую семь абсолютно разноплановых образцов и... просто получил удовольствие! Категорически не понравился только пино нуар в формате «авторского» (читай — «домашнего») виноделия. Но сделать хороший пино пуар, учитывая капризность сорта, вообще невероятно сложно. А потому этот промах понятен: риск — дело благородное, но не всегда благодарное.

Вот тройка, которую выделил для себя и куплю при случае:

Совиньон Вина Гулиевых Select 2015 (70-90 грн) — почти прозрачное, легкое вино с красивым аккуратным ароматом белых фруктов и цитрусовых, цветочно-травянистыми нотами. Сбалансированный освежающий вкус. Цена — до 100 грн. Теперь знаю с чем пойду на следующий пикник — охладить и наслаждаться летом.

Каберне Витримане Виноробне господарство Князя П.М.Трубецького 2015 (120 грн) — ну наконец-то качество вин подтянулось к уровню амбиций хозяйства. Никаких пороков, сумасшедшей перечности и «борщей» в аромате — ягоды + кожа/специи (бочка сработала, как надо). Мясное вино, к грилю или шашлыку самое оно, но и подумать над ним можно.

Шардоне Wine Kolonist Выдержанное 2016 (170-180 грн.) — самое яркое в аромате: тропики, груша-яблоки, цитрусовые ноты. Гармоничный вкус, под стать рыбе и белому мясу где-нибудь на летней террасе ресторана с видом на море. Цельное вино со своим характером, запоминается.

Ну и небольшая ремарка:
Склоняюсь к тому, что Пино Гри Beykush winery 2014 все-таки окислилось или близко к этому: темный-желтый цвет, хересно-мадерные тона, подбродившее яблочное пюре и молодой грецкий орех. Не знаком с технологией производства этого вина и надеюсь, что грубо ошибся, но все равно аромат очень пограничный.

Жаль, что не было вин SHABO — они бы всех точно удивили.

Спасибо Kateryna Spasichenko за приглашение — под твоим руководством дегустация получилась блистательной! Спасибо участникам WineLovers — винные энтузиасты спасут этот мир от скуки! И если вдруг кто пропустил, то завтра стартует восьмой Фестиваль сыра и вина - 8-й Kyiv Food and Wine Festival Чтобы нам там завтра не готовила погода — дождь, холод, слякоть, пропускать такое событие нельзя!

   
Re: Що ж робити із порошковими винами

 (tu)  [ua]

не совсем понятна характеристика в плане выдержки -
"Шардоне Wine Kolonist Выдержанное 2016 (170-180 грн.)"

здесь 2016 - год разлива? или год урожая? тогда когда оно выдержаться успело? пол-года в бочке?

интересно бы сомелье сравнил с испанскими и т п  за 170-180 грн.

"...Жаль, что не было вин SHABO — они бы всех точно удивили." -
с этого места хотелось бы подробнее. хотя бы -какое из Шабо могло бы удивить по сравнению с вином за 180 грн.
похоже на ненавязчивую рекламу.
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

(tu)  [ua]
не совсем понятна характеристика в плане выдержки -
"Шардоне Wine Kolonist Выдержанное 2016 (170-180 грн.)"

здесь 2016 - год разлива? или год урожая? тогда когда оно выдержаться успело? пол-года в бочке?

интересно бы сомелье сравнил с испанскими и т п  за 170-180 грн.

"...Жаль, что не было вин SHABO — они бы всех точно удивили." -
с этого места хотелось бы подробнее. хотя бы -какое из Шабо могло бы удивить по сравнению с вином за 180 грн.
похоже на ненавязчивую рекламу.
Це і є реклама.
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

придбав Каберне від Гулієвих, врожай 15 року
ну що можна сказати про цей елітний шмурдяк?
та власне лише те, що будь-яке вино у цій ціновій категорії у нас буде шмурдяком, а елітним воно є, бо не побоялися накинути гривень 20 до ціни інших шмурдяків і не побоялися зробити "не компот", хоча вино має значну кислинку, чим нагадує саморобні вина з наших терен
оптимально - маринувати м'ясо таким

ще придбав Ріслінг, над яким працював не покладаючи рук графф Трубєцкой, але ще не дегустував
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

бренди  "BOLGRAD" пять звёзд - производства Цюрупинського завода .
Показати зображення...

якось мало зірок
15-20 було б оптимально
   

Цю тему переглядають:

0 Користувачів і 1 гість
 
Повна версія