Раді Вас бачити! » Увійти » Створити новий профіль
1
13 червня 2021 23:21:34
Микола в Динамо згниє
2
13 червня 2021 22:51:18
нну ннахер нерви вхлам

Добре, що не пішов в паб
4
13 червня 2021 21:45:59
Я пива йопну і це заігнорю
Може йобнуть той фуп, нарешті
Буде ще більше вільного часу)))
Навіть не думай про це. Зайвих - в ігнор.

трохи напрягає той червоний колір ігнорованих))
5
13 червня 2021 21:32:11
Блін, скоро футбол, а тут знову палає
 :laugh:
Я пива йопну і це заігнорю

Може йобнуть той фуп, нарешті
Буде ще більше вільного часу)))
6
13 червня 2021 21:27:44
Блін, скоро футбол, а тут знову палає
 :laugh:
Пан Гаррі, ви ж не по срачах!

Ні
Пролистую, щоб бути в темі :D
Якщо є якісь питання до мене - в приват
7
13 червня 2021 21:23:52
Блін, скоро футбол, а тут знову палає
 :laugh:
8
13 червня 2021 21:17:47
Сподіваюсь, наші вкинуть дурня, а потім докинуть ще один на контратаках
9
13 червня 2021 21:01:07
А що такого страшного в тих голандцях, щоб їм програвати?
Історія хіба
10
13 червня 2021 20:22:23
А курча-табака тим апаратом задєлать можна? 8-)

Я робив бедра курячі
Але готував в ручному режимі
Курча ще не робив, але не бачу проблеми
11
13 червня 2021 19:58:14
бляха, в найближчому варусі) витримані то наступний крок
Я от думаю купувати правильне м'ясо і навчитися робити витримку 21 добу
Якщо хтось шарить в темі - діліться
в греміо дешеві українські витримані стейки ніби є

Зараз пошукаю
Мені фб підкидає рекламу
Там ціни поза 1000 грн/кг, але щось по відгуках слабо...
12
13 червня 2021 19:53:15
Для витримки треба спеціальні камери з відповідними умовами, температура вологість

В холодильнику не вийде?
13
13 червня 2021 19:47:51
Показати зображення...
Показати зображення...
Показати зображення...
Стейки брав витримані?
бляха, в найближчому варусі) витримані то наступний крок

Я от думаю купувати правильне м'ясо і навчитися робити витримку 21 добу
Якщо хтось шарить в темі - діліться
14
13 червня 2021 19:46:02
А градуснік є? Шоб поміряти на скоко мнясо прогрілося всередині?

Там програма все вичисляє і говорить про ступінь прожарки
Градусник то для ручного режиму
16
13 червня 2021 19:38:34
та птах Сорока мені огидні )
Бугога!  - "Как с этим жить!" :weep:

Пздц
Залазить якесь чмо і починає називати фупівців з 2004-го продаванами :facepalm1:
17
13 червня 2021 19:37:06
garri & kren схоже продавани а я - реальний користувач, який подівся на рекламу (

Іди нафуй, уєбан
18
13 червня 2021 19:18:32


Я не чув цього раніше))
19
13 червня 2021 11:13:32
Хорват, а для чого тягати фотки з соцмереж?
може ще і дітей його виставиш?
треба мати якісь червоні лінії...
20
13 червня 2021 11:11:55
Серенька - театр?
Ты шутишь?

Серенька это - шмот - кгасавчик - квагтигка - шмот- Агмани - штанишки- кгосовки- шмот- пальцы V- квагтигка - Кьольн - Чегновцы - Фшмот- квагтигка- пальцы- рэпчик- шмот - жрать гауно - пальцы - кгасавчик.

Вот что такое Серенька. Это Эллочка - людоедка
:lol:
Гаррі, я просто, чесно, дивуюсь, чому йому відповідають і я встряв  :D
1000 сторінку запаскудив і цим гордиться

чому читаю ? син в лікарні, ночами розважаюсь - читаю ФУП
в осному теми про море
але таке шоу не пройшов  :)

бажаю твоєму сину швидкого одужання
21
13 червня 2021 10:56:39
Блін((
А ти все ніяк не можеш зрозуміти що нецікавий ні ти, ні твоі походи в театр, ні твоі фото((
Не ний((
ти хоч раз в театрі був ?  ну хоч сходив на екскурсію, в театр в Чернівцях
Ми з дружиною були на пародії на Гамлета. Львівський театр ставив
Сергію, хто такий Гамлет ?
Серенька - театр?
Ты шутишь?

Серенька это - шмот - кгасавчик - квагтигка - шмот- Агмани - штанишки- кгосовки- шмот- пальцы V- квагтигка - Кьольн - Чегновцы - Фшмот- квагтигка- пальцы- рэпчик- шмот - жрать гауно - пальцы - кгасавчик.

Вот что такое Серенька. Это Эллочка - людоедка

 :lol:
22
13 червня 2021 01:25:56
Взагалі, все потрібно мити, чистити, доглядати
23
13 червня 2021 01:23:58
Жир з тих пластин неможливо відтерти за пів години всілякими fairy. Мінус 1 мочалка на відтирання та купа паперових рушників. Нові пластини по ціні як сам гриль (
Ви впевнені що жорстоким тертям не здерли тефлон перед цим?

Так виглядає))))
24
13 червня 2021 01:23:19
Жир з тих пластин неможливо відтерти за пів години всілякими fairy. Мінус 1 мочалка на відтирання та купа паперових рушників. Нові пластини по ціні як сам гриль (
:laugh:
Бляха :facepalm:
Вони антипригарні
Миються елементарно
 Чи може ви миєте в холодній воді без проточної води - тоді хз
25
13 червня 2021 01:03:26
Не ведіться на тії tefalі. Готує нормально, але потім не відмиєш. Результат той же, шо і в сучасній електричній духовці.

А що там мити?
2 з"ємні пластини?
Це займає пару хв
26
13 червня 2021 00:20:35
ну  у мене цей девайс є

я не міряв, просто цікаво скільки тобі влазить коли ти нарізаєш по 1 см
До чого тут висота?
справа не у висоті, а у товщині
 чим тоньше нарізати тим більше буде займати площу

тому і питаю скільки картоплин у тебе виходить зарядити при нарізанні 1 см смужки за раз

За раз вистачає на 4 людей
Якщо у тебе колгосп харчується, то  смаж їм в сковроді від борони
Таку також маю
27
13 червня 2021 00:17:40
На
30*20 мінімальна поверхня
28
13 червня 2021 00:15:31
то там влізе 2-і картоплини ?  :gigi:
Подивись розміри пластин
ну  у мене цей девайс є

я не міряв, просто цікаво скільки тобі влазить коли ти нарізаєш по 1 см

До чого тут висота?
29
13 червня 2021 00:14:11
Гаряче підтримую [ua]
Зелений тупий скот має платити
30
13 червня 2021 00:12:13
ХЗ, підтримую радника в питанні приготування стейків - вмикаю одночасно чавунну сковорідку на сильний газ і духовку. М'ясо максимум 5 хвилин на розпеченій сковорідці - і 15-20 хв. у вже вимкненій духовці. За цей час якраз нарізається салат і відкорковується вино. Ну який робот таке утне?))

Для чого сперечатися, якщо не порівнювали?
Я готував на грилевій чавунній
Готував на різних
Всюди жир
В цьому грилі виходить сочно, але без надлишку жиру
31
13 червня 2021 00:08:22
В опщєм, панове, це революція, до якої я якогось хріна не долучився багато років тому
Щоб за 2 хвилини мені приготувало смачне мнєсо з прожаркою медіум - я такого ще не бачив
Коли вперше воно пілікало, що ось твій медіум, забирай і жери - я тупо не вірив що таке можливо
У тебе еліт?
Поріж квртоплю по 1 см і замаринуй в оливковій олії з травами
Потім посмаж в режимі зі скоринкою
Бомба
то там влізе 2-і картоплини ?  :gigi:

Подивись розміри пластин
32
13 червня 2021 00:06:04
Стейк ЗАВЖДИ готується 2 хв.   :laugh:Показати зображення...
На пательні не то
І заїбешся
А там програма сама вимірює товщину і робить бажаний рівень просмажки
Реально круто все продумано
я реально не розумію про що ви...

стейк інакше не готується, або то буде не стейк.

хвилина на одній стороні хвилина на другій
максимум дві хвилини, але я то вже не їм
всередині червоний

Показати зображення...

От саме так готує опті гриль еліт
Як задав рівень просмажування - так і вийшло
На пательні так не вийде
34
12 червня 2021 23:48:54
Якщо готується 2хв. то це вже якийсь генератор канцерогенів

З чого?)))) :D
Готується залежно від товщини
Окунь морський грубий готувався  десь 12 хв
35
12 червня 2021 23:44:07
В опщєм, панове, це революція, до якої я якогось хріна не долучився багато років тому
Щоб за 2 хвилини мені приготувало смачне мнєсо з прожаркою медіум - я такого ще не бачив
Коли вперше воно пілікало, що ось твій медіум, забирай і жери - я тупо не вірив що таке можливо
Стейк ЗАВЖДИ готується 2 хв.   :laugh:

На пательні не то
І заїбешся
А там програма сама вимірює товщину і робить бажаний рівень просмажки
Реально круто все продумано
36
12 червня 2021 23:42:34
37
12 червня 2021 23:40:09
38
12 червня 2021 23:37:08
Весь зайвий жир стікає вниз
В пательні страва все вбирає в себе
39
12 червня 2021 23:35:57
В опщєм, панове, це революція, до якої я якогось хріна не долучився багато років тому
Щоб за 2 хвилини мені приготувало смачне мнєсо з прожаркою медіум - я такого ще не бачив
Коли вперше воно пілікало, що ось твій медіум, забирай і жери - я тупо не вірив що таке можливо
Взяти 2 товсті важкі чавунні сковороди

Поставити на сусідні газові горілки на плиті

Розігріти аби дим пішов
Товщина стейку 2см кімнатної температури. Можна сіточкою порізати поверхню стейку на 1см вглиб і поперчити.

Кинути стейка на першу сковороду, чимось притиснути (та хоч стару праску чи цеглину зверху на тарілці) на півторри хвилини
Перевернути і кинути на другу сковороду теж на  півтори хвилини, так само притиснути

Краще будь-якого гріля, можете переконатися

Я готую 20 років
Не зробить та сковорода краще
Я маю різні
Електрогриль рулить
40
12 червня 2021 23:33:31
В опщєм, панове, це революція, до якої я якогось хріна не долучився багато років тому
Щоб за 2 хвилини мені приготувало смачне мнєсо з прожаркою медіум - я такого ще не бачив
Коли вперше воно пілікало, що ось твій медіум, забирай і жери - я тупо не вірив що таке можливо

У тебе еліт?
Поріж квртоплю по 1 см і замаринуй в оливковій олії з травами
Потім посмаж в режимі зі скоринкою
Бомба

Повна версія