Політичний ФОРУМ
Вільне спілкування => Тема розпочата: гонта від 18 лютого 2019 21:25:58
-
кишка вдома закінчилась
зараз буду варити :laugh:
(https://d.radikal.ru/d26/1902/3c/7b01f556839d.jpg)
-
На скільки чоловіко-днів цей запас, Гонто?
-
останній раз робив в грудні
-
кишка вдома закінчилась
зараз буду варити :laugh:
(https://d.radikal.ru/d26/1902/3c/7b01f556839d.jpg)
Це "Собача радість"?
-
Куда тебе столько колбасы?Ты что ее продаешь?
-
останній раз робив в грудні
З грудня до лютого подібний запас вичерпався?! ;o
-
кишка вдома закінчилась
зараз буду варити :laugh:
(https://d.radikal.ru/d26/1902/3c/7b01f556839d.jpg)
Це "Собача радість"?
Це зажирно для собак.
-
а де зберігати, якщо не заморожувати?
-
кишка вдома закінчилась
зараз буду варити :laugh:
(https://d.radikal.ru/d26/1902/3c/7b01f556839d.jpg)
Це "Собача радість"?
Це зажирно для собак.
Ти таке їсиш? :facepalm:
-
Це "Собача радість"?
Це зажирно для собак.
Ти таке їсиш? :facepalm:
Кровянку? Звісно...
-
вскрився ковбасник :laugh:
-
а де зберігати, якщо не заморожувати?
В потребі можна якщо залити смальцем і закатати в банки. Але краще напевно все таки морозити.
-
останній раз робив в грудні
З грудня до лютого подібний запас вичерпався?! ;o
Свят багато було, гостей напевно...
-
Куда тебе столько колбасы?Ты что ее продаешь?
їм
жінчиним батькам трохи передаю)))
в мене натура така ,вдома має бути повний запас харчів в асортименті
своїх ,домашніх
-
останній раз робив в грудні
З грудня до лютого подібний запас вичерпався?! ;o
йопть я ж не божим духом живу з сімєю
-
єх зроблю колись вам фотки своєї півниці :laugh:
-
єх зроблю колись вам фотки своєї півниці :laugh:
Нє нада... Єто уже слішком :)
-
а де зберігати, якщо не заморожувати?
по різному можна
можна в смальці, але я морожу
в мене морозилка є велика літрів на 200
-
Куда тебе столько колбасы?Ты что ее продаешь?
їм
жінчиним батькам трохи передаю)))
в мене натура така ,вдома має бути повний запас харчів в асортименті
своїх ,домашніх
Фляками теж запасаєшся?
-
останній раз робив в грудні
З грудня до лютого подібний запас вичерпався?! ;o
йопть я ж не божим духом живу з сімєю
Але ж і не одною ковбасою! ;o
Нам такого запасу на 3х вистачило б якнайменше на пів року!
-
а де зберігати, якщо не заморожувати?
по різному можна
можна в смальці, але я морожу
в мене морозилка є велика літрів на 200
Ти морозиш вже варену? Я ні...
-
єх зроблю колись вам фотки своєї півниці :laugh:
Відкривай лавку м'ясну. Направду.
-
варимо
(https://a.radikal.ru/a34/1902/d1/1695420885e4.jpg)
-
єх зроблю колись вам фотки своєї півниці :laugh:
Відкривай лавку м'ясну. Направду.
я столяр
а то хоббі, навіть може трохи не так
хочу щоб в мене в хаті були ті страви які я їв з дитинства
жратва то частина нашої культури і ті смаки які дитина винесе з дому її переслідувати будуть ціле життя
-
а де зберігати, якщо не заморожувати?
по різному можна
можна в смальці, але я морожу
в мене морозилка є велика літрів на 200
Ти морозиш вже варену? Я ні...
так,потім жінка витягує і смажить
-
З грудня до лютого подібний запас вичерпався?! ;o
йопть я ж не божим духом живу з сімєю
Але ж і не одною ковбасою! ;o
Нам такого запасу на 3х вистачило б якнайменше на пів року!
кишки?
хулі там тої кишки з 2 кг гречки
-
памятаю як був малим, то дід як варив кишки завжди останню кидав щоб лопнула і тоді розсіл з тою розвароною кишкою називав мессерзуп і ми їли :laugh:
-
Куда тебе столько колбасы?Ты что ее продаешь?
їм
жінчиним батькам трохи передаю)))
в мене натура така ,вдома має бути повний запас харчів в асортименті
своїх ,домашніх
Фляками теж запасаєшся?
якими фляками?
-
йопть я ж не божим духом живу з сімєю
Але ж і не одною ковбасою! ;o
Нам такого запасу на 3х вистачило б якнайменше на пів року!
кишки?
хулі там тої кишки з 2 кг гречки
Не дразни!! тут доброї кишки з гречкою навіть і не знайдеш, хіба до Торонта їхати...
-
їм
жінчиним батькам трохи передаю)))
в мене натура така ,вдома має бути повний запас харчів в асортименті
своїх ,домашніх
Фляками теж запасаєшся?
якими фляками?
Флячки - то варений у сметані телячий шлунок.
-
Але ж і не одною ковбасою! ;o
Нам такого запасу на 3х вистачило б якнайменше на пів року!
кишки?
хулі там тої кишки з 2 кг гречки
Не дразни!! тут доброї кишки з гречкою навіть і не знайдеш, хіба до Торонта їхати...
одна проблема кров купити
купую сушену в порошку :(
-
Фляками теж запасаєшся?
якими фляками?
Флячки - то варений у сметані телячий шлунок.
в мене вдома того не їли ,не знаю як приготувати
часом купую готові флячки в магазині але рідко
-
якими фляками?
Флячки - то варений у сметані телячий шлунок.
в мене вдома того не їли ,не знаю як приготувати
часом купую готові флячки в магазині але рідко
В нам теж, а у Львові готують; пробував - смачно.
В пані Лілі коло Володимира Великого - забігайлівка називалася "Флячки по-львівськи" були, смачно. І плов там смачний був...
-
Печена кишка смачніша за варену
-
Печена кишка смачніша за варену
її потім і так підсмажуєш
-
Печена кишка смачніша за варену
ПРИПИНІТЬ!!!! :X
-
Але ж і не одною ковбасою! ;o
Нам такого запасу на 3х вистачило б якнайменше на пів року!
кишки?
хулі там тої кишки з 2 кг гречки
Не дразни!! тут доброї кишки з гречкою навіть і не знайдеш, хіба до Торонта їхати...
нема в вас там магазину з українськими ковбасами і тд?
-
Печена кишка смачніша за варену
ПРИПИНІТЬ!!!! :X
а підсмажуватись кишка має на власному жирі
коли вариш смалець виходить і як виймаєш покриває кишку тоненьким шаром
коли вистигне то тільки фуяк на пательню і смажиш
а запах по кухні 8-)
-
пан Гонта вирішив на ніч глядя подрочить голодних ФУПчиків ковбасою :weep: щоб краще спалося!
PS до речі, ти питав за планшет?
за місяць виходе, я мабуть поміняю якщо буде і більша версія
Компания Samsung представила флагманский планшет Galaxy Tab S5e. Он получил 10,5-дюймовый дисплей с тонкими рамками и ёмкий аккумулятор, обеспечивающий 14 часов автономной работы.
посилання: http://4pda.ru/2019/02/15/355971/
-
пан Гонта вирішив на ніч глядя подрочить голодних ФУПчиків ковбасою :weep: щоб краще спалося!
PS до речі, ти питав за планшет?
за місяць виходе, я мабуть поміняю якщо буде і більша версія
Компания Samsung представила флагманский планшет Galaxy Tab S5e. Он получил 10,5-дюймовый дисплей с тонкими рамками и ёмкий аккумулятор, обеспечивающий 14 часов автономной работы.
посилання: http://4pda.ru/2019/02/15/355971/
о ,тоді і куплю
-
пан Гонта вирішив на ніч глядя подрочить голодних ФУПчиків ковбасою :weep: щоб краще спалося!
PS до речі, ти питав за планшет?
за місяць виходе, я мабуть поміняю якщо буде і більша версія
Компания Samsung представила флагманский планшет Galaxy Tab S5e. Он получил 10,5-дюймовый дисплей с тонкими рамками и ёмкий аккумулятор, обеспечивающий 14 часов автономной работы.
посилання: http://4pda.ru/2019/02/15/355971/
о ,тоді і куплю
Наче буде ще 12 дюймів, за слухами...
20-го презентація, вірогідно що і ці планшети покажуть.
-
Куда тебе столько колбасы?Ты что ее продаешь?
їм
жінчиним батькам трохи передаю)))
в мене натура така ,вдома має бути повний запас харчів в асортименті
своїх ,домашніх
Просто масштабы у тебя промышленные.Сразу видно сильский хлоп :laugh: (tu)
-
Печена кишка смачніша за варену
ПРИПИНІТЬ!!!! :X
а підсмажуватись кишка має на власному жирі
коли вариш смалець виходить і як виймаєш покриває кишку тоненьким шаром
коли вистигне то тільки фуяк на пательню і смажиш
а запах по кухні 8-)
А торкнешся виделкою - фуяк! - і трісне, з тихим хрускотом! І гречка з начинкою ліниво вивалюється!!! X(
-
кишки?
хулі там тої кишки з 2 кг гречки
Не дразни!! тут доброї кишки з гречкою навіть і не знайдеш, хіба до Торонта їхати...
одна проблема кров купити
купую сушену в порошку :(
Ви ж живете десь у селі, можна свої свині вигодовувати ;)
-
витягнув
(https://a.radikal.ru/a01/1902/73/16d56400c995.jpg)
-
Пан Гонта, треба у фейсбук на Rate my plate
-
пора :laugh: (https://c.radikal.ru/c30/1902/00/9b0cfb3a1c13.jpg)
-
ПРИПИНІТЬ!!!! :X
а підсмажуватись кишка має на власному жирі
коли вариш смалець виходить і як виймаєш покриває кишку тоненьким шаром
коли вистигне то тільки фуяк на пательню і смажиш
а запах по кухні 8-)
А торкнешся виделкою - фуяк! - і трісне, з тихим хрускотом! І гречка з начинкою ліниво вивалюється!!! X(
ану ціхо, поети!
то вже пізно щоб ввечері таке-во їсти
-
а де зберігати, якщо не заморожувати?
по різному можна
можна в смальці, але я морожу
в мене морозилка є велика літрів на 200
тоді нормально збережеться, звісно
а то ми раз на два тижні купуємо на ринку такого як сказати...равлика домашньої ковбаси, зберігаю у нульовій камері
то до кінця тих двох тижнів вже таке...трохи слизьке зверху стає, але на смак нормально
-
а підсмажуватись кишка має на власному жирі
коли вариш смалець виходить і як виймаєш покриває кишку тоненьким шаром
коли вистигне то тільки фуяк на пательню і смажиш
а запах по кухні 8-)
А торкнешся виделкою - фуяк! - і трісне, з тихим хрускотом! І гречка з начинкою ліниво вивалюється!!! X(
ану ціхо, поети!
то вже пізно щоб ввечері таке-во їсти
Ну я ЯК тут будеш ціхо, коли воно постом вище так колоритно продемонстровано на фотці, з перших рук?!
Гонто, ну і ХТО ти після цього?! :X
-
а де зберігати, якщо не заморожувати?
по різному можна
можна в смальці, але я морожу
в мене морозилка є велика літрів на 200
тоді нормально збережеться, звісно
а то ми раз на два тижні купуємо на ринку такого як сказати...равлика домашньої ковбаси, зберігаю у нульовій камері
то до кінця тих двох тижнів вже таке...трохи слизьке зверху стає, але на смак нормально
добре зроблена домашня ковбаса ніколи слизькою в холодильнику не стане)))
може висохнути але не стане слизькою
так само мясо правильно завуджене не псується
-
по різному можна
можна в смальці, але я морожу
в мене морозилка є велика літрів на 200
тоді нормально збережеться, звісно
а то ми раз на два тижні купуємо на ринку такого як сказати...равлика домашньої ковбаси, зберігаю у нульовій камері
то до кінця тих двох тижнів вже таке...трохи слизьке зверху стає, але на смак нормально
добре зроблена домашня ковбаса ніколи слизькою в холодильнику не стане)))
Може стати, якщо тримати в герметичному контейнері. Треба, щоб трохи "дихала", через папір.
-
тоді нормально збережеться, звісно
а то ми раз на два тижні купуємо на ринку такого як сказати...равлика домашньої ковбаси, зберігаю у нульовій камері
то до кінця тих двох тижнів вже таке...трохи слизьке зверху стає, але на смак нормально
добре зроблена домашня ковбаса ніколи слизькою в холодильнику не стане)))
Може стати, якщо тримати в герметичному контейнері. Треба, щоб трохи "дихала", через папір.
в мене ковбаси висять по кілька місяців в півниці і ще ніколи не обслизла
-
тоді нормально збережеться, звісно
а то ми раз на два тижні купуємо на ринку такого як сказати...равлика домашньої ковбаси, зберігаю у нульовій камері
то до кінця тих двох тижнів вже таке...трохи слизьке зверху стає, але на смак нормально
добре зроблена домашня ковбаса ніколи слизькою в холодильнику не стане)))
Може стати, якщо тримати в герметичному контейнері. Треба, щоб трохи "дихала", через папір.
ми й справді тримаємо у герметичному пакеті.. :( Але нічого не вдієш - там же і сир зберігається, у т.ч. і м"який теж
-
завтра треба підлатати запаси
кілограм 10 довгодозріваючої шинки зроблю
-
добре зроблена домашня ковбаса ніколи слизькою в холодильнику не стане)))
Може стати, якщо тримати в герметичному контейнері. Треба, щоб трохи "дихала", через папір.
ми й справді тримаємо у герметичному пакеті.. :( Але нічого не вдієш - там же і сир зберігається, у т.ч. і м"який теж
Гонта он взагалі не загортає. Але без паперу ковбаса надто швидко висихає, хоча багатьом подобається і сильно висушена. Я люблю, коли тонесенька шкірка хрумкає, коли прокусити, а начинка - м'яка.
-
добре зроблена домашня ковбаса ніколи слизькою в холодильнику не стане)))
Може стати, якщо тримати в герметичному контейнері. Треба, щоб трохи "дихала", через папір.
ми й справді тримаємо у герметичному пакеті.. :( Але нічого не вдієш - там же і сир зберігається, у т.ч. і м"який теж
повісити на стриху
-
Може стати, якщо тримати в герметичному контейнері. Треба, щоб трохи "дихала", через папір.
ми й справді тримаємо у герметичному пакеті.. :( Але нічого не вдієш - там же і сир зберігається, у т.ч. і м"який теж
повісити на стриху
Ти собі не уявляєш, як в нас жарко літом буває. І білки б скоро тим ковбаскам раду дали.
-
Може стати, якщо тримати в герметичному контейнері. Треба, щоб трохи "дихала", через папір.
ми й справді тримаємо у герметичному пакеті.. :( Але нічого не вдієш - там же і сир зберігається, у т.ч. і м"який теж
Гонта он взагалі не загортає. Але без паперу ковбаса надто швидко висихає, хоча багатьом подобається і сильно висушена. Я люблю, коли тонесенька шкірка хрумкає, коли прокусити, а начинка - м'яка.
за два-три місяці проста українська вуджена ковбаса робиться надзвичайно смачна
мясо висихає а жир легко зферментований просякне мясо
куди там салямі
-
Флячки - то варений у сметані телячий шлунок.
в мене вдома того не їли ,не знаю як приготувати
часом купую готові флячки в магазині але рідко
В нам теж, а у Львові готують; пробував - смачно.
В пані Лілі коло Володимира Великого - забігайлівка називалася "Флячки по-львівськи" були, смачно. І плов там смачний був...
До останнього часу, зараз змінились власники. і флячки зіпсувалися. Хто не знає що таке флячки, повідомляю інша назва рубці