Re: Самогонщики є? |
23 серпня 2016 00:22:47 IP/Host: ---.25-pool.nikopol.net
|
Re: Самогонщики є? |
23 серпня 2016 00:26:13 IP/Host: ---.249.195.91.akson45.kiev.ua
|
От вигнав я гарний самогон,розбавив водичкою до 50 градусів,кинув туди корінців ,спецій різноманітних.Бехер овка тай годі,а може Єгермейстер.
Через тиждень на дачі вечеряю ,ну і її рідненьку.Відчуваю -слабенька,міряю-40,а то і того нема.
Де подівся градус?
Re: Самогонщики є? |
23 серпня 2016 00:36:51 IP/Host: ---.hsd1.ca.comcast.net
|
я не профі ,але після другого перегону було навіть 92 градуси міряли двома різними ареометрами,хвости по стакану десь викидаю
Re: Самогонщики є? |
23 серпня 2016 00:47:19 IP/Host: ---.25-pool.nikopol.net
|
Re: Самогонщики є? |
23 серпня 2016 00:47:43 IP/Host: ---.hsd1.ca.comcast.net
|
Re: Самогонщики є? |
23 серпня 2016 01:06:33 IP/Host: ---.249.195.91.akson45.kiev.ua
|
90-градусного самогону не буває. Це я, досвідчений самогонщик, вам кажу.
Re: Самогонщики є? |
23 серпня 2016 01:09:08 IP/Host: ---.25-pool.nikopol.net
|
Re: Самогонщики є? |
23 серпня 2016 01:11:56 IP/Host: ---.249.195.91.akson45.kiev.ua
|
Розгорнути попередні цитати...чим розбавити з 90 градусів?При дистиляціі в домашніх домашніх умовах не буває такої міцності.
Хтось бреше. Чи ти чи ареометр.
Первак зливається на хуй. Це перші 200- 250 мл. Там багато отрути.
Далі йде максимум 70 %. Далі. 50 %. Ще далі 30 %.
Зливається разом оте що 70 +50. І отримуєш гарні 60 %.
Мають горіти від сірника як петарда
Якщо не горить є два шляхи. Або унітаз або перегнати другий раз.про "Первак зливається на хуй. Це перші 200- 250 мл. Там багато отрути." не знав
Re: Самогонщики є? |
23 серпня 2016 01:22:59 IP/Host: ---.249.195.91.akson45.kiev.ua
|
Міряти міцність горівки (а правильно густину розчину) треба при температурі розчину 20 градусів. Думаю, ви міряли не при тій температурі.
Сама велика біда трапляється тоді, коли начитавшись і наслухавшись багато оповідань про чищення браги, ви почали використовувати новомодні усілякі очищувачі.
1. Активований вугіль. Бред дегенерата. Дія подібних очищувачів полягає в тому, що вони затримують в собі великі молекули. Спирт дуже велика молекула в порівнянні з молекулою води.
По простому, вугіль добре чистить воду від спирту. Насипте в 40-а градусну горілку вугілля і через півгодини злийте. Міцність буде куди менше від 40-а градусів.
Активований вугіль в протигазах чудово захистить вас від багатьох отруйних газів і в той же час він повністю прозорий для аміаку. Беркутовську мразь можна було легко дусити аміачною водою.
2. Усілякі трави. Додають аромат горілці і одночасно зменшують концентрацію спирту так само, як активований вугіль.
3. Марганцовка. Робить горілку отрутою. Спирт окислює до оцету.
Щоб з браги вигнати добру горілку, потрібно мати відповідне обладнання.
По перше, переганяти треба водяним паром.
Найпростіший гарний апарат - це емність з водою на вогні, з неї мідна трубка, яка також нагрівається. Далі трубка йде на сам низ баняка з брагою, який стоїть окремо і не гріється.
З цього баняка вже найкраще скляна, можна алюмінієва чи нержавіюча, але ні в якому випадку не мідна труба йде в охолоджувач.
Пар з першого баняка потрапляє в мідну трубу, там перегрівається, далі пробулькує через брагу в другому баняку, насичується парами спирту і потрапляє в трубу, яка йде в охолоджувач.
Ось найпростіший досконалий самогонний апарат.
Звичайно, можна додавати усіляких агрегатів після браги для відділення первинних продуктів перегонки. Але та апаратура вимагає дуже досконалої температурної стабільності.
Саме так створюється славнозвісне віскі і виноградний спирт, який потім стає кон'яком.
При нормальному атмосферному тиску, переганяючи безліч раз первак, ви не отримаєте міцність більше 84 відсотків.
навіть не буду поснювати чому. треба знати хімію.
А от при низькому тиску отримують 96-и градусний спирт.
Більш міцніший спирт отримують пропусканням його через зневоднене негашене вапно.
Re: Самогонщики є? |
23 серпня 2016 01:28:32 IP/Host: ---.249.195.91.akson45.kiev.ua
|
Кажеш про абрикосівку, кажи і про кісточки.
Скільки народу потравилося!
Re: Самогонщики є? |
23 серпня 2016 01:47:09 IP/Host: ---.25-pool.nikopol.net
|
Re: Самогонщики є? |
23 серпня 2016 02:15:28 IP/Host: ---.207.105.29.v-lan.com.ua
|
та нє,ніхто не пив-не доливав .Це для мене самого загадка ,може густина підвищилася?
Re: Самогонщики є? |
23 серпня 2016 07:40:22 IP/Host: ---.111.91.146.bilink.ua
|
1. Міряють чистий спиртовий розчин без корінців і. подібних фантазій
2. Теплий розчин дає теж спотворені результати.
3. Водою розбавляти самогон це навіть гірше ніж ібати гумові жінку.
Re: Самогонщики є? |
23 серпня 2016 07:54:10 IP/Host: ---.111.91.146.bilink.ua
|
Розгорнути попередні цитати...1. Міряють чистий спиртовий розчин без корінців і. подібних фантазій
2. Теплий розчин дає теж спотворені результати.
3. Водою розбавляти самогон це навіть гірше ніж ібати гумові жінку.чим розбавити з 90 градусів?При дистиляціі в домашніх домашніх умовах не буває такої міцності.
Скорее да! Если нет хорошего вертикального дефлегматора между кубом и холодильником и термометра перед последним. А нагрев ведут таким образом.что на входе в холодильник было 78 градусов- температура кипения азеотропа спирта и воды
Хтось бреше. Чи ти чи ареометр.
Первак зливається на хуй. Це перші 200- 250 мл. Там багато отрути.
Совершенно верно-ядовитейшего МЕТИЛОВОГО спирта и разных эфиров.
Далі йде максимум 70 %. Далі. 50 %.
Так называемое " тело"
Ще далі 30 %.
"Хвосты"
Зливається разом оте що 70 +50. І отримуєш гарні 60 %.
Мають горіти від сірника як петарда
Якщо не горить є два шляхи. Або унітаз або перегнати другий раз.
Re: Самогонщики є? |
23 серпня 2016 08:02:16 IP/Host: ---.111.91.146.bilink.ua
|
Розгорнути попередні цитати...про "Первак зливається на хуй. Це перші 200- 250 мл. Там багато отрути." не знавне знав,а жиєш.
щаслива людина
Re: Самогонщики є? |
23 серпня 2016 08:06:14 IP/Host: ---.111.91.146.bilink.ua
|
а так у дитинстві спостерігав..
а на Батьківщині у сусідньому селі роблять тільки 2 рази перегнану. іншу не хочуть пити.
Re: Самогонщики є? |
23 серпня 2016 10:45:10 IP/Host: ---.249.195.91.akson45.kiev.ua
|
Розгорнути попередні цитати...Цитата: Амігдалін, який при гідролізі дійсно дає синильну кислоту, за умов обробки, тобто, абрикоса заливається водою і нагрівається до 80-90 градусів, за ніч остигає і в такому вигляді подається на бродіння, повністю розкладається. Синильна кислота, що утворюється при цьому, також повністю гідролізує до форміату амонія. Це все нелеткі речовини, тому в продукті перегонки їх нема! Треба вчити хімію! А я хімік із 50-ти річним досвідом роботи в хімлабораторії.За фахом я інженер-технолог.
Це не відмінює небезпеки абрикосівки.
Як люд травиться:
набирають перестиглих абрикос з кісточками, у чан чи бутилі, там грає...
За умов нестачі кисню можливо утворення різноманітних цианідів...
Хто ту ємність коли нагрівав!
В моєму місті сам ходив на такий похорон, ще два випадки знаю.
Якщо маєте освіту, то повинні розуміти і небезпеку такої технології для виконавців нефахівців.
Життя трохи відрізняється від лабораторних умов, чи Ви цим фактом нехтуєте? З лаборатарії видніше?
Re: Самогонщики є? |
23 серпня 2016 11:00:00 IP/Host: ---.111.91.146.bilink.ua
|
+==================================================================+
Я маю 50+ років досвіду та фахову освіту. На ціаніди є елементарна реакція для їх якісного визначення - додати трохи розчину залізного купороса -якщо є ціанід, то буде утворення синього осаду. Я перевіряв - нема.
По-друге, за 10 днів бродіння синильна кислота повністю гідролізує до форміату амонія. А він, як типова сіль, не леткий. Тому продукт НЕ МІСТИТЬ ціанідів. Перевірено!
Re: Самогонщики є? |
23 серпня 2016 12:08:41 IP/Host: ---.25-pool.nikopol.net
|
Re: Самогонщики є? |
23 серпня 2016 13:39:32 IP/Host: ---.ciklum.net
|
Re: Самогонщики є? |
23 серпня 2016 14:05:51 IP/Host: ---.249.195.91.akson45.kiev.ua
|
Розгорнути попередні цитати...Цитата: По-видимому отравление было от того,.что делали настойку из самогонки и косточковых вместе с косточками.Можете донести це до vkhavr2?
Re: Самогонщики є? |
23 серпня 2016 14:11:41 IP/Host: ---.249.195.91.akson45.kiev.ua
|
Я так скажу: алкоголь сам по собі - отрута, а виготовлений в кустарних умовах з аби-чого без контролю якості - отрута гарантовано. Я й сам гнав та й пив по молодості, зараз не пив би взагалі, ніж самогон - це звичайне самогубство