Розгорнути попередні цитати...пан Гонта вирішив на ніч глядя подрочить голодних ФУПчиків ковбасою щоб краще спалося!
PS до речі, ти питав за планшет?
за місяць виходе, я мабуть поміняю якщо буде і більша версія
Компания Samsung представила флагманский планшет Galaxy Tab S5e. Он получил 10,5-дюймовый дисплей с тонкими рамками и ёмкий аккумулятор, обеспечивающий 14 часов автономной работы.
посилання: http://4pda.ru/2019/02/15/355971/о ,тоді і куплю
Розгорнути попередні цитати...Куда тебе столько колбасы?Ты что ее продаешь?їм
жінчиним батькам трохи передаю)))
в мене натура така ,вдома має бути повний запас харчів в асортименті
своїх ,домашніх
Re: пора |
18 лютого 2019 22:33:05 IP/Host: ---.155.158.104.in-addr.arpa
|
Розгорнути попередні цитати...Печена кишка смачніша за варенуПРИПИНІТЬ!!!!а підсмажуватись кишка має на власному жирі
коли вариш смалець виходить і як виймаєш покриває кишку тоненьким шаром
коли вистигне то тільки фуяк на пательню і смажиш
а запах по кухні
Розгорнути попередні цитати...кишки?
хулі там тої кишки з 2 кг гречкиНе дразни!! тут доброї кишки з гречкою навіть і не знайдеш, хіба до Торонта їхати...одна проблема кров купити
купую сушену в порошку
Розгорнути попередні цитати...ПРИПИНІТЬ!!!!а підсмажуватись кишка має на власному жирі
коли вариш смалець виходить і як виймаєш покриває кишку тоненьким шаром
коли вистигне то тільки фуяк на пательню і смажиш
а запах по кухніА торкнешся виделкою - фуяк! - і трісне, з тихим хрускотом! І гречка з начинкою ліниво вивалюється!!!
Розгорнути попередні цитати...а де зберігати, якщо не заморожувати?по різному можна
можна в смальці, але я морожу
в мене морозилка є велика літрів на 200
Re: пора |
18 лютого 2019 22:54:08 IP/Host: ---.155.158.104.in-addr.arpa
|
Розгорнути попередні цитати...а підсмажуватись кишка має на власному жирі
коли вариш смалець виходить і як виймаєш покриває кишку тоненьким шаром
коли вистигне то тільки фуяк на пательню і смажиш
а запах по кухніА торкнешся виделкою - фуяк! - і трісне, з тихим хрускотом! І гречка з начинкою ліниво вивалюється!!!ану ціхо, поети!
то вже пізно щоб ввечері таке-во їсти
Розгорнути попередні цитати...а де зберігати, якщо не заморожувати?по різному можна
можна в смальці, але я морожу
в мене морозилка є велика літрів на 200тоді нормально збережеться, звісно
а то ми раз на два тижні купуємо на ринку такого як сказати...равлика домашньої ковбаси, зберігаю у нульовій камері
то до кінця тих двох тижнів вже таке...трохи слизьке зверху стає, але на смак нормально
Re: пора |
18 лютого 2019 23:02:19 IP/Host: ---.155.158.104.in-addr.arpa
|
Розгорнути попередні цитати...по різному можна
можна в смальці, але я морожу
в мене морозилка є велика літрів на 200тоді нормально збережеться, звісно
а то ми раз на два тижні купуємо на ринку такого як сказати...равлика домашньої ковбаси, зберігаю у нульовій камері
то до кінця тих двох тижнів вже таке...трохи слизьке зверху стає, але на смак нормальнодобре зроблена домашня ковбаса ніколи слизькою в холодильнику не стане)))
Розгорнути попередні цитати...тоді нормально збережеться, звісно
а то ми раз на два тижні купуємо на ринку такого як сказати...равлика домашньої ковбаси, зберігаю у нульовій камері
то до кінця тих двох тижнів вже таке...трохи слизьке зверху стає, але на смак нормальнодобре зроблена домашня ковбаса ніколи слизькою в холодильнику не стане)))Може стати, якщо тримати в герметичному контейнері. Треба, щоб трохи "дихала", через папір.
Розгорнути попередні цитати...тоді нормально збережеться, звісно
а то ми раз на два тижні купуємо на ринку такого як сказати...равлика домашньої ковбаси, зберігаю у нульовій камері
то до кінця тих двох тижнів вже таке...трохи слизьке зверху стає, але на смак нормальнодобре зроблена домашня ковбаса ніколи слизькою в холодильнику не стане)))Може стати, якщо тримати в герметичному контейнері. Треба, щоб трохи "дихала", через папір.
Re: пора |
18 лютого 2019 23:06:42 IP/Host: ---.155.158.104.in-addr.arpa
|
Розгорнути попередні цитати...добре зроблена домашня ковбаса ніколи слизькою в холодильнику не стане)))Може стати, якщо тримати в герметичному контейнері. Треба, щоб трохи "дихала", через папір.ми й справді тримаємо у герметичному пакеті.. Але нічого не вдієш - там же і сир зберігається, у т.ч. і м"який теж
Розгорнути попередні цитати...добре зроблена домашня ковбаса ніколи слизькою в холодильнику не стане)))Може стати, якщо тримати в герметичному контейнері. Треба, щоб трохи "дихала", через папір.ми й справді тримаємо у герметичному пакеті.. Але нічого не вдієш - там же і сир зберігається, у т.ч. і м"який теж
Re: пора |
18 лютого 2019 23:08:44 IP/Host: ---.155.158.104.in-addr.arpa
|
Розгорнути попередні цитати...Може стати, якщо тримати в герметичному контейнері. Треба, щоб трохи "дихала", через папір.ми й справді тримаємо у герметичному пакеті.. Але нічого не вдієш - там же і сир зберігається, у т.ч. і м"який тежповісити на стриху
Розгорнути попередні цитати...Може стати, якщо тримати в герметичному контейнері. Треба, щоб трохи "дихала", через папір.ми й справді тримаємо у герметичному пакеті.. Але нічого не вдієш - там же і сир зберігається, у т.ч. і м"який тежГонта он взагалі не загортає. Але без паперу ковбаса надто швидко висихає, хоча багатьом подобається і сильно висушена. Я люблю, коли тонесенька шкірка хрумкає, коли прокусити, а начинка - м'яка.
Розгорнути попередні цитати...Флячки - то варений у сметані телячий шлунок.в мене вдома того не їли ,не знаю як приготувати
часом купую готові флячки в магазині але рідкоВ нам теж, а у Львові готують; пробував - смачно.
В пані Лілі коло Володимира Великого - забігайлівка називалася "Флячки по-львівськи" були, смачно. І плов там смачний був...