Re: Учимся и учим готовить вкусно |
11 жовтня 2020 01:26:44 IP/Host: ---.dip0.t-ipconnect.de
|
Re: Учимся и учим готовить вкусно |
11 жовтня 2020 01:29:35 IP/Host: ---.dip0.t-ipconnect.de
|
Re: Учимся и учим готовить вкусно |
11 жовтня 2020 01:39:49 IP/Host: ---.dip0.t-ipconnect.de
|
Re: Учимся и учим готовить вкусно |
11 жовтня 2020 01:40:23 IP/Host: ---.dip0.t-ipconnect.de
|
Re: Учимся и учим готовить вкусно |
11 жовтня 2020 02:13:16 IP/Host: ---.dip0.t-ipconnect.de
|
Re: Учимся и учим готовить вкусно |
11 жовтня 2020 02:21:49 IP/Host: ---.dip0.t-ipconnect.de
|
Re: Учимся и учим готовить вкусно |
11 жовтня 2020 02:32:14 IP/Host: ---.dip0.t-ipconnect.de
|
Re: Учимся и учим готовить вкусно |
11 жовтня 2020 02:51:10 IP/Host: ---.dip0.t-ipconnect.de
|
Re: Учимся и учим готовить вкусно
Пшениця
|
11 жовтня 2020 17:15:14 IP/Host: ---.wp.shawcable.net
|
Re: Учимся и учим готовить вкусно
Пшениця
|
11 жовтня 2020 17:20:56 IP/Host: ---.wp.shawcable.net
|
Re: Учимся и учим готовить вкусно |
14 жовтня 2020 19:55:32 IP/Host: ---.pool.ukrtel.net
|
Не вистачало гречки. Досипав рису. Зварив. Несподівано сподобалось
З тих пір так і варю, вже років 5. Пропорція будь-яка. Хто хоче більш "рисову" кашу - кладемо більше рису, якщо більш "гречану - більше гречки
Спробуйте для початку 1/1 і все стане ясно
Re: Учимся и учим готовить вкусно
Пшениця
|
16 жовтня 2020 15:58:53 IP/Host: ---.wp.shawcable.net
|
Розгорнути попередні цитати...Не вистачало гречки. Досипав рису. Зварив. Несподівано сподобалось
З тих пір так і варю, вже років 5. Пропорція будь-яка. Хто хоче більш "рисову" кашу - кладемо більше рису, якщо більш "гречану - більше гречки
Спробуйте для початку 1/1 і все стане ясноГенеральська каша-змішати 5круп. Але мені рис з гречкою більш подрбається
Re: Учимся и учим готовить вкусно |
16 жовтня 2020 16:17:09 IP/Host: ---.mobile.vf-ua.net
|
Re: Учимся и учим готовить вкусно |
19 жовтня 2020 02:12:02 IP/Host: ---.dip0.t-ipconnect.de
|
Re: Учимся и учим готовить вкусно |
19 жовтня 2020 02:22:12 IP/Host: ---.dip0.t-ipconnect.de
|
Re: Учимся и учим готовить вкусно
Пшениця
|
19 жовтня 2020 19:19:57 IP/Host: 142.233.200.---
|
Додайте маленьку жменю сонячника. Не пошкодуете.
Re: Учимся и учим готовить вкусно |
19 жовтня 2020 22:08:21 IP/Host: 193.201.217.---
|
Розгорнути попередні цитати...Додайте маленьку жменю сонячника. Не пошкодуете.Хіба смажені і перед самою подачею прямо в тарілку присипати
Бо ж розпаряться в кашу
Re: Учимся и учим готовить вкусно |
19 жовтня 2020 23:16:34 IP/Host: ---.dip0.t-ipconnect.de
|
Re: Учимся и учим готовить вкусно
Пшениця
|
21 жовтня 2020 17:58:50 IP/Host: 142.233.200.---
|
Розгорнути попередні цитати...Додайте маленьку жменю сонячника. Не пошкодуете.Хіба смажені і перед самою подачею прямо в тарілку присипати
Бо ж розпаряться в кашуяк настоюеться, ясно, що не під час варки. В мене настоюють кашу хвилин з 10 під ковдрою в кріслі, за цей час смаженому сонечнеку нічого не стае. Каша виходить ароматна, й дуже смачна. Майже будьяка, до вівсянкі тільки не пробував.
Re: Учимся и учим готовить вкусно |
21 жовтня 2020 18:10:55 IP/Host: ---.mobile.vf-ua.net
|
Розгорнути попередні цитати...Хіба смажені і перед самою подачею прямо в тарілку присипати
Бо ж розпаряться в кашуяк настоюеться, ясно, що не під час варки. В мене настоюють кашу хвилин з 10 під ковдрою в кріслі, за цей час смаженому сонечнеку нічого не стае. Каша виходить ароматна, й дуже смачна. Майже будьяка, до вівсянкі тільки не пробував.Ідея просто чудова, слів нема
Я вівсянку як роблю, то інколи десь третину-чверть підсмажую спочатку до коричньової. Теж запах бомба виходить
Re: Учимся и учим готовить вкусно
Пшениця
|
22 жовтня 2020 21:15:34 IP/Host: ---.wp.shawcable.net
|
Розгорнути попередні цитати...як настоюеться, ясно, що не під час варки. В мене настоюють кашу хвилин з 10 під ковдрою в кріслі, за цей час смаженому сонечнеку нічого не стае. Каша виходить ароматна, й дуже смачна. Майже будьяка, до вівсянкі тільки не пробував.Ідея просто чудова, слів нема
Я вівсянку як роблю, то інколи десь третину-чверть підсмажую спочатку до коричньової. Теж запах бомба виходитьдуже важко не пересмажити. Тількі жинка вміє, я в то не лізу. Смакує саме після варкі таке, з домашнім коровьячим маслом. Як настоюеться додати.
А додати смажених зерняток сонечника спробуйте. Донька іх трохі розбива, ій так більше смакує.
Re: Учимся и учим готовить вкусно |
22 жовтня 2020 21:17:17 IP/Host: 193.201.216.---
|
Розгорнути попередні цитати...Ідея просто чудова, слів нема
Я вівсянку як роблю, то інколи десь третину-чверть підсмажую спочатку до коричньової. Теж запах бомба виходитьдуже важко не пересмажити. Тількі жинка вміє, я в то не лізу. Смакує саме після варкі таке, з домашнім коровьячим маслом. Як настоюеться додати.
А додати смажених зерняток сонечника спробуйте. Донька іх трохі розбива, ій так більше смакує.Вівсянку ЛЕГКО пересмажити? Та її не усмажиш!
Стійка, як олов"яний солдатик.
Насіння спробую, звичайно. Я б теж їх трохи потовк спочатку
Re: Учимся и учим готовить вкусно |
22 жовтня 2020 21:18:05 IP/Host: 193.201.216.---
|
Re: Учимся и учим готовить вкусно
Пшениця
|
24 жовтня 2020 22:50:20 IP/Host: ---.wp.shawcable.net
|
Розгорнути попередні цитати...дуже важко не пересмажити. Тількі жинка вміє, я в то не лізу. Смакує саме після варкі таке, з домашнім коровьячим маслом. Як настоюеться додати.
А додати смажених зерняток сонечника спробуйте. Донька іх трохі розбива, ій так більше смакує.Вівсянку ЛЕГКО пересмажити? Та її не усмажиш!
Стійка, як олов"яний солдатик.
Насіння спробую, звичайно. Я б теж їх трохи потовк спочаткувівсянку ніхто не смажить. Легко пересмажити гречку та пшенічні крупи.
Re: Учимся и учим готовить вкусно |
25 жовтня 2020 17:46:38 IP/Host: ---.starnet.md
|
Re: Учимся и учим готовить вкусно |
25 жовтня 2020 18:12:34 IP/Host: 193.201.217.---
|
про смачну не знаю .смачність спірне питання ,знаю трохи про швидку
найшвидкийший гарячій бутер
ряемо
хліб з тостера- тост
на него кришимо цібулю салатну (не злу) можно накришити перцю болгарского зверху бринзу пластиною і 40 сек в мікроволновці
після можно зверьха помидорів
бо як помидори в микроволновці будут --будут пекти язика і треба щоб охолодилось швидкысть теряемо
Яешня з картоплею швидко на одного
одну картопю чистимо рубаемо соломкою --відразуразу кладемо в микроволновку на 3 хвилини
в цей же час рубаемо пів великоі цібцлі на пательню з оліею,можно кілцями,за цібулею рубаемо солодкий перець один величезний, допражуемо 1.5 хвилин що лишилось до кінця 3 хвилин картоплі--
картоплю додоаемо відразу і почінаем шукати ейця,
можно накришити що зверьху трохи помидор але то додаст кислоти то тре робити по смаку
розбиваем два яйця зверьху і поверьх яець докидаемо бринзи і вже чекаемо до того як ейця готові будуть
бідний шлунок в ранковий час .але мені смачно , таке можно не більш раза в тиждень напевне робити ,через це в мене напевне і холестерін 6
Re: Учимся и учим готовить вкусно
Пшениця
|
26 жовтня 2020 02:16:55 IP/Host: ---.wp.shawcable.net
|
холестерін 6
Re: Учимся и учим готовить вкусно |
26 жовтня 2020 07:21:01 IP/Host: 198.16.70.---
|
Розгорнути попередні цитати...холестерін 6або трішки вівсянки, або яблуко або пара помідорів разом з тою яєшнею
і 2 столові ложки олії в день не важливо особливо навіть якої
навіть без фізичних вправ
через 3 тижнія-місяць поміряйте свій холестерин, може і покращиться
Re: Учимся и учим готовить вкусно |
26 жовтня 2020 07:24:03 IP/Host: 193.201.217.---
|
Розгорнути попередні цитати...холестерін 6або трішки вівсянки, або яблуко або пара помідорів разом з тою яєшнею
і 2 столові ложки олії в день не важливо особливо навіть якої
навіть без фізичних вправ
через 3 тижнія-місяць поміряйте свій холестерин, може і покращитьсяв мене на сніданок вівсянка 5 днів на тиждень
1 день творог
1 день яешня
яблок -- мінімум 1-2 на день навіть зимою і на весні
я думаю холестерін від бринзи та мучного
Re: Учимся и учим готовить вкусно |
26 жовтня 2020 07:29:27 IP/Host: 198.16.70.---
|
Розгорнути попередні цитати...або трішки вівсянки, або яблуко або пара помідорів разом з тою яєшнею
і 2 столові ложки олії в день не важливо особливо навіть якої
навіть без фізичних вправ
через 3 тижнія-місяць поміряйте свій холестерин, може і покращитьсяв мене на сніданок вівсянка 5 днів на тиждень
1 день творог
1 день яешня
яблок -- мінімум 1-2 на день навіть зимою і на весні
я думаю холестерін від бринзи та мучноготак й з голоду померти можна. Додайте до рациону просте сире сало. Як не дивно, холестерін не підвищує.
Re: Учимся и учим готовить вкусно |
26 жовтня 2020 07:39:43 IP/Host: 198.16.70.---
|
Re: Учимся и учим готовить вкусно |
26 жовтня 2020 07:42:54 IP/Host: 193.201.217.---
|
ще по швидкому коли жінки нема дома
болгарска перрцюга
відрубуете верха в неі як на "фрширований перець
і пхаете в неі цібулю рубану ,можно картоплю соломкою,помидорі рубані ,можно рубану ковбасу або осіскі все що е .....бринзу зверьха можно і яйцем залити
то як піцца --все іде але бринза чі сир я думаю обовязкова
кладете в чашку щоб не вливалось і в мікроволновку на 5-6 хвилин
з мікроволновкі на пательні допражуете ще 5 хвилин....
10 хвилин і поіли щось особисте......
Re: Учимся и учим готовить вкусно
Пшениця
|
30 жовтня 2020 00:54:59 IP/Host: ---.wp.shawcable.net
|
Re: Учимся и учим готовить вкусно |
16 листопада 2020 00:22:39 IP/Host: ---.dip0.t-ipconnect.de
|
Re: Учимся и учим готовить вкусно
Пшениця
|
16 листопада 2020 06:16:49 IP/Host: ---.wp.shawcable.net
|
https://youtu.be/AOirSKsgRDA
Re: Учимся и учим готовить вкусно |
17 листопада 2020 21:07:02 IP/Host: 193.201.217.---
|
Re: Учимся и учим готовить вкусно
Пшениця
|
17 листопада 2020 23:27:00 IP/Host: 142.233.200.---
|
Зараз не надто часу, та потім не згадаю. Рецепт пірога інженера Болотова. Нагадайте тижні за два.
Re: Учимся и учим готовить вкусно |
17 листопада 2020 23:32:47 IP/Host: 193.201.217.---
|
Розгорнути попередні цитати...Зараз не надто часу, та потім не згадаю. Рецепт пірога інженера Болотова. Нагадайте тижні за два.https://www.you-books.com/book/B-Bolotov/Reczepty-Bolotova-na-kazhdyj-den
Борис Болотов
Рецепты Болотова на каждый день. Календарь на 2013 год
От издательства
Академика Болотова часто называют украинским волшебником. Идеи этого человека поражают воображение, а его открытия переворачивают представление об окружающем мире. Книги ученого издаются громадными тиражами, его имя знакомо миллионам. Неудивительно, что многие люди начали жить в соответствии с законами и истинами Болотова. И это понятно, ведь именно Борис Васильевич открыл путь, который уже сейчас дает возможность любому человеку прожить до 150 лет, а в будущем приведет нас к бессмертию.
Академик Болотов совершил переворот в химии. Он разработал собственную модель строения атома и представил химические элементы как кислоты, щелочи и соли литиевой воды, которые получаются в результате ядерных превращений элементов.
***************
пиріг, мабуть, буде термоядерний
А якщо від того теpмоядерного пирога повипадають зуби, то є від Болoтова рекомендація
***************
22 марта. Как вырастить новые зубы
Здоровый ЖКТ начинается со здоровой ротовой полости, где начинается переваривание пищи (ее пережевывание и растворение слюной).
Если ежедневно полоскать рот соленой водой на ночь, то зубы не будут болеть вообще. Даже если от ваших зубов остались одни корни, то они никогда не будут вас беспокоить. Одни корешки выпадут сами, а другие ухитрятся через несколько лет излечиться и отрасти. Самое интересное, что при таком способе ухода за ртом начинает отрастать новое поколение зубов.
Автор (Б. Болотов) лично встречался с пожилыми людьми (около 75 лет), у которых появились новые зубы. Исходя из этих фактов, можно заключить, что утраченные зубы могут вырасти заново у каждого.
****************
Зрештою, це все не має віднощення до діла, пиріг і дійсно може бути смачним
Re: Учимся и учим готовить вкусно |
17 листопада 2020 23:33:55 IP/Host: 193.201.217.---
|
Re: Учимся и учим готовить вкусно
Пшениця
|
18 листопада 2020 05:45:44 IP/Host: ---.wp.shawcable.net
|
Розгорнути попередні цитати...Зараз не надто часу, та потім не згадаю. Рецепт пірога інженера Болотова. Нагадайте тижні за два.https://www.you-books.com/book/B-Bolotov/Reczepty-Bolotova-na-kazhdyj-den
Борис Болотов
Рецепты Болотова на каждый день. Календарь на 2013 год
От издательства
Академика Болотова часто называют украинским волшебником. Идеи этого человека поражают воображение, а его открытия переворачивают представление об окружающем мире. Книги ученого издаются громадными тиражами, его имя знакомо миллионам. Неудивительно, что многие люди начали жить в соответствии с законами и истинами Болотова. И это понятно, ведь именно Борис Васильевич открыл путь, который уже сейчас дает возможность любому человеку прожить до 150 лет, а в будущем приведет нас к бессмертию.
Академик Болотов совершил переворот в химии. Он разработал собственную модель строения атома и представил химические элементы как кислоты, щелочи и соли литиевой воды, которые получаются в результате ядерных превращений элементов.
***************
пиріг, мабуть, буде термоядерний
А якщо від того теpмоядерного пирога повипадають зуби, то є від Болoтова рекомендація
***************
22 марта. Как вырастить новые зубы
Здоровый ЖКТ начинается со здоровой ротовой полости, где начинается переваривание пищи (ее пережевывание и растворение слюной).
Если ежедневно полоскать рот соленой водой на ночь, то зубы не будут болеть вообще. Даже если от ваших зубов остались одни корни, то они никогда не будут вас беспокоить. Одни корешки выпадут сами, а другие ухитрятся через несколько лет излечиться и отрасти. Самое интересное, что при таком способе ухода за ртом начинает отрастать новое поколение зубов.
Автор (Б. Болотов) лично встречался с пожилыми людьми (около 75 лет), у которых появились новые зубы. Исходя из этих фактов, можно заключить, что утраченные зубы могут вырасти заново у каждого.
****************
Зрештою, це все не має віднощення до діла, пиріг і дійсно може бути смачнимто піздюк та академік, а тут - благородний інженер- кулінар з цибуліним пірогом. То різні зовсім люди.