Раді Вас бачити! » Увійти » Створити новий профіль

Суботнє кулінарне: чатні чи ткемалі?

До м'яса якось не дуже чатні пішов, а от з сиром твердим та скибочка хліба свіжого з маслом...   Чатні  (tu)   ;)
Ткемалі більш не буду варити   :nea:
   
Re: Суботнє  кулінарне: чатні чи ткемалі?

Не томите. Рецепт, плиз. Тут.
   
По цьому рецепту робила:

https://www.edimdoma.ru/retsepty/57505-slivovyy-chatni
   
Re: Суботнє  кулінарне: чатні чи ткемалі?

По цьому рецепту робила:

https://www.edimdoma.ru/retsepty/57505-slivovyy-chatni
Сенькаю верю в матч. Спасибо, короче.
   
Сенькаю верю в матч. Спасибо, короче.

Відпишіться при нагоді, як вдалося, і як смакувало?   ;)
   
Re: Суботнє  кулінарне: чатні чи ткемалі?

А может завтра и попробую сделать. Обязательно отпишусь.
   
Re: Суботнє  кулінарне: чатні чи ткемалі?

Не дошел до базара сегодня, не из чего. На неделе, прошу прощения.
   
Нічого страшного, відпишетесь, коли вийде...  і чатні, взагалі-то , краще відразу не їсти, а дати настоятись з тиждень десь, а потім мммм  :rotate:
Ідеальна річ як доповнення для поціновувачів крафтових сирів  ;)

Останнє редагування: 21 жовтня 2018 22:23:40 від ценительница алей
   
Не дошел до базара сегодня, не из чего. На неделе, прошу прощения.

А я вчора за подібним рецептом робила чатні з айви...  також смачно вийшло... айва має  такий терпкуватий присмак і він ідеально себе показує в поєднанні з імбирем...
https://www.chefkoch.de/rezepte/1785791288708233/Quitten-Chili-Chutney.html
   
Re: Суботнє  кулінарне: чатні чи ткемалі?

Ваша ссылка немного не удобна, я кроме технического немецкого ту мову не розумию. То надо дочь или жену звать, а хочется им сюрприза. Будет тот чатни из айвы, ее уродило. Они, полиглоты, меня бы осудили, гуглтранслейт переведу.
   
Чатні з айви

Rp.: 1кг айви
         250 гр цукру
         3 невеличких червоних цибулини
         1 гілочка імбиря величиною з великий палець
          2 стручка перцю чілі
          2 чайні ложки солі
          200 мл винного оцту
          1 паличку кориці
           половину чайної ложки тасманського перцю


Айву  помити і рушничком стерти з неї пушок.  Порізати маленькими кубиками і перемішати з цукром і сіллю. Дати 1 годину постояти,  щоб з'явився сік. Тим часом червону цибулю та імбирь почистити і також порізати маленькими кубиками.  Додати перець чілі, порізаний  на тоненькі смужки.
Цибулю, імбирь,  чілі, оцет і корицю додати до айви і дати закипіти. Залишити на маленькому полум'ї мліти,  періодично перемішуючи.  Зняти з плити, видалити паличку кориці, додати за бажанням пів чайної ложки тасманського перцю. Гарячим розлити по склянкам.

         

Останнє редагування: 23 жовтня 2018 23:44:58 від ценительница алей
   
Re: Суботнє  кулінарне: чатні чи ткемалі?

Выглядит та композиция в воображении красиво и вкусно. Спасибо, попробую.
   
Re: Суботнє  кулінарне: чатні чи ткемалі?

Ну что вам сказать, мадам. Это однозначно вкусно. Но, все же фанат острой аджики других грузинских соусов, если они без кинзы. Может ещё не настоялось оно, правда. Прикольный вкус. Но вот не раздирает этот вкус меня пополам. Попробую открыть баночку через неделю, пусть настоится. Спасибо за рецепт.
   
Re: Суботнє  кулінарне: чатні чи ткемалі?

А жене обалдденным этот соус кажется. Все люди разные.
   

Цю тему переглядають:

0 Користувачів і 1 гість
 
Повна версія