Про рафіновану олію |
17 травня 2018 14:13:26 IP/Host: ---.point.lviv.ua
|
Re: Про рафіновану олію |
17 травня 2018 14:18:41 IP/Host: ---.219.221.184.freenet.com.ua
|
Re: Про рафіновану олію |
17 травня 2018 14:21:38 IP/Host: ---.mobile.kyivstar.net
|
Re: Про рафіновану олію |
17 травня 2018 14:22:58 IP/Host: ---.219.217.242.freenet.com.ua
|
Та зараз ще спробуй знайти ту натуральну домашню олію
Re: Про рафіновану олію |
17 травня 2018 14:23:48 IP/Host: 195.245.253.---
|
Та зараз ще спробуй знайти ту натуральну домашню олію
Re: Про рафіновану олію |
17 травня 2018 14:24:49 IP/Host: ---.pool.ukrtel.net
|
Розгорнути попередні цитати...Та зараз ще спробуй знайти ту натуральну домашню оліюНа базарах часто продають
Re: Про рафіновану олію |
17 травня 2018 14:25:23 IP/Host: ---.pool.ukrtel.net
|
Розгорнути попередні цитати...Та зараз ще спробуй знайти ту натуральну домашню оліюІ ні в якому разі не смаж на ній, бо теж утворяться трансжири
Re: Про рафіновану олію |
17 травня 2018 14:26:45 IP/Host: ---.com.if.ua
|
Та зараз ще спробуй знайти ту натуральну домашню олію
Re: Про рафіновану олію |
17 травня 2018 14:27:32 IP/Host: ---.mobile.kyivstar.net
|
Розгорнути попередні цитати...Та зараз ще спробуй знайти ту натуральну домашню оліюНа базарах часто продають
Re: Про рафіновану олію |
17 травня 2018 14:28:06 IP/Host: ---.opera-mini.net
|
Зате дешево.
Re: Про рафіновану олію |
17 травня 2018 14:40:47 IP/Host: ---.gpon.dyn.kh.velton.ua
|
Та зараз ще спробуй знайти ту натуральну домашню олію
Re: Про рафіновану олію |
17 травня 2018 14:42:34 IP/Host: ---.gpon.dyn.kh.velton.ua
|
Re: Про рафіновану олію |
17 травня 2018 15:00:39 IP/Host: ---.mezpology.zp.ua
|
Re: Про рафіновану олію |
17 травня 2018 15:04:59 IP/Host: ---.point.lviv.ua
|
Re: Про рафіновану олію |
17 травня 2018 15:06:05 IP/Host: ---.maxnet.ua
|
Натрапив на такий текст.
Спосіб виготовлення:
1. Екстракція. Насіння заливають нафтохімічним розчинником (частіше гексан). Інтернет на допомогу – ви можете легко дізнатися подробиці про цей отруйний наркотик-розчинник. Незважаючи на всі випарювання – гексан в олії залишається.
2. Рафінація. Видалення всіх корисних речовин, заради яких має сенс вирощувати насіння на олію: лецитин, хлорофіл, вітамін Е і мінерали.
3. Очищення. Вплив лужним розчином.
4. Знебарвлення. Діатомовою землею. Або водяною парою під вакуумом.
5. Фільтрація. Тут олія втрачає каротин та інші залишки корисних речовин.
6. Дезодорування. Видалення ароматичних речовин шляхом прогонки водяної пари під вакуумом.
І ось це розливають по пляшках і називають олією. Про уловки маркетологів, що дозволяють впарювати це населенню, навіть говорити нічого.
У процесі такого «очищення» відбувається ломка і перекручення молекул жирних кислот, що призводить до створення молекул-виродків – трансізомерів жірних кислот, або – трансжирів.
Рафіновані олії містять до 25% трансжирів! Цих речовин в природі не існує! Тому організм не знає, як з ними впоратися і не може вивести їх назовню. З роками вони накопичуються і створюють великі проблеми організму: трансжири надзвичайно токсичні і породжують тяжкi наслідки – стрeс, атеросклероз, ішемію, хвороби серця, рaк, гормональні збої (наприклад – ожиріння) і т. Д.
А потім кажемо – хвороби помолодшали. Все просто!
Чому ж багатьом людям в нерафінованих оліях «запах не подобається»? На жаль, ми відвикли від натуральних ароматів. Хімічні ароматизатори повністю замінили нам природні запахи.
Це стрaшно. Це як … з фільмів про техногенне майбутнє, де аромат трави називається смородом, запах дощу – цвіллю, а світло сонця – нестабільним шкідливим освітленням.
http://www.khustnews.in.ua/novini/ckav-novini/19678-produkt-vbuvcya-yaku-nebezpeku-v-sob-prihovuye-rafnovana-olya.html
Про шкідливість трансжирів ви, напевне, вже чули.
Re: Про рафіновану олію |
17 травня 2018 15:06:50 IP/Host: ---.mezpology.zp.ua
|
Влад, а підприємство яке?
Re: Про рафіновану олію |
17 травня 2018 15:09:16 IP/Host: ---.point.lviv.ua
|
Розгорнути попередні цитати...Натрапив на такий текст.
Спосіб виготовлення:
1. Екстракція. Насіння заливають нафтохімічним розчинником (частіше гексан). Інтернет на допомогу – ви можете легко дізнатися подробиці про цей отруйний наркотик-розчинник. Незважаючи на всі випарювання – гексан в олії залишається.
2. Рафінація. Видалення всіх корисних речовин, заради яких має сенс вирощувати насіння на олію: лецитин, хлорофіл, вітамін Е і мінерали.
3. Очищення. Вплив лужним розчином.
4. Знебарвлення. Діатомовою землею. Або водяною парою під вакуумом.
5. Фільтрація. Тут олія втрачає каротин та інші залишки корисних речовин.
6. Дезодорування. Видалення ароматичних речовин шляхом прогонки водяної пари під вакуумом.
І ось це розливають по пляшках і називають олією. Про уловки маркетологів, що дозволяють впарювати це населенню, навіть говорити нічого.
У процесі такого «очищення» відбувається ломка і перекручення молекул жирних кислот, що призводить до створення молекул-виродків – трансізомерів жірних кислот, або – трансжирів.
Рафіновані олії містять до 25% трансжирів! Цих речовин в природі не існує! Тому організм не знає, як з ними впоратися і не може вивести їх назовню. З роками вони накопичуються і створюють великі проблеми організму: трансжири надзвичайно токсичні і породжують тяжкi наслідки – стрeс, атеросклероз, ішемію, хвороби серця, рaк, гормональні збої (наприклад – ожиріння) і т. Д.
А потім кажемо – хвороби помолодшали. Все просто!
Чому ж багатьом людям в нерафінованих оліях «запах не подобається»? На жаль, ми відвикли від натуральних ароматів. Хімічні ароматизатори повністю замінили нам природні запахи.
Це стрaшно. Це як … з фільмів про техногенне майбутнє, де аромат трави називається смородом, запах дощу – цвіллю, а світло сонця – нестабільним шкідливим освітленням.
http://www.khustnews.in.ua/novini/ckav-novini/19678-produkt-vbuvcya-yaku-nebezpeku-v-sob-prihovuye-rafnovana-olya.html
Про шкідливість трансжирів ви, напевне, вже чули.лучше пеши про столбики
Re: Про рафіновану олію |
17 травня 2018 15:13:45 IP/Host: ---.v-lan.com.ua
|
Re: Про рафіновану олію |
17 травня 2018 15:42:49 IP/Host: ---.maxnet.ua
|
Розгорнути попередні цитати...Натрапив на такий текст.
Спосіб виготовлення:
1. Екстракція. Насіння заливають нафтохімічним розчинником (частіше гексан). Інтернет на допомогу – ви можете легко дізнатися подробиці про цей отруйний наркотик-розчинник. Незважаючи на всі випарювання – гексан в олії залишається.
2. Рафінація. Видалення всіх корисних речовин, заради яких має сенс вирощувати насіння на олію: лецитин, хлорофіл, вітамін Е і мінерали.
3. Очищення. Вплив лужним розчином.
4. Знебарвлення. Діатомовою землею. Або водяною парою під вакуумом.
5. Фільтрація. Тут олія втрачає каротин та інші залишки корисних речовин.
6. Дезодорування. Видалення ароматичних речовин шляхом прогонки водяної пари під вакуумом.
І ось це розливають по пляшках і називають олією. Про уловки маркетологів, що дозволяють впарювати це населенню, навіть говорити нічого.
У процесі такого «очищення» відбувається ломка і перекручення молекул жирних кислот, що призводить до створення молекул-виродків – трансізомерів жірних кислот, або – трансжирів.
Рафіновані олії містять до 25% трансжирів! Цих речовин в природі не існує! Тому організм не знає, як з ними впоратися і не може вивести їх назовню. З роками вони накопичуються і створюють великі проблеми організму: трансжири надзвичайно токсичні і породжують тяжкi наслідки – стрeс, атеросклероз, ішемію, хвороби серця, рaк, гормональні збої (наприклад – ожиріння) і т. Д.
А потім кажемо – хвороби помолодшали. Все просто!
Чому ж багатьом людям в нерафінованих оліях «запах не подобається»? На жаль, ми відвикли від натуральних ароматів. Хімічні ароматизатори повністю замінили нам природні запахи.
Це стрaшно. Це як … з фільмів про техногенне майбутнє, де аромат трави називається смородом, запах дощу – цвіллю, а світло сонця – нестабільним шкідливим освітленням.
http://www.khustnews.in.ua/novini/ckav-novini/19678-produkt-vbuvcya-yaku-nebezpeku-v-sob-prihovuye-rafnovana-olya.html
Про шкідливість трансжирів ви, напевне, вже чули.лучше пеши про столбикидоповідь
Re: Про рафіновану олію |
17 травня 2018 15:44:35 IP/Host: ---.maxnet.ua
|
Розгорнути попередні цитати...Влад, а підприємство яке?ПрАТ "Пологівський олійноекстраційний завод"
ТМ "Славія" (це не реклама ).
Re: Про рафіновану олію |
17 травня 2018 15:47:06 IP/Host: ---.mezpology.zp.ua
|
Розгорнути попередні цитати...Влад, а підприємство яке?ПрАТ "Пологівський олійноекстраційний завод"
ТМ "Славія" (це не реклама ).тогда добавь что так работают все заводы в украине. и кернел, и днепр, и пр...
Re: Про рафіновану олію |
17 травня 2018 16:20:24 IP/Host: ---.point.lviv.ua
|
Re: Про рафіновану олію |
17 травня 2018 16:57:54 IP/Host: ---.mezpology.zp.ua
|
Відео з якогось заводу.
Опубліковано 3 жовтня 2016.
https://www.youtube.com/watch?v=xglXt4Cn7ko
Re: Про рафіновану олію |
17 травня 2018 17:20:31 IP/Host: ---.kievline.net
|
Re: Про рафіновану олію |
17 травня 2018 17:37:42 IP/Host: ---.88.158.76.prolink.net.ua
|
Re: Про рафіновану олію |
17 травня 2018 17:46:32 IP/Host: 195.245.253.---
|
А ви забули ще сказатипро пластикові пляшки, в яких олію не можна зберігати, бо олія з неї вбирає фталати, які, хоч і слаботоксичні, але накопичуються в організмі, і наносять шкоди печінці, і є антиандрогеном - тобто пригнічують аироблення чоловічих гормонів, у жінок можуть викликати рак грудей.
Втім, фталати є повсюди: у косметиці, особливл водостійкій, у посуді , іграшках з ПВХ, сосках і т.д
Re: Про рафіновану олію |
17 травня 2018 18:06:25 IP/Host: ---.point.lviv.ua
|
Re: Про рафіновану олію |
17 травня 2018 18:22:44 IP/Host: ---.maxnet.ua
|
Про вибір жирів для смаження варто глянути
https://www.bbc.com/ukrainian/health/2015/07/150729_best_oil_ms
Там в кінці табличка з порівнянням складу різних жирів.
Re: Про рафіновану олію |
17 травня 2018 19:26:01 IP/Host: ---.72.171.93.pppoe.itk.sumy.ua
|
Re: Про рафіновану олію |
17 травня 2018 19:35:41 IP/Host: ---.43.PPPoE.fregat.ua
|
Re: Про рафіновану олію |
17 травня 2018 23:13:37 IP/Host: ---.onapp.com
|
Натрапив на такий текст.
Спосіб виготовлення:
1. Екстракція. Насіння заливають нафтохімічним розчинником (частіше гексан). Інтернет на допомогу – ви можете легко дізнатися подробиці про цей отруйний наркотик-розчинник. Незважаючи на всі випарювання – гексан в олії залишається.
2. Рафінація. Видалення всіх корисних речовин, заради яких має сенс вирощувати насіння на олію: лецитин, хлорофіл, вітамін Е і мінерали.
3. Очищення. Вплив лужним розчином.
4. Знебарвлення. Діатомовою землею. Або водяною парою під вакуумом.
5. Фільтрація. Тут олія втрачає каротин та інші залишки корисних речовин.
6. Дезодорування. Видалення ароматичних речовин шляхом прогонки водяної пари під вакуумом.
І ось це розливають по пляшках і називають олією. Про уловки маркетологів, що дозволяють впарювати це населенню, навіть говорити нічого.
У процесі такого «очищення» відбувається ломка і перекручення молекул жирних кислот, що призводить до створення молекул-виродків – трансізомерів жірних кислот, або – трансжирів.
Рафіновані олії містять до 25% трансжирів! Цих речовин в природі не існує! Тому організм не знає, як з ними впоратися і не може вивести їх назовню. З роками вони накопичуються і створюють великі проблеми організму: трансжири надзвичайно токсичні і породжують тяжкi наслідки – стрeс, атеросклероз, ішемію, хвороби серця, рaк, гормональні збої (наприклад – ожиріння) і т. Д.
А потім кажемо – хвороби помолодшали. Все просто!
Чому ж багатьом людям в нерафінованих оліях «запах не подобається»? На жаль, ми відвикли від натуральних ароматів. Хімічні ароматизатори повністю замінили нам природні запахи.
Це стрaшно. Це як … з фільмів про техногенне майбутнє, де аромат трави називається смородом, запах дощу – цвіллю, а світло сонця – нестабільним шкідливим освітленням.
http://www.khustnews.in.ua/novini/ckav-novini/19678-produkt-vbuvcya-yaku-nebezpeku-v-sob-prihovuye-rafnovana-olya.html
Про шкідливість трансжирів ви, напевне, вже чули.
Re: Про рафіновану олію |
17 травня 2018 23:41:37 IP/Host: ---.yes.net.ua
|
смажити треба на смальці
Re: Про рафіновану олію |
18 травня 2018 00:08:22 IP/Host: 31.43.92.---
|
Re: Про рафіновану олію |
19 травня 2018 09:26:53 IP/Host: ---.point.lviv.ua
|
В Европе с новой силой разгорелся скандал вокруг безопасности использования пальмового масла в пищевой отрасли. В центре скандала оказался крупный производитель сладостей компания Ferrero, которая производит в том числе шоколадно-ореховую пасту Nutella.
Как пишет Іndependent, в мае 2016 года Европейское агентство по безопасности продуктов питания (European Food Standards Authority, ЕFSА) заявило, что ученые обнаружили в Nutella опасный ингредиент, способный вызвать онкологию. В процессе производства пальмовое масло греют при высоких температурах, чтобы избавиться от запаха и окраса. Это способствует возникновению глицидола, являющегося токсическим соединением, что приводит к внезапному развитию болезни. ЕFSА предупредило, что даже умеренное употребление данной субстанции подвергает риску здоровье детей и что его нельзя употреблять ни в каком количестве.
После публикации результатов исследования сразу несколько розничных сетей в Италии, включая самую крупную сеть супермаркетов в стране Coop, запретили продажу Nutella в своих магазинах.
Компания Ferrero, в свою очередь, начала рекламную компанию, в которой убеждает потребителей в безопасности продукции. Мол, компания использует именно пальмовое масло не из-за того, что оно более дешевое. Именно благодаря использованию пальмового масла компания добивается привычной консистенции пасты, утверждают в компании.
Мне кажется, что у нас каждая печенюшка или другой какой продукт в составе которого есть жиры , содержат пальмовое масло.
Re: Про рафіновану олію |
19 травня 2018 09:45:40 IP/Host: ---.range86-135.btcentralplus.com
|
Розгорнути попередні цитати...Та зараз ще спробуй знайти ту натуральну домашню оліюКупую лише на ринку. 2-х видів: одну для смаження і одну - салатну. Для смаження олія виробляється не з обсмажених зерен, а салатна - з обсмаженних.
Re: Про рафіновану олію |
19 травня 2018 10:04:27 IP/Host: 37.73.167.---
|
Re: Про рафіновану олію |
19 травня 2018 10:17:14 IP/Host: ---.point.lviv.ua
|
А про розвороти ізомерів мікрохвильовками - чув?
Re: Про рафіновану олію |
19 травня 2018 10:17:16 IP/Host: 91.200.124.---
|
забули ще сказатипро пластикові пляшки, в яких олію не можна зберігати
Re: Про рафіновану олію |
19 травня 2018 11:08:27 IP/Host: ---.pool.ukrtel.net
|
Натрапив на такий текст.
Спосіб виготовлення:
Re: Про рафіновану олію |
19 травня 2018 13:11:58 IP/Host: ---.cso.com.ua
|
лучше всего и безопаснее жарить на пальме.