Раді Вас бачити! » Увійти » Створити новий профіль

ФЗВ: гриби :umnik2:

ФЗВ: гриби :umnik2:

-   В які чяси найкращч збирать блєдную поганку (коли токсіни найефективніші)?
-   В якому вигляді найефективніше употрєблять (сире/варене/настой)?
-   Який продукт/спеція найкращч маскіруе смак грибів?
-   Скільки грамів перетертого продухту тре скорміть, шоб точно був п***а?  :umnik2:
   
Re: ФЗВ: гриби :umnik2:

Прихватило? Взяло??
   
Re: ФЗВ: гриби :umnik2:

Ти кого отруїти зібрався? ;o  8-:

Бо для себе маскувати смак грибів не треба :acute:

Сепаратів потруїти хочеш?

Ти такий неловкий, що тебе на раз вирахують і буде біда не лише тобі, а й мамі з сестрою. Не дури!
   
Re: ФЗВ: гриби :umnik2:
MAG

-   В які чяси найкращч збирать блєдную поганку (коли токсіни найефективніші)?
-   В якому вигляді найефективніше употрєблять (сире/варене/настой)?
-   Який продукт/спеція найкращч маскіруе смак грибів?
-   Скільки грамів перетертого продухту тре скорміть, шоб точно був п***а?  :umnik2:

Нащо тобі бл.поганка? Полоній краще!  X(
   
Re: ФЗВ: гриби :umnik2: Нове

-   В які чяси найкращч збирать блєдную поганку (коли токсіни найефективніші)?
-   В якому вигляді найефективніше употрєблять (сире/варене/настой)?
-   Який продукт/спеція найкращч маскіруе смак грибів?
-   Скільки грамів перетертого продухту тре скорміть, шоб точно був п***а?  :umnik2:
1) в любое
2-4) достаточно просто пожарить как обычные грибы, нормальную как для обычных грибов порцию. Вкус судя по тому скока народа травится каждый год - наверняка особо не заметен.

Кстати на самом деле, если долго замачивать и долго варить - то можно и не отравиться. Варить правда надо вроде 6+ часов, часто меняя воду :) И 6часов - не факт, я лично не пробовал, просто когда то в далеком детстве рецепт читал.

ЗЫ. Хотя возможно речь не о бледной поганке шла, ее яд может не разлагаться даже при длительной варке. С другой стороны - что останется от гриба если его варят 6+ часов меняя часто воду...

Останнє редагування: 9 січня 2017 19:09:53 від Alexey Checkin3
   

Цю тему переглядають:

0 Користувачів і 1 гість
 
Повна версія