Раді Вас бачити! » Увійти » Створити новий профіль

Поїли суші: у Харкові вже 57 людей отруїлися в ресторані

Мафія гадюшник, не ходіть туди.. Це не перший і не другий випадок, були й смертельні отруєння.

Я бы такое не зашёл даже из за названия
   


тепліше стало треба враховувати. свіжу рібку то треба знати де купляти, зробити з тюлечки або ж сарделькі біточки, куди тим суші.  Мода на суші десь з 2000, бо у 90х в Англії суші менеджери в офісах вже замовляли, а роботяги на будівництві спробували і не схотіли cat's meal, в таблоїді було.  Ну най виздоравлюють, добре хоч не ботулізм.  В Одесі була Якіторія , але ми заказували звичайну свинину у кисло солодкому соусі. Рибний малий ринок бачив на Сицілії, там він зранку, свіжий вилов продали і все, опівдні помили ,там всі прилавки з нержавейки ,шлангом, і  все, домані.
   
у Львові таке було...
до 100 людей в лікарні попали.
   
Лосось, камбала, тунець для суші - максимум три дні пвсля вилову у охолодженому стані не перериваючи ланцюг холоду.
Чи є змога у Харкові мати доступ до лосося у таких умовах? Сумніваюся.
   
Фиг его знает.Я суши ел сотни раз и никогда не травился

Спірне питання , Дімка, судячи з твоїх дописів на ФУПі.
   
А с САУТ БЛ...ДЯМИ мне ваааще не о чем говорить. Но не дождётесь.... (x) вам. :fuck:   Просто буду реже. Отсоси пока у зерновозников на окружной .... :fuck:

Волька, в тебе є такий жахливий досвід ?  ;o

Боже какоє  тяжолоє дєтство.
   

Цю тему переглядають:

0 Користувачів і 1 гість
 
Повна версія