Re: НОШ! |
1 липня 2017 12:31:40 IP/Host: ---.239.72-219.link-kremen.net
|
нож мокрый валяется на сушке и не жужжит
у меня wusthof и tsuki.
Вроде и дорогие но все равно тупятся, а точить не умею, так чтоб надолго хватало.
Re: НОШ! |
1 липня 2017 12:57:00 IP/Host: ---.239.72-219.link-kremen.net
|
Re: НОШ! |
1 липня 2017 14:11:36 IP/Host: ---.broadband.kyivstar.net
|
Re: НОШ! |
1 липня 2017 15:28:26 IP/Host: ---.pool.ukrtel.net
|
Є ножеточилки електричні. Непогана штукенція
Тут вам професійно до поможуть підібрати/наточити ніж.
Заточка не такі вже й великі гроші коштує
http://lezo.com.ua/
Cook & Co
лично рекомендую притом всю серию
круглая нескользящая рукоятка и достойная сталь по весьма гуманнолй цене
А керамічні хто юзає?
кухонних ножів є два типи- тверді (японські) і м'які (німецькі, або трохи твердіші і вужчі французькі)
в чому смисл м'яких- нож досить швидко стає тупим, але вони не точаться, а правляться, практично кожного разу після інтенсивного застосування, кромка гострого ножа згинається і правилО (мусат) її вирівнює, прАвити навіть можна ніж об ніж, лезо об задню задню кромку ножа з набору- 10 секунд і ніж знову гострий як бритва
в чому смисл твердих- вони не швидко тупляться, але в них можуть бути сколи (тверда сталь крихка), і заточити їх в домашніх умовах майже неможливо
з японськими я не стикався- дорогі, не хочеться мати гембель з заточкою, і трохи форма не та у чіф-ножа
французькі ножі мають трохи вужчого чіфа ніж німецькі
bergoff це достатньо якісний китайський бренд зареєстрований кацами як німецький, так само як псевдошвейцарський vinser
реальний доступний бренд іспанський arcos- ножі ніби реально роблять в іспанії
ще є tramontina- бразилія, дешеві моделі китай
в принципі в мене давно дешевий м'який комплект bergoff в дерев'яній стойці- правлю і ріжу, ріжу і правлю
дружина любит маленький ніж, який називають також жіночим, я юзаю чіфа, і слайсер, плюс окремий дешевий овочевий tramontina- він кривий і гстрий і в трамонтіни трохи твердіша сталь
дошка повинна бути тільки дерев'яна і згрібати з неї нарізане треба зворотньою стороною ножа- скляна або керамічна дошка це смерть ножа
чоловік- кухар все може робити чіфом- навіть подрібнити часник не гірше ніж часникодавкою, навіть чистити картофан- в ресторанах просто вирізають прямокутник
бергоф- нормаль
но, дешево і сердито, але треба навчитись правити, в домашніх умовах десь раз на тиждень
Рекомендую
http://www.coldsteel-uk.com/store/Commercial-Knives.html
Розгорнути попередні цитати...Рекомендую
http://www.coldsteel-uk.com/store/Commercial-Knives.htmlколдстіл так собі ножики
якісний Китай, не більше
Показати зображення...
Розгорнути попередні цитати...Показати зображення...это не очень дорогие ножи должны быть, но более чем достаточно для кухни
еще многое от понтов зависит
простая пластиковая ручка сильно облегчает жизнь хозяйке, не нужно думать рассыпется ли она от воды
Розгорнути попередні цитати...Показати зображення...это не очень дорогие ножи должны быть, но более чем достаточно для кухни
еще многое от понтов зависит
простая пластиковая ручка сильно облегчает жизнь хозяйке, не нужно думать рассыпется ли она от водыЦе дорогі ножі, але кажуть шо воно того варте. Компанія продає їх з 60х років, має репутацію, робить все виключно в Штатах. Ножі якісь дуже технологічні. На різних ножах різний паттерн "хвиль" в залежності від того для чого цей ніж. Вроді не тупляться, якщо таки затупились - то треба їм назад відправляти шоб вони підточили (вони це роблять безкоштовно). Також пожиттєва гарантія. Просто коли я побачив як він ножицями розрізав монету і на ножицях навіть сліду від цього не було - то мене це переконало
Ну і ручка там не пластикова, а спеціальна термічна смола якась шо тіпа не тріскається від часу
Розгорнути попередні цитати...это не очень дорогие ножи должны быть, но более чем достаточно для кухни
еще многое от понтов зависит
простая пластиковая ручка сильно облегчает жизнь хозяйке, не нужно думать рассыпется ли она от водыЦе дорогі ножі, але кажуть шо воно того варте. Компанія продає їх з 60х років, має репутацію, робить все виключно в Штатах. Ножі якісь дуже технологічні. На різних ножах різний паттерн "хвиль" в залежності від того для чого цей ніж. Вроді не тупляться, якщо таки затупились - то треба їм назад відправляти шоб вони підточили (вони це роблять безкоштовно). Також пожиттєва гарантія. Просто коли я побачив як він ножицями розрізав монету і на ножицях навіть сліду від цього не було - то мене це переконало
Ну і ручка там не пластикова, а спеціальна термічна смола якась шо тіпа не тріскається від часуно были же намного дороже?
Розгорнути попередні цитати...Це дорогі ножі, але кажуть шо воно того варте. Компанія продає їх з 60х років, має репутацію, робить все виключно в Штатах. Ножі якісь дуже технологічні. На різних ножах різний паттерн "хвиль" в залежності від того для чого цей ніж. Вроді не тупляться, якщо таки затупились - то треба їм назад відправляти шоб вони підточили (вони це роблять безкоштовно). Також пожиттєва гарантія. Просто коли я побачив як він ножицями розрізав монету і на ножицях навіть сліду від цього не було - то мене це переконало
Ну і ручка там не пластикова, а спеціальна термічна смола якась шо тіпа не тріскається від часуно были же намного дороже?В смислі?
это штампованые ножи, они не могут быть очень дорогими. может просто бренд крутяк
чудес в ножах не буває, і ніж дійсно не треба точити 10 років коли його правити мусатом
на тих американських ножах непогана сталь 440А- стандарт для недорогих хороших ножів
трамонтіна з білими ручками серії professional - 440С- класні ножі, правда штамповані але то нічого, і пластик там якісний, правда чистити важкувато ручки
Розгорнути попередні цитати...чудес в ножах не буває, і ніж дійсно не треба точити 10 років коли його правити мусатом
на тих американських ножах непогана сталь 440А- стандарт для недорогих хороших ножів
трамонтіна з білими ручками серії professional - 440С- класні ножі, правда штамповані але то нічого, і пластик там якісний, правда чистити важкувато ручкиа как почистить?
я обращаюсь с ними беспощадно
они даже сейчас все еще недорогие
Re: НОШ! |
1 липня 2017 21:35:07 IP/Host: ---.239.72-219.link-kremen.net
|
Взял любой, заточил и пользуешься...
Re: НОШ! |
1 липня 2017 21:47:30 IP/Host: ---.92-220-59.customer.lyse.net
|
morakniv
> Бразильские " Tramantina" для мяса разного калибра с белыми ручками. Мощно и недорого...
Re: НОШ! |
8 липня 2017 13:19:09 IP/Host: ---.broadband.kyivstar.net
|
Цептер. хз у кого они их заказывают,но не тупится вообще. уже лет 5. ( правда ножики с зубчиками, обычных не искал). цена 50 дол
Розгорнути попередні цитати...Рекомендую
http://www.coldsteel-uk.com/store/Commercial-Knives.htmlколдстіл так собі ножики
якісний Китай, не більшеНу морські котики користуються - standard issue
Показати зображення...