Політичний ФОРУМ

Вільне спілкування => Тема розпочата: гонта від 18 лютого 2019 21:25:58

Назва: пора
Відправлено: гонта від 18 лютого 2019 21:25:58
кишка вдома закінчилась
зараз буду варити :laugh:
(https://d.radikal.ru/d26/1902/3c/7b01f556839d.jpg)
Назва: Re: пора
Відправлено: GizmoGremlin від 18 лютого 2019 21:27:31
На скільки чоловіко-днів цей запас, Гонто?
Назва: Re: пора
Відправлено: гонта від 18 лютого 2019 21:28:05
останній раз робив в грудні
Назва: Re: пора
Відправлено: Serhiyrw від 18 лютого 2019 21:29:18
кишка вдома закінчилась
зараз буду варити :laugh:
(https://d.radikal.ru/d26/1902/3c/7b01f556839d.jpg)

Це "Собача радість"?
Назва: Re: пора
Відправлено: dimec від 18 лютого 2019 21:29:51
Куда тебе столько колбасы?Ты что ее продаешь?
Назва: Re: пора
Відправлено: GizmoGremlin від 18 лютого 2019 21:30:22
останній раз робив в грудні

З грудня до лютого подібний запас вичерпався?!  ;o
Назва: Re: пора
Відправлено: DRIM від 18 лютого 2019 21:31:04
кишка вдома закінчилась
зараз буду варити :laugh:
(https://d.radikal.ru/d26/1902/3c/7b01f556839d.jpg)
Це "Собача радість"?

Це зажирно для собак.
Назва: Re: пора
Відправлено: Myroslava від 18 лютого 2019 21:31:18
а де зберігати, якщо не заморожувати?
Назва: Re: пора
Відправлено: Serhiyrw від 18 лютого 2019 21:32:21
кишка вдома закінчилась
зараз буду варити :laugh:
(https://d.radikal.ru/d26/1902/3c/7b01f556839d.jpg)
Це "Собача радість"?
Це зажирно для собак.
Ти таке їсиш?  :facepalm:
Назва: Re: пора
Відправлено: DRIM від 18 лютого 2019 21:32:46
Це "Собача радість"?
Це зажирно для собак.
Ти таке їсиш?  :facepalm:

Кровянку? Звісно...
Назва: Re: пора
Відправлено: злий вуйко від 18 лютого 2019 21:34:08

вскрився ковбасник  :laugh:
Назва: Re: пора
Відправлено: DRIM від 18 лютого 2019 21:34:11
а де зберігати, якщо не заморожувати?

В потребі можна якщо залити смальцем і закатати в банки. Але краще напевно все таки морозити.
Назва: Re: пора
Відправлено: DRIM від 18 лютого 2019 21:34:51
останній раз робив в грудні
З грудня до лютого подібний запас вичерпався?!  ;o

Свят багато було, гостей напевно...
Назва: Re: пора
Відправлено: гонта від 18 лютого 2019 21:35:33
Куда тебе столько колбасы?Ты что ее продаешь?
їм
жінчиним батькам трохи передаю)))
в мене натура така ,вдома має бути повний запас харчів в асортименті
своїх ,домашніх
Назва: Re: пора
Відправлено: гонта від 18 лютого 2019 21:37:07
останній раз робив в грудні
З грудня до лютого подібний запас вичерпався?!  ;o
йопть я ж не божим духом живу з сімєю
Назва: Re: пора
Відправлено: гонта від 18 лютого 2019 21:38:37
єх зроблю колись вам фотки своєї півниці :laugh:
Назва: Re: пора
Відправлено: DRIM від 18 лютого 2019 21:39:38
єх зроблю колись вам фотки своєї півниці :laugh:

Нє нада... Єто уже слішком :)
Назва: Re: пора
Відправлено: гонта від 18 лютого 2019 21:39:52
а де зберігати, якщо не заморожувати?
по різному можна
можна в смальці, але я морожу
в мене морозилка є велика літрів на 200
Назва: Re: пора
Відправлено: Serhiyrw від 18 лютого 2019 21:40:21
Куда тебе столько колбасы?Ты что ее продаешь?
їм
жінчиним батькам трохи передаю)))
в мене натура така ,вдома має бути повний запас харчів в асортименті
своїх ,домашніх
Фляками теж запасаєшся?
Назва: Re: пора
Відправлено: GizmoGremlin від 18 лютого 2019 21:40:25
останній раз робив в грудні
З грудня до лютого подібний запас вичерпався?!  ;o
йопть я ж не божим духом живу з сімєю

Але ж і не одною ковбасою!  ;o

Нам такого запасу на 3х вистачило б якнайменше на пів року!
Назва: Re: пора
Відправлено: DRIM від 18 лютого 2019 21:40:53
а де зберігати, якщо не заморожувати?
по різному можна
можна в смальці, але я морожу
в мене морозилка є велика літрів на 200

Ти морозиш вже варену? Я ні...
Назва: Re: пора
Відправлено: GizmoGremlin від 18 лютого 2019 21:41:33
єх зроблю колись вам фотки своєї півниці :laugh:

Відкривай лавку м'ясну. Направду.
Назва: Re: пора
Відправлено: гонта від 18 лютого 2019 21:43:31
варимо
(https://a.radikal.ru/a34/1902/d1/1695420885e4.jpg)
Назва: Re: пора
Відправлено: гонта від 18 лютого 2019 21:46:18
єх зроблю колись вам фотки своєї півниці :laugh:
Відкривай лавку м'ясну. Направду.
я столяр
а то хоббі, навіть може трохи не так
хочу щоб в мене в хаті були ті страви які я їв з дитинства
жратва то частина нашої культури і ті смаки які дитина винесе з дому її переслідувати будуть ціле життя
Назва: Re: пора
Відправлено: гонта від 18 лютого 2019 21:46:55
а де зберігати, якщо не заморожувати?
по різному можна
можна в смальці, але я морожу
в мене морозилка є велика літрів на 200
Ти морозиш вже варену? Я ні...
так,потім жінка витягує і смажить
Назва: Re: пора
Відправлено: гонта від 18 лютого 2019 21:49:00
З грудня до лютого подібний запас вичерпався?!  ;o
йопть я ж не божим духом живу з сімєю
Але ж і не одною ковбасою!  ;o

Нам такого запасу на 3х вистачило б якнайменше на пів року!
кишки?
хулі там тої кишки з 2 кг гречки
Назва: Re: пора
Відправлено: гонта від 18 лютого 2019 21:51:25
памятаю як був малим, то дід як варив кишки завжди останню кидав щоб лопнула і тоді розсіл з тою розвароною кишкою називав мессерзуп і ми їли :laugh:
Назва: Re: пора
Відправлено: гонта від 18 лютого 2019 21:52:02
Куда тебе столько колбасы?Ты что ее продаешь?
їм
жінчиним батькам трохи передаю)))
в мене натура така ,вдома має бути повний запас харчів в асортименті
своїх ,домашніх
Фляками теж запасаєшся?
якими фляками?
Назва: Re: пора
Відправлено: GizmoGremlin від 18 лютого 2019 21:55:22
йопть я ж не божим духом живу з сімєю
Але ж і не одною ковбасою!  ;o

Нам такого запасу на 3х вистачило б якнайменше на пів року!
кишки?
хулі там тої кишки з 2 кг гречки

Не дразни!! тут доброї кишки з гречкою навіть і не знайдеш, хіба до Торонта їхати...
Назва: Re: пора
Відправлено: GizmoGremlin від 18 лютого 2019 21:56:00
їм
жінчиним батькам трохи передаю)))
в мене натура така ,вдома має бути повний запас харчів в асортименті
своїх ,домашніх
Фляками теж запасаєшся?
якими фляками?

Флячки - то варений у сметані телячий шлунок.
Назва: Re: пора
Відправлено: гонта від 18 лютого 2019 21:56:46
Але ж і не одною ковбасою!  ;o

Нам такого запасу на 3х вистачило б якнайменше на пів року!
кишки?
хулі там тої кишки з 2 кг гречки
Не дразни!! тут доброї кишки з гречкою навіть і не знайдеш, хіба до Торонта їхати...
одна проблема кров купити
купую сушену в порошку :(
Назва: Re: пора
Відправлено: гонта від 18 лютого 2019 21:58:02
Фляками теж запасаєшся?
якими фляками?
Флячки - то варений у сметані телячий шлунок.
в мене вдома того не їли ,не знаю як приготувати
часом купую готові флячки в магазині але рідко
Назва: Re: пора
Відправлено: GizmoGremlin від 18 лютого 2019 22:02:43
якими фляками?
Флячки - то варений у сметані телячий шлунок.
в мене вдома того не їли ,не знаю як приготувати
часом купую готові флячки в магазині але рідко

В нам теж, а у Львові готують; пробував - смачно.
В пані Лілі коло Володимира Великого - забігайлівка називалася "Флячки по-львівськи" були, смачно. І плов там смачний був...
Назва: Re: пора
Відправлено: lab від 18 лютого 2019 22:05:42
Печена кишка смачніша за варену
Назва: Re: пора
Відправлено: гонта від 18 лютого 2019 22:06:52
Печена кишка смачніша за варену
її потім і так підсмажуєш
Назва: Re: пора
Відправлено: GizmoGremlin від 18 лютого 2019 22:07:21
Печена кишка смачніша за варену

ПРИПИНІТЬ!!!!  :X
Назва: Re: пора
Відправлено: гонта від 18 лютого 2019 22:07:52
Але ж і не одною ковбасою!  ;o

Нам такого запасу на 3х вистачило б якнайменше на пів року!
кишки?
хулі там тої кишки з 2 кг гречки
Не дразни!! тут доброї кишки з гречкою навіть і не знайдеш, хіба до Торонта їхати...
нема в вас там магазину з українськими ковбасами і тд?
Назва: Re: пора
Відправлено: гонта від 18 лютого 2019 22:11:16
Печена кишка смачніша за варену
ПРИПИНІТЬ!!!!  :X
а підсмажуватись кишка має на власному жирі
коли вариш смалець виходить і як виймаєш покриває кишку тоненьким шаром
коли вистигне то тільки фуяк на пательню і смажиш
а запах по кухні 8-)
Назва: Re: пора
Відправлено: alex_kyiv від 18 лютого 2019 22:13:14
пан Гонта вирішив на ніч глядя подрочить голодних ФУПчиків ковбасою  :weep: щоб краще спалося!

PS до речі, ти питав за планшет?
за місяць виходе, я мабуть поміняю якщо буде і більша версія

Компания Samsung представила флагманский планшет Galaxy Tab S5e. Он получил 10,5-дюймовый дисплей с тонкими рамками и ёмкий аккумулятор, обеспечивающий 14 часов автономной работы.

посилання: http://4pda.ru/2019/02/15/355971/
Назва: Re: пора
Відправлено: гонта від 18 лютого 2019 22:28:34
пан Гонта вирішив на ніч глядя подрочить голодних ФУПчиків ковбасою  :weep: щоб краще спалося!

PS до речі, ти питав за планшет?
за місяць виходе, я мабуть поміняю якщо буде і більша версія

Компания Samsung представила флагманский планшет Galaxy Tab S5e. Он получил 10,5-дюймовый дисплей с тонкими рамками и ёмкий аккумулятор, обеспечивающий 14 часов автономной работы.
посилання: http://4pda.ru/2019/02/15/355971/
о ,тоді і куплю
Назва: Re: пора
Відправлено: alex_kyiv від 18 лютого 2019 22:31:05
пан Гонта вирішив на ніч глядя подрочить голодних ФУПчиків ковбасою  :weep: щоб краще спалося!

PS до речі, ти питав за планшет?
за місяць виходе, я мабуть поміняю якщо буде і більша версія

Компания Samsung представила флагманский планшет Galaxy Tab S5e. Он получил 10,5-дюймовый дисплей с тонкими рамками и ёмкий аккумулятор, обеспечивающий 14 часов автономной работы.
посилання: http://4pda.ru/2019/02/15/355971/
о ,тоді і куплю

Наче буде ще 12 дюймів, за слухами...
20-го презентація, вірогідно що і ці планшети покажуть.
Назва: Re: пора
Відправлено: dimec від 18 лютого 2019 22:31:11
Куда тебе столько колбасы?Ты что ее продаешь?
їм
жінчиним батькам трохи передаю)))
в мене натура така ,вдома має бути повний запас харчів в асортименті
своїх ,домашніх


Просто масштабы у тебя промышленные.Сразу видно сильский хлоп  :laugh:  (tu)
Назва: Re: пора
Відправлено: GizmoGremlin від 18 лютого 2019 22:33:05
Печена кишка смачніша за варену
ПРИПИНІТЬ!!!!  :X
а підсмажуватись кишка має на власному жирі
коли вариш смалець виходить і як виймаєш покриває кишку тоненьким шаром
коли вистигне то тільки фуяк на пательню і смажиш
а запах по кухні 8-)

А торкнешся виделкою - фуяк! - і трісне, з тихим хрускотом! І гречка з начинкою ліниво вивалюється!!!   X(
Назва: Re: пора
Відправлено: Bmx від 18 лютого 2019 22:33:22
кишки?
хулі там тої кишки з 2 кг гречки
Не дразни!! тут доброї кишки з гречкою навіть і не знайдеш, хіба до Торонта їхати...
одна проблема кров купити
купую сушену в порошку :(
Ви ж живете десь у селі, можна свої свині вигодовувати  ;) 
Назва: Re: пора
Відправлено: гонта від 18 лютого 2019 22:45:13
витягнув
(https://a.radikal.ru/a01/1902/73/16d56400c995.jpg)
Назва: Re: пора
Відправлено: Хома Л. від 18 лютого 2019 22:49:43
Пан Гонта, треба у фейсбук на Rate my plate
Назва: Re: пора
Відправлено: гонта від 18 лютого 2019 22:50:21
пора  :laugh: (https://c.radikal.ru/c30/1902/00/9b0cfb3a1c13.jpg)
Назва: Re: пора
Відправлено: T.Blair. від 18 лютого 2019 22:51:30
ПРИПИНІТЬ!!!!  :X
а підсмажуватись кишка має на власному жирі
коли вариш смалець виходить і як виймаєш покриває кишку тоненьким шаром
коли вистигне то тільки фуяк на пательню і смажиш
а запах по кухні 8-)
А торкнешся виделкою - фуяк! - і трісне, з тихим хрускотом! І гречка з начинкою ліниво вивалюється!!!   X(
ану ціхо, поети!
то вже пізно щоб ввечері таке-во їсти
Назва: Re: пора
Відправлено: Myroslava від 18 лютого 2019 22:53:25
а де зберігати, якщо не заморожувати?
по різному можна
можна в смальці, але я морожу
в мене морозилка є велика літрів на 200
тоді нормально збережеться, звісно

а то ми раз на два тижні купуємо на ринку такого як сказати...равлика домашньої ковбаси, зберігаю у нульовій камері
то до кінця тих двох тижнів вже таке...трохи слизьке зверху стає, але на смак нормально
Назва: Re: пора
Відправлено: GizmoGremlin від 18 лютого 2019 22:54:08
а підсмажуватись кишка має на власному жирі
коли вариш смалець виходить і як виймаєш покриває кишку тоненьким шаром
коли вистигне то тільки фуяк на пательню і смажиш
а запах по кухні 8-)
А торкнешся виделкою - фуяк! - і трісне, з тихим хрускотом! І гречка з начинкою ліниво вивалюється!!!   X(
ану ціхо, поети!
то вже пізно щоб ввечері таке-во їсти

Ну я ЯК тут будеш ціхо, коли воно постом вище так колоритно продемонстровано на фотці, з перших рук?!

Гонто, ну і ХТО ти після цього?!  :X
Назва: Re: пора
Відправлено: гонта від 18 лютого 2019 23:00:58
а де зберігати, якщо не заморожувати?
по різному можна
можна в смальці, але я морожу
в мене морозилка є велика літрів на 200
тоді нормально збережеться, звісно

а то ми раз на два тижні купуємо на ринку такого як сказати...равлика домашньої ковбаси, зберігаю у нульовій камері
то до кінця тих двох тижнів вже таке...трохи слизьке зверху стає, але на смак нормально
добре зроблена домашня ковбаса ніколи слизькою в холодильнику не стане)))
може висохнути але не стане слизькою
так само мясо правильно завуджене не псується
Назва: Re: пора
Відправлено: GizmoGremlin від 18 лютого 2019 23:02:19
по різному можна
можна в смальці, але я морожу
в мене морозилка є велика літрів на 200
тоді нормально збережеться, звісно

а то ми раз на два тижні купуємо на ринку такого як сказати...равлика домашньої ковбаси, зберігаю у нульовій камері
то до кінця тих двох тижнів вже таке...трохи слизьке зверху стає, але на смак нормально
добре зроблена домашня ковбаса ніколи слизькою в холодильнику не стане)))

Може стати, якщо тримати в герметичному контейнері. Треба, щоб трохи "дихала", через папір.
Назва: Re: пора
Відправлено: гонта від 18 лютого 2019 23:03:50
тоді нормально збережеться, звісно

а то ми раз на два тижні купуємо на ринку такого як сказати...равлика домашньої ковбаси, зберігаю у нульовій камері
то до кінця тих двох тижнів вже таке...трохи слизьке зверху стає, але на смак нормально
добре зроблена домашня ковбаса ніколи слизькою в холодильнику не стане)))
Може стати, якщо тримати в герметичному контейнері. Треба, щоб трохи "дихала", через папір.
в мене ковбаси висять по кілька місяців в півниці і ще ніколи не обслизла
Назва: Re: пора
Відправлено: Myroslava від 18 лютого 2019 23:03:59
тоді нормально збережеться, звісно

а то ми раз на два тижні купуємо на ринку такого як сказати...равлика домашньої ковбаси, зберігаю у нульовій камері
то до кінця тих двох тижнів вже таке...трохи слизьке зверху стає, але на смак нормально
добре зроблена домашня ковбаса ніколи слизькою в холодильнику не стане)))
Може стати, якщо тримати в герметичному контейнері. Треба, щоб трохи "дихала", через папір.
ми й справді тримаємо у герметичному пакеті.. :(  Але нічого не вдієш - там же і сир зберігається, у т.ч. і м"який теж
Назва: Re: пора
Відправлено: гонта від 18 лютого 2019 23:06:20
завтра треба підлатати запаси
кілограм 10 довгодозріваючої шинки зроблю
Назва: Re: пора
Відправлено: GizmoGremlin від 18 лютого 2019 23:06:42
добре зроблена домашня ковбаса ніколи слизькою в холодильнику не стане)))
Може стати, якщо тримати в герметичному контейнері. Треба, щоб трохи "дихала", через папір.
ми й справді тримаємо у герметичному пакеті.. :(  Але нічого не вдієш - там же і сир зберігається, у т.ч. і м"який теж

Гонта он взагалі не загортає. Але без паперу ковбаса надто швидко висихає, хоча багатьом подобається і сильно висушена. Я люблю, коли тонесенька шкірка хрумкає, коли прокусити, а начинка - м'яка.
Назва: Re: пора
Відправлено: гонта від 18 лютого 2019 23:06:59
добре зроблена домашня ковбаса ніколи слизькою в холодильнику не стане)))
Може стати, якщо тримати в герметичному контейнері. Треба, щоб трохи "дихала", через папір.
ми й справді тримаємо у герметичному пакеті.. :(  Але нічого не вдієш - там же і сир зберігається, у т.ч. і м"який теж
повісити на стриху
Назва: Re: пора
Відправлено: GizmoGremlin від 18 лютого 2019 23:08:44
Може стати, якщо тримати в герметичному контейнері. Треба, щоб трохи "дихала", через папір.
ми й справді тримаємо у герметичному пакеті.. :(  Але нічого не вдієш - там же і сир зберігається, у т.ч. і м"який теж
повісити на стриху

Ти собі не уявляєш, як в нас жарко літом буває. І білки б скоро тим ковбаскам раду дали.
Назва: Re: пора
Відправлено: гонта від 18 лютого 2019 23:09:17
Може стати, якщо тримати в герметичному контейнері. Треба, щоб трохи "дихала", через папір.
ми й справді тримаємо у герметичному пакеті.. :(  Але нічого не вдієш - там же і сир зберігається, у т.ч. і м"який теж
Гонта он взагалі не загортає. Але без паперу ковбаса надто швидко висихає, хоча багатьом подобається і сильно висушена. Я люблю, коли тонесенька шкірка хрумкає, коли прокусити, а начинка - м'яка.
за два-три місяці проста українська вуджена ковбаса робиться надзвичайно смачна
мясо висихає а жир легко зферментований просякне мясо
куди там салямі
Назва: Re: пора
Відправлено: BULBA від 19 лютого 2019 00:47:45
Флячки - то варений у сметані телячий шлунок.
в мене вдома того не їли ,не знаю як приготувати
часом купую готові флячки в магазині але рідко
В нам теж, а у Львові готують; пробував - смачно.
В пані Лілі коло Володимира Великого - забігайлівка називалася "Флячки по-львівськи" були, смачно. І плов там смачний був...
До останнього часу, зараз змінились власники. і флячки зіпсувалися. Хто не знає що таке флячки, повідомляю інша назва рубці