Re: Кароффка спрашуває.. |
17 серпня 2023 21:00:33 IP/Host: ---.mobile.kyivstar.net
|
Re: Кароффка спрашуває.. |
17 серпня 2023 21:10:36 IP/Host: ---.mobile.kyivstar.net
|
Розгорнути попередні цитати...от тебе то тільки тут і не вистачало.
Відгадай загадку:
Кароффкє как-то бог послал кусочєк...
Як його скласти в баночку? Охолодженим з холодильника, чи треба прогріти до кімнатної температури?залишити, як є..у мисці? Воно не компактне.
Re: Кароффка спрашуває.. |
17 серпня 2023 21:14:42 IP/Host: ---.mobile.vf-ua.net
|
Я прийшлов поглумитись однієї тп)))
Приємно ж підтвердити свою правоту.
Яке ж ти примітивне
Re: Кароффка спрашуває.. |
17 серпня 2023 21:17:32 IP/Host: ---.mobile.vf-ua.net
|
Розгорнути попередні цитати...залишити, як є..у мисці? Воно не компактне.то й що?
Re: Кароффка спрашуває.. |
17 серпня 2023 21:19:22 IP/Host: ---.mobile.vf-ua.net
|
Ну вибач твою сраку жирну сраку я точно цілувати не буду )))
Re: Кароффка спрашуває.. |
17 серпня 2023 21:20:44 IP/Host: ---.mobile.kyivstar.net
|
Re: Кароффка спрашуває.. |
17 серпня 2023 21:25:01 IP/Host: ---.mobile.vf-ua.net
|
Любиш придушення бачу запала тобі ця тема ))))
Але тебе не вийде придусити під час сексу
Re: Кароффка спрашуває.. |
17 серпня 2023 21:29:49 IP/Host: ---.mobile.kyivstar.net
|
Re: Кароффка спрашуває.. |
17 серпня 2023 21:35:14 IP/Host: ---.mobile.vf-ua.net
|
Re: Кароффка спрашуває.. |
17 серпня 2023 21:38:08 IP/Host: ---.mobile.kyivstar.net
|
Re: Кароффка спрашуває.. |
17 серпня 2023 22:27:53 IP/Host: ---.mobile.kyivstar.net
|
Розгорнути попередні цитати...у мисці? Воно не компактне.то й що?як це то й шо??? Воно на базарі продається у баночці. І ти в себе вдома теж його тримаєш у баночці, а не в мисці чи в кастрюлі як первоначально. То розігрівати його чи ні? Воно не втратить свої функції? Не кажучи вже про смак.
Re: Кароффка спрашуває.. |
17 серпня 2023 22:28:30 IP/Host: ---.mobile.kyivstar.net
|
Re: Кароффка спрашуває.. |
22 серпня 2023 07:31:55 IP/Host: 88.155.163.---
|
Розгорнути попередні цитати...то й що?як це то й шо??? Воно на базарі продається у баночці. І ти в себе вдома теж його тримаєш у баночці, а не в мисці чи в кастрюлі як первоначально. То розігрівати його чи ні? Воно не втратить свої функції? Не кажучи вже про смак.якшо ти про мед, то його успішно мона відігріти
Re: Кароффка спрашуває.. |
22 серпня 2023 07:38:22 IP/Host: 88.155.163.---
|
Re: Кароффка спрашуває.. |
22 серпня 2023 08:47:31 IP/Host: ---.mobile.kyivstar.net
|
Розгорнути попередні цитати...як це то й шо??? Воно на базарі продається у баночці. І ти в себе вдома теж його тримаєш у баночці, а не в мисці чи в кастрюлі як первоначально. То розігрівати його чи ні? Воно не втратить свої функції? Не кажучи вже про смак.якшо ти про мед, то його успішно мона відігрітилогіка і твоя магістратура - це зовсім різні речі, які ніколи не те що не трахалися у твоєму мозку, а й поряд ніколи там не пробігали і навіть не перетиналися. прасці. Але, бл ядь.. ти постійно мене примушуєш на таку реакцію на твої дописи.. Ну, який дурень, спрашуєцця, буде тримати у мисці мед настільки довго, щоб він встиг засахаритися? Особливо, якшо він натуральний і тільки щойно викачаний. Адже для його засахарювання потрібен час не менше 3-6 місяців. Ти впевнений, що я настільки тупа, щоб отак по-дебільному розбазарювати таку тендітну і ніжну продукцію, яка дуже залежить від зовнішніх температур аж до втрати своїх цілющих властивостей?
А запитувала я ось про оце:
Показати зображення...
І ось оце:
Показати зображення...
Це рука ДВОХ різних пасічників. Один здирає забрус тоненько, другий зрізає суцільним шаром, не жаліючи меду. Який з них робить це правильніше? Забрус, зрізаний суцільним шаром, дуже смачний, ніжний і ніби сам тане в роті. А той здертий - ніби сам віск жуєш, наче в церкві свічку....
Мені забрус цінніший за сам мед. Ось так...
Писи. Вже доїдаю, тому вже немає чого перекладати. А їсти його треба вміючи. Із галетним печивом, маслом і гарячим чаєм чи кавою. Інакше - то на вітер викинута продукція як "пиво без риби - гроші на вітер".
Re: Кароффка спрашуває.. |
22 серпня 2023 09:02:18 IP/Host: 88.155.163.---
|
Розгорнути попередні цитати...якшо ти про мед, то його успішно мона відігрітилогіка і твоя магістратура - це зовсім різні речі, які ніколи не те що не трахалися у твоєму мозку, а й поряд ніколи там не пробігали і навіть не перетиналися. прасці. Але, бл ядь.. ти постійно мене примушуєш на таку реакцію на твої дописи.. Ну, який дурень, спрашуєцця, буде тримати у мисці мед настільки довго, щоб він встиг засахаритися? Особливо, якшо він натуральний і тільки щойно викачаний. Адже для його засахарювання потрібен час не менше 3-6 місяців. Ти впевнений, що я настільки тупа, щоб отак по-дебільному розбазарювати таку тендітну і ніжну продукцію, яка дуже залежить від зовнішніх температур аж до втрати своїх цілющих властивостей?
А запитувала я ось про оце:
Показати зображення...
І ось оце:
Показати зображення...
Це рука ДВОХ різних пасічників. Один здирає забрус тоненько, другий зрізає суцільним шаром, не жаліючи меду. Який з них робить це правильніше? Забрус, зрізаний суцільним шаром, дуже смачний, ніжний і ніби сам тане в роті. А той здертий - ніби сам віск жуєш, наче в церкві свічку....
Мені забрус цінніший за сам мед. Ось так...
Писи. Вже доїдаю, тому вже немає чого перекладати. А їсти його треба вміючи. Із галетним печивом, маслом і гарячим чаєм чи кавою. Інакше - то на вітер викинута продукція як "пиво без риби - гроші на вітер".мед, дорогенька, особліво ріпаковий - тобі за місяць кристалізується. який дурень буде тримати? переважна більшість. ти можеш з"їсти за раз ну хоча б 50л? я тобі серед зими продам відігрітий мед, і ти нічого не зрозумієш....
щодо забрусу, і як правильно-і так, і сяк, залежно від результату, якого хочеш досягнути
Re: Кароффка спрашуває.. |
22 серпня 2023 09:06:37 IP/Host: ---.mobile.kyivstar.net
|
Розгорнути попередні цитати...логіка і твоя магістратура - це зовсім різні речі, які ніколи не те що не трахалися у твоєму мозку, а й поряд ніколи там не пробігали і навіть не перетиналися. прасці. Але, бл ядь.. ти постійно мене примушуєш на таку реакцію на твої дописи.. Ну, який дурень, спрашуєцця, буде тримати у мисці мед настільки довго, щоб він встиг засахаритися? Особливо, якшо він натуральний і тільки щойно викачаний. Адже для його засахарювання потрібен час не менше 3-6 місяців. Ти впевнений, що я настільки тупа, щоб отак по-дебільному розбазарювати таку тендітну і ніжну продукцію, яка дуже залежить від зовнішніх температур аж до втрати своїх цілющих властивостей?
А запитувала я ось про оце:
Показати зображення...
І ось оце:
Показати зображення...
Це рука ДВОХ різних пасічників. Один здирає забрус тоненько, другий зрізає суцільним шаром, не жаліючи меду. Який з них робить це правильніше? Забрус, зрізаний суцільним шаром, дуже смачний, ніжний і ніби сам тане в роті. А той здертий - ніби сам віск жуєш, наче в церкві свічку....
Мені забрус цінніший за сам мед. Ось так...
Писи. Вже доїдаю, тому вже немає чого перекладати. А їсти його треба вміючи. Із галетним печивом, маслом і гарячим чаєм чи кавою. Інакше - то на вітер викинута продукція як "пиво без риби - гроші на вітер".мед, дорогенька, особліво ріпаковий - тобі за місяць кристалізується. який дурень буде тримати? переважна більшість. ти можеш з"їсти за раз ну хоча б 50л? я тобі серед зими продам відігрітий мед, і ти нічого не зрозумієш....
щодо забрусу, і як правильно-і так, і сяк, залежно від результату, якого хочеш досягнутиа я про шо?
Переважна більшість місяцями/роками тримає мед у мисці замість скляної чи бідонної тари? госсподи, які таракани їбуться в твоєму мозку... Ти точно маєш хоч якесь відношення до пасіки?
Я не про ріпаковий. Я про соняшниковий, який саме зараз вже викачується, бо в наших широтах саме зараз відцвіли соняхи.
Re: Кароффка спрашуває.. |
22 серпня 2023 09:17:28 IP/Host: 88.155.163.---
|
Розгорнути попередні цитати...мед, дорогенька, особліво ріпаковий - тобі за місяць кристалізується. який дурень буде тримати? переважна більшість. ти можеш з"їсти за раз ну хоча б 50л? я тобі серед зими продам відігрітий мед, і ти нічого не зрозумієш....
щодо забрусу, і як правильно-і так, і сяк, залежно від результату, якого хочеш досягнутиа я про шо?
Переважна більшість місяцями/роками тримає мед у мисці замість скляної чи бідонної тари? госсподи, які таракани їбуться в твоєму мозку... Ти точно маєш хоч якесь відношення до пасіки?
Я не про ріпаковий. Я про соняшниковий, який саме зараз вже викачується, бо в наших широтах саме зараз відцвіли соняхи.у тебе всього лиш дві нещасні мисочки. мої сусіди за день з таким об"ємом справляться!
п.с. ти говорила про мед взагалі, а не про соняшниковий. його також можу тобі відігріти
щодо 50л одним рипом ти так і не відповіла
Re: Кароффка спрашуває.. |
22 серпня 2023 09:22:41 IP/Host: 88.155.163.---
|
Re: Кароффка спрашуває.. |
22 серпня 2023 09:49:13 IP/Host: ---.mobile.kyivstar.net
|
Розгорнути попередні цитати...а я про шо?
Переважна більшість місяцями/роками тримає мед у мисці замість скляної чи бідонної тари? госсподи, які таракани їбуться в твоєму мозку... Ти точно маєш хоч якесь відношення до пасіки?
Я не про ріпаковий. Я про соняшниковий, який саме зараз вже викачується, бо в наших широтах саме зараз відцвіли соняхи.у тебе всього лиш дві нещасні мисочки. мої сусіди за день з таким об"ємом справляться!
п.с. ти говорила про мед взагалі, а не про соняшниковий. його також можу тобі відігріти
щодо 50л одним рипом ти так і не відповілахто сказав нещасні? Шасливі! Але то вже четверта і пята мисочки, насікундачьку.
Сорт меду не має значення його ніякий дебіл не триматиме у мисці роками. Окрім тебе, звичайно. Не має значення 5 чи 50 кг меду - його не варто без потреби піддавати впливу підвищених температур, якщо ти не маєш намір, наприклад, його пофасувати на продаж. А для власного використання ти можеш і кописткою надовбати, або ще з осені пофасувати у скляну літрову або півлітрову тару.
Так шта, що пасічник, що бджоляр з тебе нікудишній. Мася.
Re: Кароффка спрашуває.. |
22 серпня 2023 12:02:33 IP/Host: 88.155.163.---
|
Розгорнути попередні цитати...у тебе всього лиш дві нещасні мисочки. мої сусіди за день з таким об"ємом справляться!
п.с. ти говорила про мед взагалі, а не про соняшниковий. його також можу тобі відігріти
щодо 50л одним рипом ти так і не відповілахто сказав нещасні? Шасливі! Але то вже четверта і пята мисочки, насікундачьку.
Сорт меду не має значення його ніякий дебіл не триматиме у мисці роками. Окрім тебе, звичайно. Не має значення 5 чи 50 кг меду - його не варто без потреби піддавати впливу підвищених температур, якщо ти не маєш намір, наприклад, його пофасувати на продаж. А для власного використання ти можеш і кописткою надовбати, або ще з осені пофасувати у скляну літрову або півлітрову тару.
Так шта, що пасічник, що бджоляр з тебе нікудишній. Мася.я ж чорним по білому написав- тобі продати!
Re: Кароффка спрашуває.. |
23 серпня 2023 21:21:47 IP/Host: 88.155.163.---
|
Re: Кароффка спрашуває.. |
24 серпня 2023 01:25:00 IP/Host: ---.broadband.kyivstar.net
|
Розгорнути попередні цитати...як це то й шо??? Воно на базарі продається у баночці. І ти в себе вдома теж його тримаєш у баночці, а не в мисці чи в кастрюлі як первоначально. То розігрівати його чи ні? Воно не втратить свої функції? Не кажучи вже про смак.якшо ти про мед, то його успішно мона відігрітилогіка і твоя магістратура - це зовсім різні речі, які ніколи не те що не трахалися у твоєму мозку, а й поряд ніколи там не пробігали і навіть не перетиналися. прасці. Але, бл ядь.. ти постійно мене примушуєш на таку реакцію на твої дописи.. Ну, який дурень, спрашуєцця, буде тримати у мисці мед настільки довго, щоб він встиг засахаритися? Особливо, якшо він натуральний і тільки щойно викачаний. Адже для його засахарювання потрібен час не менше 3-6 місяців. Ти впевнений, що я настільки тупа, щоб отак по-дебільному розбазарювати таку тендітну і ніжну продукцію, яка дуже залежить від зовнішніх температур аж до втрати своїх цілющих властивостей?
А запитувала я ось про оце:
Показати зображення...
І ось оце:
Показати зображення...
Це рука ДВОХ різних пасічників. Один здирає забрус тоненько, другий зрізає суцільним шаром, не жаліючи меду. Який з них робить це правильніше? Забрус, зрізаний суцільним шаром, дуже смачний, ніжний і ніби сам тане в роті. А той здертий - ніби сам віск жуєш, наче в церкві свічку....
Мені забрус цінніший за сам мед. Ось так...
Писи. Вже доїдаю, тому вже немає чого перекладати. А їсти його треба вміючи. Із галетним печивом, маслом і гарячим чаєм чи кавою. Інакше - то на вітер викинута продукція як "пиво без риби - гроші на вітер".
Re: Кароффка спрашуває.. |
24 серпня 2023 01:26:30 IP/Host: ---.broadband.kyivstar.net
|
Мася, то я не пойняла, бліадь, де мій забрус?
Ти якщо щось пообіцяв, то виконуй!
І да, чюдь не забула.
У мене на огороді виросли ось такі стрючечьки. Дик, я до чого веду: якщо у тебе стрючечок такий як оті крайні справа, або посередині - вези мені забрус прямо зараз - оплачу потрійну вартість і доставку забрусу і стрючечка. Якщо ж у тебе стрючечок такий як ото зліва чи зліва вгорі, то сиди де сидиш, бо мені потрібен час на подумать, що з таким стрючечком робити і куди його приткнути, бо з таким і поварьонна книга і кама с утра безсилі...
Показати зображення...
Re: Кароффка спрашуває.. |
24 серпня 2023 16:47:21 IP/Host: 88.155.16.---
|
Розгорнути попередні цитати...Мася, то я не пойняла, бліадь, де мій забрус?
Ти якщо щось пообіцяв, то виконуй!
І да, чюдь не забула.
У мене на огороді виросли ось такі стрючечьки. Дик, я до чого веду: якщо у тебе стрючечок такий як оті крайні справа, або посередині - вези мені забрус прямо зараз - оплачу потрійну вартість і доставку забрусу і стрючечка. Якщо ж у тебе стрючечок такий як ото зліва чи зліва вгорі, то сиди де сидиш, бо мені потрібен час на подумать, що з таким стрючечком робити і куди його приткнути, бо з таким і поварьонна книга і кама с утра безсилі...
Показати зображення...оцей малесенький зверху на фото ліворуч - то мій.
Re: Кароффка спрашуває.. |
24 серпня 2023 16:51:11 IP/Host: 88.155.16.---
|
Розгорнути попередні цитати...хто сказав нещасні? Шасливі! Але то вже четверта і пята мисочки, насікундачьку.
Сорт меду не має значення його ніякий дебіл не триматиме у мисці роками. Окрім тебе, звичайно. Не має значення 5 чи 50 кг меду - його не варто без потреби піддавати впливу підвищених температур, якщо ти не маєш намір, наприклад, його пофасувати на продаж. А для власного використання ти можеш і кописткою надовбати, або ще з осені пофасувати у скляну літрову або півлітрову тару.
Так шта, що пасічник, що бджоляр з тебе нікудишній. Мася.я ж чорним по білому написав- тобі продати!бля дь, ти чого такий переляканий? Я ж чорним по білому тобі написала: продай мені забрус. Кілограмів 7-10+.
Кажи суму, кидай у приват картку.
Re: Кароффка спрашуває.. |
24 серпня 2023 17:08:23 IP/Host: 88.155.16.---
|
Re: Кароффка спрашуває.. |
31 серпня 2023 14:05:50 IP/Host: 88.155.140.---
|